Skocz do zawartości
IGNORED

W oparach absurdu!

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

Uzależnienie od gadżetów typu smart-phone jest niewyobrażalnie wielkie!

Ależ MarkN, gdyby nie ajfon, nie byłbym na AS od rana do wieczora. A tak, mam szansę obcowania z wybitnymi postaciami typu np. miłośnicy Nu częściej niż przeciętny użytkownik peceta.

;-)

dziwne bo nie mam tego smerfnego, nie jestem na fejsie, nie musze na As,nie muszem w naszej klasie,wyrzucam wszystkich zblizeniowych, z pinami i swiadakami jehowy i nie widze nadal potrzeby swiadkow jehowy ,AS ,fejsa,zblizeniowego etcetc.Po prostu panowie ..zgłupielisci w polłaczeniu ze zidjoceniem ... ale zeby sie tym chwalic...?

Tylko podziwiać mulsie, tylko podziwiać. Za chwilę, bez internetu, niezależnie czy chcesz, czy nie - nic nie zrobisz, zresztą to już weszło w życie, ale Ty chyba żyjesz w świecie mrzonek, zresztą możesz - masz już 64 wiosny więc jak to się mówi: przy kopie, to po chłopie! To też jest sposób i jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Moja przyjaciółka nie posiada telefonu komórkowego, do dziś - i nigdy nie posiadała! Wreszcie skusza się powoli na ten gadżet, ale ja i tak namawiam ją do wycofania się od tej decyzji, bo to taki piękny dinozaur i zawsze się nim chwalę w towarzystwie, że moje zwierzątko nie ma komóry... ale Ty komórę masz, prawda?

Parker's Mood

Prawda a nawet piec.Ale tylko dzwonie albo dzwonia.Mydlo tez mam i myje jaja co tydzien.

To sa elementy zycia a reszta to substytut zycia.Na fejsie mam przyjaciol 1300... to zart czy glupota.

Mydlo tez mam i myje jaja co tydzien.

Zdecydowanie za często drogi mulsie! Powiedzenie, że 'częste mycie skraca życie' nie wzięło się z przypadku. Uważaj na siebie!

Pozdr, M '-)

Parker's Mood

Akurat bardzo lubię Kałużyńskiego, znam od lat - powiedzmy, że od osiemdziesiątych z książek i od siedemdziesiątych z programów TV. Właśnie kliknąłem na wiki i zobaczyłem, że to już dziesięć lat nie ma Zygmunta.

Parker's Mood

Akurat bardzo lubię Kałużyńskiego, znam od lat - powiedzmy, że od osiemdziesiątych z książek i od siedemdziesiątych z programów TV. Właśnie kliknąłem na wiki i zobaczyłem, że to już dziesięć lat nie ma Zygmunta.

Jestem fanem Kałużyńskiego odkąd pamiętam! A udało mi się z nim wypić nawet dwie 50 wódki i zjeść chleb ze smalcem w knajpie na Marszałkowskiej, gdzie się umówiliśmy. Nie będę opowiadał więcej, gdyż liczy się anonimowe podejście do spraw wirtualnych. Ale wspaniały człowiek z otwartą głową. Tyle że był Jeden, więc epigoni są raczej śmiesznawi.

I nie mam fejsa!!! Bo wiecie, face osobno, book osobno, tak było dawniej. Mam tylko smartfona do pracy i do czytania tych pięknych pogaduszek na AS!

Jestem fanem Kałużyńskiego odkąd pamiętam! A udało mi się z nim wypić nawet dwie 50 wódki i zjeść chleb ze smalcem w knajpie na Marszałkowskiej, gdzie się umówiliśmy.

Nie wiem, co powiedzieć. Szacun!

Jestem Europejczykiem.

Absurd w kruchcie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pan Bóg - tak, pośrednicy - NIE?

Ukryta Zawartość

Ciekawy artykuł jest do przeczytania na łamach Najwyższego Czasu. Absurdalne posunięcia i galimatias wpływów powodują w kraju kiedyś wolnym i sprawnym, spustoszenie i dezorganizację:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Ciekawy artykuł jest do przeczytania na łamach Najwyższego Czasu. Absurdalne posunięcia i galimatias wpływów powodują w kraju kiedyś wolnym i sprawnym, spustoszenie i dezorganizację:

Ukryta Zawartość

USA trzyma się dobrze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na razie zabralem sie z okazji rozkradania ukrainy konwojami humanitarnymi oraz działań wojennych na Ukrainie i do tego sankcji na produkty za analizę Rosji. .. więc wssumie nawet nie ma jak krytykowac tego bo to tylko co hamerykanie robia to typowy problem zacbodu rozrost biurokracji i kazdy by chciał rzadzic....

