Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sie zgłaszam na przewodniczącego.

komitetu protestacyjnego?

są to ludzie na co dzień chodzący do pracy w garniturze i krawacie. I nie mówię o Świadkach Jehowah

Znam to środowisko na wylot, i mówię wam że mało który świadek Jehowy ma taką pracę którą wykonywałby odziany w garnitur.

A gwarantuję, że w równej liczbie są to ludzie na co dzień chodzący do pracy w garniturze i krawacie. I nie mówię o Świadkach Jehowah, czy akwizytorach.

Cóż , krawat każdy wiązać może , jeden lepiej inny trochę gorzej.

Znam to środowisko na wylot, i mówię wam że mało który świadek Jehowy ma taką pracę którą wykonywałby odziany w garnitur.

Miałem na myśli pracę w postaci głoszenia. Również ich znam, zatrudniałem sporo ludzi z tego grona.

• Moderatorzy

komitetu protestacyjnego?

Nie, jako przewodniczącego sadu koleżeńskiego 1000letniego saloniku. Jestem znacznie młodszy od Marslo i mógłbym dłużej pełnić ta funkcje. Kadencje proponuje na 50 lat. Marslo byłby prezesem salonkiu (w sumie juz nim jest) i wiceprzewodniczącym sadu.

-----------------

Nie, jako przewodniczącego sadu koleżeńskiego 1000letniego saloniku. Jestem znacznie młodszy od Marslo i mógłbym dłużej pełnić ta funkcje. Kadencje proponuje na 50 lat. Marslo byłby prezesem salonkiu (w sumie juz nim jest) i wiceprzewodniczącym sadu.

Bardzo proszę, aby sprawy funkcjonowania saloniku jego uczestnicy załatwiali na jego łamach. Tutaj zaraz padną oskarżenia, że vlado wraz ze swymi trollami prowokuje sprzeczki :-)

• Moderatorzy

Łał, ja też chcę mieć takie odloty, dawaj mi tu zaraz namiary na Twojego dilera biggrin.png

Ja sam gotuje w domu ;-) Aha pamiętaj ze za posty z alkoholem, używkami i dopalaczami punkty :-)

-----------------

Ja sam gotuje w domu ;-) Aha pamiętaj ze za posty z alkoholem, używkami i dopalaczami punkty :-)

No właśnie, i tak trzymaj. I jakże ja mam Was nie kochać??? :-)

• Moderatorzy

Bardzo proszę, aby sprawy funkcjonowania saloniku jego uczestnicy załatwiali na jego łamach. Tutaj zaraz padną oskarżenia, że vlado wraz ze swymi trollami prowokuje sprzeczki :-)

Ok juz nie bedę ;-)

-----------------

Wybaczcie Kochani staremu, ale zbyt długo siedzę przy komputrze :-) Pora wyprostować plecy w łóżeczku.

Dobranoc Wszystkim, miłej niedzieli.

W.

Helo,

Panowie, dziś był taki piękny RECORDS STORE DAY, a Wy naparzanka na forum i nie dacie nawet moderacji odpocząć : ). Do tego kolejne kompletne zaskoczenie, Salonik przeniósł się na Bocznicę, a przynajmniej jego najznamienitsi przedstawiciele : ).

Do tego te płynące z najszczerszych głębin serca piękne słowa paltona. Jeszcze trochę i uwierzę w te wszystkie bajki oraz że osoba ta była najlepszą rzeczą, jaka przytrafiła się temu forum, nie mówiąc już o tym, że był po prostu urodzonym moderatorem.

Nie o tym jednak miało być z mojej strony. Ponieważ wczoraj powstało zamieszanie z pewnym zdjęciem chciałem wyjaśnić kilka kwestii, aby nie było żadnych niedomówień, szczególnie dla naszego Sly, bo tak koniecznie oczekiwał potwierdzenia i podskakiwał z ekscytacji, a w sumie zupełnie niepotrzebnie tracąc energię. BTW, Sly, ślicznie wyglądasz dosiadając tego pomarańczowego skutera, ile to ma koni?

Zmierzam jednak do sedna.

Tak, to ja byłem na tym zdjęciu, ale to nie jest w ogóle istotne. Nie ma się czym ekscytować. Po pierwsze nie mam absolutnie pretensji do Vittorio, który został najzwyczajniej wrobiony z tym zdjęciem i jest to głównie wina nieodpowiedzialnego i nieroztropnego postępowania Piano. Jest tak ponieważ:

1. Jak się wczoraj od czujnej na forum osoby dowiedziałem na forum pojawiło się ze mną zdjęcie, myślę skąd. Otóż okazało się, że Piano zamieścił jakieś 2-3 lata temu na forum zdjęcie ze mną. Na publikację tego zdjęcia i użycie mojego wizerunku nigdy nie wyraziłem Piano zgody. Co więcej, o postach ze zdjęciem i jakichś głupotach o Łukasiaku nie wiedziałem do dnia wczorajszego. Jeśli Piano twierdzi coś innego, w tym, że wyraziłem zgodę, to proszę o twarde dowody na potwierdzenie takich tez. Zaskoczenie jest dla mnie tym większe, że żaden myślący człowiek nie powinien rozpowszechniać cudzego wizerunku bez zgody tej osoby, ale jak widać brak bystrości i instynktu samozachowawczego zdarza się, ale to już niech świadczy o zamieszczającym zdjęcia w taki sposób;

2. Piano nie dość, że wrzucając ww. zdjęcie inikt nie wie po co (pewnie chciał być zabawny), stworzył jakąś bajeczkę z Łukasiakiem, której treści nie znam, ale nie dziwię się, że część osób mogła zostać zbita z tropu i opowiastkę wziąć za prawdziwą. W końcu swego czasu wielu asów zakładki hi-end zabiegało o znajomość z forumowiczem Łukasiakiem. Być może też Piano wiedział kto to jest Łukasiak, jednak nie mi to oceniać.

