Skocz do zawartości
IGNORED

NowoczesnaPL - Balcerowicz/Petru

Yodzisław

Rekomendowane odpowiedzi

No To Rysiu ma problem :)

Stonoga i spółka działa w najlepsze :)

Maile są bardzo interesujące............

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Nowoczesna wystrzeliłaby jak rakieta tyle ze czesc boi sie stracic glos na Petru z obawy pojawienia sie znowu kurdupla.

no i nowoczesna wystrzeliła jak ... przekłuty balon

Śmieszy mnie kampania kłamstw i oszczerstw przeciwko Petru prowadzona przez PiSowskich bootzów.

Według wszelkich znaków Petru raczej odbierze głosy PO a nie PiS, więc skąd ten dyrygowany z Centrali atak?

Czyżby chodziło o tych niezdecydowanych?

Jestem Europejczykiem.

Śmieszy mnie kampania kłamstw i oszczerstw przeciwko Petru prowadzona przez PiSowskich bootzów.

Według wszelkich znaków Petru raczej odbierze głosy PO a nie PiS, więc skąd ten dyrygowany z Centrali atak?

Czytałeś przynajmniej kilka maili z tych opublikowanych za pośrednictwem Stokłosy ?

Czy dalej naiwnie myślisz że "NOWOCZESNA" coś może zmieni?

Przecież oni program wyborczy tworzą na podstawie wyszukiwarki "GOOGLE"!!!

Obudź się

BTW

Ciekawe zjawisko z tą medialną papką dla lemingów w postaci " bullshitu balcerka vel nowoczesna.... "

Myślę że te 3 000 000 co dostali z PKO BP to czubek góry lodowej ...........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Śmieszy mnie kampania kłamstw i oszczerstw przeciwko Petru

Czyżby chodziło o tych niezdecydowanych

Tak.

Ukryta Zawartość

Czy dalej naiwnie myślisz że "NOWOCZESNA" coś może zmieni?

Prędzej coś zmieni na dobre "NOWOCZESNA" Petru niż "ZACOFANA" (PIS) Dudy, Szydło i Prezesa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kukizowi też trochę może odebrać.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Śmieszy mnie kampania kłamstw i oszczerstw przeciwko Petru prowadzona przez PiSowskich bootzów

A mógłbyś podać choć jedno kłamstwo i oszczerstwo?

Scotch mee Kolego. Mam się dla ciebie męczyć po co niby? Sam nie umiesz sobie poszukać?

Jestem Europejczykiem.

to nawet nie problem o czym piernicza kurduplowate na temat Petru.Problem w tym ze Petru nie zajmuje sie kurduplem..a powinien.Jakos tak jest ze powazni ludzie nie zajmuja sie pierdolami.Gowniarze i kurduple ..owszem.

i najwyzszy czas przestac zajmowac sie wynurzeniami kurduplowatych bo to ich stała pozycja ataku.Rodzina ,przeszlosc dziadka etc etc.Tak mniej wiecej jak adolfek w 36.Stała pozycja i gowno warta co wychodzi potem.

Stały element gry.Obsrac co sie da wytrzec rence i udawac panisko.

Uspokój się, nie potrafiliście tak rządzić by rządzić dalej, nie szukaj winnych dookoła.

przestac zajmowac sie wynurzeniami

Tak, wynurzenia że Antonii Macierewicz jest zły, czy Ksiądz Ojciec Tadeusz Rydzyk, tym trzeba się zajmować, to są te diabły do zawalczenia, to ognisko zła w Polsce, religia w szkole i na maturze, rodzina, etc.

Nie potrafisz nawet wiarygodnie ściemniać muls, gdybym był złośliwy, to bym napisał, jak Was tam szkolą...?

to nawet nie problem o czym piernicza kurduplowate na temat Petru.Problem w tym ze Petru nie zajmuje sie kurduplem..a powinien.Jakos tak jest ze powazni ludzie nie zajmuja sie pierdolami.Gowniarze i kurduple ..owszem.

Czy Ty też wyjedziesz gdy kurdupel wygra?

Oho

Cholera...się już rozpowszechnia...w ..Europie..

łeb

Głowę, Kolego, nie podnosi, gdyż nigdy nie była niżej jest niż dziś.

Pozostanie też na swoim miejscu, gdyż nie wpuścimy rebeliantów do Polski .

