Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Gość glazior

(Konto usunięte)

No to ciekawy jestem - po tym co spotkało biednego Karolaka w necie - która sprzedajna prostytutka odważy się oficjalnie wspierać prezydenta Komorowskiego w jego wyborczej kampanii.

https://pl-pl.facebook.com/pages/Tomasz-Karolak/466764843366664

Mój ulubiony fragment

Bogumił Bączyk

"Tomasz K....k frajerzyno j**ana gdzie mój hajs za noc sylwestrowo-noworoczną szmaciaro j**ana dziwko dłubana w batata pier**lona kurwo polaczkenkowa szmato. Wykupiłem twój dług więc hajsy się należą kurwo."

Tym którzy nie rozumieją powyższego wpisu proponuje przeczytać

http://natemat.pl/123067,zbigniew-stonoga-najpierw-pierydolil-fiskusa-teraz-walczy-z-rzecznikiem-policji-mariuszem-sokolowskim-dlaczego-i-po-co

Skład popierający Dudę coraz bardziej egzotyczny.

Teraz przyłącza się Zbigniew Stonoga, co dziwniejsze, z hasłem, że oto:

"układ kolesi z Okrągłego Stołu, układ Platfusów, a wcześniej Unii Wolności, należy z całą pewnością przerwać".

Myślisz że Duda jest poza układem ? Oj naiwny widzę jest Kolega, naiwny. Jest też w układzie tylko tych innych "kolesi", który będzie się musiał po zwycięstwie intensywnie "dorabiać" nawet po "trupach" (żeby zdążyć w ciągu jednej kadencji). To nie wróży nic dobrego. Już raz była namiastka tego układu. Na szczęście krótka. Zarobki Kowalskim i tak nie podskoczą raptownie do średniej unijnej bo Polska to jeszcze niezbyt bogaty kraj. To co obiecują kandydaci i tak często leży poza kompetencjami Urzędu Prezydenta. Najważniejszy dla Polski jest spokój przez wiele lat a tego Duda nie gwarantuje. Niepokoją też jego związki z drugim Dudą, tym od związków. Rządy Związków Zawodowych w domenie kraju nikomu jeszcze na dobre nie wyszły. To sugeruje nerwową prezydenturę sterowaną przez Prezesa (pomoc zobowiązuje) z "wytycznymi" często płynącymi z Torunia i Watykanu. Odnoszę wrażenie że po latach będziemy musieli stwierdzić że najlepszym Prezydentem w historii Polski był, mimo potknięć, A. Kwaśniewski.

Gratuluję...

Dzięki ! :-)

Prezes, Duda, Antoni i inni to też ludzie służb tylko tych z Torunia i Watykanu, choć trzeba przyznać że w Wtykanie teraz panuje pozytywny rozsądek. Ciekawe jak długo ?

Tym którzy nie rozumieją powyższego wpisu proponuje przeczytać

Ja nie rozumiem tych co chcą głosować za ciemnogrodem to jest Panem Dudą, ale widać Polaków ciężko jest zrozumieć.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ja nie rozumiem tych co chcą głosować za ciemnogrodem to jest Panem Dudą, ale widać Polaków ciężko jest zrozumieć.

A ja nie rozumiem jak można głosować za Bredzisławem.On akurat niczego nie gwarantuje,tym bardziej spokoju.Paradoksalnie może być nawet odwrotnie.Wprowadzi razem z Kopaczu....niepokój.

Myślisz że Duda jest poza układem ? Oj naiwny widzę jest Kolega, naiwny. Jest też w układzie tylko tych innych "kolesi",

Ależ masz 100% racji - w pełni się z Tobą zgadzam, jestem realistą.

Wybory prezydenckie w PL to farsa z pseudoalternatywą zafundowaną Polakom przez służby.

Różnica jest tylko taka że jedna ubecka wataha (ta od Bronka) wysługuje się dziś Rosji i Niemcom a inna (ta od Dudy) służy interesom amerykańsko-żydowskim.

