Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Uzyskałeś już wszystkie możliwe odpowiedzi na swoje zapytania, tylko nie chcesz przyjąć ich do wiadomości. Moderacja nie ma żadnego obowiązku ujawniać który z moderatorów nałożył karę. My indywidualnie w Twoim przypadku poszliśmy ponad tę zasadę i ujawniliśmy każdy za siebie, kto tej kary nie nałożył.

Dalsze powracanie do tej sprawy zacznę traktować jako trolling z Twej strony.

Usuniecie wątku i nałożona kara nie była błędem technicznym, więc w tym wątku EOT.

Jeśli była by to pomyłka lub błąd techniczny, sprawa została by rozwiązana jak w przypadku Qbric'a.

• Administratorzy

I nic się przez tydzień z okładem nie zmieniło.

Tapatalk nie widzi wiadomości ani cytowań.

A administracja nie widzi problemu ani pytań kierowanych do niej.

Przepraszamy, ale znów wartościowe zgłoszenia giną w gąszczu postów od użytkowników. Tapatalk zostanie sprawdzony, zapewne jak zwykle po ich stronie nastąpiły jakieś zmiany.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• 2 tygodnie później...

Niejaki kazik-t zbanował mnie w wątku "wybory parlamentarne 2015 - czy układ padnie, czy coś się zmieni - prognozy i przewidywania".

Jako żywo nie przypominam sobie, żebym napisał tam cokolwiek, więc z jakiego tytułu ban???

Wniosek taki, że nasz kazik jest tchórzliwym propagandzistą bojącym się dyskusji.

Inna, ważniejsza sprawą jest fakt, że cenzura prewencyjna jest w Polsce zakazana, w związku z czym wystąpię do administracji o zdjęcie tego bana i ukaranie tchórzliwego cenzora.

Jestem Europejczykiem.

Ledwo się odzywam, a czasem w ogóle i mnie banuje, podobnie Doktorek, Tomuś, Samolocik etc. Jestem z tego dumna. :-)

Uważam, że userzy nie powinni mieć możliwości banowania, bo często nie mogę wyjaśnić takiego, a nie innego zdania, a dowodzić twierdzenia to umiem ;-) Kochana matematyka :-D

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość vasa

(Konto usunięte)
a dowodzić twierdzenia to umiem ;-) Kochana matematyka :-D

Stosując logikę matematyczną w argumentacji z wymienionymi robisz błędne założenie i dlatego rezultat jest żaden.

Poza banem, oczywiście.

Wysłane powietrzem

Proszę o zgłaszanie problemów technicznych, nie polemikę.

Przyjmuję, że tymi wpisami zgłaszacie wniosek o zniesienie przywileju banowania przez autorów wątków, dowolnych użytkowników według ich własnego widzimisię.

Przyjmuję, że tymi wpisami zgłaszacie wniosek o zniesienie przywileju banowania przez autorów wątków, dowolnych użytkowników według ich własnego widzimisię.

...i tak nie czytasz a co tu mówić rozwiązywaniu.

Jakiś czas temu zadałem konkretne pytania-jak dotąd nikt się do tego nie odniósł.

W tym wątku na zgłaszane problemy techniczne odpowiada Administrator techniczny, nie ja. Ja tu wyłącznie pilnuję porządku a jeśli pisze, że na któryś z wniosków zareaguje, tak czynię. Spór o odstąpienie od przywileju banowania przez założycieli wątków trwa od lat, ale trwa i kiedyś znajdzie rozwiązanie.

To dosyć daleko idące stwierdzenie. Uważam, że moderacja w takich wypadkach może zapytać założyciela wątku o co chodzi i powinna mieć możliwość "odbanowania".

Sytuacjaw której dostaje się bana bez żadnego wpisu jest ewidentnie cenzurą prewencyjną i uniemożliwia jakąkolwiek dyskusję.

Jestem Europejczykiem.

