Skocz do zawartości
IGNORED

Kogo z Użytkowników i Moderatorów uważasz za szkodnika na forum?

Vlado

Rekomendowane odpowiedzi

I tym byłem wielce zdegustowany , i nie tylko dlatego , że pana , panie Muls bardzo lubię i cenię oraz pański , indywidualny/oryginalny styl dyskusji , ale przede wszystkim dlatego , że Ci , którzy ogłaszali quizy na pana temat , plebiscyty w przypadku pana Dottore , tak naprawdę próbowali przemycić na to Forum własne animozje , czym przyczynili /przyczyniają się pośrednio lub bezpośrednio do tworzenia podziałów/obozów wśród dyskutantów tegoż Forum (psują powietrze) , na popleczników /przeciwników tego , czy innego rozmówcy , co samo w sobie jest dla mnie po prostu obrzydliwe .

P.S.

Ja na tym Forum , również nie wszystkich(raptem trzy osoby) nie darzę niekłamaną sympatią , ale to nie znaczy , że mam ich publicznie szkalować i oczerniać , po prostu nie wyobrażam sobie tak się zeszmacić !

Serdeczności panie Muls , Piotrek .

- zgadzam się w pełni z tą opinią i daję drinka......

osobiscie nie mam nic przeciwko quizowi a nawet bardzo bym to poparł z jednym zastrzezeniem.To ma byc zrobione tak żeby glosujacy byli bezimienni

- taki mały forumowy Ku-Klux Klan..?

excelvinyl winylmania blog szukaj

jakiś czas temu za wymienienie kilku nazw kont jednego trolla dostałem od byłego już moderatora ostrzeżenie za ataki personalne i okresowego bloka na pisanie.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Wyjaśnij mi, co tu mają do rzeczy moje wpisy, skoro to wpisy HQ150 zostały usunięte, a nie moje.

Temat mało przyjemny, ale cieszy mnie, że wreszcie jestem po jednej stronie barykady z moim sąsiadem.

Więc jakiś plus jego założenia odnajduję.

Myślałem, że na bocznicy nic mnie nie zaskoczy. Trolle, kosmici, cykliści, żydzi, żydożercy, katolicy, talibowie katoliccy, idioci, ba nawet jest grupka inteligentnych !!!

Myślałem iż wszystko widziałem...

Ale przepraszam pomyliłem się, wchodząc do tego wątku myślałem: kolejny post jednej z osób z klubu niezadowolonych.

Patrzę i oczom nie wierzę... Post założył moderator...

Ręce opadają, mogę zrozumieć jak zwykły jaś jest nieporządku. Ale moderator ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Złamanie podstawowych zasad net etykiety, szczucie jednych na drugich i on to nazywa zabawą ???

Jeśli to forum nie sięgnęło dna to zrobiło to właśnie w tej chwili....

Mam nadzieję, że wśród pozostałych moderatorów są normalne i zdrowe jednostki - że wszyscy pozostali tacy są.

Mam też nadzieję iż to będzie ostatni dzień bycia moderatorem vlado...

A jeśli ma mu to ujść na sucho to sorry, ale ja się z tego bajorka - ku radości niektórych - wypisuję....

Przebywanie na jednym forum z osobą która podżega do nienawiści - sorry nie.

przepraszam to jest prywatny klub i kazdy moze.Jesli ja czyli glowny oskarzony jestem zainteresowany jak najbardziej to co komu do tego??

pardon o jakiej nienawisci tu mowa??czy wam leciutko nie grzeje??

- on, vlado, jak jeszcze nie był moderatorem, to nazwał mnie w jednym wątku mendą, za co go oczywiście zbanowałem w obu moich wątkach, bo nie toleruję chamstwa....

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

egon-skynyrd, albo skynyrd-egon, osobnik o moralności ośmiornicy i instynkcie Boa constrictor (nie mylić z konstruktor). Gwałciciel nienarodzonych dzieci, słuchacz Radia Maryja, abonet TV Respublika, podpalacz Mostu Łazienkowskiego.

Alkoholik (kompletny) z rakowymi przerzutami na moderatorów, a nawet właścicieli forów.

"Przepraszamy Gość, zostałeś zbanowany na tym forum!

za całokształt działalności, ban na IP

Twój ban nie wygaśnie." - cytat za Lancaster, którego forum dzięki uwolnieniu się od egona tętni życiem.

