Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Zgoda, tyle że z tego co pamietam byl to glównie bunt antypaltonowy który ciągnął sie od kilku miesięcy (od audioszol), a w maju wybuchł. Ja osobiście nie pamietam by CIR odegral jakaś negatywna w role w tym czasie. Wręcz przeciwnie, jako jedyny hamowal zapędy Paltona, nie wiem czemu go (CiRa) stawiasz w takim świetle teraz.

Maj 2013 - admini mają wgląd.

Admini i my wgląd, a z moderatorów Rochu i ja byliśmy czynnymi uczestnikami tamtego majowego zajścia. Jedynym powodem dla którego tylu formowaczów przystąpiło do tamtego buntu, była postawa Paltona i nietykalność tych, których on ochraniał z jednoczesnym tępieniem własnych prywatnych wrogów. Przy tym swoja zagrywkę w postaci utworzenia kontr forum i zwabienia do niego ilu tylko się da z buntowników przeprowadziło kilku znanych wszystkim kolegów. Tak jak teraz w spam-forum :-)

Cir był już wtedy osobistym wrogiem Paltona. O tym wiedza admini i my.

Zatem wymieniając cira jako powód tamtego buntu, mijasz się z prawda i prowadzisz prywatny atak na jego osobę. Po co? Chcesz odciągnąć uwagę od aktualnego problemu jakim jest niszczenie AS przez zespól Sly30?

Takich zagończyków ze spam-forum jak @triode, będziemy usuwać z AS bezwzględnie. Pisanie w wątku funkcjonalnym w tonie uzdrowiciela naszego forum, wykorzystując niedogodność wynikła z działań destrukcyjnych prowadzonych przez jego kolegów ze spam - forum to bezczelność ponad nawet moja cierpliwość!

Niechaj koledzy ze spam-forum przyjmą do wiadomości, ze ich uczestnictwo w AS ograniczone jest teraz wyłącznie do wpisów merytorycznych wyłącznie w tematyce audio!!!

Każdy występ przeciw AS będzie karany natychmiast, a atakujący usuwany z forum.

Nie podoba wam się forum AS, to na nim nie piszcie. Wszelkie formy niszczenia go, będą natychmiast kończone usunięciem z forum!

Dosyć tego!

osoby ze zwiekszonym zapotrzebowaniem proszone sa o zgłaszanie sie w watku technicznym -niestety zgoda bedzie tylko w przypadkach uzasadnionych

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Moderatorzy

osoby ze zwiekszonym zapotrzebowaniem proszone sa o zgłaszanie sie w watku technicznym -niestety zgoda bedzie tylko w przypadkach uzasadnionych

Czyli jak będę chcial wklejać zdjęcia Hujni w rozdzielczości 4K to dostanę? ;-)

-----------------

Dostałem większy limit na załączniki. Bardzo dziękuję! :)

No i jeszcze jesteś "Zasłużony"

To brzmi dumnie... ;)

"To co teraz, ha?"

Absolutnie nie. Bardzo lubię Warszawski Klub Audiofila i Melomana oraz wpisy twonk'a

Czy to sarkazm? Chyba nikt nie kwestionuje wkładu @twonka w nasze forum?

Czy to groźba? ;)

"To co teraz, ha?"

Te pytania zabrzmiały ci jak groźba??? :-))) Cóż za zagrożenie dla swej Osoby w nich wyczytałeś? :-)))

To już dużo bardziej w odpowiedzi do plastik1989 można dopuścić podteksty odstraszające :-)

No właśnie, dopiero zauważyłem ten podpis. Czy koniecznie muszę mieć pod avatarem "Zasłużeni"? Bo to brzmi trochę jak na nagrobku... ale i zabawnie. ;-) Na najbliższym spotkaniu w KAiM mogą zabić mnie śmiechem... ;-)

