Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

O ile pamiętam, w tej zakładce, pod patronatem moda, gadałem sobie z jakąś miłą cipką.

Zachowywałem się jak gentelman, nie plułem na trawnik i nie zerżnąłem się w nogawkę.

Gdzie to wszystko jest? Zakładam, że rozmowa o sukienkach i maturze, przepadła tylko dzięki mojemu przeoczeniu

Bo to poprostu Stary Druhu, nieodpowiedni wątek do gruchania z miłymi cipkami :-) Ja zezwoliłem i ja usunąłem :-(

Tylko tak mnie wciąż męczy jakiś kac moralny, że jak to? Przecież to zakładka stworzona do plecenia choćby o niczym, czemu nie dopuścić do jawnego wygadania się ze sobą forumowiczów w formie i na tematy jakie w danej chwili się zrodzą w dyskusji? A choćby i podroczyć się, jak to poetycko ująłeś z miła cipką? Czy wytknąć sobie nawzajem to co nas wkdenerwuje. Wersal jest jak najbardziej wymagany w zakładkach i wątkach tematycznych, to bezdyskusyjna sprawa. Ale to jest przecież BOCZNICA. A może sprawdziłby się taki niemoderowany Hyde Park, do którego wejście mieliby wyłącznie ci, którzy zadeklarowaliby że piszą tam na wyłączną własną odpowiedzialność i za wyrządzone lub poniesione szkody odpowiadają wyłącznie osobiście?

W.

"JA zezwoliłem" - miałem kiedyś sklep, ale do moich pracowników, odnosiłem się jak do rodziny.

Nigdy mi nie przyszło do głowy, karać koglo kolwiek. Zaraz w

Vlado - czy uważasz, że twoje bełkoty za prawdziwe wezmę

Nieraz, takie mendy bez charaktteru -

nawt nie chce mi sie

Bo to poprostu Stary Druhu, nieodpowiedni wątek do gruchania z miłymi cipkami :-) Ja zezwoliłem i ja usunąłem :-(

Tylko tak mnie wciąż męczy jakiś kac moralny, że jak to? Przecież to zakładka stworzona do plecenia choćby o niczym, czemu nie dopuścić do jawnego wygadania się ze sobą forumowiczów w formie i na tematy jakie w danej chwili się zrodzą w dyskusji? A choćby i podroczyć się, jak to poetycko ująłeś z miła cipką? Czy wytknąć sobie nawzajem to co nas wkdenerwuje. Wersal jest jak najbardziej wymagany w zakładkach i wątkach tematycznych, to bezdyskusyjna sprawa. Ale to jest przecież BOCZNICA. A może sprawdziłby się taki niemoderowany Hyde Park, do którego wejście mieliby wyłącznie ci, którzy zadeklarowaliby że piszą tam na wyłączną własną odpowiedzialność i za wyrządzone lub poniesione szkody odpowiadają wyłącznie osobiście?

W.

w

odnisę się, ale padam na tarzs - 3 gdziny za kierko.

Coś mylisz Egonie. Ja Ciebie nie karałem, ja usunąłem wpisy nieprzystające do tematu wątku. Moje własne również.

Ja ic nie mam - usunąłeś w[isy c*py?

Co wygrywa? Wszyscy (prawie) normalni ludzie stąd zwiali. Tak na prawdę od ostatniej akcji gdy został zbanowany stary, to zaangażowanych ludzi na forum z sensownym doświadczeniem zostało dwóch - rochu i neomamut. W tym tygodniu zdecydowali, że odchodzą - kiedyś byłaby to wielka strata dla AS, obecnie nie ma to już żadnego znaczenia - bo to miejsce już nie działa. Ja jeszcze odruchowo tu wchodzę czasami, ale już na prawdę nie ma to żadnego sensu. Gdyby nie /rożne kostki do wzięcia/, raczej na pewno bym też usunął konto.

Dziękuję za wyróżnienie. Eeee, ja to mały jestem, wejdź do zakładki Hi-End, zobaczysz fachowców... Gdybym ja miał taką wiedzę jak oni. Tuby w szklanym pokoju, transporty Single Ended, Lampi z dopalaczem, Kuleczki wielkanocne, Kanapy, VIP`y - tyle mnie jeszcze nauki czeka... a tak mało czasu... :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

@jello, @Father_PiO, dalsze wzajemne ubliżanie w wątku nagrodzę punktami, obydwu Panów.

Teraz wyczyszczę Waszą pyskówkę.

W.

Dzięki. Poucz jeszcze jello, żeby przestał się zachowywać jak psychopata i przypie**alać do mnie bez powodu, ładu i składu, bo to już naprawdę zajeżdża psychiatrykiem.

Proszę o przywrócenie założonego przez Dottore tematu z modelkami.

Prośbę swą motywuję tym iż temat stał się medialny i można już o nim wyczytać w głównych mediach.........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Usuwanie tematu było nie przemyślane......

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Dzięki. Poucz jeszcze jello, żeby przestał się zachowywać jak psychopata i przypie**alać do mnie bez powodu, ładu i składu, bo to już naprawdę zajeżdża psychiatrykiem.

Zrobię to. Poproszę aby przestał.