Cała historia słynnego zdjęcia. Mam nadzieję, że wszystko teraz jest jasne : ).

Podsumowując:

- zwracam się do moderacji i administracji o zdjęcie kary z Vittorio.

- zwracam się do moderacji i administracji o odpowiednie ukaranie Piano za publikowanie zdjęć bez zgody osób na nim się znajdujących.

- dalsze kroki w związku z naruszeniem dóbr osobistych przez Piano będę ewentualnie kontynuował już poza AS, przy pomocy m.in. administracji forum, aby sprawa została ostatecznie zakończona. Ale ta sprawa jest jeszcze do wyjaśnienia i potwierdzenia.

- jednocześnie dziękuję moderacji za wczorajszą szybką i prawidłową reakcję w celu zapobieżenia naruszania dóbr osobistych.

Pozdrowienia, SVART

Edytowane przez SVART

Plastik1891

A gdzie można spróbować twojej kuchni? Sam nie za bardzo umiem i nie lubię gotować, może przygotowałbyś dla mnie coś mocnego i odlotowego?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Powiedział autor poniższego:

W tym stanie co teraz nie byłoby lepiej.

Powstał projekt Salonik gdzie część użytkowników mających dosyć ciągłego molestowania przez trolli, podjęło się współistnieć na zasadzie wzajemnego poszanowania i wzajemnej dyscypliny. I co? Założono minimum interwencji moderatorów w funkcjonowanie tej społeczności. Zaraz na wstępie na panel moderatorów zaczęły spływać skargi dotyczące zachowań w saloniku. Reagowaliśmy wyłącznie na te skargi, to jednak wzbudziło dalsze żądanie całkowitego odsunięcia moderatorów od funkcjonowania saloniku. I co? Okazało się, że jednak społeczność saloniku potrzebuje narzędzi moderatorskich, aby sie wzajemnie moderować? Otrzymali kartki za pomocą których mieli wskazywać osoby ich zdaniem niesubordynowane, na podstawie których, osoby takie po sprawdzeniu zasadnosci udzielenia kartek mieli zawieszać moderatorzy. To również jeszcze nie było to. Teraz zechcieli całkowitego odsunięcia moderacji i funkcji automatycznego banowania osób za pomocą udzielenia trzech kartek. Do tego poza salonikiem w wątkach tematycznych, ich autorzy maja narzędzie moderatorskie pozwalające banować prewencyjnie dowolnego użytkownika, bez konsultacji z nikim i bez uzasadnienia.

Zatem nie dążycie do funkcjonowania bez moderacji na zasadach wzajemnego zaufania, tylko stworzyliście następną enklawę, gdzie możecie linczować kogo i kiedy chcecie. Tam Wszyscy jesteście szeryfami :-)

Dajesz czadu dzisiaj Vlado.

CXN v2 // Roksan K3 // KEF R3

• Moderatorzy

Plastik1891

A gdzie można spróbować twojej kuchni? Sam nie za bardzo umiem i nie lubię gotować, może przygotowałbyś dla mnie coś mocnego i odlotowego?

Sprzedaje to plantach ;-)

A tak w ogóle to chyba powinienem być oznaczony jako branża?

Edytowane przez plastik1989

-----------------

Ale chyba nie po pińcet jak ta przekupa co mieszka obok, co? :))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość papageno

(Konto usunięte)

A te reminiscencje do czego chciałeś zaimplementować? :-)

Abstrahując od spraw oczywistych, uwzględniając wszelkie możliwe implementacje, mając na względzie reminiscencje, koherencje, addytywne konotacje, diapazonowe uogólnienia, enumeratywne skojarzenia, transcedentalne doznania, przedwczesne wytryski i pochwicę, powiem: Nie wiem.

Ja stawiam na ejakulację.

hmm, czyżby na Salonach pustki? To po wała Wam ten Salon jak i tak siedzicie na ogólnym?

Wpadki do ogólnego bywają owocne. Była łapa na zgodę z Malikali i zdjęty ban, a to już jakiś + .

Mały krok na forum, ale wielki dla zwaśnionych stron :)

Czym? Kitą?

Sugerujesz, że nie posiadam narządu?

Rp.

Wiedza

Savoir-vivre

Tolerancja

Empatia

Syntonia

Życzliwość

a,a

M.f. forum.

D.t.d. No. ???

Oooo, widzę, że mamy kolegę farmaceutę/lekarza. ;-)

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

to nie portal randkowy

Jak to nie? !. Co chwila jakieś "parki" się parzą i pierd.. lą bez umiaru. :)

I zawsze dołączą zaraz kolejni, by to robić grupowo.

Nie mówiąc juz o smutasach, co to głównie spełniają się przez lajkowanie :)

A masz lajka :)

Edytowane przez daris666

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Jak to nie? !. Co chwila jakieś "parki" się parzą i pierd.. lą bez umiaru. :)

I zawsze dołączą zaraz kolejni, by to robić grupowo.

ok to lajkujemy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Jaro, najwyraźniej Tobie smutno i samotnie, ze nie jesteś sprawowany i za mało dostajesz latków :). Zatem i ja daje lajka, ale na sparowanie nie licz, pozostaje twardo singlem :). Musisz szukać dalej w tym zakresie :).

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.