Skocz do zawartości
IGNORED

Nie żyje Jan Kulczyk .

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba u ciebie bo to ty zacząłeś o sfingowanej katastrofie lotniczej.

to do tomka

Tommiashi

Jest prostsze rozwiązanie.Umarł bo był chory.

Mnie by interesował inny problem związany z Kulczykiem.Pytanie czy warto było?Czy warto tak uganiać się za forsą i poświęcać temu tyle czasu?Kosztem innych,przyjemniejszych i sensowniejszych zajęć?Bo interesy na taką skalę wymagają masę czasu.

Ale to są już pytania o sens życia.

Jest prostsze rozwiązanie.Umarł bo był chory.

Gadasz Wojtuś Tak Twój minister i kolega "po fachu"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie znasz przyczyny jego "śmierci" i on też nie zna ale mówi że takie rzeczy się w medycynie

zdarzają................

Bełkot w sam raz dla lemingów...........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Kiedyś "myślałem" podobnie do Ciebie i byłem gorącym zwolennikiem "nowoczesnej i otwartej Polsk

Jakoś tego nie zauważyłem wśród tysięcy Twoich postów.

Krótko tak "myślałem", na szczęście. dzięki myśleniu właśnie

Będziesz miał niedługo okazję "przemysleć" to jeszcze raz. Ale już będzie za późno.

Na razie zioniesz nienawiścią .

Napisano dziś, 10:55

przychodza nowi "wladcy" a starym cos sie w glowach poprzewracalo,nie chca z godnoscia sie usunac,,,, to zaczynaja "chorowac"

Oto Twoja ślina.

Ty też nie znasz przyczyny ale już wiesz!Pisowski bełkot.

III RP zaczyna się chwiać w posadach..............

Fundamenty już powoli pękają........Bolek i Lolek i ich idole......

Umarł człowiek.Czy nawet w tym wątku musi być polityczna nawalanka?

Tak, ponieważ PiS-owcy nienawidzą ludzi, nie szanują nikogo i niczego, są chorzy na zawiść, a cały świat to dla nich jeden wielki spisek. Żałosne i groteskowe zarazem indywidua.

Zdecyduj się Wojtuś albo ktoś spie... robotę ( lekarze ), albo było czyszczenie , albo wątek ze sfingowaniem śmierci,..............Jak dla mnie to druga lub trzecia wersja jest bardzo prawdopodobna.

W powikłania nie uwierzę bo Kulczyk to nie Kowalski a Wiedeń to nie Rzeszów..........

Opinia większości znajomych jest taka, że to nie był ,,wypadek przy pracy,,.

Tak, ponieważ PiS-owcy nienawidzą ludzi, nie szanują nikogo i niczego, są chorzy na zawiść, a cały świat to dla nich jeden wielki spisek. Żałosne i groteskowe zarazem indywidua.

I kto tu jest paranoikiem....

szanują nikogo i niczego, są chorzy na zawiść

A jak tu szanować przekręty, złodziejstwo i kręcenie lodów ?

Nazwijmy rzeczy po imieniu ludzie chcą zmian.........To "szambo już wybiło" i zaczyna coraz bardziej cuchnąć......

Salon wylewa łzy po największym złodzieju post-magdalenkowym i okrągłostołowym. zaraz zaczną medalami sypać , gajowy zdaje się coś wręczał już

Na Onecie całe szpalty zajęte przez ten zgon. I stworzyli nawet księgę kondolencyjną. Jakby co najmniej prezydent umarł.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Następna złota myśl przemądrzałej krowy z dużej Sto-doły.

Lemingi audiostereo łykną wszystko.

-----------------------------------------------------------------

Dokąd nas prowadzisz rogata duszo ?

-----------------------------------------------------------------

Uwaga .Uwaga .

Najświeższy news z tefaneł24

Mądra krowa powiedziała:

"Robię najlepsze lody w branży społecznej"

Bociany i lemingi łykną wszystko.

post-19474-0-88392900-1438179003_thumb.jpg

Sorry ale nie uwierzę że zwykły zabieg można tak " spie...."------- W Rzeszowie może ale w Wiedniu?

Tak jakby tysiące ludzi nie schodziło z tego świata po zwykłym zabiegu. Na stole nie ma bogatych i biednych. Otwarcie klatki piersiowej, nawet drobne nacięcie, całkowita narkoza niosą za sobą zawsze niebezpieczeństwo. Przed operacją, zanim podpisze się zgodę, zawsze uprzedza się pacjenta o grożącym niebezpieczeństwie. Często jest to kilka, kilkanaście procent, ale zawsze możliwość zejścia jest.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Tommiashi

Co ty bełkoczesz.przecież Kulczyk robił interesy ze wszystkimi opcjami politycznymi w Polsce.Z PiSem też.

