Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
9 minut temu, jar1 napisał:

Tego nie zrobił, więc wszelkie dywagacje na temat wyrażanie jedynie swoich poglądów można sobie o kant d,  potłuc, 

Otóż nie. Bo przestał pisać kilka dni przed a nie w momencie ataku. 

To, że sponsorował forum (użytkownik premium)

Oj już bez przesady naprawdę.

Przy obsadzaniu moderatorów na forum też warto się zastanowić, czy nie aby nie wpuszczamy sobie jakiegoś konia trojańskiego.

Staram sie większośc ocenionych wpisów przeglądać raz na jakiś czas. 

A jeżeli ustalamy jakieś działania to i teog staramy się trzymać.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

11 minut temu, Espectro napisał:

A tego nie wiem na szczęście kompletnie nie oglądam tv i nie czytam o polityce. Życie jest piękniejsze. 

Puki coś obok naszego domu nie pierdyknie…

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

13 godzin temu, soundchaser napisał:

pracuje...glazurę i terakotę układa

Nie tylko to. Robi też inne rzeczy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Bez przesady, to forum ma za mała sile rażenia, żeby pakować tu jakichś agentów.

Sa lepsze miejsca, gdzie można kształtować opinie i poglądy polityczne.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Moderatorzy
Teraz, Espectro napisał:

Brawo. Dziś jeszcze nikt nie wspominał. 

To już niestety jest taka nasza narodowa cecha. Zamiast myśleć o przyszłości, cały czas zajmujemy się przeszłością.

To ta wojenka polskopolska wzbudza w nas chore podejrzenia.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Bez przesady, to forum ma za mała sile rażenia, żeby pakować tu jakichś agentów.

Sa lepsze miejsca, gdzie można kształtować opinie i poglądy polityczne.

Sam jesteś agent. I zamiast papierosa dostaniesz dzisiaj w klubie ruskiej machorki . 🙂

Tak jak mówię, wojenka polskopolska:)

Jaram wszystko:)

11 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie tylko to. Robi też inne rzeczy.

Ukryta Zawartość

O takie cudo by mnie interesowało.

Dokladnie z takim wyjściem na sufit.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

• Moderatorzy
1 minutę temu, jar1 napisał:

Sam jesteś agent. I zamiast papierosa dostaniesz dzisiaj w klubie ruskiej machorki . 🙂

Bubusi o to nie podejrzewam. Nawet napiszę, że jako user "przeciwnej opcji", od momentu wybuchu wojny, zachowuje daleko posuniętą wstrzemięźliwość w wypowiedziach.

2 minuty temu, Marcinus napisał:

Bubusi o to nie podejrzewam. Nawet napiszę, że jako user "przeciwnej opcji", od momentu wybuchu wojny, zachowuje daleko posuniętą wstrzemięźliwość w wypowiedziach.

Jar to zwolennik teorii spiskowych, wszędzie diabła widzi

🙂

3 minuty temu, Marcinus napisał:

Szczególnie gdy chce atomówki pod granica postawic

🙂

• Moderatorzy

Jar to zwolennik teorii spiskowych, wszędzie diabła widzi

Czujnym trzeba być 🙂 

27 minut temu, Espectro napisał:

Otóż nie. Bo przestał pisać kilka dni przed a nie w momencie ataku. 

To cytat z Juga z dnia 24 lutego z wątku o Rosji. Po rozpoczęciu inwazji...

To dalej tu wisi...

"Nienawiść mam nie do Ukraińców, czy jakiegokolwiek innego narodu, a do obecnej ukraińskiej władzy konsekwentnie budującej nie Ukrainę a antyRosję. Na zamówienie i pod kierownictwem USA. Tę władzę nienawidzi też duża cześć Ukraińców. Zwłaszcza ta, której m.in. zakazują rozmawiania w ojczystym języku i świętowania własnych a nie banderowskich bohaterów."

Edytowane przez jar1

No co, u nas władza tez w pewnych kręgach niezbyt lubiana.

Tak się składa, ze mam znajomego, który zatrudnia Ukraińców, i tez niezbyt dobrze wypowiadali się o tej władzy. Teraz wrócili i dla niej walczą.

Ukraina to w dużej mierze mikstura. Szczególnie Wschod. 

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, jar1 napisał:

"Nienawiść mam nie do Ukraińców, czy jakiegokolwiek innego narodu, a do obecnej ukraińskiej władzy konsekwentnie budującej nie Ukrainę a antyRosję. Na zamówienie i pod kierownictwem USA. Tę władzę nienawidzi też duża cześć Ukraińców. Zwłaszcza ta, której m.in. zakazują rozmawiania w ojczystym języku i świętowania własnych a nie banderowskich bohaterów."

