Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Pseudobiznesmen (pewnie kolejny powiązany z tzw. "służbami") obecność tajemniczego białego proszku zgłosił miesiąc (sic!) po pierwszej wizycie policji. Koleś musi mieć strasznie długie neurony. A może sam korzystał i jak się towar skończył zrobiło mu się smutno i zadzwonił po pomoc.

Jestem Europejczykiem.

to kosztuje ..tak jak tamten chlopczyku.

to zapłać, przecież to nie problem...

To jest grabienie???

to zależy od której strony patrzeć, jeśli w rozumieniu "grabienia liści" to nie, jeśli w "wyrównywaniu ziemi grabiami" to tak.

Mówisz że Durczok w szpitalu?A co............przedawkował?Kuśwa to nie dobrze.Baaardzo żal.....chłopa.

Pewno dostał działkę od Macierewicza.

i co z tego fetek zrozumiales??oprocz tego ze kosztuje i ze inni placa za to.

<br />Tylko,że puenty Mikalkiwica majom.....sens.<br />
taki maja sens ze sa bez sensu.Na tym polega ich sens.Ale to nie na twoja glowe modzrewek.Swiat jest taki jaki opisuje michalkiewicz i tego sie trzymaj..tzn michalkiewicza sie trzymaj.

Widać przedawkowałeś jak Durczok,bo cuś tam ględzisz jak po.....przedawkowaniu.Sensu i logiki w tym co mówi akurat Michalkiewicz

jest więcej niż w twoim ....glendzeniu.No dalej c*p c*p...jak umisz.Tak trzymaj.Ty masz racje a ja.......................spokój.

Z głupotą dyskutować się nie da.

Jestem biedniejszy od Ciebie, przyjadę do Twojego domu pod Twoja nieobecność, włamie się i okradnę Ciebie - nie możesz mieć do mnie pretensji, dbam o swoje interesy.

Twojemu sąsiadowi obiecam że go nie pobije i nie okradnę w zamian za informacje o tym kiedy Ciebie niema w domu - nie możesz mieć do niego pretensji, dba o swoje interesy.

Orban coś ci ukradł?

Współczuję... czego to biedne lemingi nie wymyślą...

i twierdz tak na podstawie tego brukowca ?

Polskojęzyczny szmatławiec - przecież wiadomo jaki wybitny NIEZALEŻNY dziennikarz jest tam rednaczem.

Przyjdzie czas że te wszystkie dzieci Goebbelsa rozliczymy!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Orban coś ci ukradł?

Współczuję... czego to biedne lemingi nie wymyślą...

Jeśli nie zrozumiałeś tej przenośni to jesteś id... mało inteligentny,

jeśli zrozumiałeś i napisałeś to co powyżej, to jesteś zakłamany politycznie.

Zresztą wielokrotnie na tym forum dajesz dowody na potwierdzenie powyższych tez, i tylko nie wiem która jest bliższa prawdy.

<br />Widać przedawkowałeś jak Durczok,bo cuś tam ględzisz jak po.....przedawkowani<br />
modzrewek moze masz racje ale ja z załozenia nie czytam michalkiweicza tak samo jak rosyjskiego sputnika po polsku bo jeszcze bym...uwierzył..jak ty i inni. Edytowane przez muls

bo jeszcze bym...uwierzył..jak ty i inni.

Ech,muls czasami coś pokręcisz a czasem celna riposta.Nigdzie nie napisałem,że ja wierze a tylko,że jego niektóre wypowiedzi mają sens.Ja z kolei z założenia czytam,bo chcę wiedzieć czy to co ględzom ma właśnie sens.O plotkach jus ci pisałem...kiedyś.Ale zdrówka życzę.....i tak.

Jeśli nie zrozumiałeś tej przenośni to jesteś id... mało inteligentny,

jeśli zrozumiałeś i napisałeś to co powyżej, to jesteś zakłamany politycznie.

Zresztą wielokrotnie na tym forum dajesz dowody na potwierdzenie powyższych tez, i tylko nie wiem która jest bliższa prawdy.

Aha - jak kretyńskie porównania z doopy nie pomagają to leming sięga do obelg. Typowe, typowe...

Ale kota ogonem misiu nie odwrócisz.Już za późno - Polacy mądrzeją.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Oczywiście, że mądrzeją i dlatego już tylko bardzo niewielu łyka Twoją ulubioną michalkiewiczowską propagandę :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oczywiście, że mądrzeją i dlatego już tylko bardzo niewielu łyka Twoją ulubioną michalkiewiczowską propagandę :)

nie wszyscy... (mądrzeją)

łyka Twoją ulubioną michalkiewiczowską propagandę :)

Cikawe jaką reszta łyka by zgłupieć do reszty.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie mulsie drogi.

Masa nie bywa w ogóle mądra.

Mówimy o poszczególnych jednostkach z tych rzekomych 90%, które w masie głupieją i aby ten proces przyspieszyć

wymyślono szmaciane media i szmacianych dziennikarzy czyli salon zależnych lizidupnych .

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

owszem ale ta skupiona w tych 10% to masa jednolicie wiadaca w calej swej masie.

<br />wymyślono szmaciane media i szmacianych dziennikarzy <br />
nikt niczego nie wymyslal.Czesc masy musi miec codziennie morderstwo a czesc dokladna informacje.I tak masy przykleja sie do pasujacych im mediów. Edytowane przez muls

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "

Uuuu, grubo! Fragment:

"Dziś, po kilku tygodniach badania sprawy, możemy już napisać, że przypadków molestowania i mobbingu dopuszczał się Kamil Durczok, szef „Faktów." !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ziemkiewicz o Durczoku:

Jak można bez dowodów takie brednie pisać. Każdego w ten sposób można uwalić. Każdy ma prv i każdy ma swoje problemy ale... dziennikarze z tej gazety są w 100% clear. Mam nadzieję że za jakiś czas ten sam sposób pokaże im na własnej skórze moc niszczenia.

Jak można bez dowodów takie brednie pisać. Każdego w ten sposób można uwalić. Każdy ma prv i każdy ma swoje problemy ale... dziennikarze z tej gazety są w 100% clear. Mam nadzieję że za jakiś czas ten sam sposób pokaże im na własnej skórze moc niszczenia.

Na dziennikarzy z tej gazety nie ma na razie zlecenia.

Więc bądź spokojny.

Nic się nie dzieje bez przyczyny.

Nowy film z Kamilem! :)

Zobaczcie miny oberlemingów... bezcenne!!!

Najlepsze Szkło Kontaktowe EVER! :)

CAŁA PRAWDA CAŁĄ DOBĘ! :)

Jezu, jaka to przyjemność patrzeć jak się te glizdy wiją! :)

Ukryta Zawartość

Biedny tefałenowski celebryta... taką fajną bryczkę przyjdzie sprzedać! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

Ot i kolejnego mamy: szykuje wielki come back, zamiast w łeb sobie ze wstydu strzelić.

Ale kapusie nie mają wstydu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No, to uwaga ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wszyscy zadowoleni, ale tylko jedna strona może mieć rację i pisać prawdę.

Kto jest mistrzem propagandy ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.