Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość papageno

(Konto usunięte)

Wytknięto mi, że nie zgłosiłem na panel. O.K. Będę śledził wyczyny Sly30 i zgłaszał każdy trolling i każde chamstwo. Zobaczymy co to da. Jestem tu 8 lat i spodziewam się, że te przyszłe moje zgłoszenia zostaną przez moderację odebrane jak złośliwe przypieprzanie się i prędzej czy później (raczej prędzej) zostanę ukarany. Ponieważ forum w interesującej mnie części dawno padło, nie będzie mi żal.

Gość

(Konto usunięte)

ostatnio konstruowalem swój wzmacniacz i przeczytałem prze dwa tygodnie kilka tysiecy wpisów na diyaudio i tam tez nawet uznani uzytkownicy z wiedzą potrafia kłócic sie jak dzieci,

ale akurat Ty Sly potrafisz sobie radzic z hejtem tez...

ja nie neguje potrzeby spokojnej dyskusji ani miłej wymiany poglądów , oraz nie zabraniam nikomu należeć do jakiejkolwiek grupy wzajemnej adoracji, przedstawiam swoje zdanie na temat stworzonego tu "saloniku" i tyle .

a swoja wiedza mogę dzielic sie w każdy sposób i każdy uzytkownik może mnie zapytać np na Pw. lub w każdym watku tematycznym forum. nie muszę prosic nikogo o rekomendację , bo nie jest mi ona do niczego potrzebna. i mysle ,że tak jak Ty nie ograniczasz się w dyskusji do samego "saloniku " tak i inni jak im sie znudzi poklepywanie po pleckach wyjda zaczerpnąć prawdziwej atmosfery audiostereo:):):)

Mylisz się :-) Istnieje, tylko nie jest dostępny dla ogółu. A to co innego :-)

Aha, czyli co, regulamin jest dla wybranych? Skoro wątku o saloniku nie ma na ogólnym forum i nie jest on dostępny dla ogółu to zakładanie nowego nie jest czymś niezgodnym z regulaminem. Poza tym, forum ma otwierać a nie ograniczać - łamiecie w ten sposób zasady istnienia takiego forum. Co to jest, kult Slaja? Marslo? Elbika? Masz już ich fotografie w albumie rodzinnym? A może masz ołtarzyk, tfu Salonik?

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Ja piszę o tym od paru lat i jak Vip`em o Salonik :)

Salonik jest nie dla tego, bo trolle nie mają tam wstępu, tylko dla tych co nie potrafią przyjąć krytyki na klatę. Ot cała prawda. A skoro tak, to tworzy się patologia, która w cale taka łatwo uleczalna nie jest...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tak bum, zamknąć, ale zaraz po tym jak ciebie usuną z forum... :-)

Jednemu z psychozą prześladowczą już odpisywałem na podobne pytanie. Gajowy Marucha. To ja wyganiam z lasu :)

Dopisz coś dramatyczniej.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Spróbuję ostatni raz. Zróbmy opcję zerową. Niech zostaną odbanowani wszyscy. Łącznie z mitycznym bumem. Umieśćmy na czele każdej zakładki definicję trollingu i chamstwa (z tym może być problem). Powieśmy portrety przywódców wskazujących nam drogę. Tak skupieni w dążeniu do celu jakim jest nietykalność nietykalnych damy radę.

Sprytnie sly.Nie dajesz administracji wyboru.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość papageno

(Konto usunięte)

Napisano dziś, 15:58

Użytkownik juro7 dnia 18.03.2016 - 15:44 napisał

Dlaczsnapback.pngego nie? Salonik sobie, a forum sobie. Zamknąć ich jak na kwarantannę.

Tak bum, zamknąć, ale zaraz po tym jak ciebie usuną z forum... :-)

Panowie. Przed nami ważna decyzja. Musimy rozstrzygnąć, czy kolega Sly30 ma paranoję, czy otrzymuje poufne informacje od moderacji. To jest bardzo poważna sprawa. Juro7 wg Sly30 to bum.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Drogi papageno,kiedyś już wspominałem, że to co wyrabia user sly30 MZ wymyka się terminom medycznym, trudno będzie ustalić, czy to paranoja, czy otrzymywane od moderacji informacje. Smutek mnie ogarnia, jak widzę co z tego miejsca zostało.

Juro7 to nie jest bum, takie twierdzenie to bzdura piramidalna!

Jeśli tak rozumiesz mój tekst to tylko współczuje, bo nic takiego nie napisałem.

Proszę Cię:)) "Na Audiogon czy What's Best trolle i złośliwe mendy nie mają wstępu, bo tam jest jeden wielki salonik i nie ma potrzeby robienia saloników" - zgadza się do tej pory?

W takim układzie pytam jaki cel ma tutaj ten salonik? Czyż nie taki jak na zachodnich forach, żeby złośliwe mendy nie miały wstępu?

Edytowane przez malikali

Slaj, unikasz odpowiedzi, czyli się gotuje pod siedzeniem? :)

Paweł, trochę więcej powagi - powinieneś się cieszyć, że w ogóle z tobą gaworzy :)

Ale jakie pytanie?

"Na Audiogon czy What's Best trolle i złośliwe mendy nie mają wstępu, bo tam jest jeden wielki salonik i nie ma potrzeby robienia saloników"

W takim układzie pytam jaki cel ma tutaj ten salonik????? Czyż nie taki jak na zachodnich forach, żeby złośliwe mendy nie miały wstępu?????

Tylko nie przegap tym razem :)

Szukasz awantury? Prowokujesz i po co? Tam na zachodnich forach nie ma Saloników, a tu jest po to, żeby ludzie w spokoju mogli wymieniać się opiniami.

Edytowane przez sly30

Raczej, żeby plecki zawsze były uklepane :)

Szukasz awantury? Prowokujesz i po co? Tam na zachodnich forach nie ma Saloników, a tu jest po to, żeby ludzie w spokoju mogli wymieniać się opiniami.

Na zachodnich forach nie ma saloników, bo napisałeś, że całe forum tak działa. Tu forum tak nie działa, co wielokrotnie raczyłeś stwierdzić i powstał salonik pytanie czy też nie ma wstępu dla mend?

Edytowane przez malikali

To kto ma wiedzieć? Slaj, a może Cię już wyrzucili z Saloniku za trolling? :D

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Słuchajcie, ja mam propozycję formalną żeby w ramach bocznicy wydzielić dodatkowy wątek o nazwie Hyde Park albo jeszcze bardziej jednoznacznej typu Ch.......lewik, w której będzie się można bez ograniczeń dopadać. Ustalimy zasady dyskusji, to znaczy będzie można pisać wszystko poza tym że przeciwnik to ch....., wątek nie będzie podlegał moderacji, nie będzie się można skarżyć, itp. Możemy nawet zrobić ten wątek dostępnym tylko dla zarejestrowanych, nazwijmy do antysalonik albo choćby Ch.......lewik. W ten sposób skanalizujemy złe emocje i odciążymy od bzdetów wątek funkcjonalny. Co Wy na to?

Edytowane przez tomkly

Raczej, żeby plecki zawsze były uklepane :)

Uważaj i się nie nabijaj! Bo podpadniesz:). Wszystko już jest jasne, jeśli guru mówi jak jest to nie wolno się z tego nabijać i trzeba przyjąć prawdy objawione.

Nikt się tam nie nabija z innych. Mend tam po prostu nie ma bo wylatują na zbity pysk.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.