Nienawiść większości  rosyjsko języcznej Ukraińców najlepiej widać jak mocno walczą z rosyjskim agresorem w Mariupolu stąd ten powyższy cytat Juga poza tym że od czapy to czysta sowiecka dezinformacja agentury

Tak się składa, ze mam znajomego, który zatrudnia Ukraińców, i tez niezbyt dobrze wypowiadali się o tej władzy. Teraz wrócili i dla niej walczą.

Cała ta pierestrojka prostym ludziom nie wyszła na dobre także u nas po 89roku bo w "cudowny” sposób własność wspólna narodu przeszła w ręce nielicznych

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

10 minut temu, bubusia napisał:

Propaganda rosyjska tam działała znacznie mocniej i wydajniej niż u nas. Więc to nie dziwi. Dopiero agresja rosyjska wybiła im to z głowy. Lepiej, zeby u nas do tego nie musiało dojść. 

Edytowane przez jar1

Trzeba pamiętać, ze bieda tam była duza i żaden rząd tego nie poprawił.

Trzeba pamiętać, ze bieda tam była duza i żaden rząd tego nie poprawił.

Bieda ludzi  i korupcja władzy często idą w parze.

Edytowane przez jar1
18 minut temu, bubusia napisał:

niezbyt dobrze wypowiadali się o tej władzy. Teraz wrócili i dla niej walczą

Nikt o zdrowych zmysłach nie walczy dla władzy, Bupek.

PS - mój kolega po fachu - Misza, także pojechał na Ukrainę walczyć o ojczyznę.

Już nie wróci...[*]

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

No ta władza teraz reprezentuje Ukrainę.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy
30 minut temu, bubusia napisał:

Szczególnie gdy chce atomówki pod granica postawic

Ale atomówki potrafią latać podobno to i pod samą granice nie trzeba pchać chyba. 

ps. Mozna na temat ? bez polityki ?.

23 minuty temu, jar1 napisał:

To cytat z Juga z dnia 24 lutego z wątku o Rosji. Po rozpoczęciu inwazji...

To dalej tu wisi...

Cytowany początek wypowiedzi. I tak to jest ten wpis.

JuG jest ******* ruskim trollem - od samego początku. W tym przypadku nie ma się nawet nad czym zastanawiać - ******* stąd jak typowy tchórz. Gdyby był normalny, i uczciwy, to by tutaj był i pisał - nikt mu nie zabraniał ssania ruskiego cyca i obrony swojego ukochanego kraju rad - wręcz przeciwnie! Wszyscy z nim dyskutowali i traktowali go jako normalnego usera Forum, a tu nagle sru - wsiadł na raketu i odleciał w pisdu. To tylko świadczy o tym, co mu we łbie siedzi. Ale z drugiej strony, gdyby został i był tutaj dzisiaj, to byście go rozjechali do białej kości, więc w sumie nie ma się co dziwić, że wyparował.

Edytowane przez Marcinus
Wulgaryzmy

Parker's Mood

• Administratorzy
1 minutę temu, Chicago napisał:

JuG jest pieprzonym ruskim trollem - od samego początku. W tym przypadku nie ma się nawet nad czym zastanawiać - spierdolił stąd jak typowy tchórz.

Nie pisz w ten sposób proszę.

Nigdy tego nie ukrywał i każdy o tym wiedział że miał inne zdanie.

Tu cała wypowiedz.

W dniu 24.02.2022 o 12:38, JuG napisał:

Nie kłam.

Moja rodzina po ojcu pochodzi z Geniczeska więc jakąś krew nazwijmy to ukraińską też mam. Oprócz rosyjskiej i innej. Urodziłem się i wychowałem w południowej części Rosji, gdzie kultura kozacka/ukraińska była powszechna.

Nienawiść mam nie do Ukraińców, czy jakiegokolwiek innego narodu, a do obecnej ukraińskiej władzy konsekwentnie budującej nie Ukrainę a antyRosję. Na zamówienie i pod kierownictwem USA. Tę władzę nienawidzi też duża cześć Ukraińców. Zwłaszcza ta, której m.in. zakazują rozmawiania w ojczystym języku i świętowania własnych a nie banderowskich bohaterów.

Jestem przeciwnikiem każdej wojny. Nie tylko rosyjskiej jak większość tu piszących. Ale świat nie jest różowy - z wilkami żyjesz po wilczy wyjesz.

Nie można budując własne bezpieczeństwo kompletnie olewać obawy innych. Jak to robią USA.

Mam nadzieję, że szybko to się skończy przy minimalnych stratach z obu stron.

