Skocz do zawartości
IGNORED

let's talk about Ogórek

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

o właśnie. SLD idzie na dno pociągnięte tam przez Millera i jego klakierów.

W związku z tym przydałoby się żeby parafrazując "Ogórek" napisała lewicę od "Nowa".

Ale czy miller ma odwagę oddać władzę młodym w jego partii?

Czy Ci młodzi są na tyle elokwentni aby przejąc ster po "aparatczykach"?

Jak się okazało Grzesio czy Joński wcale inteligencją nie grzeszą..........

Gdzie wyszkolić teraz młode elity lewicowe na tak oczytane i biegłe w spojrzeniu na politykę jakim był np. śp. Oleksy

Osobiście czarno to widzę.......

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

No właśnie. SLD idzie na dno pociągnięte tam przez Millera i jego klakierów.

Co najmniej o dwóch postów piszesz jak SLD-owski działacz. Napieralskiego.

Można sprawdzić w tym wątku.

To twoja interpretacja. SLD mi dynda, to już od dawna polityczny trup, a właściwie zombie. Niby jeszcze funkcjonuje, ale życia w tym żadnego.

Napieralski to aparatczyk, zaczął myśleć dopiero jak dostał kopa, ale było już za późno.

Jestem Europejczykiem.

To twoja interpretacja. SLD mi dynda, to już od dawna polityczny trup, a właściwie zombie. Niby jeszcze funkcjonuje, ale życia w tym żadnego.

Poważnie? To czemu o tym piszesz?

Ja zaglądam do tego wątku z nadzieją na jakieś nowe lub nowe-stare zdjęcia tej naprawdę pięknej kobiety. I nic. To jest rozczarowanie.

Właściwie to mniej żenujące jest czytanie relacji ze spotkania z UFO niż opowieści słyszących kable.

Poważnie? To czemu o tym piszesz?

Żebyś dał sobie spokój z polityczną nekrofilią.

Ja zaglądam do tego wątku z nadzieją na jakieś nowe lub nowe-stare zdjęcia tej naprawdę pięknej kobiety. I nic. To jest rozczarowanie.

Również jestem zawiedziony.

Jestem Europejczykiem.

A gdzie się podział chłopczyk Olejniczak? Pamiętam jak wydzwaniał do całej książki telefonicznej z automatu :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A gdzie się podział chłopczyk Olejniczak? Pamiętam jak wydzwaniał do całej książki telefonicznej z automatu :)

W polityce zastępuje go brat namaszczony przez Kwaśniewskiego. On sam załamał się i miał udać się do biznesu. Na stanowisko.

• 2 tygodnie później...

beda pol roku po wyborach w meskich czaspoismach ....

W "Faktach po faktach" zaprezentowała się i to dobrze Magdalena Ogórek - kandydatka (jak sama siebie określiła) niezależna i wolnościowa wspierana przez SLD. Była lepiej przygotowana do rozmowy, niż gwiazdor TVN Grzegorz Kajdanowicz. Ten ostatni nie umiał ukryć z tego powodu zdenerwowania. Wypowiadała się krótko, pewnie i rzeczowo - nie dała się też ani razu zepchnąć do narożnika.

Następnym rozmówca Kajdanowicza był Władysław Frasyniuku. Zapewne miał dobić Ogórek swoimi ocenami. Niestety zwiódł na całej linii, za bardzo zagotował się ogladając i słuchając Ogórek . Zarzucił jej przede wszystkim to, że określa się, iż jest kandydatką niezależną, a bierze pieniądze od SLD. Zapomniał biedak, że to samo dotyczy kandydata Bronisława Komorowskiego, który też figuruje jako niezależny wspierany przez PO.

Moim zdaniem kandydatka zaprezentowała się w TVN lepiej niż Komorowski, Duda i reszta - także tu występujących.

Kandydatka Ogórek z całą pewnością prezentuje się lepiej niż kandydat KomoroWSI. A w porównaniu z aktualną pierwszą babą to nie ma porównania. Wagę pierwszej baby można porównać do masy pałacu kultury radzieckiej w Polsce. A Kandydatka jest lekka jak piórko. Jaka to by była oszczędność na benzynie. Rządowa limuzyna wioząca Ogórkową spalałaby ćwierć tego, co obecnie, a wioząc jeszcze pierwszą damę to cho cho! Pali jak czołg.

Właściwie to mniej żenujące jest czytanie relacji ze spotkania z UFO niż opowieści słyszących kable.

