Skocz do zawartości
IGNORED

Krytyka naszego forum w Hi Fidelity....

Gość cybant

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, jeżeli nie jesteś do czegoś przekonany, to nie rób tego.

upraszczasz sprawe

niestety racja co do całej sytuacji zawsze bedzie po stronie która zostaje w " pokoju " , kto wychodzi racji nie ma

taki jest obecny stan rzeczy

Ale zakłamanie...

To jest moderator?

Niedobrze mi się robi :(

widzę ze jednak publiczna dyskusja ma sens bo zniknęła sygnatura " z recydywą i sądami "

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

upraszczasz sprawe

niestety racja co do całej sytuacji zawsze bedzie po stronie która zostaje w " pokoju " , kto wychodzi racji nie ma

taki jest obecny stan rzeczy

Nie miałem na myśli żadnego pokoju. Pisałem o moderowaniu. Czy istnieje jakiś "pokojowy" spisek? Sprawa pokoju to taka normalna życiowa sprawa, natomiast myślę że pewnym osobom chodzi o wolność wypowiedzi na forum.

A ja bym wolał aby wrócił ten dawny Cir.

Rochu, czepiasz się o takie szczególiki :-P.

widzę ze jednak publiczna dyskusja ma sens bo zniknęła sygnatura " z recydywą i sądami "

Ser Palanton zaczaił coś, ale jak zwykle po fakcie, to też normalne :).

Ale zakłamanie...

To jest moderator?

Bo to jest przecież też m.in. szpec od cięcia Greka :).

P.s. Jak można "stanąć" się 11 członkiem "Rady_Dziesięciorga", znaczy się "Wszech_Rady_AS"? :)

Swoją reputację mam ustaloną i nie zachwianą.

Taaak, Nietzschem Platon : ) : ) : ).

Gość rochu

(Konto usunięte)

Piotr_1

Nie o wolność idzie lecz o to by zdjąć z forum kaganiec.

Forum z czasem samo sie oczyści z branży, kramarzy, abx-owców i innej maści oszołomów. Wcześniej czy później odejdą zniechęceni.

AS dawało radę przed Site, da radę i teraz.

No chyba, że komus zalezy na sterowaniu tym co sie tu dzieje.

A ja to bym się wybrał z chęcią na Kujawskie odsłuchy przed Świętami, złożyć życzenia, pokolędować, naturalnie nie wylewać za kołnierz, lecz przede wszystkim stuknąć się czubkiem buta z mrówkojadami gospodarza :-P.

natomiast myślę że pewnym osobom chodzi o wolność wypowiedzi na forum.

Dzięki za te słowa...........chociaż długo się nad tym zastanawiałeś

Jak na to wpadłeś?............bo moderatorem byłeś-prawda?

Przycisk,usuwanie postów,banowanie-wiesz jak to wygląda i jak smakuje.

Nie masz czasem wyrzutów sumienia-bo tym wpisem Greka nie udałeś więc jeszcze raz dzięki za te słowa

Gość rochu

(Konto usunięte)

SVART>

Wiele (o ile nie wszystko) na tym forum jest wypadkową gry interesów kilku osób.

Dlatego, kto może to będzie trzymał sie funkcji ile tylko sie da.

Nawet jeżeli jest tylko pacynką w rękach innych.

Ale to nie kulki są problemem tego forum lecz bohater powieści Nienackiego.

Dzięki za te słowa...........chociaż długo się nad tym zastanawiałeś

Jak na to wpadłeś?............bo moderatorem byłeś-prawda?

Przycisk,usuwanie postów,banowanie-wiesz jak to wygląda i jak smakuje.

Nie masz czasem wyrzutów sumienia-bo tym wpisem Greka nie udałeś więc jeszcze raz dzięki za te słowa

Byłem kiedyś założycielem, administratorem forum, które teraz jest bardzo dużym forum. Zmieniłem hobby, oddałem to użytkownikom i ludziom którzy są zainteresowani. Ogólnie mówiąc siedziałem w tym skrypcie, ustawiałem ludzi moderatorami itp. Tego że ludzie się tną, walczą, mają różne zdanie nie zmienisz. Na tym polega zabawa i mnie to też bawi. Gorzej z pomówieniami dla własnego zysku, wtedy to chyba tylko sąd.

Wiele (o ile nie wszystko) na tym forum jest wypadkową gry interesów kilku osób.

Dlatego, kto może to będzie trzymał sie funkcji ile tylko sie da.

