Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

W Polsce nie może rządzić nikt oprócz mainestreamu, jeśli jest inaczej wyje cały świat, cały mainestream, ginie Prezydent w Smoleńsku, wszczyna się procedury w Unii przeciwko Polsce, jeśli rząd inny niż mainestreamowy jednak kontynuowałby politykę mainestreamu, to na rok-dwa dano by mu szansę, jakby całkowicie przekabacił się na stronę mainestreamu rządzić mógłby cztery lata, a nawet dłużej, jak dobrze spełniałby zachcianki panów z Berlina, Brukseli, Moskwy, Waszyngtonu i esbecji.

W Polsce nie może rządzić nikt oprócz mainestreamu,

masz rację

hujnia powinna rządzić, ona jedyna jest taka śliczna i wesoła

byś był zadowolony

Wuj Andrzeja Dudy przegrywa wybory w Radomsku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

hujnia powinna rządzić, ona jedyna jest taka śliczna i wesoła

byś był zadowolony

Ona to sobie może rządzić chyba w spodniach....numerka.Pewnie o tym marzy.

ale ponoć "Wiadomości" nawet nie zająknąły się na temat serdecznego spotkania Orbana z Putinem.

Na pewno nie było serdeczniejsze niż Tuska za czasów prawdziwie reżimowych wszystkich POTV.

Pamiętasz jak Tusk Putinowi pachy wąchał w uścisku?

Generalnie kimże to TY czy Ja jesteśmy aby Orbanowi wytykać dyplomatyczną serdeczność?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jaja jak berety po prostu. Tonące oderwane od ratunkowej tratwy platfusioki nadal jeczą i sie uruchamiaja na forach.

Teraz stały się obroncami TW Bolka co nie dziwi oraz jeszcze bardziej antyputinowscu co jest smieszne bo do tej pory Putin robił za straszka w propagandize PIS.

Petroleum Nowoczesny przyjał zasade propagandową PIS - a ja jeszcze więcej. Dawajtie tawariszcz pierepluniem.

Naprawdę podziwiać zaczynam PIS. Sam fakt oderwania tych łajz od złobu po tylu latach dojenia tumanienia i robienia w ch... społeczeństwa jest wart głosowania na PIS.

Teraz otwierac się będa kolejne szafy i bielizniarki byłych ubeków, którzy będa woleli odkrywac karty by nie skończyć jak Jaroszewiczowie.

Na pewno nie było serdeczniejsze niż Tuska za czasów prawdziwie reżimowych wszystkich POTV.

Pamiętasz jak Tusk Putinowi pachy wąchał w uścisku?

Generalnie kimże to TY czy Ja jesteśmy aby Orbanowi wytykać dyplomatyczną serdeczność?

Jak widać dla iksika dzień bez obrony rządów PiS to dzień stracony. Centrala sprawdza, co tu piszesz, czy czujesz taki wewnętrzny imperatyw?

Oczywiście jak zwykle biedak nie zrozumiał wpisu. Nie chodzi iksik o ościski, tylko o to, że reżimowa telewizja w trosce o widzów tego nie pokazuje.

Jestem Europejczykiem.

Jaja jak berety po prostu. Tonące oderwane od ratunkowej tratwy platfusioki nadal jeczą i sie uruchamiaja na forach.

Teraz stały się obroncami TW Bolka co nie dziwi oraz jeszcze bardziej antyputinowscu co jest smieszne bo do tej pory Putin robił za straszka w propagandize PIS.

Petroleum Nowoczesny przyjał zasade propagandową PIS - a ja jeszcze więcej. Dawajtie tawariszcz pierepluniem.

Naprawdę podziwiać zaczynam PIS. Sam fakt oderwania tych łajz od złobu po tylu latach dojenia tumanienia i robienia w ch... społeczeństwa jest wart głosowania na PIS.

Teraz otwierac się będa kolejne szafy i bielizniarki byłych ubeków, którzy będa woleli odkrywac karty by nie skończyć jak Jaroszewiczowie.

Ale bełkot.

Jak widac trafiłem. Patykiem wystarczy ryszyć, a zaraz zacznie bardziej smierdzieć.

