Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko tolerancja i szacunek dla odmiennych systemów wartości daje możliwość współpracy dla dobra wspólnego jakim jest ojczyzna.

To sobie z nimi współpracuj w ramach tolerancji - masz okazję!

Tylko jest jeden problem... do armii ich nie wcielisz w razie jakby co.

Ruch-Palikota.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ja wciąż nie mogę się nadziwić, jak to wielu boi się ruszyć obecny układ.

Jaka to nasza Konstytucja mocna, jaka demokracja nieokrzepła, jaka Polska wielka międzynarodowo.

Dawniej jedni brali z Polski twardą kasę, innym rozdawano medale.

Dzisiaj na świecie także liczy się ten co ma twardą kasę, ale nam się rozdaje pochwały i klepie po plecach.

To jest tak jak w "Alternatywach", gdzie przychodzi obywatel chcący dostać mieszkanie do Prezesa Spółdzielni.

A Prezes go ładnie zbywa pustymi obietnicami. Na koniec mówi sekretarce, żeby jak ten jegomość przyjdzie,

następnym razem mówiła, że Prezesa nie ma.

Widać niektórym mydło na oczach wystarczy, ale ja tam wolę twarde decyzje i zmianę relacji społecznych.

A jak nie, to na taczce delikwenta.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

"Opozycjonista, bez stałego zajęcia, ojciec pięciorga dzieci i głowa rodziny, w której żona zajmuje się gospodarstwem domowym, nagle w 1991 roku wykłada do zainwestowania 260 tysięcy DM (wtedy była to równowartość 750 ówczesnych średnich wynagrodzeń)."

Mój znajomy (pierwsza setka Wprost) w 1989 zainwestował cały swój majątek uciułany przez lata komuny (już wtedy był uważany za bardzo bogatego człowieka) w pewne ryzykowne przedsięwzięcie branży spożywczej, które doprowadziło go do dzisiejszej pozycji właściciela biznesowego imperium.

Było tego... 50 tys DM.

A taki Bronek... proszę, proszę... oszczędny chłopak! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Za dwa dni połowa w tej armii będzie............................. szwagrami.

A kogo to obchodzi ? Ważne, żeby we właściwej chwili potrafili kałacha skierować, gdzie trzeba i nacisnąć spust :)

A co na to żonki armistów,bo nie śmiem zapytać co na to mężowie,

Odkąd zaczęli do Armii kobitki przyjmować, te sprawy wyglądają jakby trochę inaczej. Zresztą - większość z tych pań ma jaja większe, niż faceci - sam znam kilka takich, zaprowadziłyby porządek w try miga :)

Z której strony?

Zależy, co będą chcieli (chciały) tym kałachem zrobić... ;)

Śrubkę władza kierowcom przykręca. Było 500 zł i 10 pkt a będzie utrata prawa jazdy na 3 miesiące. Przestępców głaszczą po główkach a zwykłych obywateli prześladują, oczywiście żadem rządzący baran prawa jazdy nie straci nawet za prowadzenie po pijaku bo takie prawo barany sobie uchwalili żeby ich nie dotyczyło, gwałciciele chodzą i śmieją się ofiarom w twarz a zwykły obywatel za wycięcie własnoręcznie zasadzonego drzewka na własnej działce jest skasowany nierzadko finansowo na całe życie, bez sądu jeno w trybie administracyjnym. Oczywiście oszołomy typu toptweny lub Modrzew(ileś tam) będą zaraz udowadniać jakim to ja debilem jestem i jak to cudownie będzie po wygraniu ich faworytów. Ja mówię, ze nie będzie lepiej, będzie tylko gorzej, kwestia tylko ile gorzej w poszczególnych przypadkach.

Śrubkę władza kierowcom przykręca. Było 500 zł i 10 pkt a będzie utrata prawa jazdy na 3 miesiące. Przestępców głaszczą po główkach a zwykłych obywateli prześladują, [...]

Załóż sobie Partię Popierania Piratów Drogowych. Zapomniałeś dodać, że owa utrata prawka na 3 m-ce, to sankcja za dwukrotne przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym (czyli 100 zamiast 50 km/h). Ktoś, kto tak piraci po mieście to potencjalny zabójca i IMO powinien być ukarany jeszcze dotkliwiej. Są rzeczy, które są niezależne od polityki. Bezpieczeństwo zwykłego i normalnego człowieka na drodze też.

przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym (czyli 100 zamiast 50 km/h). Ktoś, kto tak piraci po mieście to potencjalny zabójca

Nic dodać nic ująć.Pirat=bandyta=więzienie.

Ale co do drzewek i gwałcicieli ma rację Edson.

Nic dodać nic ująć.Pirat=bandyta=więzienie.

Ale co do drzewek i gwałcicieli ma rację Edson.

W temacie gwałcicieli oczywiście popieram. Jaja na pieniek i po zawodach.

