Skocz do zawartości
IGNORED

Dyktat korporacyjny chce likwidacji polskiego węgla.

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Nie - tego na pewno:-)

Jak tam dyżurek?

Płacą za pisanie pierdół?:-)

I to doskonale! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Co to jest "nowela"?

Pytanie do biegłych w dziennikarskiej nowomowie.

Na Interii tak piszą...

Lawirant, lawirantka, Wipler.

Pijak, alkoholik.

To - kumam i z serca mogę wybaczyć:-

Ta "nowela" mnie straszy....

Za rok, dwa - już nikt nie pojmie, co poeta miał na myśli-:)

Ps - "Teraz nowelą zajmie się Senat".

No - to przejebane.

Parę asów w zanadrzu jeszcze dorabiania się elita ma . Jeszce czeka nas płatna edukacja nie taka jak dziś ale tak droga że będzie stać nielicznych bogatych a resztę na kredyt obciążajacy pół życia , marchewką żeby brać kredyty będą płace na wykwalifikowanych stanowiskach . Oczywiście nie będzie po latach zapotrzebowania na tak wielu wykształconych więc płace w tych zawodach też spadną i zostanie kombinować prywatnie żeby spłacić kredyt .

Wtedy pracownik mniej sapie jak dostanie pracę z obciążeniem na karku . No i załamanie wypłat emerytur też przed nami a więc czeka nas praca do dnia zgonu .

Schemat wiedza jest droga pracuj za darmo a fabryki nam oddajcie za grosze bo są nierentowne będzie jeszcze latami powtarzany . Efekt będzie można powielać a to zadłużając sztucznie rentownie fabryki opcjami walutowymi a to nakładając podatki które już na wstępie mają doprowadzić do nieopłacalności biznesu itd itp . Ważne żeby ludzie nie dociekali i myśleli że tak trzeba .

az tak zle nie będzie...

zapomniałem ze to Polska kraj w którym dokonuje się niemożliwego - oczywiście w postaci negatywnej wiec może być nawet gorzej

Już samo spojrzenie na Grecje powinno dac do myslenia czy likwidacja przemyslu to dobry kierunek, bo lepiej jak w grecji nie będzie, będzie gorzej w Polsce bo kasy spoleczenstwo ma mniej no i już jest dojona bardzo mocno wiele już nie da się od obywateli ugrac, przekraczając granice wpływy zaczynają malec mimo podnoszenia podatkow gdyż zaczyna brakować na podstawowe wydatki spoleczenstwu, brak przemyslu to kolejne armie socjalu i obciazen, no chyba ze zabiorą się po Polsku a wiec powywalac i nic nie dac to wtedy czesc wyemigruje a czesc będzie rozwalala spoleczenstwo kradzieżami rozbojami i innymi patologiami i kombinacjami.

Cofniemy się do poziomu Afryki bo do poziomu Grecji to trzeba mieć inna mentalność szczególnie na decyzyjnych stanowiskach z nasza mentalnoscia nie da się. Pozniej okaze się ze unia nas nie będzie chciała jak za daleko to zajdzie i znow Rosjanie nas przygarną uzbroimy się nowe możliwości rozkradania się pojawia i znow Po polsku.

Nadzieja tylko w najmłodszym pokoleniu jak zastapi obecna władze innej drogi dla Polski nie widze, tylko jak wykurzyć obecna władze

Nie wszystko, co jest, tylko wszystko, co trzeba.

rozumie ja tylko obrazuje jak to będzie wygladalo, bo to co daje super zyski kolesie i korporacje zagraniczne wchlona za 1-5% wartości ale co z tego jak oni wyprowadza caly zysk za granice i jeszcze podatkow nie zaplaca. Dla nas = nie istnieje przemysl, no i powtorka z Grecji w PL a jako zesmy biedni i zarzadzanie mamy na poziomie średniowiecza to cofniemy się do poziomu Afryki obecnej.

Polski przemysl wcale nie oznacza, ze ma on byc panstwowy. Wazne, zeby w polskich rekach, zeby tu byly placone podatki.

Inaczej firma zarzadza prywatny wlasciciel, inaczej z bozej laski zarzadca z nadania politycznego. A panstwowe niestety prawie zawsze cos takiego oznacza. Znajomych krolika zbyt duzo, za lojalnosc tez trzeba odplacic.

