Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Jak jest wątek o Dudzie to pierdoła jeden z drugim pisze o Komorowskim.

Niektórym naprawdę przed wyborami krew z mózgu odpływa.

Lepiej by napisali co ten cały Duda chce zrobić jako prezydent. Przed chwilą leciał w radio jego spot i niestety niczego sensownego nie usłyszałem.

Jestem Europejczykiem.

Na razie nie startuję, ale wybierać będę.

Przed chwilą słuchałem spotów wyborczych Jarubasa, Dudy i Ogórek. Jedynie ten Ogórek mówił coś o przyszłych planach.

Duda i Jarubas mówili głównie o Komorowskim a nie o swoich pomysłach.

Jestem Europejczykiem.

Nie dziwie się, podstawowym pomysłem (słusznym zresztą) jest odesłanie gajowego z pałacu do lasu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

TY się czep elektoratu Komorowskiego co już dawno zidiociał.

A później co? Przekaźnik Prezesa?

Gdybyś myśłął wiedziałbyś, że Duda nie ryzykuje być czyimkolwiek przekaźnikiem zostając Prezydentem.

Gdybyś w ogóle czytał mnie wcześniej wiedziałbyś też,, że jestem za zniesieniem w ogóle tego urzędu

jako całkowicie anachronicznego i niepotrzebnego w obecnym kształcie..

Gdybyś myśłął wiedziałbyś, że Duda nie ryzykuje być czyimkolwiek przekaźnikiem zostając Prezydentem.

Rozbawiłeś mnie. Gdybyś myślał sam byś się roześmiał.

Jestem Europejczykiem.

Ty iksik najzwyczajniej w świecie tępy jesteś.

Nie pojmujesz, że wyborca może od kandydata oczekiwać prezentacji swoich własnych pomysłów?

Najwidoczniej nie pojmujesz, tak samo zresztą jak sztab wyborczy Dudy.

Czy naprawdę byłoby wielkim problemem powiedzenie czegoś sensownego zamiast obrzydzania konkurencji?

To samo odnosi się do sztabu Jarubasa, ale jego poziom poparcia jest jednoprocentowy.

Przynajmniej Ogórek mówiła o swoich planach (jakie by nie były).

Jestem Europejczykiem.

Polityka jest bardzo pomocna w życiu codziennym: zamiast zapytać wprost "jesteś debilem?" można się niewinnie spytać: na kogo będziesz głosować? Jak ktoś odpowie "Na dudę", to już jest wszystko jasne.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Nie byłbym aż tak stanowczy w sądach :-).

Motywy głosowania są różne, komuś Duda może podobać się bardziej od np. Kukiza czy Korwina bo jest młodszy i gładszy na twarzy. Ale w tej kategorii konkurencja jest mocna, bo z Ogórek czy Jarubasem raczej by przegrał.

Ładny wygląd nie zwalnia kandydatów od zaprezentowania swojego programu.

Jestem Europejczykiem.

jak sztab wyborczy Dudy.

Czy naprawdę byłoby wielkim problemem powiedzenie czegoś sensownego zamiast obrzydzania konkurencji?

Dobrze za to pojmuje to sztab PBK, prawda?

Jak ktoś odpowie "Na dudę", to już jest wszystko jasne.

W takim razie zapytam - jesteś "debilem" skoro chcesz głosować na kogokolwiek z kandydatów?

Skoro dla Ciebie wszystko jasne - dla mnie w Twoim przypadku, owszem.

Ładny wygląd nie zwalnia kandydatów od zaprezentowania swojego programu.

Tym bardziej wygląd cymbała na puszczy.

Mógłbyś zapodać program PBK, któremu tak włazisz w tyłek, że ledwo trampki Twoje widać.?

Skoro państwo istnieje tylko teoretycznie to jakim trzeba być mechanicznym pionkiem (utłuczonym przez propagandę) żeby popierać prezydenta który funkcjonuje tylko teoretycznie? Czy na prawdę wszystkim popierających obecnego "prezydenta" potrzebna jest instrukcja obsługi krzesła?

No cóż, trudno

Zapytałem gdzież ten program PBK?

Znasz czy udajesz ledwo inteligentnego?

W takim razie zapytam - jesteś "debilem" skoro chcesz głosować na kogokolwiek z kandydatów?

Skoro dla Ciebie wszystko jasne - dla mnie w Twoim przypadku, owszem.

Fakt, za na pewno głosował nie będę, ale ne wiem czy nie będę musiał głosować przeciw.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

sargon

Odejdź od komputera,wyjdź na ulice,porozglądaj się a stwierdzisz,że nasze państwo nie istnieje teoretycznie.Nie należy wirtualnej,internetowej paplaniny brać za rzeczywistość.

xniwax

Pod pozorem krytyki wszystkich kandydatów za brak programu i traktowania ich niby jednakowo tak naprawdę wpisujesz się w opcję pisowską i optujesz za Dudą.Takie są fakty.W związku z tym pytam Cię jaki jest program Dudy?Czy nie przeszkadza Ci,że Prezio wciska nam kolejnego,sterowanego przez siebie przydupasa aby po ewentualnie wygranych wyborach realizować swoje chore pomysły?By nadal napuszczać jednych Polaków na drugich w myśl religii smoleńskiej.By dalej mącić i robić ludziom wodę z mózgu.Bo tylko to potrafi robić w sytuacji braku pomysłu na lepsze państwo i wyzwania stojące przed Polską w nadchodzącym czasie.Dlatego zagłosuję na Komorowskiego.