Kandydatka Ogórek z całą pewnością prezentuje się lepiej niż kandydat KomoroWSI. A w porównaniu z aktualną pierwszą babą to nie ma porównania. Wagę pierwszej baby można porównać do masy pałacu kultury radzieckiej w Polsce. A Kandydatka jest lekka jak piórko. Jaka to by była oszczędność na benzynie. Rządowa limuzyna wioząca Ogórkową spalałaby ćwierć tego, co obecnie, a wioząc jeszcze pierwszą damę to cho cho! Pali jak czołg.

Będziesz się kiedyś wstydził tych słów.

Miałem Cię, czeczen - za miłego, rozgarniętego, fajnie piszącego gościa.

A Ty - zwykłe chamisko jesteś.

Przykro aż tak się zawieść...

Skoro już zeszliśmy na tematy chamstwa, to mam tu dobry tego przykład:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fenomenalne dziennikarstwo.

karolina-korwin-piotrowska-R1.jpg

Zapomniała, że też blondzią była.

Ukryta Zawartość

Kiedyś byłem miły, fajnie piszący, nawet uważany za rozgarniętego. Teraz mi klapki spadły z oczu i mogę napisać, że jestem kretynem. Niestety będąc tą wersją siebie miłą fajnie piszącą i rozgarniętą siałem w sieci taki ferment, że pomimo upływu lat wciąż unosi się smród po moich wybrykach wcześniejszych. Nawet czytając gazety i portale internetowe nie zdajecie sobie sprawy, że czytacie to, co po mnie powtarzają inni.

A tu?

Już niedługo stąd zniknę, bo szkoda czasu. Przecież tu w większości mitomani i fantaści piszą. Równie głupio się czuję jak na jakimś forum o UFO gdzie co i rusz ktoś opisuje swoje bliskie spotkania trzeciego stopnia.

Już niedługo stąd zniknę, bo szkoda czasu.

Dlatego chcesz puścić kilka bąków tym, co zostają?

eraz mi klapki spadły z oczu i mogę napisać, że jestem kretynem.

O sobie pisz co chcesz.

czytacie to, co po mnie powtarzają inni.

Tak, miszczu.

Skoro już zeszliśmy na tematy chamstwa, to mam tu dobry tego przykład:

Ukryta Zawartość

Fenomenalne dziennikarstwo.

karolina-korwin-piotrowska-R1.jpg

I poza tym ta Karolina Kurwin-Piotrowska jest zawistną głupią częścią ciała często wydzielającą zapach zgnitego śledzia, gdy się przestanie myć, a na dodatek jest gupia tak jest gupia.

Tak, miszczu.

Powinieneś napisać: Tak, Mistrzu. Ale w rzeczy samej, owszem.

Ukryta Zawartość

Może faktycznie już sobie idź?

Bełkot,Włodzimierzu.

To znaczy - nie Twój, ino tej "dziennikarki".

Gdy jeszcze byłem w epoce "telewizyjnej" - żona czasem oglądała takie pierdoły.

Po chwili nie dawałem rady; wychodziłem do kuchni.

Im dłużej trwało, tym bardziej ubogacony był obiad!:-))

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

- Jestem coraz silniejsza - mówiła w "Faktach po Faktach" Magdalena Ogórek. Kandydatka SLD na prezydenta atakowała Bronisława Komorowskiego, mówiąc, że ten wielokrotnie skompromitował się i nie może reprezentować Polski za granicą.

- Obywatelki Danii nazwał kaszalotami. Moja wyobraźnia nie ogarnia tego skakania po krzesłach w Japonii i rozłożenia na łopatki stosunków z Federacją Rosyjską - mówiła.

- Myślę, że Polacy to ocenią 10 maja i pewnie później - dodała.

http://www.tvn24.pl/magdalena-ogorek-w-faktach-po-faktach,537646,s.html

Oj tam oj tam. Toż on taki rubaszny.

W dniu wczorajszy na jednym z głównych portali w PL odbył się sondaż prezydencki.

Sondaż funkcjonował od godziny 8:00 do godziny 12:00 potem go zdjęto.--

Dlaczego go zdjęto? Skoro miał świetną frekwencję ?

Tuż przed godziną 12:00 głosowało ok 400 000 internautów.

Co takiego się stało że zdjęto ten sondaż ?

A no to że na pytanie na kogo będę głosował/a

Magdalena Ogórek uzyskała ponad 34%,tyle samo co Komorowski i Duda razem wzięci.