Naskrobane wirtualnie

Poza kolesiami którzy w większości zmarnotrawia zakłady bo to się nie nadaje do prowadzenia zakładu a tylko z pazerności bierze pozostaje tylko korporacje międzynarodowe a one nie placa podatkow bo na szczycie sa ci sami którzy sterują gotowka w całej zachodniej cywilizacji w tym i nami (patrz zalozony przezemnie temat o niepłaceniu podatkow przez korporacje)

Wiec sprywatyzowane przedsiębiorstwo = strata kasy no chyba ze ono przynosilo straty ale takich to nie chcą kupować chyba ze specjalnie dobite przez banki które sa na szczycie korporacji.

chwilowy brak działalności w audio.

<br />Nadzieja tylko w najmłodszym pokoleniu jak zastapi obecna władze innej drogi dla Polski nie widze, tylko jak wykurzyć obecna władze<br />

Nowe Pokolenie ma wylane chce tylko jak najwięcej . Z takim podejściem nic nie zbudują . Natomiast mają dużą szansę coś rozwalić .

Wczoraj myślałem że się cofnąłem do stanu wojennego jak obaczyłem orendzie do narodu kopacz :

cyt : I tak jak pierwszego dnia mojego urzędowania gdy przyszło mi się zmienić z zamykaniem kopalni xxxxx uratowałam ją . Jestem po to żeby wam pomóc ale nie mogę złamać zasad Unijnych . Pieniądzę przeznaczę na naród ( na autostrady dla bogatych ? bo o obwodnicach miast że to one niwelują korki nie słyszeli jeszcze ) a naród przecież co dzień jeżdzi do pracy z Gdańska do Wrocławia i Poznania więc autostrady są im niezbędne :)

Noż Ku.... ten sam dialog słuchajcie trzeba do was strzelać dla waszego dobra . Ilu znów łyknie tekst że,, inaczej się nie da " I ten tekst że ona już jednej Kopalni pomogła wiecie jak ? nie zamknęła jej :) .

KTO TO POWIEDZIAŁ :

Jesteśmy zieloną wyspą - słowa

dlatego 2 000 000 was z tąd wyjechało - Fakty

Potem zmiana na zapewniam że będą wracać - słowa

Nikt z moich znajomych nie wrócił następni wyjeżdżają - fakty

Wczoraj Kopacz

Myślałam że o 23 już dochodzimy do porozumienia

Strona górników :

Cały czas mieliśmy własnie wrażenie że Pani Kopacz myśli że jest na innych negocjacjach .

Już dawno się rząd oderwał od rzeczywistości ale wciąż przemawia do ludu między innymi słowami :

,, Każdy kto podburza musi wziąć odpowiedzialność za pozostałe Kopalnie KUR..a to oni mają władzę i odpowiadają .

Co to kur..a jest za przekaz my ,, rządzimy " ale wy będziecie winni ?

To już wiem czemu te kopalnie cienko stoją jak swoich tam wysłali do ,,rządzenia ".

Walisz kupę w każdym wątku?

Napisz merytorycznie i na temat to będzie o czym pogadać . Zaskocz mnie .

Nie przekładką z telewizji a faktami które potrafisz poprzeć .

Napisz merytorycznie i na temat to będzie o czym pogadać

Nie gadam z zerem. TV roi się w Twoim łebku, masz jakąś fiksację?

Nie - tego na pewno:-)

Jak tam dyżurek?

Płacą za pisanie pierdół?:-)

I za AŻ takiego gówna sprzedawanie - też ci płacą???!!!:))))

Głupszyś, nim onegdaj przypuszczał.

no popatrz...a ty jak zawżdy.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Zero da Ci szansę męska umowa Ja odpowiadam tylko merytorycznie i tylko na Twoje merytoryczne wpisy Ty na moje na tych samych zasadach graba ?

Nie gadam z zerem. TV roi się w Twoim łebku, masz jakąś fiksację?

Nie na darmo Radosław Sikorski powiedział że głupszy od głupka jest tylko wyborca PO. Trudno się z tym nie zgodzić.(mam nadzieje że rozumiesz przekaz)

toptwenty - skończyła się wena czy propagandowe pomysły ?

Co to kur..a jest za przekaz my ,, rządzimy " ale wy będziecie winni ?

W wykonaniu PO to żadna nowość ;] z resztą i tak pewno winny jest PiS , PO przecież jest nienaganne.

Wczoraj Kopacz

Myślałam że o 23 już dochodzimy do porozumienia

Pani premier niech lepiej skoczy do domu zrobić pranie, czy tam brzuszki bo już nie wiem co jej piarowcy doradzają.

Nowe Pokolenie ma wylane chce tylko jak najwięcej . Z takim podejściem nic nie zbudują .

no nie tak do końca, jest tego trochę i chcą działać i coś działają. Mnie bardziej martwi to że głosy rozpadają się na jakieś marne małe partie a cel jest jeden, odsunąć PO.

toptwenty - skończyła się wena czy propagandowe pomysły ?

