Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Przewijanie stron na smartfonie moze byc uciazliwe, glownie gdy chcemy przewinac strone do gory. Polecam w tym wypadku przegladarke Opera, od niedawna ma bardzo funkcjonalny element ktory pozwala na prosty powrot do gory lub dolu strony, nie trzeba wielokrotnie przewijac aby przeskoczyc np na sama gore, jest to oczywista strata czasu. W Operze gdy przesuniemy energicznie strone w gore lub dol pojawia sie dyskretne koleczko ze strzalka ktore wystarczy wtedy dotknac i efekt jest natychmiast.

Na stronie w wersji mobilnej brakuje przyciskow "powrot na gore strony" i "przeskocz na dol.."

• Administratorzy

Panowie, a dlaczego wyświetla mi się reklama Platformy Obywatelskiej?????

Jem sobie rano śniadanie i o mało mi się nie cofnęło. Rozumiem sprzedaż banerów reklamowych, ale może jednak w sposób mniej ostentacyjnie okazujący sympatie polityczne... Z analogicznych powodów nie polecam sprzedaży miejsca dla PIS. Jak już muszą być reklamy, to nie mogą dotyczyć czegoś bardziej neutralnego?

Gdzie leciałą taka reklama? To pewnie google adsense, który dopasowuje się kontekstowo :)

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Myślę, że to reklamy Google, na które admin nie ma wpływu.

Gdzie leciałą taka reklama? To pewnie google adsense, który dopasowuje się kontekstowo :)

A to przepraszam Panowie za podejrzenia pod niewłaściwym adresem. Najprawdopodobniej to Chrome taki syf wrzuca. Muszę to badziewie w takim razie odinstalować;-)

Byloby fajnie, jakby była możliwość szybkiego przejscia do wlasnych ostatnich wpisów - coś jak znajdz wpisy uzytkownika w wyszukiwarce. Często "szukam siebie" by poodpisywać w wątkach, w których dyskutuję a to by przyspieszylo szukanie, zwlaszcza w trybi mobilnym.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Byloby fajnie, jakby była możliwość szybkiego przejscia do wlasnych ostatnich wpisów - coś jak znajdz wpisy uzytkownika w wyszukiwarce. Często "szukam siebie" by poodpisywać w wątkach, w których dyskutuję a to by przyspieszylo szukanie, zwlaszcza w trybi mobilnym.

Jest taka funkcja ale wyświetla jedynie 5 ostatnich postów.

10-15 byłoby dużo lepiej.

• 2 tygodnie później...

Polecam zapoznać się z wpisem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wpis moderacji

ARTON55 proponuje abys ze swoimi postulatami zapoznał administracje forum inaczej takie wpisy będa traktowane jako trolling i ataki personalne

jesli uwazasz ze jestes przesladowany osobiście przez jednego z moderatorów mozemy to równiez przekazac na PW admina przez konto któregos z moderatorów którego sie nie obawiasz :)

innego regulaminowego rozwiazania problemów o których piszesz nie widze

pzdr cir /gdyby nie było wiadomo kto to wpisał/

Ukryta Zawartość

Polecam zapoznać się z wpisem.

Ukryta Zawartość

proponuje abys swoje postulaty zgłaszał do admina lub przez konto któregos z moderatorów na PW- przekażemy je dalej tak abys miał wgląd w rozmowe

moderatora oczywiscie wybierz takiego którego sie nie obawiasz :)

innego regulaminowego rozwiazania problemu nie widze

pzdr

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A ja widzę.

Niech sobie Arton zmieni nicka i dalej wlepia te opowieści chorej treści.

W swoich wątkach - rzecz oczywista.

I tak Kolega Arton nie jest tak napastliwy, jak reklamy(?), które tolerujecie.

Kiedyś szmaty, dziś traktory.

na reklamy na forum nie mam wpływu , ale mam jeszcze wpływ na programy na własnym komputerze i Tobie to proponuje

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A ja z uporem maniaka - ni kąputrowych ustawień nie tykam, ni ajchonowych...

I wciąż się szmaty (kiedyś) i trachtory (od tygodnia) - pokazują i szlag mnie trafia.

Toteż - nie pitol.

Dziękuję. Poprosiłem.

Nie czytasz z uwagą, R.

NICZEGO w moim telefonie (ustawienia) nie macam, bo po co?

To Wasi techniczni są bucami.

Dobranoc, pozdrawiam - Jacek.

• 2 tygodnie później...

Forum znów się wydupcyło z komunikatem od nginx 1.1.19

Ludzie kochani!!!

Ta wersja jest sprzed ponad trzech lat!

Utrzymywanie takich staroci jest niczym hodowanie nieleczonego grzyba między palcami!

Jestem Europejczykiem.

www.myphone.pl

Dlaczego przy próbie podania pełnego linka wyświetla mi się komunikat, że administracja go zablokowała? Jeśli takest w rzeczywistości(nie wnikam dlaczego) to powinna gdzieś być wywieszona lista zabronionych domen.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gdzie sie podzial watek - w zakladce hifi "Jest ktoś na sali z Cambridge Audio Stream Magic 6 ?" ?

Czy znany pan moderator wypil dzis za duzo whiskey?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Następna strona zakazana na AS

belfer.one.pl

To już nawet blogi są niebezpieczne dla SITE SA.?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie można wkleić linku ani żadnego elementu np obrazka z tej strony gdyż pojawia się komunikat systemowy, że administrator AS ją zablokował.

Regulamin? Kaman...

To prywatne poletko w necie i hulaj dusza! Jak będę miał troche wolnej kasy to se kupie AS i wtedy będzie się działo...;)

Mam pytanie do Administracji forum ... nie mogę pisać postów, tak aby następne zdanie dawać od nowego akapitu. Nie działa u mnie w komunikatorze klawisz enter przerzucający kursor od nowej linii. Jak to zmienić?, bo jest to wykurzające ... muszę pisać pod Wordem i później wklejać posty. pozdrawiam

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

• 2 tygodnie później...

Forum znów się wydupcyło z komunikatem od nginx 1.1.19

Ludzie kochani!!!

Ta wersja jest sprzed ponad trzech lat!

Utrzymywanie takich staroci jest niczym hodowanie nieleczonego grzyba między palcami!

Znowu to samo. Przecież to jest skandal totalny! Muzeum techniki ktoś tu sobie zrobił???

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.