Załóż sobie Partię Popierania Piratów Drogowych. Zapomniałeś dodać, że owa utrata prawka na 3 m-ce, to sankcja za dwukrotne przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym (czyli 100 zamiast 50 km/h). Ktoś, kto tak piraci po mieście to potencjalny zabójca i IMO powinien być ukarany jeszcze dotkliwiej. Są rzeczy, które są niezależne od polityki. Bezpieczeństwo zwykłego i normalnego człowieka na drodze też.

Mój rekord w mieście to ok 160 km/h - w mieście a nie w terenie zabudowanym... w dzisiejszej Polsce - państwie policyjnym - chyba by mnie za to rozstrzelali. :)

Co za kraj chory... fotoradar co 50 metrów.

Przestępców głaszczą po główkach a zwykłych obywateli prześladują, oczywiście żadem rządzący baran prawa jazdy nie straci nawet za prowadzenie po pijaku bo takie prawo barany sobie uchwalili żeby ich nie dotyczyło, gwałciciele chodzą i śmieją się ofiarom w twarz a zwykły obywatel za wycięcie własnoręcznie zasadzonego drzewka na własnej działce jest skasowany nierzadko finansowo na całe życie, bez sądu jeno w trybie administracyjnym.

Dlatego trzeba walczyć z tymi pogrobowcami komunizmu do krwi ostatniej.

Już uczynili ten kraj niezdatnym do normalnego życia a mają w zanadrzu jeszcze wiele doskonałych pomysłów.

Chwal się, po ....... :(. Spróbuj tak sobie pojeździć po Londynie - prawko z głowy dożywotnio.

A takiego! :)

Dlatego właśnie nie wymieniam prawka na lokalne bo:

1/ mogą mi sobie naliczać punkty do upojenia :)

2/ dokumentu wystawionego przez obce państwo nie mogą mi odebrać - nie mają prawa! :)

[...]

Dlatego właśnie nie wymieniam prawka na lokalne bo:

1/ mogą mi sobie naliczać punkty do upojenia :)

2/ dokumentu wystawionego przez obce państwo nie mogą mi odebrać - nie mają prawa! :)

Taaaaa..... Dopóki kogoś nie zabijesz. Wtedy z pierdla nie wyjdziesz baaaaardzo długo.

Zresztą - tą wypowiedzią odkryłeś się całkowicie - pier....... egoista, mający w dupie wszystko inne poza swoim fun'em :(((((

P.S.

To nie jest "wycieczka" osobista, tylko komentarz do konkretnej deklaracji

tą wypowiedzią odkryłeś się całkowicie - pier....... egoista, mający w dupie wszystko inne poza swoim fun'em :(((((

Myślisz, że będę zaprzeczał? Nie zamierzam - dokładnie jest, jak mówisz! :)

Co więcej - nie zamierzam się z tego tłumaczyć... socjopatia ma wiele twarzy! :)

Inna sprawa, że latka lecą i jeżdżę coraz wolniej. Mogę jechać 230-240km/h wg. producenta a nigdy w Irlandii nie miałem nawet 210km/h, czasem robię 200km/h, żeby pająki z wydechu wydmuchać. :)

Gość glazior

(Konto usunięte)

Proszę cię proszę , będzie niższy vat.

http://biznes.interia.pl/podatki/news/po-decyzji-brukseli-rzad-spieszy-na-pomoc-komorowskiemu,2123404,4211

Po decyzji Brukseli rząd spieszy na pomoc Komorowskiemu: Będzie obniżka VAT

Bula nie uratuje ani VAT ani JOW-y.Olał naród...to wystarczy.Klaps w postaci żółtka to za mało.To czerwień.

Teraz to wszystko obniży i opuści....nawet gacie.

Jego arogancja jest wystarczającym powodem do pokazania czerwonej a nie żółtej kartki.Jak myślą niektórzy.

Olał naród...to wystarczy.

Pod warunkiem, że ludzie będą pamiętali o zabraniu własnych długopisów!

Co nie zmienia faktu, że aktualnie każdy inny będzie tylko gorszy, niestety.

Gorszy od Bula? Nie ma takiej opcji, choćby Polacy głosowali nawet i na Myszkę Miki.

Nit nie może być gorszy od Bula - to niewykonalne.

Jesteś oszołom, ziejesz nienawiścią, podpalasz Polskę, pogrążasz się w odmętach szaleństwa no i odpier**l się od generała, bo to człowiek honoru.

Idź do psychiatry.

Mój znajomy (pierwsza setka Wprost) w 1989 zainwestował cały swój majątek uciułany przez lata komuny (już wtedy był uważany za bardzo bogatego człowieka) w pewne ryzykowne przedsięwzięcie branży spożywczej, które doprowadziło go do dzisiejszej pozycji właściciela biznesowego imperium.

Było tego... 50 tys DM.

A taki Bronek... proszę, proszę... oszczędny chłopak! :)

Najbardziej mnie rozśmieszasz, Likorzyk - gdy przeczysz samemu sobie i pultasz się w zeznaniach!:-)

Przeca tyn tfuj znajomy - to musi być ubecja z najwyższej półki, kurdeflak!:-)

Jak tam kac moralny po debilu intronizacyjnym i jego / waszym wylądowaniu w błocie?:-)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.