Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Nie da się wyedytować posta aby nie pozostał po nim ślad. Zostaje autor data numer posta i min. jeden znak oraz informacją o edycji.

Akademy coś kręci. To stary lawirant:)

Nie chciał ufundować nagrody na tegoroczną majówkę to ma za swoje...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie wiem, czy ten akurat wontecek techniczny, czy inny - manualny, jest godzien mego z pozycji klęczącej - pytania.

Kto i czemu wywalił mnie z rozmów z Przyjaciółmi forumowymi o pysznym temacie "pińcet lo familii"???

Ni z tego, ni z owego (bez dania racji nijakiej) - w pierony, ciupasem zostałem wydalon, smutek w rękaw smarkajency - a coby jeszcze mundre wyjaśniły, czemu i jakosik tak...

Ażem z Autorem wątku przegadał trzy doby; mignęły w okamgnieniu.

Nie On.

Kto zasię, proszę Panów Moderatorów i ewentualnie - za co?

Senkju from de mołtajń.

Jacek.

i ewentualnie - za co?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I tak być może, Patricquesie.

Ale, po koleżeńsku - trzaby pedzieć: " wy***rdalaj, bo tak lub siak sięś naraził, hę?"

A i kultura nakazywa, czemuś odczepion ode mów wzniosłych, tudzież niesłychanych.

I buca - poinformać. Co, jak, cEmu i za ile.

A tak - to tylko smutek, żal, zgrzytanie fiszbinów i - niesen, cóżem uczynił?:-)

Hę?:-)

Ps - głupia ta maszyna.

"wy***rdalaj" - okradła.

"Zdyniaj" - strawi.

Co to znaczy "aktualnie"?

Kilkam w życiu banów miał, jakoś wciąż żyję.

Choć z wrzodem:-)

Wisz: wchodze do chałpy, kce pisać a tu - penis.

Nikt mnie nie poinformował - zdyniaj, cycu durny.

Dawniej, za pewne przewiny i głupstwa przezemnie ciapane - bywało.

Dzień, dwa, miesiąc...

Ale zawsze z wyjaśnieniem, czemu, ile i od kogo ta (słuszna, przyznaję) - kara.

A teraz?

Żal.

I niepewność jutra:-))))

Pytam nie dlatego, żem się okrutnie zakochał w temacie' pińcet'.

Boleję tylko nad tym, że wedle jakichś przedziwnych, nowych prawideł - ktoś mnie pozbawi praw i wyyebye z mych osobistych, serdecznych rozmów z Przyjaciółmi o winylowych sprawach.

To tyle.

Nie wiem, czy ten akurat wontecek techniczny, czy inny - manualny, jest godzien mego z pozycji klęczącej - pytania.

Kto i czemu wywalił mnie z rozmów z Przyjaciółmi forumowymi o pysznym temacie "pińcet lo familii"???

Ni z tego, ni z owego (bez dania racji nijakiej) - w pierony, ciupasem zostałem wydalon, smutek w rękaw smarkajency - a coby jeszcze mundre wyjaśniły, czemu i jakosik tak...

Ażem z Autorem wątku przegadał trzy doby; mignęły w okamgnieniu.

Nie On.

Kto zasię, proszę Panów Moderatorów i ewentualnie - za co?

Senkju from de mołtajń.

Jacek.

niestety brak informacji przy banie wiec nie odpowiem

autor watku nadal moze banowac - pewne że to nie ON ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Napisz po polsku tytuł wątku! Bo nie wiem o czym mamroczesz. Na Bocznicy ten watek sie znajduje? Kiedy dostałeś tam bana?

Ok. Już wiem.

Dostałeś bana razem ze swym przyjacielem za chamską pyskówkę którą musiałem usunąć. Powiadomienie słowne zamieściłem w wątku, więc Twoje pytania to prowokacyjny atak na moderację!

Bardzo uprzejmie dziękuję Ci, Moderatoru Najmilszy za informację, za com wyleciał stamtąd...

Teraz powiedz, proszę - kim jest ten wyimaginowany "przyjaciel" i czym zawiniliśmy wespół wzespół?

I czemu, nawet przewinien winny człek - nie dowiaduje się o swych błędach?

Dawniej było piękniej....

Pytam Cię, boś chyba jedyny, który odpowie.

Wszem i wobec.

Uprzejmie dziękuję.

Jacek.

Proszęcię upszejmnie.

Za taki folklor jakim raczyliście sie wzajemnie z przyjacielem. Podam jedynie najdelikatniejszą próbkę Twej twórczości "w żadnym, bucu - narkomanie." A było tego prawie na cała stronę. Skoro nie pamiętasz, wnioskuje żeś pisał nietomny. Zatem nie dziwne, że nie pamiętasz!

Twojego interlokutora i jego błyskotliwych ripost nie ujawnię, ponieważ ani mnie o to nie prosił, ani nie protestował na bana.

Serdecznie dziękuję i Ciocia też.

Interlokutora, któregoś ośmielił się nazwać mym "przyjacielem" - ujawnię ja. Teraz.

To ktoś, którego nikt inny, jak Ty czas jakiś temu obiecałeś wyrzucić na zawsze z Forum za trzy sprawy:

1. Okienko.

2. Podpisik - z błędem, zresztą.

3. Cymbalizm ogólny z nienawiścią do ludzi włącznie.

Szacun, jak mawiają....

