Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  364 członków

Tidal Klub
IGNORED

Klub Tidal

Gość aqs

Rekomendowane odpowiedzi

Mam tidal hifi. Pojawił się komunikat żebym uruchomił konto darmowe. Nie mogę odtwarzać bezpośrednio z aplikacji tidal. Z odtwarzaniem za pośrednictwem aplikacji blueos nie ma problemu. Może wiecie o co chodzi...

6 minut temu, gzrech napisał:

Mam tidal hifi. Pojawił się komunikat żebym uruchomił konto darmowe. Nie mogę odtwarzać bezpośrednio z aplikacji tidal. Z odtwarzaniem za pośrednictwem aplikacji blueos nie ma problemu. Może wiecie o co chodzi...

Spróbuj się wylogować ze wszystkiego gdzie się zalogowałeś TIDALem. Może jesteś gdzieś zalogowany i Cie nie puszcza.

Jak to jest? Mam DAC Mytec, który sygnalizuje odbierany sygnał MQA (zielona dioda) MQA studio (niebieska dioda).

Mam subskrypcję HiFi czyli jak rozumiem bez MQA . Zapodaję np. Patricia Barber "Qlique" a diody oświadczają że jest MQA studio 24/352

To czego ja słucham?.. 

2 godziny temu, Aleko napisał:

Jak to jest? Mam DAC Mytec, który sygnalizuje odbierany sygnał MQA (zielona dioda) MQA studio (niebieska dioda).

Mam subskrypcję HiFi czyli jak rozumiem bez MQA . Zapodaję np. Patricia Barber "Qlique" a diody oświadczają że jest MQA studio 24/352

To czego ja słucham?.. 

Ile płacisz za konto ?

1 godzinę temu, Aleko napisał:

19,99 

Może zaliczyli Cię do studentów 😉

W samej aplikacji potrafisz wybrać jakość, jesteś w stanie zaznaczyć "MASTER"?

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...
Godzinę temu, lemo napisał:

Pokazal się znaczek LIVE w prawym górnym rogu co to znaczy? 

Ale gdzie się pokazał? U mnie nic nie widzę 🤔

• 2 tygodnie później...

hej, miał ktoś problem z Tidal że sugerowało mu pylisty i utwory z DE. Tidal być może zakładałem w Niemczech, jak tam pracowałem, ale już nie pamiętam, jest może sposób żeby to naprawić? 😉

Screenshot_20230407_111919_com.aspiro.tidal.thumb.jpg.bc9367fbf6c67c85805cd7031e982dd6.jpg

Może tak być kiedyś dawno temu kupiłem na alle ... i okazało się hiszpański tez miałem na początku sugerowane utwory z tego kraju. Po pewnym czasie ,a słucham dużo, Tidal tworzył listy wg moich upodobań.  

22 minuty temu, lemo napisał:

Może tak być kiedyś dawno temu kupiłem na alle ... i okazało się hiszpański tez miałem na początku sugerowane utwory z tego kraju. Po pewnym czasie ,a słucham dużo, Tidal tworzył listy wg moich upodobań.  

ja mam konto założone prze plush (plus), jak był darmowy

8 minut temu, stach_s napisał:

Tak, ale wpisywałem po polsku. I nie mogłem nic znaleźć.
Nie sugeruj, że nie szukałem bo tego nie wiesz.
Jeśli masz problem z wklejeniem linku to nie wklejaj.

Nie mniej dziękuję za fatygę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.