Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

No to sobie nawzajem nie wyrzucamy.

Co do reszty to jeśli już to nawzajem mimo, że jak rozumiem też czytasz tylko nie napisałeś co.

Co do zmęczenia...mam wrażenie, że Ty tutaj mocniej pracujesz i jak widzę propaganda Ci służy, a Ty jej.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Co czytam? A chociażby to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

wielką artystką jest

Jestem ciekaw z jakiej poradzieckiej wyszukiwarki korzystasz, że nie możesz tego w MIG pojąć, od trzech lat prowadzę temat na forum i jak dotąd nikt nie przeprowadził wywodu i dowodu, że widział bardziej atrakcyjną, inteligentną czy utalentowaną osobę na scenie, potrafiącą do tego poruszać się na niej odpowiednio w takcie do właściwej prezentacji.

To że niedługo 3 miliardy wyświetleń będą widniały przy produkcji, którą ona wypromowała swoim nazwiskiem i wizerunkiem, wzięło się pewnie z powietrza, zamiast z ciężkiej pracy na przestrzeni kariery..

Czysty PRL, bananowe towarzystwo ubekistańskie, sterowane przez WSI pod nadzorem GRU..

Żenada.

czytam

To anglosaska Wyborcza, nie czytaj tego, zaoszczędź czas.

Wyborczej prawie nikt nie czyta, TVN24 leci na łeb z oglądalnością, dzięki bredniom Moniki Olejnik i innych prawd całą dobę przekazywanych w faktach i po faktach...

Żenada, że muszę to oglądać...obrzydzenie bierze, oglądam reprodukcje, przesuwam znacznik kiedy wypowiada się ktoś z połączonych sił, dostałbym ataku, jakbym miał tego słuchać w całości..

Żenada.

RM i TV Trwam

Dobre stacje, prawdomówne, polecam !

Jarosława

Do słuchania Jarosława Kaczyńskiego dorzuć jeszcze Antoniego Macierewicza, ma wiele ciekawych rzeczy do przekazania, szczególnie w związku z Smoleńskiem, odnoszę wrażenie zaniepokojenia wielu swym dalszym losem w następstwie treści tego przekazu.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

No to kur.. wykrakałem. Pissuary właśnie sprawę załatwiają cichutko i szybciutko. Dobra zmiana jak chu.. Targowica to przy tym małe miki, tam kościół sprzedał Polaków carycy w zamian za zachowanie majątków. Tutaj może na tym interesie zarobić niewyobrażalna kasę. Nawet kląć mi się już nie chce.

http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/ustawa-ws-obrotu-ziemia-przeglosowano-poprawki,631531.html

Teraz płacz nic tu nie pomoże. Od lat 1980 władza i opozycja prześcigały się nawzajem w budowaniu silnej pozycji kk w polskiej polityce. Kk dostał nienależne mu nienależne pieniądze i przywileje, a wiele praw stanowiono pod jego dyktando. Głupi by to brał, nie mówiąc o zachłannym. Wszystko to odbywało i odbywa się kosztem państwa i reszty obywateli. Kk w Polsce wynaturzył się tak samo bardzo, jak wszystko inne po 1989 roku w Polsce.

I co z tego, że czytasz. Może to zrobić każdy, choćby z poziomu B2 albo tłumacza google. Nie komentujesz, więc może tego nie rozumiesz.

Poza tym niemal to samo można przeczyczytać np. w wp.pl.

747 powinien być zbanowany na zawsze.

Teoretyczne tak ale jeśli spojrzysz z innej strony i zdasz sobie sprawę że treści sa zmyslonym obrazem wewnetrzych problemów autora i bez wartości merytorycznej to wcale to takie konieczne nie jest.

chwilowy brak działalności w audio.