Jacek.

Tyś go tak nazwał :-)

Skoro wciąż jest na forum, musiał sobie wziąć do serca tamtą moja zapowiedź. Ja za cymbalizm ogólny, ani charakter, ludzi na forum nie moderuję, wyłącznie za wpisy.

Ale kończmy to wyjaśnianie zapomnianego :-)

Proszę o usunięcie postów

folkloru bum,w tym wątku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Proszę o usunięcie postów

folkloru bum,w tym wątku:

Ukryta Zawartość

Kolego przeczytaj najpierw co znaczy słowo folklor i zastanów się, czy aby na pewno poprawnie go w tym donosie użyłeś..

Ukryta Zawartość

W odróżnieniu od twoich donosów-napisałem otwartym tekstem.

Dzięki temu mogłeś się wypowiedzieć.

I na tym koniec tej dyskusji.

Mój drogi, bądź łaskaw przestać sądzić innych podług swojej własnej osoby.

Dobrze byłoby, gdyby wiadomo było od kogo z moderacji dostaje się punkty. Ostatnio dostałem chyba z rozpędu i nie mam pojęcia komu wytłumaczyć nieporozumienie.

Dlatego wniosek - w wiadomości o punktach zamiast enigmatycznego "moderacja" powinien być konkretny moderator. Kiedyś tak było i komu to przeszkadzało?

Jestem Europejczykiem.

od jakiegos czasu :) na szczęście jest podpis moderatora ktory ukrywal konkretny wpis bo rok wstecz nie było nic

czasy kiedy wszystko było na widno to okres kilka 2-3 lata wstecz

proponuje PW na "wyczucie " , niestety skala agresji i brak hamulców u userów doprowadziły do braku podpisu ze strony moderacji ktora nie jest anonimowa w przeciwieństwie do kolejnych generacji klonów

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość LTD12

(Konto usunięte)

Proszę o odpowiedź -

dlaczego zostały skasowane posty w temacie - Interkonekt.... W zakładce hi-end??

I zamiast odpowiedzi kolejny post usunięty!! Manipulacja moderacji?

Brawo wy!

I zamiast odpowiedzi kolejny post usunięty!! Manipulacja moderacji?

Brawo wy!

Ze wskazanego wątku został usunięty trolling i pyskówki personalne. Powód usunięcia wpisów, oraz moderator dokonujący tego, jest podany do wiedzy Administracji. Użytkownicy chcący wnieść sprzeciw maja drogę regulaminową.

Wpisy odwetowe ubliżające moderacji są traktowane jako atak personalny na moderacje i Administracje forum.

Gość LTD12

(Konto usunięte)

Czy użycie słowa moderacja, niezależnie od kontekstu, jest atakiem ?

Pytam, żeby uniknąć błędów na przyszłość.

Proszę jednocześnie o zapoznanie się ze wszystkimi wpisami w tym temacie (np strona 2 ) z dn 08.07, które pozostały nie usunięte i porównać je z postami z dn. dzisiejszego.

Przeczytałem raz jeszcze regulamin,

proszę o wskazanie punktu określającego spsób odwołania się od decyzji m....

Czy użycie słowa moderacja, niezależnie od kontekstu, jest atakiem ?

Czy masz jakieś wątpliwości co do kontekstu wpisu jaki dokonałeś? "I zamiast odpowiedzi kolejny post usunięty!! Manipulacja moderacji?

Brawo wy!"

Czyżbym źle go odczytał?

Forum AS jest przeznaczone dla dyskusji w szeroko pojętej tematyce audio. Nie oczekuje sie od użytkowników dyskusji na temat Właścicieli, Administracji i moderacji forum. A jak widać, to właśnie te wypowiedzi w sposób patologiczny zaczęły przeważać na naszym forum.

Pora przywrócić temu forum jego naturalną służebność. Poczucie konieczności "uzdrawiania" tego forum przez każdego, nawet nowo przyjętego w grono forumowiczów, jest nieporozumieniem.

Zastrzeżenia do pracy moderacji należy zgłaszać Administracji Forum.

Proszę nie odpowiadać na moje wątpliwości.

Oczywiście będę starał się taką reklamację/zastrzeżenie złożyć w związku z tą sytuacją.

Przepraszam. Piszę na smartfonie. Odpisywały mi się błędy. W tej chwili nie mogę przeprowadzić poprawnej edycji.

Oczywiście.

EOT.

Gość LTD12

(Konto usunięte)

Oczywiście będę starał się taką reklamację/zastrzeżenie złożyć w związku z tą sytuacją.

- Panowie proszę o podpowiedź, nie mogę znaleźć - "Użytkownicy chcący wnieść sprzeciw maja drogę regulaminową." - opisu tej drogi.

@ vlado

A jakie tym razem popełniłem faux pas, że mój ostatni post został "usunięty"?

Zgłaszam administracji - cytowanie czyjejś wypowiedzi i zmiana formy (podkreślenie i wytłuszczenie) zapisu jest ...

To nie jest już mój wpis, nagłówek nad tą wiadomością "LTD12.... napisał" jest nieprawdziwy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.