Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Duda to taki awatar Kaczynskiego.

Raczj pacynka :-) .

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ja tylko nie rozumiem dlaczego córka Mojego Prezydenta zamieszkała ze swoim chłopakiem ? Myślicie że oni uprawiają tam seks ? Bez ślubu ? U takiego prawdziwego katolika jakim jest nasz Pan Prezydent jest to chyba niemożliwe.

Przecież on jest z Prawa i Sprawiedliwości. A członkowie tej partii ani ich rodziny nigdy nie uprawiają seksu bez ślubu !!!

Przecież on jest z Prawa i Sprawiedliwości. A członkowie tej partii ani ich rodziny nigdy nie uprawiają seksu bez ślubu !!!

Seks uprawia się głównie dla przyjeności. Chyba.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Seks uprawia się głównie dla przyjeności. Chyba.

Porąbało cię ? Bez ślubu ?

To ślub daje przyjemność. I świadomość że spłodzisz nową istotę, będącą Człowiekiem od chwili poczęcia. I to że twoja wspólnota parafialna będzie miała nowego członka - nawet jeśli będzie dziewczynką.

Sądząc po Twoim wpisie - prawdopodobnie jesteś zboczony ...

I to akurat jest przypadek udowodniony. Więc co mi tu z Rosją wyjeżdżasz?

Będe wyjeżdżał z czym będe chciał a jak się nie podoba to możesz sobie spadać...na drzewo.Widać nie rozumiesz co znaczy słowo wolność.

Będe wyjeżdżał z czym będe chciał a jak się nie podoba to możesz sobie spadać...na drzewo.Widać nie rozumiesz co znaczy słowo wolność.

Bardzo kulturalny styl prowadzenia rozmowy. Charakterystyczny dla prawactwa.

Bua ha ha ha ha ha ha. Ojej, usrałem się ze śmiechu ...

Więc co mi tu z Rosją wyjeżdżasz?

To jest odpowiedź na twój kulturalny wpis.

Bardzo kulturalny styl prowadzenia rozmowy. Charakterystyczny dla prawactwa.

Bua ha ha ha ha ha ha. Ojej, usrałem się ze śmiechu ..

To spuść wodę,bo capi.

Niziurskiego warto poczytać...

Tam jest wyjaśnione, jakim idiotyzmem jest nieumiejętne korzystanie z wolności.

(Sposób Na Alcybiadesa - scena, gdy Szekspir tłumaczy chłopakom prawdy oczywiste).

Ps - w Wędzarni? Chyba nie...:-)

I tak oto temacik o najpiękniejszym prezydęcie wszechczasów - zmienił się w skatologiczne przepychanki.

Zresztą, kto wie; może słusznie?

Nie drażnij mnie, justas.

Sie pisze sie: umi i lubjejo.

Prostaku:)

Poprzedni rezydent-prezydent Bronisław wyniósł z pałacu min. niszczarkę wielkości kombajnu. Na jaką cholerę jest mu potrzebna taka niszczarka?

715281443881239.jpg

Nie zapomniał też o żyrandolu.

715071443813395.jpg

71507106579.jpg

71507106580.jpg

nie to ze wyniósł ale ze znalazł sie zaraz taki co doniosł, to juz zaczyna przypominac pierwsza fale najazdu glupoty.Jak doniósl kaszpirowski gesiarke szlag trafił jeszcze za sasina.

Ku..wa trzeba miec narabane zeby ekscytowac sie brakami talerzy po 7 latach i zachwycac tym internet.

Będe wyjeżdżał z czym będe chciał a jak się nie podoba to możesz sobie spadać...na drzewo

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Będe wyjeżdżał z czym będe chciał a jak się nie podoba to możesz sobie spadać...na drzewo

Byle nie na modrzeja...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.