Wątek ma być poświęcony wyłącznie technicznym aspektom, w związku z czym wszelkie posty odnośnie Moderacji i podobne będą usuwane. Miejscem do dyskutowania nietechnicznych kwestii forumowych pozostaje wątek "Forum - funkcjonowanie.

Dla jasności - problem z prewencyjnym banowaniem zgłosiłem tutaj, ponieważ we wskazanym wątku "Forum - funkcjonowanie" z jakichś powodów (lub bez powodu) mam bana :-). Zgłaszałem problem, ale bez skutku.

Jestem Europejczykiem.

Uważam, że moderacja w takich wypadkach może zapytać założyciela wątku o co chodzi i powinna mieć możliwość "odbanowania".

Sytuacjaw której dostaje się bana bez żadnego wpisu jest ewidentnie cenzurą prewencyjną i uniemożliwia jakąkolwiek dyskusję.

Taka opcja również jest dyskutowana.

Dla jasności - problem z prewencyjnym banowaniem zgłosiłem tutaj, ponieważ we wskazanym wątku "Forum - funkcjonowanie" z jakichś powodów (lub bez powodu) mam bana :-). Zgłaszałem problem, ale bez skutku.

Czy wiesz kiedy i kto nałożył ban?

Nie wiem gdzie zapytać, więc pytam tutaj: chciałbym zmienić nick - jak mam to zrobić? Czy jest możliwość, żeby po zmianie przezwiska wszystkie moje posty z przeszłości były pod nowym nickiem?

Parker's Mood

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Myślałem że to po dzisiejszym update systemu ...choć wśród aktualizacji znalazł się i pakiet najnowszego Firefoxa.

Możliwe że to ta aktualizacja spowodowała brak tego "przycisku"(?).

Czyżby silnik Forum nie nadążał za zmianami przeglądarki ?

Po najechaniu na profil nie wyświetla go .

Teraz też już nie ma "cytuj selektywnie"...coś się forum sypie.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Chrome + Android -> nic (tablet i telefon)

Chrome + Windows 10 -> też nic

A wycinanie z cytatów, tego, do czego się nie odnoszę to zawracanie d***.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

• Administratorzy

To jakiś większy problem z JSami na forum, zbadamy to.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Nie działa również przycisk wyłączający reklamy po prawej stronie, najwyraźniej brakuje Metalfoczycy zwolnionej z pracy a jakiś domorosły informatyk grzebie w kodzie HTML'owym wyświetlanych stron i już od kilku dni.

• Administratorzy

To ten sam błąd. Znaleźliśmy już winowajcę - to dawny skrypt wyświetlający reklamy pixad. Co dziwne, działał od wielu miesięcy, teraz zaczął sprawiać problemy. Zgłosiłem już to jego twórcom. Dziś się tego pozbędziemy.

Edit:

naprawione. Przepraszamy za problem.

Zniesienie przywileju banowania w watkach przez moderacje wg ich jakiegokolwiek widzimisię. Autorów watków także - jeśłi ktoś chce sobie zrobić prywatny klubik wzajemnej adoracji niech założy sobie blog zamiast zakładać wątki :-)

Mnie zbanował w watku polityka jakiś mlb którego ni ema na forum od lat. On się zawinął zwyczajnie mnie osr...ał i sobie poszedł. A g... które zrobił nadal na forum śmierdzi. TO raczej niespotykany mechanizm cenzurowania wybranych userów.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Panowie, a dlaczego wyświetla mi się reklama Platformy Obywatelskiej?????

Jem sobie rano śniadanie i o mało mi się nie cofnęło. Rozumiem sprzedaż banerów reklamowych, ale może jednak w sposób mniej ostentacyjnie okazujący sympatie polityczne... Z analogicznych powodów nie polecam sprzedaży miejsca dla PIS. Jak już muszą być reklamy, to nie mogą dotyczyć czegoś bardziej neutralnego?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.