Na polskiego prezydenta nie zagłosujesz - służby o to zadbały.

Ale...

Mój głos jest na Dudę z całą świadomością głosowania na mniejsze zło bo wolę być kolonią Wuja Sama z dwojga złego niż Merkel i Putina.

Choć mam 100% świadomość że Duda to sztuczny od początku do końca twór służb, Co to za geniusz polityczny równie dobry dla Unii Wolności jak i dla PiS?

Odpowiedź na pytanie, kto Kaczyńskiemu KAZAŁ wystawić Dudę jest równie ważna dla Polaków jak poznanie tajemnicy, kto Tuskowi ZABRONIŁ kandydować na prezydenta w kończącej się kadencji?

I nie nazywaj Dudy kandydatem Ciemnogrodu bo to jest bardzo mądry człowiek - kuty na 4 łapy.

My - Ciemnogrodzianie - nie mamy z panem Dudą nic wspólnego.

Bo Ciemnogród służy tylko Polsce.

A ja nie rozumiem jak można głosować za Bredzisławem.On akurat niczego nie gwarantuje,tym bardziej spokoju.Paradoksalnie może być nawet odwrotnie.Wprowadzi razem z Kopaczu....niepokój.

Oj, niekoniecznie -mam obawy, że pod światłym przewodnictwem Dudy a wkrótce od jesieni premiera Kaczyńskiego, Polska pozwoli się Amerykanom wmanewrować w wojnę na Ukrainie.

Do tego Eskimosi wraz Niemcami odpalą nam kryzys finansów publicznych w 2016 żeby ostatecznie zakończyć problem polskiej państwowości. Bo na polską państwowość nie ma zgody. Nikt jej nie chce - nawet sami Polacy, patrząc, na kogo głosują.

Źle będziemy wspominać powrót PiS do władzy.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Różnica jest tylko taka że jedna ubecka wataha (ta od Bronka) wysługuje się dziś Rosji i Niemcom a inna (ta od Dudy) służy interesom amerykańsko-żydowskim.

W dzisiejszych czasach "samodzielność" nie istnieje. Znowu Kolega wykazuje pewną naiwność polityczną (bez urazy oczywiście). Wysługiwanie się Rosji trzeba mocno udokumentować, bo inaczej to tylko takie dyrdymały jak ze smoleńskimi parówkami i puszkami po napojach w wykonaniu ekspertów Antoniego.

Opcja Dudy nie współpracuje z Ameryką tylko z Toruniem i Watykanem. Te opcje nie ochronią nas przed Rosją.

Mój głos jest na Dudę z całą świadomością głosowania na mniejsze zło bo wolę być kolonią Wuja Sama z dwojga złego niż Merkel i Putina.

Kolonią Watykanu i Ojca R. a nie Wuja Sama. Merkel, Wuj Sam to nasi sojusznicy, których należy szanować dopóki Polska nie będzie silna ekonomicznie i nie będzie mogła dyktować warunków (tak jak Niemcy). Tupanie nóżkami i groźne pohukiwania Dudy i Prezesa nie zmienią naszej słabości ekonomicznej.

I nie nazywaj Dudy kandydatem Ciemnogrodu bo to jest bardzo mądry człowiek - kuty na 4 łapy.

Możliwe. Wolę nie ryzykować bo stracone będzie 5 lat na przepychanki "ala" Wałęsa. Mam jednak wrażenie, że Polacy lubią ryzyko.

Bo Ciemnogród służy tylko Polsce.

Pozwolę się z tym zdaniem nie zgodzić. Chodzi oczywiście o system oparty o idee ciemnogrodu.

Bo na polską państwowość nie ma zgody.

Żeby zbudować polską państwowość potrzeba wielu lat spokoju. Duda i opcja PIS tego nie gwarantuje mimo pozornej atrakcyjności kandydatury.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Merkel, Wuj Sam to nasi sojusznicy, których należy szanować dopóki Polska nie będzie silna ekonomicznie i nie będzie mogła dyktować warunków (tak jak Niemcy).