A co Ciebie to nic nie obchodzi?

Ja odpowiadam tylko merytorycznie

Ty? Merytorycznie?

Śmiechu warte.

no nie tak do końca, jest tego trochę i chcą działać i coś działają. Mnie bardziej martwi to że głosy rozpadają się na jakieś marne małe partie a cel jest jeden, odsunąć PO.

Czemu akurat PO? PO to są małe misie, drobne złodziejaszki, zatrudnione przez prawdziwych bossów na stanowiskach ministerialnych. Ale oni g*** znaczą i g*** mogą.

Jak nie ci, to wybierze się następnych... Problemem Polski nie jest PO. Złodzieje i zdrajcy istnieli przez cały okres dziejów naszego kraju. To nic nowego.

Problemem Polski są władcy tych marionetek. Ci, którzy szykują nam już wyborczą alternatywę.

Bo to w wyborczej alternatywie leży istota tego szatańskiego układu.Naprawdę nieważne kto wygra wybory - sprawy i tak będą się toczyć odpowiednim torem.

Bo zauważ - przez te lata "wolności" jaki rząd by nie był u władzy, to istota polskiego chorego układu czyli kapitalizm kompradorski, zawsze miała się świetnie.

Wniosek? NIE MA OPOZYCJI!

To tacy sami podstawieni pajace jak ci z PO. Na bycie w opozycji potrzebna jest taka sama licencja od prawdziwych władców Polski, jak na bycie u władzy.

Zatem celem każdego uczciwego Polaka winno być usunięcie nie tej czy owej partii od koryta. Uderzyć trzeba w prawdziwy ośrodek władzy - w Ubekistan!

Dopiero zniszczenie Ubekistanu pozwoli na normalny rozwój Polski, bo póki co to nic się w tym kraju nie opłaca.

Ubeckie watahy nad tym czuwają, żeby ludzie bez namaszczenia bezpieki nie mieli normalnych warunków do prowadzenia biznesu.

A jeśli ktoś odniesie spektakularny sukces nie należąc do sitwy - przykład Romana Kluski pokazuje że łatwo takiemu przypomnieć skąd mu wyrastają nogi.

Także - olać PO i olać partie udające opozycję.Trzeba budować całkiem nowe stuktury, chronić się przed agenturą i iść po władzę nie poprzez parlament (bo to się NIGDY nie uda) tylko poprzez krew przelaną na polskich ulicach.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

tylko poprzez krew przelaną na polskich ulicach.

Przyleć do Kraju, stań na czele rewolucji i daj się wreszcie odstrzelić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

@il Dottore w kilku kwestiach miałbym odmienne zdanie ale generalnie gramy do tej samej bramki Pamiętaj tylko że połowa ciemnoty nie jest w stanie dopuścić takich pomysłów do swojej czaszki a co dopiero zrozumieć obecny układ.

Ukryta Zawartość

W tym temacie udowodniłeś że nie rozumiesz treści czytanej i masz problem z logicznym myśleniem, nie rozumiesz nawet obrazków i dźwięków (co potrafi dziecko).

sorry nie widzę możliwości nawiązania dialogu

Moje kpiny z Twoich wpisów Cie przerosły.

Chyba nie sądzisz, że będę ochoczo klikał w każdy link, który wklejasz?

Naprawdę nieważne kto wygra wybory - sprawy i tak będą się toczyć odpowiednim torem.

Na szczęście. Za to podziwiam Polaków. Niezależnie od tego ile by na ulicy pluły jadem różne półgłówki - rządy w Polsce nie podejmują aż takich populistycznych zagrywek aby zniszczyć nasz kraj i gospodarkę. Chwała im za to.

Ukryta Zawartość

Żelazna Dama wiedziała, co mówi:

post-8303-0-02096800-1421411339_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Moje kpiny z Twoich wpisów Cie przerosły.

Chyba nie sądzisz, że będę ochoczo klikał w każdy link, który wklejasz?

Kpisz bo nie umiesz inaczej zareagować, po za tym świadczy to tylko o Twojej bezradności.

Kpisz bo nie umiesz inaczej zareagować, po za tym świadczy to tylko o Twojej bezradności.

Kpina to najlepsza reakcja na bezdenne głupoty, które piszesz i wklejasz.

Czemu akurat PO? PO to są małe misie, drobne złodziejaszki, zatrudnione przez prawdziwych bossów na stanowiskach ministerialnych. Ale oni g*** znaczą i g*** mogą.

Jak nie ci, to wybierze się następnych... Problemem Polski nie jest PO. Złodzieje i zdrajcy istnieli przez cały okres dziejów naszego kraju. To nic nowego.

