Skocz do zawartości
IGNORED

STAR WARS - EPISODE VII "THE FORCE AWAKENS"

flood2

Rekomendowane odpowiedzi

Od 'bezlitosności' to jestem tutaj ja!:-)

I zapewniam Cię, że i Dinozaury i Avatara wciąż się nieźle ogląda.

Właśnie, co najwyżej nieźle.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Walory Ep7 w pigułce i prawdopodobnie kolejnych, no przecież to jest moda na sukces: ...Przypomnijmy, że o Rey krążą trzy główne teorie – córka Luke’a Skywalkera, wnuczka Obi-Wana Kenobiego oraz córka Hana i Lei

Jest na co czekać :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Walory Ep7 w pigułce i prawdopodobnie kolejnych, no przecież to jest moda na sukces: ...Przypomnijmy, że o Rey krążą trzy główne teorie – córka Luke’a Skywalkera, wnuczka Obi-Wana Kenobiego oraz córka Hana i Lei

Jest na co czekać :)

Ukryta Zawartość

no nieźle... wnuczka ObiWana... a może np okaże się że miała zmianę płci i kiedyś była synem Luke'a ;)))))))) to by się świetnie wpisywało w trynd LBGT ;))))))

Ukryta Zawartość

no nieźle... wnuczka ObiWana... a może np okaże się że miała zmianę płci i kiedyś była synem Luke'a ;)))))))) to by się świetnie wpisywało w trynd LBGT ;))))))

Tu jest wszystko wyjaśnione

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

• 2 tygodnie później...
ciekawe czy w Disneyu nikt jeszcze nie wpadł na pomysł, że przecież możnaby zrobić remake części IV-VI z nowoczesną techniką itd. ;)

Wpaść wpadli, ale na razie zarabiają na częściach dalszych.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Premiera następnego epizodu przesunięta o pół roku zdaje się. Tną w tej chwili (ponoć "rewelacyjny" wg. Abramsa) scenariusz, można się więc spodziewać jeszcze większego bajzlu niż w E7. Do kina się nie wybiorę.

Premiera następnego epizodu przesunięta o pół roku zdaje się. Tną w tej chwili (ponoć "rewelacyjny" wg. Abramsa) scenariusz, można się więc spodziewać jeszcze większego bajzlu niż w E7. Do kina się nie wybiorę.

jeśli w jego ocenie był "rewelacyjny" a jeszcze nie daj Boże tak "rewelacyjny" jak scenarousz do EP7 - to cokolwiek nie zmienią albo wytną to już chyba może być tylko lepiej ;).. kto wie co chcieli znów copy/paste zrobić ...może teraz ktos mądry stwioerdził, że oryginlany to będzie coś na wzór Imperium Kontratakuje skoro znów zniszczono "gwiazdę śmierci" ...."First Order Strikes Back" hahaha

Piratów się fajnie oglądało, nie gadaj....

A co do E7, a pamiętacie jak wszystkich zniechęciło E1?

Po star wars nie ma co oczekiwać, że to będzie jakiś wielki film, to jest czysta rozrywka i tyle. Nie każdego musi bawić.

Powtórzę sobie jak wyjdzie na bluerayu przy piwku w domu.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

A co do E7, a pamiętacie jak wszystkich zniechęciło E1?

Po star wars nie ma co oczekiwać, że to będzie jakiś wielki film, to jest czysta rozrywka i tyle. Nie każdego musi bawić.

Powtórzę sobie jak wyjdzie na bluerayu przy piwku w domu.

Dokładnie....zgadzam się ze wszystkim także z piwkiem... ;)

Fakt. Ale drugi raz tychże Piratów nie chciałoby mi się oglądać. Choć mam w domu serię na blu...hmm...

Fakt. Ale drugi raz tychże Piratów nie chciałoby mi się oglądać. Choć mam w domu serię na blu...hmm...

A ja tam co pół roku Jacka Sparowa kolekcje zaliczam. ...z uśmiechem...

* przełożyli premierę bo dostali wiele @@@@ że ludziom się spodobały nowe postacie w tej części i postanowili dorobić im więcej scen w 8 ...