Morderca Paszeka i Gustawa (tego ostatniego doprowadził do depresji i odejścia z forum, pytaniem - czy warto być... (niecenzuralne) ? [Monty Python]

Okropny typ - lubi Paltona, co powinno być karane śmiercią przez powieszenie.

Ale czego się można spodziewać po całkowitej patologii?

Wybaczcie kochani zajęcia mi się przedłużyły i korek podczas powrotu do domu.

Widzę, że podczas mojej nieobecności, nikt sobie nie brał do serca założeń wątku jakie sprecyzowałem na wstępie.

Przepraszam cię HQ150. W tej sytuacji mój zakaz staje się zdewaluowany per vox populi. :-)

To przecież oczywiste i właściwe temu forum, a właściwie uczestnikom tego forum :-)

Przeczytałem Wasze opinie jakimi zaszczyciliście mój wątek, dziękuję. Myślę, że wybierając taką opcję uznaliście ja za dla Was pożądaną.

Proszę bardzo.

Wyraźcie tylko swe zdanie czy tak ma pozostać.

Sugerowanie mi siania nienawiści jest kuriozalne, nie zmuszam nikogo do uczestnictwa. Wręcz przeciwnie, wszyscy zamieszczający tu swoje stanowisko w sprawie, czynią to z pełna odpowiedzialnością.

Piszesz Drogi muls'ie o anonimowym podawaniu swych kandydatów. NIE, to właśnie byłoby podżeganiem do nienawiści. Ja proszę, aby każdy w moim wątku jawnie pod własnym nickiem, otwarcie wskazał użytkowników i moderatorów, jakich uważa za najbardziej szkodliwych na tym forum.

Anonimowo, to zgłaszacie swe propozycje na panel moderatorów lub wyżej :-) Tutaj zróbcie to z otwartą przyłbicą. Być może to jedyna szansa, aby zrozumieć że współżycie właśnie w społeczności anonimowej jakim jest forum, gdzie każdy gra kogoś innego niż jest nim w realnym życiu, nie polega na zwalczaniu siebie nawzajem, ponieważ nagrodą na dłuższą metę pozostaje samotność i poczucie zeszmacenia samego siebie.

Proszę bardzo, prowadźmy dalszą zabawę na Waszych warunkach. Oczywiście bez wulgaryzmów.

Włodek.

Widzę, że podczas mojej nieobecności, nikt sobie nie brał do serca założeń wątku jakie sprecyzowałem na wstępie.

Przepraszam cię HQ150. W tej sytuacji mój zakaz staje się zdewaluowany per vox populi. :-)

To przecież oczywiste i właściwe temu forum, a właściwie uczestnikom tego forum :-)

Przeczytałem Wasze opinie jakimi zaszczyciliście mój wątek, dziękuję. Myślę, że wybierając taką opcję uznaliście ja za dla Was pożądaną.

Proszę bardzo.

Sugerowanie mi siania nienawiści jest kuriozalne, nie zmuszam nikogo do uczestnictwa. Wręcz przeciwnie, wszyscy zamieszczający tu swoje stanowisko w sprawie, czynią to z pełna odpowiedzialnością.

Piszesz Drogi muls'ie o anonimowym podawaniu swych kandydatów. NIE, to właśnie byłoby podżeganiem do nienawiści. Ja proszę, aby każdy w moim wątku jawnie pod własnym nickiem, otwarcie wskazał użytkowników i moderatorów, jakich uważa za najbardziej szkodliwych na tym forum.

Anonimowo, to zgłaszacie swe propozycje na panel moderatorów lub wyżej :-) Tutaj zróbcie to z otwartą przyłbicą. Być może to jedyna szansa, aby zrozumieć że współżycie właśnie w społeczności anonimowej jakim jest forum, gdzie każdy gra kogoś innego niż jest nim w realnym życiu, nie polega na zwalczaniu siebie nawzajem, ponieważ nagrodą na dłuższą metę pozostaje samotność i poczucie zeszmacenia samego siebie.

Proszę bardzo, prowadźmy dalszą zabawę na Waszych warunkach. Oczywiście bez wulgaryzmów.

Włodek.

- niestety nic nie zrozumiałeś i nadal brniesz, podążasz tą drogą.....a jest to droga...do piekła...

- niestety nic nie zrozumiałeś i nadal brniesz, podążasz tą drogą.....a jest to droga...do piekła...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zrozumienie jest dane każdej jednostce indywidualnie, ale dziękuje excelu za przestrogę. Do piekła powiadasz? Ja już w życiu w kilku byłem, a Ty?

