Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, tyle, że praktyka wskazuje, że silnik ma tu spore problemy i robi różne kawały. Więc skoro nie można poprawić silnika, trzeba sobie radzić inaczej ;)

sadzisz że któreś IP w końcu "załapie" :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Na prośbę kol. SLY30 wklejam wpis o poniższej treści :

"Ponieważ mam zablokowane konto przez Vlado i nie mogę się bronić przed oszczerstwami, to poprosiłem Jarka o zamieszczenie tego wpisu . Moderator Vlado oskarżył mnie o to, że w zakładce Analog zakładałem wątki, w których ośmieszałem vinylowców.

Poproszę więc o dowody jakie to założyłem wątki w tejże zakładce!

Pozdrawiam

Sly30

PS.

Gdyby się jednak okazało, że Vlado kłamie i jego słowa to podłe oszczerstwo, gdyż nie zakładałem wątków w tej zakładce, to domagam się publicznych przeprosin i odbanowania mojego konta, które zablokował ten sam...vlado"

Eeee, tam...

To muszą być jakieś przekłamania na łączach.

Zerkam do zakładki Analog często (bom winylowo pokręcony), ale nie zauważyłem, by Sly zakładał tam cokolwiek (przynajmniej ostatnio).

Po cóż zresztą miałby się wypowiadać o czymś, o czym najmniejszego pojęcia nie ma?

Nie ślimacz się, Sly. Weź to na klatę!:-)

Nie mogę załączyć pliku do PW. System informuje, że mam do wykorzystania 0 bajtów podczas gdy w ustawieniach profilu/załączniki jest napisane, że wykorzystałem 37% ze 100MB limitu.

Hmm, czy maksymalny rozmiar załącznika to 2MB?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Na prośbę kol. SLY30 wklejam wpis o poniższej treści :

"Ponieważ mam zablokowane konto przez Vlado i nie mogę się bronić przed oszczerstwami, to poprosiłem Jarka o zamieszczenie tego wpisu . Moderator Vlado oskarżył mnie o to, że w zakładce Analog zakładałem wątki, w których ośmieszałem vinylowców.

Poproszę więc o dowody jakie to założyłem wątki w tejże zakładce!

Pozdrawiam

Sly30

PS.

Gdyby się jednak okazało, że Vlado kłamie i jego słowa to podłe oszczerstwo, gdyż nie zakładałem wątków w tej zakładce, to domagam się publicznych przeprosin i odbanowania mojego konta, które zablokował ten sam...vlado"

Przenosisz Jarku spory z zakładki salonik na bocznicę co jest łamaniem regulaminu forum i saloniku. Sylwek ma PW którym sie posłużył w dyskusji ze mną.

Kłamstwem jest że zablokowałem konto @sly30.

Przenosisz Jarku spory z zakładki salonik na bocznicę co jest łamaniem regulaminu forum i saloniku. Sylwek ma PW którym sie posłużył w dyskusji ze mną.

Kłamstwem jest że zablokowałem konto @sly30.

Sylwester mnie poprosił więc wkleiłem jego wypowiedź.

Za ew. zamieszanie przepraszam.

Może wyjaśnicie sobie swoje spory na priv. jak przystało na dorosłych ludzi ?

Szkoda siać zamęt na forum.

pozdr.

Ależ wyjaśniamy a Ciebie wkręcił niepotrzebnie. Trzeba było zamieścić to w saloniku. Bo spór tam miał miejsce.

Pozdrawiam.

Włodek.

jak widac skoro może wysyłac PW to zablokowal go automat forumowy za punkty a nie ręcznie ktorys moderator bo wtedy PW by nie działały

wieczne żale

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

jak widac skoro może wysyłac PW to zablokowal go automat forumowy za punkty a nie ręcznie ktorys moderator bo wtedy PW by nie działały

wieczne żale

Rzeczywistość nie ma znaczenia. Dla salonikowców, to moderator vlado ich pacyfikuje :-))) vlado musi odejść!!!

doval, tak ułożone literki w nicku by lepiej pasowały :]

Zatem wypełzłeś z salonika aby tutejszym trollom dać pokaz obowiązującej was kultury, brawo.

Jednocześnie dałeś moderatorowi vlado możliwość odpowiedniego docenienia twojej błyskotliwości.

Teraz zapewne jesteś dumny i możesz nazywać się ofiarą moderacji i bohaterem.

kennijczyk - mennczennik.

Skoro już o krzyżówkowych kwestiach mowa:

"odval" - też może być, za co szmalu względem kopyrajtu od @vlado - nijakiego nie chcę!:-)

• 2 tygodnie później...

Może któryś ze specjalistów od forumowego "silnika" usunie usterkę polegającą na tym, że gdy otworzy się okienko "Dodaj odpowiedź" i zacznie się cokolwiek w nim pisać czy "wklejać" fragmenty innych postów za pomocą "Cytuj selektywnie" a następnie przyjdzie nam do głowy by zacytować czy choćby przeczytać treść postów na innej niż bieżąca strona na której zaczęliśmy edycję w związku z czym przechodzimy na kolejną czy też poprzednią stronę to w tym momencie cała napisana czy też cytowana przez nas treść ginie bezpowrotnie a tak być raczej nie powinno a przynajmniej tak mi się wydaje, że nie powinno.

Następny problem jest tego rodzaju, że nie jestem w stanie zmusić silnika do wyświetlania cytatów zagnieżdżonych mimo iż jak widać z zamieszczonych wpisów innych użytkowników im to się udaje - na czym więc problem polega ?