Ale w porównaniu z dzialaniami rosji to wciaz tam maja wolny kraj.... nawet hameryka robi mi sie dobra jak patrze co sie w rosji wyprawia.... i ten jej pseudokapitalizm jest całkiem całkiem. ..

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Ukryta Zawartość

Czas wracać ?

Ukryta Zawartość

Czas wracać ?

Tak, ale gdzie? Zastanawiałem się, gdzie jeszcze można uciec od głupoty i anomalii - mój przyjaciel mówi, że New Zelland, ale to jednak bardzo daleko i co ja bym tam robił? Gdzie słuchałbym chicagowskiego i nowojorskiego jazzu? Tylko z płyt? Nie!... '-)

Gsus, martwi mnie ta socjalna wizja i krajobraz, i to nie tylko w US... Mogą sobie nie poradzić z kowbojami, tam będą mieli przechlapane. Mainstream medialny US nie podaje informacji żadnych, a to co wychodzi, to tylko w celu ogłupiania ludzi... jak i wszędzie teraz zresztą! Jak już coś jest rozgłośnione, to robią łachę i coś tam powiedzą, bo muszą! Poza tym, panuje polityka ogłupiania społeczeństwa i dezinformacji! Skąd ja to znam!

W Nevadzie mogło dojść do poważnych starć - sytuacja była bardzo napięta, a kowboje nie popuściliby. Nie podawali nic, zupełnie nic w mainstramowych żródłach - dopiero jak sprawa nabrała rozgłosu!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

• 4 tygodnie później...

Ostatnio zauważa się lawinową emigrację obywateli USA do Korei Północnej, Białorusi i Iranu, gdzie rządy naprawdę dbają o człowieka - w jego dobrze rozumianym interesie.

• 4 tygodnie później...

MarkN jedno pytanie, odnośnie M. Jacksona, którego wywołałeś do tablicy w innym, już nie istniejącym, wątku.

Zwróć uwagę na jedną rzecz w tej całej sprawie –oskarżenia o rzekome molestowania pod jego adresem, pojawiały się zawsze wtedy gdy uwaga opinii publicznej zwracała się w kierunku rządu, co politykom, a dalej prawdziwej władzy, nigdy nie jest na rękę. Zawsze jak jakaś wojna, inwazja, nie przebiegała pomyślnie, gdy na jaw wychodziła korupcja w rządzie, albo szalały różnego rodzaje kryzysy w ekonomii, i opinia publiczna zaczynała zadawać niewygodne pytania, to nagle, pojawiał się Michael i jakieś molestowania. I bum, nikt już o niczym innym nie mówił – tylko wszyscy się pytali – winny czy niewinny, i spekulowali, i plotkowali.

Nie mówię, że tego nie zrobił, gdyż nie znam wszystkich faktów w tej sprawie, a jedynie pytam Cię czy zauważyłeś ten przedziwny zbieg okoliczności.

Ps. tylko nie unoś się proszę, jak to masz czasami w zwyczaju, gdy ktoś jest innego zdania od Ciebie.

Spokojnie, tak tylko pytam.

Nie mówię, że tego nie zrobił, gdyż nie znam wszystkich faktów w tej sprawie, a jedynie pytam Cię czy zauważyłeś ten przedziwny zbieg okoliczności.

Czarni go nie lubią i sam fakt, że się próbował przefarbować świadczy o jego wielkich kompleksach, próżności i zachwianym balansie poczucia własnej tożsamości. Polityki nie mieszałbym w to wszystko, bo Majkel był raczej osobą nie angażującą się w te gierki, chociaż jak większość artystów był po stronie opcji demokratów. Osobiście wierzę, że bzykał małych chłopców, a całą sprawę zamieciono pod dywan - 'za pieniądze ksiądz się modli, za pieniądze lud się podli'. Moja opinia nie ma żadnego związku z jego poziomem artystycznym i statusem króla popu, który sobie niezaprzeczalnie wypracował.

P.S. Cenię zdanie odmienne od mojego pod warunkiem, że ma ono sens, jest podparte wiedzą i wypowiada je kompetentna osoba. Cała reszta jest dla mnie bełkotem i najmojszą jedyną prawdą.

Parker's Mood

Dadzą radę, jak zeżrą jelenie to pod wódżitsu będą zakąszać sztachem onuca :-)

1c86f90e610ac4924c7cb800da00be0620bfb5691ec664840164dc95eeccef7f.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.