W.

egon-skynyrd, albo skynyrd-egon, osobnik o moralności ośmiornicy i instynkcie Boa constrictor (nie mylić z konstruktor).

Egon :-) Witaj stary Przyjacielu. Pozdrawiam :-)

W.

Genesis - liberał, niewierzący, a może i żydo-mason??? Won!

Drodzy moi, zgłaszanie swoich kandydatur, to nie jest heroizm w przypadku mego wątku. To kokieteria, strach i ucieczka przed otwartością :-) Nie róbcie tego," facet musi być twardy, nie mientki " :-)))

W.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

" facet musi być twardy, nie mientki " :-)))

A baba? ;-)

Teraz to mi namieszaliście... :-( Już nie wiem, czy rozumiem o co loto.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Proszę bardzo.

Włodek.

Jawnie , to ja do nikogo nic nie mam , a jak już , to dałem temu wyraz publicznie , np.w przypadku pośmiertnie opluwanego kolegi na tym Forum w zamieszczonej swego czasu klepsydrze na Bocznicy(wprawdzie nieznanego mi forumowicza), ale tak się po prostu nie godzi .

Natomiast NIE jawnie , to jeszcze nigdy , na nikogo nie donioslem, i się nie uskarzalem do Moderacji , co najwyżej 2-3 krotnie prosiłem Moderację o przywrócenie mi głosu !

P.S.

Nawet z Andrzejem , publicznie ,niejednokrotnie darłem koty w temacie o kk , ale prywatnie Go lubię , gdyż uważam , że jest sympatyczny i byłbym pierwszym Jego sojusznikiem , gdyby Jemu działa się krzywda na tym Forum lub ktoś by wpadł na kuriozalny pomysł , aby poświęcić temat Jego osobie , w Jego (Maju)szkalowaniu , po prostu są granice , których nie powinno się i nie można przekroczyć - inaczej będziemy zwykłymi szmatami .

Piotr

Dobra. Już nic nie rozumiem. Idę nie wiem... Na sen za wcześnie, młode dziewczynki nie piją... Hmm... Teraz ogłupię się niemieckim ;-)

Miłego wieczora Potwory :-P

A baba? ;-)

Teraz to mi namieszaliście... :-( Już nie wiem, czy rozumiem o co loto.

A mało to razy się słyszy , że żona bije męża ?

P.S.

Wierzę , że "baby", to masz w nosie , dla mnie jesteś dziewczyną , a w przyszłości bedziesz dumna kobietą , serdecznosci.

Dobra. Już nic nie rozumiem. Idę nie wiem... Na sen za wcześnie, młode dziewczynki nie piją... Hmm... Teraz ogłupię się niemieckim ;-)

Miłego wieczora Potwory :-P

Również życzę Tobie miłego wieczora , i jeszcze milszego dnia -Potwór.

P.S.

Świadomość bycia potworem , ograbila potwora z resztek miłego wieczora - oczywiście żartuję , dobranoc Keef i jeszcze raz wszystkiego najlepszego , Piotrek.

Piotr

A mało to razy się słyszy , że żona bije męża ?

Eee? Nie wiem, w sumie tak ;-) Straszne są te kobiety, nic tylko biją ;-)

To ma jakieś znaczenie czy powiem baba czy kobieta, czy to tam jeszcze?

OffTop tworzę, chyba jestem urodzonym trollem nie dziewczyną ;-)

Eee? Nie wiem, w sumie tak ;-) Straszne są te kobiety, nic tylko biją ;-)

To ma jakieś znaczenie czy powiem baba czy kobieta, czy to tam jeszcze?

OffTop tworzę, chyba jestem urodzonym trollem nie dziewczyną ;-)

Dla kobiet i dżentelmenów pewnie ma , ale to już inna inszosc , zresztą sama wiesz najlepiej , czy jesteś kobietą , czy babą - sakramentalne dobranoc , i jeszcze raz miłego dnia.

Piotr

Ja kobietą, ale napisałam babą. Nie wiem, dlaczego. Miałam ogólnie na myśli kobiety, nie siebie. Nie ważnie, nawet ja nie rozumiem mojego toku myślenia.

Hehehe. A propos dżentelmenów, zobacz jak noszą garniaki, nawet zapiąć nie potrafią ;-) A wiązanie krawatu, to już dla większości czarna magia.

Co? Muls pisze sensownie, ma specyficzny sposób wyrażania swojego zdania, ale kretynem nie jest.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.