Oraz do wtóru aparatczyk PO do zadań forumowych w roli vlada-palownika

LOL

To chyba owa codziennosć w czwartej RP pod "butem i knutem Prezesa" wywołuje te ich jęki.

bez obrony rządów PiS to dzień stracony

Dla Ciebie Orban to Polski Rząd ?

Zagubiony jesteś w swym mikrokosmosie jakoś tak lub siak.

reżimowa telewizja w trosce o widzów tego nie pokazuje.

Za to GWTVN zatroszczył się o Ciebie.

Ciekawe jak troska o Ciebie przełoży się na globalną politykę tychże.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak widac trafiłem. Patykiem wystarczy ryszyć, a zaraz zacznie bardziej smierdzieć.

Oraz do wtóru aparatczyk PO do zadań forumowych w roli vlada-palownika

LOL

To chyba owa codziennosć w czwartej RP pod "butem i knutem Prezesa" wywołuje te ich jęki.

Skąd u was Pismani tyle jadu i złości?

Sam fakt oderwania tych łajz od złobu po tylu latach dojenia tumanienia i robienia w ch... społeczeństwa jest wart głosowania na PIS.

Oderwanie łajz od żłobu było by chwalebne gdyby nie fakt, że ich miejsce przy żłobie zajmują nowe łajzy, jeszcze gorsze od tamtych i na dodatek znacznie głupsze i prymitywniejsze.

Skąd u was Pismani tyle jadu i złości?

jeszcze gorsze od tamtych i na dodatek znacznie głupsze i prymitywniejsze.

a ja tam mimo że głosowałem na PiS lubię czasem poczytać jak banda niewyżytych samców na forum "płynie z prądem"

Edytowane przez fetek

Dla Ciebie Orban to Polski Rząd ?

Zagubiony jesteś w swym mikrokosmosie jakoś tak lub siak.

Za to GWTVN zatroszczył się o Ciebie.

Ciekawe jak troska o Ciebie przełoży się na globalną politykę tychże.

Ty iksik to naprawdę taki niedorozwój jesteś, czy tylko udajesz???

Normalny człowiek za pierwszym razem rozumie, a tobie trzeci raz muszę tłumaczyć, o co chodzi!

A chodzi o to, że reżimowa telewizja pokazuje jedynie fakty wygodne, a niewygodnych nie pokazuje, choćby były bardzo ważne, a przynajmniej bardzo interesujące.

Zrozumiałeś, czy jeszcze raz wytłumaczyć?

Jestem Europejczykiem.

A chodzi o to, że reżimowa telewizja pokazuje jedynie fakty wygodne, a niewygodnych nie pokazuje, choćby były bardzo ważne, a przynajmniej bardzo interesujące.

Zrozumiałeś, czy jeszcze raz wytłumaczyć?

Ty Jaruś wytłumacz sobie najpierw a potem próbuj innym.TVN niby nie reżimowa telewizja a też pokazuje co im bardziej pasuje.

Widać trzeba oglądać dwie aby mieć jedno zdanie.To i tak lepiej jak była tylko jedna jedyna.

I do tego jedynie słuszna.

To jest dobre :)

Ukryta Zawartość

Ja ci politycy (niezaleznie od opcji) mogą robieć z siebie jedynie małpy powtarzające przygotowane materiały.

Tam już nikt nie mówi, tego co sam mysli, to zniewolone zwierzeta.

Ukryta Zawartość

A chodzi o to, że reżimowa telewizja pokazuje jedynie fakty wygodne, a niewygodnych nie pokazuje

Tak właśnie robi każda telewizja w Polsce,TVP i TVN również.TVN pokazuje co im odpowiada a TVP robi dokładnie to samo.

Mamy wybór i możemy dzięki temu ocenić,która stacja jest lepsza.Jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki.Chyba za długie zdania Jaruś...co?Zrozumiesz?Nie ma reżimowych telewizji u nas są tylko różne.W demokracji to chyba dobrze?

Tak właśnie robi każda telewizja w Polsce,TVP i TVN również.TVN pokazuje co im odpowiada a TVP robi dokładnie to samo.