Kolejny problem to taki, że okienko "Dodaj odpowiedź" nie funkcjonuje prawidłowo z przeglądarką IE, nie działają też przyciski "Cytuj" czy "Cytuj selektywnie", innych opcji nie sprawdzałem bo szlag mnie trafia.

trouvère - czyt. truwer : średniowieczny artysta (poeta, muzyk, ballady, ronda, virelai, śpiewogra)

Truwerzy tak jak i lampy elektronowe to relikty przeszłości.

Następny problem jest tego rodzaju, że nie jestem w stanie zmusić silnika do wyświetlania cytatów zagnieżdżonych mimo iż jak widać z zamieszczonych wpisów innych użytkowników im to się udaje - na czym więc problem polega ?

Na Tapatalk też jest problem z zagnieżdżonymi cytatami.

Pytanie do administracji forum :

Dlaczego w tematach została zablokowana możliwość banowania ?

Czy jest to obligatoryjne , czy może dotyczy to wyłącznie mnie ?

Proszę o odpowiedź.

pozdr.

Pytanie do administracji forum :

Dlaczego w tematach została zablokowana możliwość banowania ?

Czy jest to obligatoryjne , czy może dotyczy to wyłącznie mnie ?

Proszę o odpowiedź.

pozdr.

Nie została zablokowana. Blokować może autor wątku, a Pan w tym wypadku takowym nie jest ;)

Prośba do szanownej administracji: nie można trochę ograniczyć reklam w wersji mobilnej?

Nie da się praktycznie przeglądać forum, bo jakikolwiek ruch po stronach skutkuje zawsze wyskakiwaniem reklamy zajmującej cały ekran w telefonie.

Zgadnij dlaczego ? ;)

Tu nie ma co zgadywać, niestety.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale ja na skórce mobilnej męczyć się nie zamierzam i jeżeli nie będzie działać na Tapatalk, to po prostu nie będę korzystał z AS.

Mniej wpisów, mniej ruchu - nie mój problem :)

Ukryta Zawartość

Tu nie ma co zgadywać, niestety.

Ukryta Zawartość

Bingo!

Ale ja na skórce mobilnej męczyć się nie zamierzam i jeżeli nie będzie działać na Tapatalk, to po prostu nie będę korzystał z AS.

Mniej wpisów, mniej ruchu - nie mój problem :)

Nie martw się. Specjaliści na pewno załatają dziurę ;)

Ukryta Zawartość

Bingo!

Nie martw się. Specjaliści na pewno załatają dziurę ;)

Salonikowcy im wyrównają :P

Ja oczu na szypułkach nie mam aby z czymś takim się męczyć, że o funkcjonalności nie wspomnę.

Wylogowywanie po dodaniu wpisu też nie zachęca do dalszego korzystania z AS.

Do zobaczenia na Tapatalk, tutaj męczył się nie będę, sorry.

O, i jeszcze ląduję na pierwszej stronie wątku, zamiast na ostatnim nieczytanymm wpisie...

Szkoda gadać :(

Bye.

• Administratorzy

Forum nie działa na Tapatalk.

Soft został tymczasowo wyłączony. Część użytkowników forum wykorzystywała go do omijania banów, a wręcz chwaliła się tym publicznie i zachęcała kolejnych. W tej chwili rozmawiamy z twórcami tapatalk, i ustalamy zmiany w ich oprogramowaniu, w celu rozwiązania problemu.

A co jest niby złego w skórce mobilnej? Została dawno dostosowana i powinna działać elegancko. Jeśli brakuje tam jakiejś funkcjonalności, to proszę zgłaszać, będziemy działać.

Ja oczu na szypułkach nie mam aby z czymś takim się męczyć, że o funkcjonalności nie wspomnę.

Jak to skórka? Proszę sobie włączyć Audiostereo Mobile, tam powinno być wszystko dobrze.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

A co jest niby złego w skórce mobilnej? Została dawno dostosowana i powinna działać elegancko. Jeśli brakuje tam jakiejś funkcjonalności, to proszę zgłaszać, będziemy działać.

Trzy sprawy.

(1) Przedobrzona, jaskrawo-czerwona, dająca po oczach kolorystyka. Kiedyś była elegancka, stonowana, szaro-niebieska. Wnioskuję powrót do tamtej.

(2) Brak możliwości sprawdzenia ilości zgromadzonych "lajków".

(3) Brak informacji od kogo te "lajki" pochodzą.

Trzy sprawy.

(1) Przedobrzona, jaskrawo-czerwona, dająca po oczach kolorystyka. Kiedyś była elegancka, stonowana, szaro-niebieska. Wnioskuję powrót do tamtej.

Ad 2 - po wejściu na profil widać całkowitą liczbę punktów (na zielonym polu).

Co do 1. - się zgadzam, aż oczy bolą.

pzdr.

• Administratorzy

Kwestia gustu, ta nawiązuje do desktopowej i naszych barw. Możemy zrobić dwie wersje.

A na tapatalku to było? To jest do zrobienia. Admin1 kończy właśnie jeden projekt (kwestia kilku dni) i będzie mógł do tego usiąść.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Soft został tymczasowo wyłączony. Część użytkowników forum wykorzystywała go do omijania banów, a wręcz chwaliła się tym publicznie i zachęcała kolejnych. W tej chwili rozmawiamy z twórcami tapatalk, i ustalamy zmiany w ich oprogramowaniu, w celu rozwiązania problemu.

Dlaczego wyłączenie dostępu? Nie można po prostu poczekać na poprawkę?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.