Moje pytania były retoryczne.Odpowiedź znam.

Odejdź od komputera,wyjdź na ulice,porozglądaj się a stwierdzisz,że nasze państwo nie istnieje teoretycznie.Nie należy wirtualnej,internetowej paplaniny brać za rzeczywistość.

Tak widać to wyraźnie w centrum miasta nowo wybudowana za unijne pieniądze paro kilometrowa ścieżka rowerowa nagle kończy się 15 metrów przed przejazdem na skrzyżowaniu a później dalej sobie radośnie biegnie. Jakiś troskliwy po miesiącu skarg odgrodził ten odcinek żółto czarną taśmą ostrzegawczą tak że jest jakiś postęp bo rowerzyści jeżdżą po pieszych na sąsiadującym chodniku.

O takiej rzeczywistości piszesz?

A może o takiej że w centrum miasta jest rozgrzebana droga na której maszyny po 16-tej sobie ślicznie stoją i czekają do następnego dnia?

A może o podziemnym parkingu za publiczne pieniądze który nie ma czasu się zwrócić za 500 lat!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Masz bardzo wybiórczy widok.

Nie! Doskonale widzę jak się 8 lat temu rozchorowałem i musiałem zamknąć firmę i ile pożytków z tego państwa zabierającego mi podatki podobno dla mnie? uzyskałem!

Jestem tak silny ile sam dla siebie mogę zrobić!

Państwo nie powinno mi tego utrudniać!

Fakt, za na pewno głosował nie będę, ale ne wiem czy nie będę musiał głosować przeciw.

Po ostatnich wyborach przy okazji dużej ilości głosów nieważnych wrócił problem pokazania tego rodzaju wyborców. W tej chwili nie wiadomo, czy ktoś świadomie oddał głos nieważny, czy potraktował to jako odrzucenie wszystkich kandydatów.

W dyskusjach socjologów pojawiła się propozycja dodania kratki "na nikogo z powyższych". Według mnie jest to bardzo sensowne i pozwoliłoby określić realną skalę braku akceptacji istniejącego systemu jako całości.

Jestem Europejczykiem.

W dyskusjach socjologów pojawiła się propozycja dodania kratki "na nikogo z powyższych". Według mnie jest to bardzo sensowne i pozwoliłoby określić realną skalę braku akceptacji istniejącego systemu jako całości.

No cóż pomarzyć można , obecna "kadra zarządzająca" nie może sobie pozwolić na taką publiczna krytykę.

No cóż pomarzyć można , obecna "kadra zarządzająca" nie może sobie pozwolić na taką publiczna krytykę.

Ta "niezarządzająca" też. Nie słyszałem, żeby którakolwiek z partii, w tym PiS podchwyciła ten prosty, nic nie kosztujący pomysł.

Jestem Europejczykiem.

Ta "niezarządzająca" też. Nie słyszałem, żeby którakolwiek z partii, w tym PiS podchwyciła ten prosty, nic nie kosztujący pomysł.

Dokładnie jest jak piszesz i właśnie ta "demokracja" u nas nawet nie jest fasadowa. Przypomina mi się socjalizm do którego nikt nie doszedł :)

Równie dobrze nie można przy okazji wyborów zrobić referendum-"demokracja" psia mać!

wojciech iwaszczukiewicz

Czy kumasz co się kryje w stwierdzeniu że państwo istnieje tylko teoretycznie , otóż wyjaśnili to sami rozmówcy (jak mniemam twoi ulubieńcy w kontekście) chodziło o instytucję państwa jego organy a nie widok qoorwa za oknem , a jeśli już tak pragniesz oglądać widoki polecam Bełchatów , Łódź tam sobie prezydent nie zrobi propagandowego sefie.

tak naprawdę wpisujesz się w opcję pisowską i optujesz za Dudą.Takie są fakty.W związku z tym pytam Cię jaki jest program Dudy?

Tak naprawdę Wojtku nigdzie się nie wpisuję tym bardziej, że np. chcąc głosować za PBJ musiałbym wziąć pod uwagę dotychczasowy brak dorobku

jako Prezydenta i braku programu jako przeszłego Prezydenta.

Generalnie ciekawe to jest, że jeśli ktoś ma w dupie Komorowskiego znaczy, że jest pisowski.

Poza tym Komorowski jedyne co robi, to właściwie tylko to aby już teraz albo za chwilę mieć go tam...gdzie jego prawdziwe miejsce.

Najlepiej połóż się i przeczekaj 10-go maja i powstań 11-go.

Nikomu tym nie zaszkodzisz ani nie pomożesz.

Nie pojmujesz, że wyborca może od kandydata oczekiwać prezentacji swoich własnych pomysłów?

Własne pomysły w wykonaniu Bredzisława, czyli od człowieka, który pozdrowienia dla własnej żony czyta z kartki? A mógłbyś mi je przybliżyć? O ile nie jest to dla Ciebie jakimś problemem.

Kuzyn murzyna

wojciech iwaszczukiewicz

Czy kumasz co się kryje w stwierdzeniu że państwo istnieje tylko teoretycznie , otóż wyjaśnili to sami rozmówcy (jak mniemam twoi ulubieńcy w kontekście) chodziło o instytucję państwa jego organy a nie widok qoorwa za oknem , a jeśli już tak pragniesz oglądać widoki polecam Bełchatów , Łódź tam sobie prezydent nie zrobi propagandowego sefie.

Sargon WI nie kuma nic,myśli pewnie,że nie jest...żabcią.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.