W.

Prośbę swą motywuję tym iż temat stał się medialny i można już o nim wyczytać w głównych mediach.........

Przekazałem prośbę do wszystkich moderatorów. Poinformuję o decyzji.

Ukryta Zawartość

Usuwanie tematu było nie przemyślane......

To nie był temat o modelkach.

To było obrzydlistwo zupełnie wyjątkowe - o tzw. "kaowcach", jak to zwie mój znajomy.

Zresztą - od kiedy czytujesz Newsweeka, Tomku?:-)

Ukryta Zawartość

To nie był temat o modelkach.

To było obrzydlistwo zupełnie wyjątkowe - o tzw. "kaowcach", jak to zwie mój znajomy.

Zresztą - od kiedy czytujesz Newsweeka, Tomku?:-)

Temat jak najbardziej na czasie !!

Dużo osób ma dzieci w tym wieku co te Panie modelki !!

Warto o tym rozmawiać!

Newsweeka czytam tak jak sputnika.

Trzeba czytać wszystko żeby wyrobić sobie zdanie !

A to że bardziej ufam sputnikowi niż newsweekowi to moja prywatna sprawa :)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Tomaszu, jeśli córka jest w wieku tych modelek a źle je wychowałeś, to już nie masz żadnego wpływu co i za ile ona weźmie do buzi.

Watek nie zostanie przywrócony.

Netykieta pkt. 14 "Forum Audiostereo jest forum tematycznym. Dla tematów niezwiązanych z tematyką audio utworzona została Bocznica. Pamiętaj jednak, że nie oznacza to możliwości zakładania tam dowolnych tematów. Autorzy tematów na Bocznicy muszą liczyć się z możliwością zamknięcia a nawet usunięcia tematu z Bocznicy przed Moderatorów forum."

Źródło:

Ukryta Zawartość

Copyright © Audiostereo.pl"

Ukryta Zawartość

Vlado, Dlaczego zarzuciliście fantastyczny pomysł redaktora paltona w kwestii dopisku przy użytkowniku statusu: "VIP"? Idea iście piękna w swojej treści, ale widzę zarzucona. Szkoda...

Nie zdążyłem poczytać całego tematu o modelkach, tak szybko wyparował. Ledwo kilka wpisów z początku. Mam wrażenie, że trzeba zakładać tematy i pisać pod pewne gusta.

Netykieta pkt. 14 "Forum Audiostereo jest forum tematycznym. Dla tematów niezwiązanych z tematyką audio utworzona została Bocznica. Pamiętaj jednak, że nie oznacza to możliwości zakładania tam dowolnych tematów. Autorzy tematów na Bocznicy muszą liczyć się z możliwością zamknięcia a nawet usunięcia tematu z Bocznicy przed Moderatorów forum."

To tak jakby w KK był paragraf: "Niektóre czynności będą podlegać karze".

I już człowiek boi się wyjść z domu.

Vlado, Dlaczego zarzuciliście fantastyczny pomysł redaktora paltona w kwestii dopisku przy użytkowniku statusu: "VIP"? Idea iście piękna w swojej treści, ale widzę zarzucona. Szkoda...

Ależ nie została zarzucona. Przytrafił się techniczny falstarcik i tylko tyle. Będą użytkownicy o takim wyróżnieniu, ponieważ należy im się za wieloletni wkład pracy i wniesionaą wiedzę w nasze forum. Zapewne bez problemu sam jesteś w stanie wyróżnić sporo kolegów? Czyż nie?

• Moderatorzy

Ależ nie została zarzucona. Przytrafił się techniczny falstarcik i tylko tyle. Będą użytkownicy o takim wyróżnieniu, ponieważ należy im się za wieloletni wkład pracy i wniesionaą wiedzę w nasze forum. Zapewne bez problemu sam jesteś w stanie wyróżnić sporo kolegów? Czyż nie?

To faktycznie elberoth pasuje do tego opisu jam mało kto. Jeszcze bym Paltona dorzucił.

-----------------

• Moderatorzy

Proszę uzbroić się w cierpliwość, sami zobaczycie.

Czy można nominować użytkowników na konto VIP, czy wybierani są przez gremium złożone (no właśnie z kogo)?

-----------------

Czy można nominować użytkowników na konto VIP, czy wybierani są przez gremium złożone (no właśnie z kogo)?

No właśnie studiując ostatnio Wasze reakcje na pojawianie się "nowości" na naszym Forum, jeszcze tego właśnie nie uzgodniliśmy :-)

Wasze reakcje na pojawianie się "nowości"

Na pewno były żywe i spontaniczne ,tylko śladu po tym niewiele zostało moim zdaniem chlastanie wpisów było aż nazbyt nerwowe i histeryczne wręcz do tego zniknęło dużo wpisów zgodnych z regulaminem.

Na pewno były żywe i spontaniczne ,tylko śladu po tym niewiele zostało moim zdaniem chlastanie wpisów było aż nazbyt nerwowe i histeryczne wręcz do tego zniknęło dużo wpisów zgodnych z regulaminem.

Cóż, każda rewolucja to wiele ofiar i zniszczeń, także tych niewinnych :-( Również nad tym ubolewam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.