Edytowane przez twonk

No właśnie, dopiero zauważyłem ten podpis. Czy koniecznie muszę mieć pod avatarem "Zasłużeni"? Bo to brzmi trochę jak na nagrobku... ale i zabawnie. ;-) Na najbliższym spotkaniu w KAiM mogą zabić mnie śmiechem... ;-)

konta o zwiększonym limicie trzeba jakos nazwać

może cos zaproponujecie mniej prowokujacego

"Weterani" zabrzmi lepiej. ;-)

P.S. W sumie i tak dobrze, bo mogło być "przodownik". ;-)

Edytowane przez twonk
  • Moderatorzy

Skoro mają powiekszome limity by udostępniać zdjęcia i schematy w wątkach które prowadzą to może "mentor". Chociaż brzmi to chyba jeszcze bardziej pretensjonalnie niż zasłużony...

-----------------

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Tak czytam i czytam i zastanawiam się,jak długo jeszcze będziemy zajmować się sly30 i jego wesołą kompanią?

Edytowane przez rochu
nieodpowiedni język

To może "dementorzy"? W końcu mamy tu też Vladomorda.

Może Ekspert, Znawca lub Specjalista?

"To co teraz, ha?"

Jak założyłem jakiś czas temu temat dotyczący profilu użytkownika w którym po pewnych interakcjach gromadziłyby się oznaczenia, za np. pomoc, recenzje, staż, wiarygodność itd. co mogłoby skutkować od spraw praktycznych i uprawnień jak choćby zarządzaniem banami w wątku, pojemnością miejsca, dostęp do treści normalnie płatnej, zaproszeniem darmowym na jakąś imprezę oraz oznaczenia pod awatarem różne, to pojawiły się same krytyczne i prześmiewcze głosy. A tu proszę, jeden mały podpis i nawet Twonk się angażuje :) ludzie uwielbiają takie odznaczenia, honory i nagrody, co skutkuje większą lojalnością i możliwością modelowania zachowania poprzez kary i nagrody :)

<br />To może "dementorzy"? W końcu mamy tu też Vladomorda<br />
<br />To może "dementorzy"? W końcu mamy tu też Vladomorda<br />

Vladomord drogi twonku to dzieło spam-forum i doskonale wiesz czyje. Przyjąłem je tutaj, aby ci którzy tam znieważają i opluwają mnie, i innych moderatorów oraz zarząd AS i spółkę mieli świadomość, ze posiadam ich wypowiedzi a nie publikuję i nie wykorzystuje prawnie, tylko ze względu na to, ze nie są tego warci.

serdeczności.

Włodek.

<br />A tu proszę, jeden mały podpis i nawet Twonk się angażuje :) ludzie uwielbiają takie odznaczenia, honory i nagrody, co skutkuje większą lojalnością i możliwością modelowania zachowania poprzez kary i nagrody :)<br /> <br /> <br />

Troszke chybiłeś :-)

Twonk jest od bardzo dawna zaangażowanym użytkownikiem, a odpowiednie wyróżnienie On i jemu podobni a również sa na tym forum powinni otrzymać już dawno. Najwyżej wyśmieją ich ci, których już tu nie ma. Bo zawsze tak czynili jeśli wyróżnienie ich nie dotyczyło :-)))

Twonk jest od bardzo dawna zaangażowanym użytkownikiem, a odpowiednie wyróżnienie On i jemu podobni a również sa na tym forum powinni otrzymać już dawno. Najwyżej wyśmieją ich ci, których już tu nie ma. Bo zawsze tak czynili jeśli wyróżnienie ich nie dotyczyło :-)))

Ale z czym chybiłem, to dotyczyć ma wszystkich tych zaangażowanych z wieloletnim stażem i całej reszty.