Nawet jeżeli jest tylko pacynką w rękach innych.

Koteczku.........nie kokietuj)

Gorzej z pomówieniami dla własnego zysku, wtedy to chyba tylko sąd.

I znowu się zgadzamy-lecz Ci nadmienię,ze nie mam z forum zadnego zysku-nie recenzuje,nie kręce sie wokół organizatora AS,nie robię wywiadów.

Pisze tylko prawdę.............a sądzie bywam dość często,dlatego,ze jest na świecie sporo złych ludzi.

ZASTANAWIA MNIE FAKT,ŻE NA MOJA OSOBĘ NIE REAGUJE SILNIK FORUM-BO SZRAJBUJE,SZRAJBUJE ...................

I SIĘ ZACIĄŁ CZY CO NIE NALICZA MI POSTÓW ORAZ NIE WYKAZUJE ILE DZIŚ NAPISAŁEM-NA BANK PONAD 10.

CZYŻBY ZNOWU KTOŚ STARAŁ SIĘ MAJSTROWAĆ PRZY NIM?

OK. Powiem wprost - forum ma kłopot nie z gośćmi od mokrej roboty ale z tymi co siedzą w drugim rzędzie.

W maju dało sie ich zauważyć jak się starali ; )

To pytam się gdzie ja wtedy bylem ,no gdzie?

Spoko, ORMO czuwa.

Pewnie na Święta Cię zamkną ; )

Wyjeżdżam na Kujawy...............do Ciechocinka poprawić tężyznę fizyczną poprzez spacer po tężni.

Rochu

Pamiętasz w Przekroju Lengrena z jego ilustrowaną historyjką-co robi nasz bobik?

To się pytam gdzie jest moderacja teraz,no gdzie?...........aha i ten co na widok mojego avatara zatrzymuje silnik forum?

Co się więc stanie.?..........stanie silnik forum czy nie stanie?

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Robercik przyznaj się jak obrabiasz dupsko na priv, miej odrobinę godności. Po co ta szopka z udawaniem poprawy jakości forum i udziałem gości min. Elbikiem, Sly, Marslo, Jarkiem i kilkoma innymi userami?

Jeżeli zostałem wmanipulowany w jakieś prywatne wojenki na forum to szczerze mówiąc nie mam zamiaru w takiej szopce wystąpić i to w roli ostrzyżonego barana.

Ty Szymon moje zdanie na temat załatwiania prywatnych interesików na forum kosztem innych userów znasz.

Wielokrotnie o tym na forum pisałem.

W życiu zawodowym chałturą się nie zajmuję a z branżą audio nie mam nic wspólnego.

Co więcej za moje krytyczne choć prawdziwe wpisy na temat pseudo highendowych urządzeń na forum kilku dystrybutorów nie chce ze mną rozmawiać i traktowany jestem jako persona non grata w ich przybytku.

Mam wrażenie ,że tą branżą w Polsce rządzi jakiś syndykat tyle tylko ,że ma on struktury przedszkola gdzie grupa starszaków walczy z grupą nowicjuszy o wpływy ze sprzedaży lizaków.

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać ...

pozdr.

+

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Bookmark ;)

I wątek sa zaliczył prewencyjny kosmos

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Jeżeli zostałem wmanipulowany w jakieś prywatne wojenki na forum to szczerze mówiąc nie mam zamiaru w takiej szopce wystąpić i to w roli ostrzyżonego barana.

Ty Szymon moje zdanie na temat załatwiania prywatnych interesików na forum kosztem innych userów znasz.

Wielokrotnie o tym na forum pisałem.

W życiu zawodowym chałturą się nie zajmuję a z branżą audio nie mam nic wspólnego.

Co więcej za moje krytyczne choć prawdziwe wpisy na temat pseudo highendowych urządzeń na forum kilku dystrybutorów nie chce ze mną rozmawiać i traktowany jestem jako persona non grata w ich przybytku.

Mam wrażenie ,że tą branżą w Polsce rządzi jakiś syndykat tyle tylko ,że ma on struktury przedszkola gdzie grupa starszaków walczy z grupą nowicjuszy o wpływy ze sprzedaży lizaków.

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać ...

pozdr.

Racja. Wiecie panowie - magico, avalon, akryl i takie inne sprawy. albo z innej beczki - reimyo i harmonix ....

W sumie to trochę śmieszne, ale dla nabitych w butelkę juz mniej ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.