Skocz do zawartości
IGNORED

let's talk about Ogórek

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

czy uważasz że o fizyczną atrakcyjność w tych zawodach o fotel chodzi ?

No, moja matka zawsze zwraca uwagę na to, czy ktoś ma dobrze dobrany krawat i to jest ważny argument przy podjęciu decyzji o wyborze kandydata..

Wybiera za ciebie?

Oj, nie. Ona, jak sama siebie określiła, jest "żelaznym elektoratem Platformy" (widać u nich krawaty najlepiej leżą...), ja nie przypominam sobie, bym na "Platformistów" głosował.

Będę głosował na Ogórek, w drugiej turze na Budę jak przewidują sondaże, praktycznie nic mi nie pasuje, totalna obora, Polska zeszła na,....psy teraz polubiłem, i schroniskami się zainteresowałem...

Mikke mógłby bez obrzydzenia, z męską fantazją, przytulić i zostać potencjalnym Machiavellim olśniewającej królowej.

Mikke to viagrę już przytula. Ciekawe kto mu tam z boku strzelił tego ostatniego dzieciaka.

Mikke to viagrę już przytula. Ciekawe kto mu tam z boku strzelił tego ostatniego dzieciaka.

Moja sperma zawiera dokładną ilość plemników, nawet ją przewyższa, ogólnie jestem zadowolony z potomków, nawet mogę wspomóc in vitro.

Będę głosował na Ogórek, w drugiej turze na Budę jak przewidują sondaże, praktycznie nic mi nie pasuje, totalna obora, Polska zeszła na,....psy teraz polubiłem, i schroniskami się zainteresowałem...

Ja też na Budę.

Super baba.

Imć Bursztyngold.

Wet za wet.

Jeśli już się drapiesz, to drap się po głowie, a nie po d... czy uważasz że o fizyczną atrakcyjność w tych zawodach o fotel chodzi ?

A czy ja pisałem o atrakcyjności fizycznej ?

Złapałeś się w "ogórkowe sidła" :)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Moja sperma zawiera dokładną ilość plemników, nawet ją przewyższa, ogólnie jestem zadowolony z potomków, nawet mogę wspomóc in vitro.

Liczyłeś?W kiblu?Co to oznacza,że "przewyższa dokładną ilość"?

Liczyłeś?W kiblu?Co to oznacza,że "przewyższa dokładną ilość"?

Bocznica schodzi wyraźnie na manowce, skoro takie wpisy są sygnowane nickiem wojciech iwaszczukiewicz

W kiblu to się zazwyczaj liczy... na zdrowe wypróżnienie.

=================================

Wracając do zasadniczego tematu. Pierwszy większy wywiad, jakiego wczoraj udzieliła Magdalena Ogórek w TVP Info, można ocenić jako jej sukces.

Tu więcej na temat Ogórek i jej wywiadu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Chyba niektórych boli że jest równouprawnienie płci.

Bo nie mogą pojąć, że kobieta, pozostaje kobietą niezależnie od tego ze kandyduje na urząd państwowy.

Ciciolina była posłanka we Włoszech. Córka Mussoliniego także - mimo poglądów a nie dzięki nim. Nawet pani le'pen wyglada lepiej niż myśli.

635570999298801026.png

Ukryta Zawartość

do annałów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jakieś podziękowanie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dawno temu pisałem. Ogórkowa to poroniony pomysł SLD. Teraz to widać. Było lat pięciu, aby urobić do kandydowania eurodeputowanego prof. Adama Gierka. Mądry człowiek z osiągnięciami, do tego o lewicowych przekonaniach, z odpowiednią prezencją i znanym, mimo wszystko dobrym nazwiskiem. Pierwszorzędny kandydat na prezydenta. Miałby duże poparcie i to nie tylko na Lewicy. Pisałem o tym do SLD - nie posłuchali - będą żałowali.

Z blondynkami lubię się pokazywać. Zawsze pasują do nowej fury, komóry czy zegarka albo dobrego trunku. Do rozmowy i ... tak dalej, jednak wolę ciemniejsze.

Mimo wszystko Millera cenie bardziej niż Arłukowicza, Borowskiego, Cimoszewicza, Kalisza, Napieralskiego,Olejniczaka, Rosatiego, etc., czy wreszcie największą łajzę Kwaśniewskiego.

W tych wyborach SLD polegnie.

W tych wyborach SLD polegnie.

I tak by poległo!

Włodzimierzu kogo mieliby wystawić "teraz" żeby osiągnąć przynajmniej taki wynik jak Grzesio miał ?

Dawno temu pisałem. Ogórkowa to poroniony pomysł SLD. Teraz to widać. Było lat pięciu, aby urobić do kandydowania eurodeputowanego prof. Adama Gierka.

Z takim nazwiskiem czerwonego kandydata wygrana byłaby murowana.

I tak by poległo!

Włodzimierzu kogo mieliby wystawić "teraz" żeby osiągnąć przynajmniej taki wynik jak Grzesio miał ?

Mogliby znowu jabłka rozdawać albo i marchewkę... Teraz wystawić - no nie żartuj . Ino dupę do bicia...

Z takim nazwiskiem czerwonego kandydata wygrana byłaby murowana.

Ważka opinia. Popisz jeszcze trochę . W tym stylu...

Mogliby znowu jabłka rozdawać albo i marchewkę... Teraz wystawić - no nie żartuj . Ino dupę do bicia...

Dokładnie to o czym piszesz z Gierkiem miałoby sens, nawet byłoby rewelacyjne.

Przygotować takiego Gierka marketingowo ,zainwestować w dobry PR, - no ale może Leszek poczułby się zagrożony?

Ogórek to nie pomysł SLD, tylko Millera. Pamiętam, jakie było zdziwienie, również wśród działaczy SLD gdy została ogłoszona jej kandydatura.

Jestem Europejczykiem.

Ogórek to nie pomysł SLD, tylko Millera. Pamiętam, jakie było zdziwienie, również wśród działaczy SLD gdy została ogłoszona jej kandydatura.

Wśród nas działaczy? Jacy działacze tak partia i sukces wyborczy...

Ogórek to nie pomysł SLD, tylko Millera. Pamiętam, jakie było zdziwienie, również wśród działaczy SLD gdy została ogłoszona jej kandydatura

Lewica nie ma już kogo wystawić , wszyscy spierd........ jak szczury z tonącego okrętu, a przypomnę tylko **** Cimoszewicz, Borowski,Rosati,**** którzy po latach okazali się zwykłymi karierowiczami i nie ważne przy której partii byle przy korycie.

Wstyd mi zwłaszcza za Cimoszewicza którego kiedyś ceniłem jak facet który po takiej akcji ze strony PO ( przypomnę Jarucka Miodowicz ) może stawać po stronie Platformy.

Jedyna osoba którą jeszcze cenię z tego środowiska i która do tej pory nie skompromitowała etosu lewicy to profesor Kołodko ale facet jest zbyt inteligentny żeby tonąć w gównie razem z SLD......... i chwała mu za to.

Na tym tle Ogórek wygląda ok.........

Wśród nas działaczy? Jacy działacze tak partia i sukces wyborczy...

No właśnie. SLD idzie na dno pociągnięte tam przez Millera i jego klakierów.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.