Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

Bronislaw w naszej ankiecie stoczył się niziutko , i tak jest panowie w realu , wszelkie Tv sondaże to ŚCIEMA .

Mój 8 letni syn, powiedział kiedyś, że telewizja kłamie, owszem oglądam wszelakie wiadomości, ale już co do wiadomości politycznych to śmiech, może Polsat odbiega delikatnie, ale TVN to ściema, tak zakłamanych tez to nikt na świecie nie potrafi stawiać,...jak TVN, to jest telewizja manipulacyjna i dziecku nie pozwalam oglądać.

Ale potem nie miej pretensji...

Nie chce powtórki, chciałbym, by ludzie się zjednoczyli, by wiedzieli, że ta walka przyniesie owoce. Nie chce dyktatury, choć jest to dość wydajna forma rządów, nie ma tego całego "głosowania". Niestety, ale nawet chłopaków na Wiejskiej, dyktator wyprzedził. U nas jeszcze można jakoś żyć... I można tak w kółko...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Namawiam do głosowania. Chcesz zmian idź głosować. Glosuj na niezależnych.

Od unii i dyktatury kapitału na razie nie ma odwrotu ale można wiele zmienić wystarczy chcieć i służyć dla Polski. Można opodatkowac korporacje a w zamian zmniejszyć obciążenia małego i średniego biznesu rodzimego. Wiele można.

Jak nic nie zrobicie dostaniecie znow to samo dostaniecie slugasa korporacji i finansjery i zdegradujecie jeszcze bardziej kraj i obywateli. I pozostanie nam opuscic zdegradowana ojczyzne. Nie można do tego dopuścić trzeba głosować.

Moia refleksja przedwyborcza.

chwilowy brak działalności w audio.

Od unii i dyktatury kapitału na razie nie ma odwrotu ale można wiele zmienić wystarczy chcieć i służyć dla Polski.

Przykład Węgier świadczy o tym dobitnie . Pogardzany przez salony i opluwany przez eurokratów premier Orban został doceniony . I to przez MFW

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Przypominam Panowie, że jest "cisza wyborcza" !

W moim poście nie ma nic o wyborach . W filmiku też nie ma nic o wyborach . Jest o Węgrzech i Grecji .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Przypominam Panowie, że jest "cisza wyborcza" !

Właśnie, teraz to nawet przez SMS nic powiedzieć nie można :D Zaraz Służba Ochrony Wyborów, oddział SOW(A) przyatakuje :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Pierwszy moderator na forum (w ogóle, a jestem na... lepiej nie myśleć), który zwraca uwagę na ciszę wyborczą :-D Pół litra się za to należy ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Tutaj trochę o definicji ciszy wyborczej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Iluminati już wybrało prezydenta, kto rządzi światem.

Polecam o muzyce...11 odcinków

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tutaj trochę o definicji ciszy wyborczej

Ukryta Zawartość

Cóż - mózg zniszczony gorzałą i rockowym stylem życia nie ogarnie i najprostszych reguł.

Ukryta Zawartość

Obowiązuje cisza wyborcza. Łamanie jej będzie karane.

będzie karane ale chyba nie przez Ciebie lub innego moda bo to wykroczenie i zajmują się tym sądy - mylę się?

Na pewno się nie mylę wiec po co taki wpis.

Nie ma to jak zabłysnąć, chyba, że to jakieś służbowe nawyki nadzorczo / grożące. :)

Cisza obowiązuje na bezpośrednią, publiczną agitację, a nie na rozmowy o kandydatach, swoich wyborach.

Warto zapoznać się ze stosownymi przepisami, a nie zastraszać Forumowiczów bezzasadnie ... :)

a nie zastraszać Forumowiczów bezzasadnie ... :)

no bo ja jestem mod i mogę zrobić tu na forum Ci koło "pióra" - chcesz bana? :) za łamanie ciszy - no chcesz :D

Obowiązuje cisza wyborcza. Łamanie jej będzie karane.

5515.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

jak zwykle 60-70% obywateli będzie znowu miała w dupie równo wybory. Jedyna cisze dzisiaj będą łamać puszczaniem głośnych baków w kanapę.

A na wybory pójdą babki po sumie z kościoła.

I ten % obywateli który nie głosuje najczęściej potem narzeka i się mądrzy . Czasem lubię się pośmiać z takiego delikwenta jak z nim rozmawiam w realu .

Zapomniałeś o całym tabunie urzędniczym który walczy o życie - posady

jak zwykle 60-70% obywateli będzie znowu miała w dupie równo wybory. Jedyna cisze dzisiaj będą łamać puszczaniem głośnych baków w kanapę.

Przeceniasz.

Na godzinę 13 z hakiem pofatygowało się 14%.

Też z hakiem.

Koledzy obaj to już byli?

Byłem.

Na jarmarku winylowym (jak już kiedyś zaplanowałem).

Płyty, które kupiłem - będą mi służyć nienagannie przez lata.

Bez żadnych fanaberii!:-)

No! I dochodzimy do meritum zagadnienia:

Kto by tam nie wygrał, i tak nijakich (fajnych) jarmarków z plackami - nie bydzie!:-)

Resztę masz na priv.

Ja już byłem. Ruch mały, w czasie mojej obecności dwóch młodych ludzi. Obok Komisji stała jakaś kobita, może to ten słynny obserwator?

Jestem Europejczykiem.

Ja zawsze chodzę ok 18 tej .Jak mi sufit ta głowę nie spadnie to dziś też tak się wybiorę .

No i obowiązek wobec Ojczyzny spełniony. Po zaznaczeniu kandydata nadal jednak, w mojej głowie, wyświetlało się słowo frajer - ale zobaczymy, może nie tym razem?

O Frekwencji:

"Jak wynika z danych PKW, zawartych w przesłanym mediom komunikacie, frekwencja w podziale na województwa (w procentach) wyglądała o godz. 17 następująco: dolnośląskie: 33,00, kujawsko-pomorskie: 32,13, lubelskie: 34,97, lubuskie: 30,87, łódzkie: 34,96, małopolskie: 37,10, mazowieckie: 36,47, opolskie: 30,28, podkarpackie: 36,29, podlaskie: 35,49, pomorskie:35,89, śląskie: 34,72, świętokrzyskie: 32,68, warmińsko-mazurskie: 30,50, wielkopolskie: 33,12, zachodniopomorskie: 32,26"

Źródło:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już po ciszy. Ale przynajmniej wiadomo i lu w Polsce było głupich glosujących na nerwowego pieniacza alkoholowego.

Druga turę mozna sobie odpuścić. Będzie wybór między kiłą, a cholerą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.