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Właśnie po raz N-ty oglądam "Imperium...." to jest 100% klasyka. Żadne infantylnie-rysunkowa druga seria nawet nie ma polotu, pomimo 20 lat różnicy pomiędzy nimi. Już teraz wiem dlaczego ludzie tak lubią II serię. Bo to jest bajka rysunkowa!!

I dlatego III seria będzie hitem, ponieważ wprowadza ponownie trochę naturalności, świeżego powiewu, a nie zielonego tła.

I dlatego III seria będzie hitem, ponieważ wprowadza ponownie trochę naturalności, świeżego powiewu, a nie zielonego tła.

Nie no napewno rekwizyty, klimat wizualny oraz efekty specjalne sa swietne w najnowszej odsłonie. Ale ogladalem ja juz 3ci raz i hmm...scenariusz tak infantylny i płytki ze az zal. Co by nie mowic ale rysunkowo-animacyjna "Zemsta Sithów" ma o wiele lepszy scenariusz i gdyby była zrealizowana tak jak "Przebudzenie mocy" wyszedł by z tego lepszy film....

Scenariusz scenariusz....podobnie z nowym Prometeuszem itd.... chyba w hollywood nikt juz tego nie czyta...patrza czy nazwy pasuja, czy miejscówki sie zgadzaja i jazda. Najlepszy rezyser nie podoła zadaniu jak historia bez ładu i składu..

Co by nie mowic ale rysunkowo-animacyjna "Zemsta Sithów" ma o wiele lepszy scenariusz

Piękny mroczny scenariusz, wielowątkowość, splot intrygi budowanej przez dwie poprzednie części - FA nie ma porównania w ogóle (scenariuszowo)... poza tym uważam, że StarWars powinno być zrobione dla PG18 i trochę bardziej krwawe ;)

chwila fun - tutaj Kevin Spacey udaje Christophera Walkena na zdjęciach próbnych do New Hope - pamiętna scena z baru gdzie pierwszy raz pojawia się Han Solo ;)

:)

Jestem przekonany, że Polskie wydanie BD nie będzie miało dźwięku angielskiego DTS MA, tylko znów niemiecki dubbing DTS MA i angielski DTS.

Nie no nie żartuj to raczej nie możliwe żeby nowa produkcja na płycie blu-ray nie miała angielskiego "dts hd ma" czy "dolby true hd"...

• 3 tygodnie później...

Nie no nie żartuj to raczej nie możliwe żeby nowa produkcja na płycie blu-ray nie miała angielskiego "dts hd ma" czy "dolby true hd"...

A jednak nie będzie angielskiego DTS MA! :)

Master Audio tylko w niemieckim dubbingu.

Wydanie Blu-ray będzie się składać z dwóch dysków (2BD). Cena sugerowana to 109,99 PLN.

Opis filmu:

Reżyser wizjoner J.J. Abrams prezentuje filmowe wydarzenie pokolenia! Kylo Ren i odrodzony z popiołów Imperium złowieszczy Najwyższy Porządek rosną w siłę, a Luke Skywalker przepadł bez wieści w chwili, gdy galaktyka potrzebuje go najbardziej. Rey, pustynna zbieraczka złomu, oraz Finn, dezerter z oddziału szturmowców, łączą siły z Hanem Solo i Chewbaccą w poszukiwaniu ostatniej nadziei na przywrócenie pokoju w galaktyce.

Rok produkcji: 2015

Kraj produkcji: USA

Czas trwania filmu: 138 min.

Wersja wydania: 1

Wersje językowe filmu: polska, angielska, niemiecka

Dźwięk wersji oryginalnej filmu: 7.1 DTS-HD HR

Napisy: polskie, niemieckie

Wersja dla niesłyszących: angielskie

Licencja: film do sprzedaży detalicznej bez licencji do wypożyczania

Dodatki:

Za kulisami Przebudzenia Mocy, Przebudzenie scenariusza: ekipa czyta skrypt, Ożywianie filmowych stworów, Budowa BB-8, Scenariusz walki: epicki pojedynek, ILM: Magia efektów specjalnych w Przebudzeniu Mocy, John Williams: wyzwania kompozytora, Sceny niewykorzystane, Moc zmian

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.