Jak długo Niemcy będą mieć cokolwiek do powiedzenia to Polska nigdy nie będzie silna ekonomicznie.

Chcesz silnej ekonomicznie Polski? To jutro trzeba wystąpić z Unii!

Czarnyhomolewak - obywatel doskonały

Materiał na kolejnego prezydenta.... :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

To jutro trzeba wystąpić z Unii!

I co dalej ? Myślisz że Rosja nie wykorzysta naszego naszego wyjścia z Unii. Wyjątkowo naiwny i głupi pomysł.

Jak długo Niemcy będą mieć cokolwiek do powiedzenia to Polska nigdy nie będzie silna ekonomicznie.

Niemcy z powodu poczucia winy za II Wojnę Światową są naszym bardzo dobrym sprzymierzeńcem. Trzeba to umiejętnie wykorzystać. Prezes (sterownik Dudy) dał wiele dowodów, że tego nie potrafi (chłopiec od rozpierduchy ;-) ). Siłę ekonomiczną musimy zbudować sami naszym rozsądkiem. Duda nie wpisuje się w ten rozsądek. Nie ta opcja polityczna.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Źle będziemy wspominać powrót PiS do władzy.

Mylisz się , jeszcze jednej , jedynej kadencji brakuje Bronkowi i rządowi , będzie po ptokach !!

To ostatnia szansa by coś ocalić i odbudować , trzeba ich odsunąć od wladzy i głosować na Dudę / Pis , nie ma innej alternatywy !

Wystąpienie z Unii Europejskiej jest ryzykowne. Rosja tylko czeka na taką sposobność.

Mylisz się , jeszcze jednej , jedynej kadencji brakuje Bronkowi i rządowi , będzie po ptokach !!

To ostatnia szansa by coś ocalić i odbudować , trzeba ich odsunąć od wladzy i głosować na Dudę / Pis , nie ma innej alternatywy !

No rzeczywiście brakło jednej kadencji. Jeszcze parę projektów przepchnac i po ptakach. Ale wybory nas uratowała euro i inne ciekawostki musiały poczekać.

chwilowy brak działalności w audio.

Wybory... i wszystko w temacie. :(

bronkobus-dudobus-autobus-szkolny-fail.jpg

To ostatnia szansa by coś ocalić i odbudować , trzeba ich odsunąć od wladzy i głosować na Dudę / Pis , nie ma innej alternatywy

Chciałbym się mylić.

Oczywiście że trzeba głosować na Dudę ale z mojego punktu widzenia tylko jako mniejsze zło.

Nie łudzę się że cokolwiek się zmieni.

Buachachachahchaaaaaahchachahahahhhchachahahahuachahhha

Tylko niech się Kolega nie udławi :-). Szkoda że Kolega tego nie rozumie. Zupełnie tak jak Duda ze swoim sterownikiem Prezesem.

Wybory... i wszystko w temacie.

Ten krzyż na dachu ;-) autobusu dobrze oddaje atmosferę po wyborach o ile Pan D. wygra. Ciemnogród na całego.

Chroń nas Panie Boże od PiS'u i Dudy. To straszne w jakim ciemnogrodzie żyjemy, że poważna część narodu chce na nich głosować.

PiS i Duda zafundują nam taki sukces jak w Skokach. Przed niczym się nie cofną tumany jedne. To już nawet mądry wróg nie posunie sie tak daleko, jak taki głupiec gdy go omami rządza władzy i nienawiść.

Ale cóż, to jest lustrzane odbicie narodu, taka prawda jest smutna.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

a co Ty, obcokrajowiec ? ;D

Nie, mieszkaniec Polski od urodzenia i z dziada-pradziada.

Pięć dotychczasowych lat wskazuje na to że ze strony Prezydenta Bronisława można liczyć na spokój.