Mamy wybór i możemy dzięki temu ocenić,która stacja jest lepsza.Jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki.Chyba za długie zdania Jaruś...co?Zrozumiesz?Nie ma reżimowych telewizji u nas są tylko różne.W demokracji to chyba dobrze?

Qwa...

Jakieś otępienie cię dopadło??? Naprawdę nie trybisz?

Reżimowa, to inaczej państwowa, oficjalna, a nie jakaś prywatna TVcośtam.

Angole mają BBC, a co my mamy? Kurskiego i jego propagandowy szit.

W ramach abonamentu oczywiście ;-).

Jestem Europejczykiem.

Reżimowa, to inaczej państwowa, oficjalna, a nie jakaś prywatna TVcośtam.

To raczej ty nie trybisz Jaruś.Reżim z wikipedii - rząd,władza lub system władzy,zwłaszcza nielegalny,bezprawny lub pochodzący z uzurpacji.Przecież nic takiego nie istnieje a tylko się tobie wydaje.Masz omamy.

Ależ przeżywasz te wybory.Trzyma cię tak długo?

Ciekawe kiedy puści.

Oderwanie łajz od żłobu było by chwalebne gdyby nie fakt, że ich miejsce przy żłobie zajmują nowe łajzy, jeszcze gorsze od tamtych i na dodatek znacznie głupsze i prymitywniejsze.

Nigdy nie byłem specjalnym zwolennikiem PiS. Zgadzam się, że również i ta partia popełnia błędy. Pytanie na dzień dobry:

Pokaż mi te altruistyczne dziewice wśród polityków i ich spektakularne dokonania z ostatnich 25 lat. Konkretne nazwiska poproszę. hihi ;)

I nie chodzi mi akurat o Polskę. Rozszerzmy spektrum: masz do dyspozycji cały świat, poczynając do Eskimosów, a na Narodzie "Wybranym" kończąc. ;)

Edytowane przez Mrok

To jest dobre :)

Ukryta Zawartość

Ja ci politycy (niezaleznie od opcji) mogą robieć z siebie jedynie małpy powtarzające przygotowane materiały.

Tam już nikt nie mówi, tego co sam mysli, to zniewolone zwierzeta.

Tylko kto tu robi za małpę?

Ukryta Zawartość

224

Wynika z tego że ponad 20 z nich istnieje wyłącznie na papierze. Pani błysnęła inteligencją. hah ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok

Państw, członków ONZ jest 194. Reszta to państwa nieuznawane i terytoria zależne formalnie lub nieformalnie, o różnym stopniu niezależności. Państw i "państw"(ogółem) z ludnością powyżej 100 tyś. jest 196.

Jeśli do spisu "państw" w których mierzy się dzietność ktoś wlicza np. wyspę Man, Gibraltar czy Falklandy, a tak jest w linku j.w. to nie ma pojęcia nie tylko o geografii.

To raczej ty nie trybisz Jaruś.Reżim z wikipedii - rząd,władza lub system władzy,zwłaszcza nielegalny,bezprawny lub pochodzący z uzurpacji.Przecież nic takiego nie istnieje a tylko się tobie wydaje.Masz omamy.

Ależ przeżywasz te wybory.Trzyma cię tak długo?

Ciekawe kiedy puści.

Żałosny jesteś drewniany Kolego, naprawdę. Wyślisz, że twoje PiSowskie pier...nie zrobi na kimś wrażenie?

Wybory? Juz mamy sto dni nieustających sukcesów nowej, susznej (jak mówi Prezes) waadzy, jest się czym cieszyć.

Ty cały czas uciekasz od faktu który podałem i medzisz coś od rzeczy i nie na temat.

A fakt jest taki, że reżimowa telewizja nie podaje niewygodnych dla rządzącej partii informacji.

Jestem Europejczykiem.

Ma się ten łeb do interesów:

Ukryta Zawartość

reżimowa telewizja nie podaje niewygodnych dla rządzącej partii informacji

Po to właśnie Jacek Kurski został oddelegowany na ten odcinek.

Zgadzam się, że również i ta partia popełnia błędy

A ja się nie zgadzam. Niech ich nie popełnia.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.