Problemem Polski są władcy tych marionetek. Ci, którzy szykują nam już wyborczą alternatywę.

Bo to w wyborczej alternatywie leży istota tego szatańskiego układu.Naprawdę nieważne kto wygra wybory - sprawy i tak będą się toczyć odpowiednim torem.

Bo zauważ - przez te lata "wolności" jaki rząd by nie był u władzy, to istota polskiego chorego układu czyli kapitalizm kompradorski, zawsze miała się świetnie.

Wniosek? NIE MA OPOZYCJI!

To tacy sami podstawieni pajace jak ci z PO. Na bycie w opozycji potrzebna jest taka sama licencja od prawdziwych władców Polski, jak na bycie u władzy.

Zatem celem każdego uczciwego Polaka winno być usunięcie nie tej czy owej partii od koryta. Uderzyć trzeba w prawdziwy ośrodek władzy - w Ubekistan!

Dopiero zniszczenie Ubekistanu pozwoli na normalny rozwój Polski, bo póki co to nic się w tym kraju nie opłaca.

Ubeckie watahy nad tym czuwają, żeby ludzie bez namaszczenia bezpieki nie mieli normalnych warunków do prowadzenia biznesu.

A jeśli ktoś odniesie spektakularny sukces nie należąc do sitwy - przykład Romana Kluski pokazuje że łatwo takiemu przypomnieć skąd mu wyrastają nogi.

Także - olać PO i olać partie udające opozycję.Trzeba budować całkiem nowe stuktury, chronić się przed agenturą i iść po władzę nie poprzez parlament (bo to się NIGDY nie uda) tylko poprzez krew przelaną na polskich ulicach.

to jest oczywiste ze wszystko jest ustalane gdzie indziej a następnie przekazywane obecnej władzy do realizacji, i bardzo ciężko w naszym przypadku cos zrobić, wieksza szansa w Europejczykach, chociaż cos się musiało pogorszyć bo zrobili operacje "chario" w Paryzu i teraz się wzmocni kontrole nad obywatelem, i ograniczy jego pole do działania,

ale jak się będzie pogarszalo to Europejczycy będą dzialac (no my pewnie nie ale co oni ugrają tyle i my na tym MOZE zyskamy), raczej technologia będzie szla do przodu raczej korporacje będą wchlaniac coraz więcej raczej rozwarstwienie będzie coraz większe raczej bezrobocie będzie coraz większe spoleczenstwo coraz starsze i raczej wszystko będzie szlo w coraz bardziej i bardziej... wiec jak pojdzie za bardzo to zmiany będą musiały nastapic i nic nie pomoze, wiadomo sa do przodu o doświadczenie ale czy wygrają z masa watpie, jak masa nie będzie miała nic to stanie się najsilniejsza przeszkoda, i wtedy przy zachowaniu systemu jedyne wyjście to masowy social albo destrukcja systemu

Na szczęście. Za to podziwiam Polaków. Niezależnie od tego ile by na ulicy pluły jadem różne półgłówki - rządy w Polsce nie podejmują aż takich populistycznych zagrywek aby zniszczyć nasz kraj i gospodarkę. Chwała im za to.

no na pewno specjalnie poza wyjątkami nie niszcza na pewno w miare możliwości chcą żeby się to rozwijalo, tylko ze sa pionkami wiec za dużo do powiedzenia nie maja bo sprawują tylko teoretyczna władze no i Panstwo już zostało przygotowane odpowiednio (sila została już rozbrojona mocno) wiec nawet nie bylby potrzebny zamach w razie nieposluszenstwa a kilka spekulacji walutowych

chwilowy brak działalności w audio.

Jak sobie patrzę na nagłówki tego co mi ludzie podsyłają np

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to się zastanawiam jak oni to ugaszą i kto tym razem będzie kozłem ofiarnym. Jakiekolwiek oddanie władzy nie wchodzi w grę - prokurator generalny powiedział dlaczego.

Kpina to najlepsza reakcja na bezdenne głupoty, które piszesz i wklejasz.

to że czegoś nie rozumiesz wcale nie oznacza że coś jest głupie.

U ludzi pierwotnych nieznanie i nierozumnie powodowało strach i ucieczkę, widać jakaś tam ewolucja była.

Ukryta Zawartość

to że czegoś nie rozumiesz wcale nie oznacza że coś jest głupie.

to że coś wklejasz i piszesz nie oznacza że to jest mądre i że to w ogóle rozumiesz

U ludzi pierwotnych nieznanie i nierozumnie powodowało strach i ucieczkę, widać jakaś tam ewolucja była.

a więc uciekaj gdzie pieprz rośnie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.