Podejrzewam,że większość tych napastliwych wpisów pochodzi od ludzi,którzy sami by robili to samo co pan Jan tylko nie mają umiejętności,odpowiedniej przebojowości.Do dużych interesów "trzeba mieć jaja".

glazior

Najczęstszy typ myślenia obowiązujący u nas jest następujący.Skoro ja kradnę czy oszukuję to znaczy,że tak robią wszyscy.I wtedy na duszy lżej!

Co ty bełkoczesz.przecież Kulczyk robił interesy ze wszystkimi opcjami politycznymi w Polsce.Z PiSem też.

Podejrzewam,że większość tych napastliwych wpisów pochodzi od ludzi,którzy sami by robili to samo co pan Jan tylko nie mają umiejętności,odpowiedniej przebojowości.Do dużych interesów "trzeba mieć jaja".

.....Co Pan Jan :)

Dobre..........

Wojciechu coś Ty wróciłeś z obiadku u Sowy ? Nie złość się bo ci ten zjedzony opiekany tuńczyk z wasabi, z sosem Kabayaki zaszkodzi............

Gość glazior

(Konto usunięte)

Najczęstszy typ myślenia obowiązujący u nas jest następujący.Skoro ja kradnę czy oszukuję to znaczy,że tak robią wszyscy.I wtedy na duszy lżej

Jeżeli chodzi o moją osobę to nie wiem do czego pijesz .

Wiem natomiast na pewno to że nie macie monopolu i wyłączności na obrażanie strony przeciwnej.

Masowy samobójca wyruszył w obieg?

To nie ta liga co Lepper albo inny nasz uważający się za ważnego poseł czy inny osieł. Na tak grubą rybę jak Kulczyk to i poważne służby, poważnych państw są za krótkie, co dopiero nasi amatorzy. Trzeba być naprawdę skrajnie naiwnym by sądzić, że ktokolwiek mógł mu "pomóc" w opuszczeniu tego łez padołu.

Ale snujcie swoje teorie spiskowe, snujcie...

Na tak grubą rybę jak Kulczyk to i poważne służby, poważnych państw są za krótkie, co dopiero nasi amatorzy.

Poważne służby poważnych państw nie z takimi tobie radziły. Grubą rybą to on był może u nas.

Gość vasa

(Konto usunięte)

Nie znasz przyczyny jego "śmierci" i on też nie zna ale mówi że takie rzeczy się w medycynie

zdarzają................

Bełkot w sam raz dla lemingów...........

Tomeczku. Każdy ma lub będzie miał coś chorego. Czasem jest to serce, czasami płuca lub prostata. Zawsze boli, nie zawsze daje się wyleczyć.

Ale jest grupa szczęściarzy, którzy unikną strachu i cierpienia bo w ich przypadku słabuje mózg.

To dlatego masz świetne samopoczucie wypisując przeróżne farmazony a tych co się z Tobą nie zgadzają starasz się obrazić.

run_wolf_ruuun_by_razzwerewolf.gifNo cóż, mimo że tego nie rozumiesz, to jesteś beneficjentem demokracji i, niestety, nie można Cię psami poszczuć żebyś przestał wzbudzać ogólne zażenowanie.

Tommiashi

glazior

Najczęstszy typ myślenia obowiązujący u nas jest następujący.Skoro ja kradnę czy oszukuję to znaczy,że tak robią wszyscy.I wtedy na duszy lżej!

nie każdy miał ojca z takimi koneksjami w sluzbach,mozliwe ze nie tylko polskich,nie każdy był mojzeszowego pochodzenia,i nie każdy w latach 70tych dostal miloion dolarów wg oficjalnej wersji,,,

handlowal tez używanymi autami w przezmierowie,pamietaja go,,,

To nie ta liga co Lepper albo inny nasz uważający się za ważnego poseł czy inny osieł. Na tak grubą rybę jak Kulczyk to i poważne służby, poważnych państw są za krótkie, co dopiero nasi amatorzy. Trzeba być naprawdę skrajnie naiwnym by sądzić, że ktokolwiek mógł mu "pomóc" w opuszczeniu tego łez padołu.

Ale snujcie swoje teorie spiskowe, snujcie...

na grube ryby sa grube sposoby,,,,

gudzowaty gronkowiec

Walter ,,sepsa

kulczyk,,,powikłania

rockefeler 6 operacji przeszczepu serca,,,nereki,,,99lat i zyje,,,,

To wszystko jest pokłosiem przegranej Komorowskiego, przegrał gdyż PO przegrała w internecie, gdzie b prezydent został wyśmiany, tak jak dziś Kopacz, za jazdę z meblami po Polsce, w internecie na forach byliście Wy, Koledzy popierający Komorowskiego i PO, więc to Wy jesteście winni "śmierci" mojego dawnego sąsiada z naprzeciwka, z którym mój kuzyn uczęszczał do szkoły..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.