PS. Odpisywać na kolejne ataki osobiste nie mam zamiaru - mam tego dość. W ogóle nie chcę mi się już uczestniczyć w tych wszystkich napierdalankach. Bo dyskusją tego co od lat jest na Bocznicy nie nazwiesz. EoT

2 minuty temu, Chicago napisał:

Ale z drugiej strony, gdyby został i był tutaj dzisiaj, to byście go rozjechali do białej kości, więc w sumie nie ma się co dziwić, że wyparował.

Jednocześnie gdyby wrzucałem w tym okresie propagandę to by otrzymał Bana i tyle. 

2 minuty temu, Chicago napisał:

wręcz przeciwnie! Wszyscy z nim dyskutowali i traktowali go jako normalnego usera Forum, a tu nagle sru

Nie koniecznie. 90% wpisów pod jego adresem to obelgi. Koniec kropka. taka też była decyzja o odejściu z forum.

No trochę to zmienia postać rzeczy. Nie znam Juga, rzadko go czytałem, ale jakos nie wierze w jego agenturalność.

Takie poglądy i tyle.

Zreszta, czy ma to jakieś znaczenie?

Ja bym nie oskarżał.

Nie wiemy, tylko cos tam przypuszczamy, i naprawdę mogłoby być wszystkim głupio gdyby prawdę poznali.

Mogłoby być tak jak z tym prawicowym dziennikarzem Rolo, czy jak on tam miał.

Tyle.

Edytowane przez bubusia

9 minut temu, bubusia napisał:

Zreszta, czy ma to jakieś znaczenie?

Oczywiście, że ma - mówisz prawdę lub przedstawiasz fakty, a gość mówi, że to nieprawda i przedstawia ruskie ulotki i prawdę fiutinowską - tak było od początku, od kiedy tylko się tutaj pojawił. Zresztą, to nie dotyczy tylko Juga - to jest przypadłość wielu owiec, a to, czy biegnie owca w koszulce NRD, czy w  koszulce CCCP, to już kwestia wyborów i... 'kształtu łba'.

Parker's Mood

Godzinę temu, bubusia napisał:

Takie poglądy i tyle.

Jasne. Ludzie o takich poglądach strzelają do dzieci w Ukrainie.

Ja bym nie oskarżał.

I żadnych ludzi z poglądami  prowadzącymi  do ludobójstwa byś nie oskarżał. Czyli można głosić faszyzm, byle nie zabijać, można głosić antysemityzm byle nie budować Treblinek i Sobiborów itd.

Ale po to się ma poglądy by je realizować lub głosować na takich, którzy to zrobią za nas. 

Tyle.

Aż tyle.

Wiesz, ktoś może np Ciebie oskarżyć, ze miałeś poglądy, które doprowadziły do totalnego uzależnienia od Putina poprzez bezrefleksyjne wspieranie Zachodu. Chyba już dla każdego oczywistym jest, ze Zachód tak utuczył Putina, zreszta tuczy go nadal, ze mógł sobie pozwolić na wojnę.

A nawet dostawał broń, która teraz morduje Ukraińców.

I co, mam ciebie oskarżyć, ze przyłożyles do tego łapę?

Edytowane przez bubusia

8 minut temu, bubusia napisał:

Wiesz, ktoś może np ciebie oskarżyć, ze miałeś poglądy, które doprowadziły do totalnego uzależnienia od Putina poprzez bezrefleksyjne wspieranie Zachodu. Chyba już dla każdego oczywistym jest, ze Zachód tak utuczył Putina, zreszta tuczy go nadal, ze mógł sobie pozwolić na wojnę.

A nawet dostawał broń, która teraz morduje Ukraińców.

I co, mam ciebie oskarżyć, ze przyłożyles do tego łapę?

Przekaz  Niemiec :Niemcy 1945: winny jest tylko Hitler.

Niemcy 2022: winny jest tylko Putin.

Nasz zachodni sąsiad nie bardzo się zdenazyfikował.

A Tusk mówił:Wasza sztuka rządzenia była błogosławieństwem   dla  całej Europy, a klakierzy z wątku polityka, jak klaskali, tak klaszczą.

Edytowane przez notoryczny

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

10 minut temu, bubusia napisał:

bezrefleksyjne wspieranie Zachodu.

He, he. Nadal kupujesz benzynę i gaz od ruskich? I korzystasz z prądu wytwarzanego dzięki ruskiemu węglowi? Oczywiście. Czynnie wspierasz Putina. I nie masz w domy żadnych zachodnich produktów. A ucząc dzieci angielskiego wychowujesz przyszłych Wallenrodów? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.