Kiedyś byłem miły, fajnie piszący, nawet uważany za rozgarniętego. Teraz mi klapki spadły z oczu i mogę napisać, że jestem kretynem. Niestety będąc tą wersją siebie miłą fajnie piszącą i rozgarniętą siałem w sieci taki ferment, że pomimo upływu lat wciąż unosi się smród po moich wybrykach wcześniejszych. Nawet czytając gazety i portale internetowe nie zdajecie sobie sprawy, że czytacie to, co po mnie powtarzają inni.

A tu?

Już niedługo stąd zniknę, bo szkoda czasu. Przecież tu w większości mitomani i fantaści piszą. Równie głupio się czuję jak na jakimś forum o UFO gdzie co i rusz ktoś opisuje swoje bliskie spotkania trzeciego stopnia.

Czeczen, po tym co napisałeś skromnie o swojej skromnej osobie mam tylko jedną prośbę: nie znikaj, chłopie, bo z tego co tu wyłuskałeś, to nie tylko to forum, ale cały internet padnie, jak Ciebie zabraknie. Naprawdę, przemyśl to.

I niech Ci nie przeszkadzają inni mitomani i fantaści, o których piszesz - nie ma powodu do obaw, Ty ich wszystkich zawstydzasz i przyćmiewasz...

W dniu wczorajszy na jednym z głównych portali w PL

Na jakim konkretnie? Gdzie? Bo bez tych informacji ta wiadomość ma wagę i wiarygodność... plotki. Niemniej, rozumiem, że może być b. przydatna: po tym jak szlak przetarł PIS teraz i SLD (oraz pewnie pozostali kandydaci) będzie mogło gardłować o sfałszowanych wyborach i siać teorie spiskowe...

Powrót po dłuższej przerwie...

Na jakim konkretnie? Gdzie? Bo bez tych informacji ta wiadomość ma wagę i wiarygodność..

Był na WP.PL albo na Onecie rano głosowałem ze swojego smartfona. Nie zdążyłem zrobić PrintScreena stałem w korku.

Jak do niego wróciłem na stacjonarnym po południu już go nie było. :(

Może ktoś może potwierdzić ?

Proszę o wpis.....

Miał kiepski głos więc go zdjęli ze słuchawki. Czyli normalnie.

W PO niepopularnych polityków eksportują do UE.

A no to że na pytanie na kogo będę głosował/a

Magdalena Ogórek uzyskała ponad 34%,tyle samo co Komorowski i Duda razem wzięci.

no tak i jako mało wiarygodny mógłby mieć zbyt duży wpływ na samopoczucie komorcia.

Oj tam oj tam. Toż on taki rubaszny.

Bolek był bardziej rubaszny. Może by go raz jeszcze osadzić na tronie, jak taki dobry był?

I poza tym ta Karolina Kurwin-Piotrowska jest zawistną głupią częścią ciała często wydzielającą zapach zgnitego śledzia, gdy się przestanie myć, a na dodatek jest gupia tak jest gupia.

Wnuczka założyciela Polskiego Radia, która dzięki zasługom dziadka załapała się do roboty w radiu. Czując się niespełnioną panią magister od historii sztuki (czyli od niczego) postanowiła stać się celebrytką kąśliwych komentarzy na temat celebrytów. Takie parcie na szkło.

Ciągnie koorwinka już na rezerwie jak wynika z tych jej wypocin i wymuszonego dowcipu niemieckiego.

Ja zagłosuje za Madziunią :-)

Bo cóż ona jako Prezydent'ka może jeszcze popsuć w Polsce ? Na tym stanowisku ? Chociaż żyrandole lepiej odkurzy. A jak na "wyjazdach" cóś odwali, to przecież jak popatrzą na nią, to wszystko jej wybaczą.

Tak ślicznego "gupolka" jeszcze nie mieliśmy, a bywali wszelacy.

No i najważniejsza jej zaleta. Całkowicie wykończy SLD i pogrobowcy komuszki odpadną od chlewika, a to będzie wreszcie prawdziwie historyczna chwila.

W.

Nic nie popsuje za to lepiej wygląda i daje szansę że po stołkach w japońskim parlamecie nie będzie skakać.

A na pewno nie napieprzy tyle głupot co jakiś Duda (czyli polityczne alter-ego Komorowskiego), Cookiez czy inny Kurwinek.

No i najważniejsza jej zaleta. Całkowicie wykończy SLD i pogrobowcy komuszki odpadną od chlewika, a to będzie wreszcie prawdziwie historyczna chwila.

W ich miejsce ty wejdziesz - do "chlewika", bo wiesz o polityce już tyle co świnia o gwiazdach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.