Dlaczego Kolega nazywa Prezydenta RP "Bredzisławem" ? Skoro już sobie Kolega dworuje z Prezydenta RP to na pewno Kolega ma (lub zna) też jakieś przezwisko dla jego kontrkandydata. Jak ono/one brzmi/brzmią ?

Ten głupkowato uśmiechający się Duda,który jest nikim a tak naprawdę przydupasem Prezesa ma być lepszy od Komorowskiego,który poprawnie wywiązał się ze swej roli.Prezydent w Polsce tak jak to określa konstytucja ma być strażnikiem porządku konstytucyjnego.Ma być arbitrem sceny politycznej a nie uczestnikiem sporów politycznych i walk partyjnych.I z tej roli Komorowski wywiązywał się dobrze.

PiS wystawił miernotę Dudę aby broń Boże ktoś inny nie zagroził pozycji Kaczyńskiego.Od pewnego czasu nie widać i nie słychać tych,którzy naprawdę coś znaczą w PiSie.Czyli Kaczyńskiego,Macierewicza,Kempy,Błaszczaka i innych.Ale oni wrócą!Niech no tylko Duda wygra!Głosując na Dudę głosujesz na Kaczyńskiego,Macierewicza,Rydzyka czy tego drugiego Dudę związkowca.Kto myśli inaczej wykazuje się ogromną naiwnością.

PiS wystawił miernotę Dudę

Hehehehehehhe aż mnie czknęło,miernotę?Miernotą są POpaprywni i jej kandydat a potwierdziły to taśmy....prawdy.I mam nadzieję,że ludzie o tym fakcie nie zapomną.

Głosując na Dudę głosujesz na Kaczyńskiego,Macierewicza,

Takich bredni nie POwstydził by się nawet....Bul.

To jest materiał budowlany do krzyżówki-KIT

Nigdy bardziej nie byłem racjonalny.W śmiech mnie wprowadzają twoje bredzenie o tym kto to będzie gwardią przyboczną Dudy.Te strachy są już tak wyświechtane,że budzą właśnie rechot i politowanie.

Politowanie to budzi myślenie typu "na złość mamie odmrożę sobie uszy".

Duda nie zmieni żadnego systemu,nawet nie ma takiego zamiaru.Nie zmieni bo jest w PiSie nikim.Natomiast wrócą stare upiory.Jeśli komus się wydaje,że PiS jest antysystemowy to naraża się jedynie na śmieszność.

Kiedyś na zadawane przeze mnie pytanie dlaczego głosujecie na Partie Oszustów,odpowiadaliście,że głosujecie na mniejsze zło.No teraz ja zagłosuje na mniejsze zło.Bo Bul jest większym.

Ciemnogród na całego.

Jeśli masz rację to jest kolejny argument za Dudą.

Ciemnogród - to brzmi dumnie! :)

Widzę że popierających Platformę Obłudy nie brakuje , ale to zapewne sukces skutecznej propagandy , braku wiedzy , upośledzeń genetycznych (niestety nieuleczalne).

Jaką można mieć radę jak Komorowski przegra będziecie mieli dużo czasu na studiowanie instrukcji krzesła.

To straszne w jakim ciemnogrodzie żyjemy, że poważna część narodu chce na nich głosować.

Jeśli to prawda, to Polska ma jeszcze szansę.

W Ciemnogrodzie nadzieja! :)

To rób sobie ten ciemnogród w Irlandii.

Robię.

Za tydzień referendum w IRL w sprawie legalizacji homo "małżeństw".

Zrywam lub sprayuję plakaty "VOTE YES", albo "YES FOR EQUALITY". gdzie tylko to g*** zobaczę.

Trzeba walczyć z zarazą.

Bo zaraz potem powiedzą, że jak równość to równość i że oni żądają prawa do adopcji jak normalne rodziny!

Wszak są "rodziną"! Mają to na papierze! :(

A dzieci trzeba bronić!

pastedimage-4316-752x501.png

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.