Skocz do zawartości
IGNORED

BMW ... samochód dla dużych chłopców

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz, jaki, to zdanie, ma związek z BMW ?

Masz rację Kaziku. Ostanie moje dwa wpisy, choć wynikające z wcześniejszej rozmowy to jednak off. Jeśli masz życzenie, to usunę je z Twojego wątku.

Gość

(Konto usunięte)

Czyli wszelkie straszne twierdzenia o trudzie i niebezpieczeństwie ze strony tylniego napędu to nieprawda ponieważ pełny dyferencjał wszystko wybacza?

To twierdzenia kierowców, mających doświadczenie połowiczne. To tacy półkierowcy, którzy jeździli tylko z napędem na przód, lub co gorsza, mieli okazję jechać autem z napędem na tył, lecz ich umiejętności do kierowania, okazały się tak mizerne, że uznali, iż jedyny napęd godny ich pochwał, to napęd przedni.

Fuu, kto to widział tak szpecić z rana.. Do marki i modeli z ubiegłego stulecia przylgnęła opinia m. in. że już ich tak nie widać bo się rozeszły po wsiach,ale jak już ktoś do niego wsiądzie to mówi zupełnie co innego,że jest zadbane i fajne.

no bo taka jest prawda, z wyjątkiem wiejskiego tuningu. Auta może stare ale w mieście nikogo by nie było stać na jego utrzymanie, moda też raczej wskazuje że ludzie wolą małe nudne gówna byle z gadżetami.

Dzisiaj w aucie 1,5 tony 75 konny 1,4 dla FACETA potrafi być autem DYNAMICZNYM !

Fuu, kto to widział tak szpecić z rana.. Do marki i modeli z ubiegłego stulecia przylgnęła opinia m. in. że już ich tak nie widać bo się rozeszły po wsiach,ale jak już ktoś do niego wsiądzie to mówi zupełnie co innego,że jest zadbane i fajne.

Sorki za tego brzydkiego babsztyla ;-)

Za taką betkę w rekinie można dać się pokroić.

1970_BMW_2500_For_Sale_Side_resize.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Nic nie szkodzi:) choć postraszyło z rana.

I pranie można wysuszyć ekspresowo.

Musieli by dopłacić żebym go wziął,po co oni takie koła robią które muszą unikać dziur i nie mają pełnego skrętu.

Czasy "rekinów" były piękne, dodatkowo CSI, Alpina czy Schnitzer, podnosiły skutecznie to piękno do rangi zabójczego...

Za małolata miałem takie cudo. Niestety szóstka była absolutnie poza zasięgiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Pytasz czy to zdjęcie mojego samochodu? Odpowiedź brzmi: nie, to zdjęcie z internetu. Jeśli chodzi jednak o model, to dokładnie ten sam. Alpina B6 E21 323i 2.8 200ps. Tylko kolor był inny, ciemna wiśnia.

Gość

(Konto usunięte)

Alpina B6 E21 323i 2.8 200ps. Tylko kolor był inny, ciemna wiśnia.

Palił sporo :):) ? W tym kolorze pewnie był elegancki. Moje były słabsze; ostatnia E30 325i czarny metalic.

Jak do każdego BMW zaczną dodawać taką Niemkę gratis, to sprzedaż może się szybko skończyć.

Sama akcja reklamowa już odstraszy.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

fakt, że w nocy, i trochę głośno było

Ukryta Zawartość

O widze E34 w akcji. Dobrze idzie.

Co do komentarzy to widze tu sporo oburzonych glosow. Ja napisze tylko tyle ze jak w tym zakichanym kraju nie ma gdzie jezdzic, bo nie ma torow (a jak są to i tak zamykane - bo za glosno cholocie z blokow, ktorzy sobie ten blok postawili juz przy stojacym od 40lat torze) to tak jest ze ludzie lataja po ulicy. Dziwi mnie ze taka tu szlachta, a nikt tego nie rozumie. Jeden wali gruche na swoje zlote kable w systemie, a ktos inny lubi polatac autem. Nie pisze ze popieram takie publiczne wybryki, b niesie to ogromne ryzyko, ale rozumiem to po częsci, a nawet dużej.

Ukryta Zawartość

?👈

Otóż to, nie ma gdzie doskonalić technik jazdy czy też ścigać się, wyżyć się. Są takie miejsca, owszem, jednak jest ich za mało, albo można tam urwać tam przysłowiową ośkię.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.