Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

@Vlado podstawa to dobra przegladarka ja oobecnie uzywam Maxton gdyz mozilla i inne znane maja w sobie za duzo bledow czytaj dodatkow ktore zamiast poprawiac stabilnosc i prace dzialaja niestety na odwrot i sporo waza pamietam pierwszego firefoxa wazyl bardzo malo i dalo sie na nim dobrze pracowac obecnie wazy bardzo duzo i jak dla mnie nie nadaje sie do pracy dlatego zrobilem przesiadke na cos nowego malo znanego ale za to skutecznego wystarczajace na moje potrzeby.

-=SLAYER RUL3Z =-

Wprowadziłam w lapku zmiany w ustawieniach w AdBlocku - lepiej.

Vlado. Na mój gust nie tyle przeglądarka, co jej ustawienia. Ale co ja tam wiem :-D

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

A i to nie jest całą prawdą. Ja do tej pory nic nie miałem, a inni już dawno się borykają z tym problemem. Dopiero od przedwczoraj to świństwo pojawiło się i u mnie.

Z radością uprzejmie donoszę, że u mnie ustało. Hurra!!! :-)

witam, mnie denerwuje aby nie powiedziec wqrwia to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a uzywam tego:

post-26602-0-26008700-1429624031_thumb.jpg

czy ktos cos wie? dzieje sie to po dluzszym czasie przegladania forum. pojawia sie czesto i jest meczace. moge to sobie wylaczyc z opcja nie przypominaj mi o tym czy ten skrypt sluzy do czegos konkretnego?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Czyli Maxton to przeglądarka i radzisz zmianę Chrome w celu pozbycia się tego świństwa ?

Tak zreszta sprawdz sam sobie jak dziala.

powodzenia

-=SLAYER RUL3Z =-

Cenzura, cenzura, cenzura

ŁOJ CENZURA.

Nie ma to, jak prawda w dupę kole.

Kultura, kultura, kultura!

Tam, gdzie cenzura niet kultura.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

U mnie nic się nie wyświetla i nie wyswietlało, 7+chrom+adblock

U mnie również nic się nie wyświetla , tak na laptopie , jak i na smartfonie , w obu urządzeniach mam zainstalowaną przeglądarkę Google oraz program antywirusowy Avast .

Piotr

U mnie również nic się nie wyświetla , tak na laptopie , jak i na smartfonie , w obu urządzeniach mam zainstalowaną przeglądarkę Google oraz program antywirusowy Avast .

U mnie identyczna konfiguracja i identyczne zero wqrwiania... :)

Może głos w końcu zabrał by administrator?

Po co? to jest przeciez wontek samopomocy. nikt cie tak nie poradzi jak inny uzytkownik/moderator ktory ma lub nie ma takich problemow jak ty.

dodatkoo nie ma takich narzedzi jak administrator co za tym idzie g**no wie i moze.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Mam prośbę. Nie wypowiadaj sie za administratora. Wątki dla mondrali sa gdzie indziej.

Są. Sam masz takie ze dwa.

Ale: skoro nigdy nic nie grzebałem, ni nie kombinowałem w moim telefonie i latami gówna nie było a teraz jest - to przecież nie jest to moja (i innych użytkowników) wina.

Ja go tam nie instalowalem, toteż...

Naprawdę mam już dość Gwiezdnych Wojen i innych rupieci przy każdej zmianie strony...:(

A u mnie się ten syf wyświetla pod Operą, z której lubię korzystać. Żenada straszna. Oczywiście treści i tak nie oglądam, bo tyle to już mam zablokowane, ale pojawia mi się ramka, pusta. Puknijcie się jełopy w czoło i wyłączcie to gówno.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Jedyny skutek takich nachalnych reklam, to będzie zmniejszona ich oglądalność, bo za chwilę wszyscy będą mieli adblocka. Ale po co ja to piszę? Jak ktoś był na tyle głupi, zeby taki syf puścić, to nic do niego nie dotrze, może tylko pała w łeb.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Czytałam całość, ktoś, gdzieś kiedyś ;-) napisał, że mu wyskakuje mniej reklam przy wyszukiwarce X ;-)

Czytałam Twój post, napisałam, co możesz zrobić, aby szajsu nie było :-D

Czytałam Twoje wpisy Jacku tak uważnie, że zapamiętałam, że masz iPhone'a ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Dlaczego stary wątek o kościele katolickim został usunięty? To ładnych parę lat i ileś tysięcy wpisów. Ktoś ma nas za bezrozumne bydło?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.