Ogólnie rzecz biorąc Panowie i Panie popełniacie jeden, za to podstawowy błąd.Podchodzicie do problemu jak to mędrzec, przez szkiełko i oko.Natomiast to co się dzieje w Europie i nie tylko, nie ma z tym mędrcem nic wspólnego.Pisałem już kiedyś że tak naprawdę rządzi motłoch w skrócie nazywany narodem.Obecnie dochodzi motłoch do władzy właściwie wszędzie.Patrząc na Francje ,Węgry,Hiszpanie ,Rosje etc a także i Polskę.Jest to zjawisko powszechne już i zaraza zaczęła się dużo wcześniej a kurdupel właściwie ją przewidział przed Orbanem. Zjawisko to działa jak grypa ale dotyczy całych kontynentów i mam wrażenie ze motłochowi już jest obojętne czy ma dobrze czy może mieć jeszcze lepiej.To cós przypomina czasy 36 adolfka.Wystarczyło motłochowi obiecać volsvagenika dla ludu i motłoch wybrał co wybrał.Tylko trzeba wiedzieć kiedy motłochowi można cóś zaproponować a robi to grupa ogólnie zwana hołotą.Która wie ze nadszedł ten czas i zaczyna kształtować motłoch ma własny użytek.Zaczyna się od tego ze geje to zbrodniarze, żydzi to złodzieje , muslimy to dzikusy a psychiczni to ciężar dla motłochu..Na razie.Potem motłoch dostaje cynk ze te grupy za dużo kosztują motłoch a wiec muszą pracować i być izolowane .Tak się zaczyna proces rządów motłochu.Charakterystyczne objawy tego myślenia mamy tu juz od lat.A to że złodziei tj. wszystkich należy zamknąć.Prawo nie powinno być państwowe ale narodowe.Kosciół ma mieć co chce i tez być narodowy..etc. etc.Pojawiają sie pierwsze glosy ze niewygodne gazety nalezy zamknąć a niewygodnych redaktorów zamknąć a jak sie nie da to wysłać za granice.Upadkiem rządów zajmują sie służby będące na pasku jedynej słusznej hołoty.Tak te śmieszkowate uwagi co do zamknięcia gazet na razie są śmieszkowate ale charakterystyczne ze dotyczą tylko jednej opcji tzn hołoty. To nie są żarty jak by sie komuś wydawało.Za często i za głośno o tym hołota mówi co jasno obiecał numerek bombowiec..żartem..Znamienne jest ze hołota musi istnieć z jednym jedynym wodzem.Nie zastąpialnym i niezwykłym, jak na warunki hołoty...Zachodzi pytanie dlaczego motłoch zaczyna przypominać dokładnie ten motłoch z lat 1936 Niemiec.. Ano dlatego ze motłochowi już się znudziła liberalna wolność i wraca do podstaw tak dobrze opisanych w książce Fromma E. Ucieczka od wolności. Motłoch TAK naprawdę chce mieć życie proste.Kogoś kto wskaże wroga i to będzie jego wróg bo wyznaczył mu jego wódz.Ukarze go z zgodnie narodowym prawem a nie jakimś tam..cywilnym.Będzie sie żyło miło i przyjemnie akceptując wszystko co wymyśli wódz bo zniknie problem myślenia.Opisał to dokładnie numerek bombowiec..Myślących się po prostu zlikwiduje...po pewnym czasie.I tak będzie anielsko dopóki wodzowi nie zabraknie pieniędzy..Wtedy motłoch zostanie powołany do ..armii lub prac społecznych które bedą się nazywały....narodowe.Potem motłoch w postaci narodu pójdzie na wojnę z innym motłochem zwanym narodem ogarniętym tą sama pasją słuchania wodza.Idzie noc....chociaz nie od razu.

I szczerze mówiąc nie widzę rozwiązania a żadne wybory tego nie zmienia a jedynie przesuną w czasie.Jak facet chce skoczyć do gnojownika...to skoczy.Najlepsze w tym jest to ze układ motłoch- wódz dokładnie przypomina to co proponuje koran dla muslimow w wersji cywilnej.Hołota juz przebiera nogami nie mogąc doczekać sie wzięcia za mordę motłoch.Motłoch jak zwykle zorientuje się dopiero jak będzie wracał z wojny..w trumnie.

powazni ludzie nie zajmuja sie pierdolami.Gowniarze i kurduple ..owszem.

Niektórzy zakładają kabarety. Na przykład ten:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Top przyszedłeś za późno, już po ptakach, odleciały..

PO same zło.

PO samo zło.

PO to zło.

PiS jest tym co zwalczyło zło.

PiS to wszechobecne dobro.

hej tam pajacyki polskie.Dudziarz rzadzi juz pare miesiecy a od pieciu lat gledzi o sprowadzeniu wraku samolotu i czarnych skrzynek do Polski.Ktore to jakoby Tusk nie chciał sprowadzic.Co sie stało pajacyki polskie ze NAGLE dudziarz zapomniał o sprawie.Moze pajacyki polskie wplyniecie na to zeby wreszcie ten wrak spoczał tam gdzie jego miejsce czyli w sercu narodu polskiego a ja chce sobie zrobic z nim zdjecie.Do roboty pajacyki ..zadac i prosic dudziarza niech dupe ruszy bo to w koncu łatwe jest.Bombowiec, dees, frytki ,glazurniki i woodstoki ..wladimiry i Tomcie.Do roboty..Zróbta ten wrak wreszcie ...Ile ku wa mozna czekac..>>>>>.co tam numerek zatkalo cie??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.