Inna sprawa. Moim zdaniem wbrew temu, że za największe zło obwinia się grupę audio voodu, to źródło prawdziwych konflktów jest gdzie indziej. Powinno się przyjąć pewien standard jeśli chodzi o krytyczne i szydercze wypowiadanie się o czyimś sprzęcie. Nie należy tego mylić z demaskowaniem innych sprzętów i HIEND czy wolą wyrażania odmiennych opinii. Chamstwo nie może być w najmniejszym stopniu tolerowane. Moderacja powinna natychmiast reagować na wszelkie formy prześmiewczego, zakamuflowanego ataku personalnego na drugiego użytkownika. Często następuje to skrycie, w innym wątku i pod jakąś przykrywką. Moderator powinien takie posty usuwać. Powinno to dotyczyć wszystkich uży.tkowników i być bezwzględnie przestrzegana. Jeśli ma być nowe rozdanie, to jeśli ktoś nie wie gdzie są granice dobrego wychowania i kultury, to Moderator powinien go tego nauczyć. Dlatego tak ważne aby w skład moderacji wchodzili ludzie inteligentni i zdecydowani i nie dawali się łatwo ogrywać wymówkami, a ukryty atak był odpowiednio nagradzany. Jeśli tak Moderacja będzie bezwzględnie tego pilonowała, to z pewnością ta część osób, która obawia się wyrażenia swojej opinii się uaktywni. Powinno to dotyczyć również akcesoriów itp. Widzę, że to w tym kierunku podąża zresztą... :)

dziekuje za propozycje na nazwe kont ze zwiekszonymi mozliwosciami :)

poczekamy jeszcze pare dni na propozycje

zasłużony, weteran, przodownik czy jakiś inny kiler

to i tak najważniejsze aby mieć odrobinę poczucia humoru i dystansu do siebie

widzę że tego akurat Twonkowi nie brakuje....i to jest fajne ;-)

(...) Przyjąłem je tutaj, aby ci którzy tam znieważają i opluwają mnie, i innych moderatorów oraz zarząd AS i spółkę mieli świadomość, ze posiadam ich wypowiedzi a nie publikuję i nie wykorzystuje prawnie, tylko ze względu na to, ze nie są tego warci.

"Forumów" jest wiele i się mnożą. To jedno.

Drugie, to że jakaś mało ładna buta w tej wypowiedzi siedzi. A nie powinna z racji Waści Zieloności...

pzdr

Wu

Ps.

Napisałem to ku zastanowieniu a nie ku zaognieniu.

Edytowane przez Cytrus

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

ta sytuacja nikomu nie służy choć jak widać druga strona traktuje wypady tutaj jak akcje promocyjną i formę osobistej rozrywki

nikt nie jest "nie do zdarcia " są granice

szkoda ze wymagasz przestrzegania granic od moderacji jedynie z tego forum

uważam ze zakończylismy ten problem w zakładce funkcjonalnej , przypominam ze zbieramy osoby chętne do zwiększania limitów konta -admin jest cały czas "chętny "

Poproszę o zwiększenie limitu bo ledwo zacząłem z transportami a już się miejsce kończy. Kompresuję fotki jak się da ale coś musi być widać.

A tak na serio, to jakikolwiek "tytuł" będzie zawsze powodem do kpin i zarzewiem niesnasek. Ja tam nie chcę żadnych takich "zaszczytów". Jako "dowartościowanie" wystarczy mi sam większy limit załączników. Skoro musi się to wiązać ze zmianą nazwy pod avatarem, wystarczy np. "Użytkownicy_".

A tak na serio, to jakikolwiek "tytuł" będzie zawsze powodem do kpin i zarzewiem niesnasek. Ja tam nie chcę żadnych takich "zaszczytów". Jako "dowartościowanie" wystarczy mi sam większy limit załączników. Skoro musi się to wiązać ze zmianą nazwy pod avatarem, wystarczy np. "Użytkownicy_".

Twonk ja bym Ci dał skromniacha.

dlatego moje pytanie , moze pojawi sie nazwa dla konta która nie bedzie prowokować

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.