Dajcie 747 spokój, bredzi sobie, to bredzi, ale jego wpisy nigdy nie są chamskie ani napastliwe. Ma takie samo prawo do pisania na forum jak każdy, kto przestrzega jego regulaminu. Facet buja sobie w obłokach w stworzonym przez siebie świecie i najwyraźniej mu to właśnie jest mu do szczęścia potrzebne, ma do tego prawo, to w końcu (jeszcze) wolny kraj. Jak dla kogoś jego wpisy przekraczają dopuszczalny poziom absurdu, to sobie go wrzućcie do ignorowanych i luz.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

747 powinien być zbanowany na zawsze.

to jest właśnie pseudo-liberalizm w wydaniu PO

w ten to sposób PO traktuje odmienne poglądy- to nie jest śmiechu warte, lecz jest pożałowania godne i żałosne.

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

to jest właśnie pseudo-liberalizm w wydaniu PO

w ten to sposób PO traktuje odmienne poglądy- to nie jest śmiechu warte, lecz jest pożałowania godne i żałosne.

uderzyłeś się w głowę?

bredzi sobie

Jarosław Kaczyński również bredzi, Antonii Macierewicz zapewne podobnie, Zbyszek Ziobro też pewnie nie ma nic do powiedzenia co byłoby godne uwagi, Mariusz Kamiński podobnie...

Przedstawiacie tu Szanowni Państwo na forum swoje projekcje, nie mające żadnego, absolutnie żadnego odniesienia do rzeczywistości, brak rzeczowości i argumentów zastępujecie atakiem ad persona, co musi świadczyć o braku elementarnej przyzwoitości.

Ci wielcy dyskutanci którzy głosowali na Janusza Palikota, na SLD, na PO, PSL niestety nie mogą pogodzić się z tym, że tym razem Grzegorz Schetyna oświadczył, - nie daliśmy rady, przewaga była zbyt duża, Państwowa Komisja Wyborcza miała na karku Ruch Kontroli Wyborów i ..niestety stało się, najpierw Andrzej Duda, następnie Prawo i Sprawiedliwość wygrało wybory !!!

Natychmiast otrzymałem tu na forum nagrodę w postaci siedmiu pod rząd banów za drobiazgi, jak sami wskazujecie, moje wpisy nie zawierają treści niezgodnych z regulaminem, więc taka kara musiała mieć innego rodzaju podłoże, pozamerytoryczne, wtedy niektórzy zapewne jeszcze myśleli, że dobra zmiana która nastąpiła to jakiś - dla nich oczywiście - jakiś sen, że trzeba się tylko uszczypnąć, przebudzić i wszystko będzie tak jak dawniej, 747 będzie służył do wylewania na niego frustracji, Jarosław Kaczyński będzie miał wypomniane które to już z kolei wybory przegrał, Antonii Macierewicz będzie odsądzany od wszystkiego w związku z jego działalnością w sejmowej komisji smoleńskiej, Mariusz Kamiński trafi do więzienia...etc itd itp..a Telewizja Polska wraz z pozostałymi mediami dokonają rzezi na obozie patriotycznym i katolickim.

Co za pech, że stało się inaczej, nawet powołany natychmiast oddolny społeczny ruch KOD nie odwrócił sytuacji, skargi do zagranicznych ośrodków również są nieskuteczne, tzw Zachód ma inne problemy na głowie, doprawdy pech nie opuszcza Was drodzy wyznawcy jedynej prawdy, tak szeroko rozpowszechnianej dotychczas przez Wasze ośrodki, które tracą z każdym dniem na znaczeniu tracąc oglądalność, Michał Rachoń w TVP INFO robi z nich miazgę, TVN24 przy nim z całą obsługą mogą zasiąść do odbiorników i się uczyć, jak prowadzi się interesujący program publicystyczny, Wyborcza pada bez zamówień rządowych...

Nawet atak na stadniny w Janowie nie pomógł, gdy okazało się że rządzono się państwowym zasobem jak własnym, do tego niegospodarnie.

Wszystko na nic Panowie, jest Was garstka, trzy, pięć głosów, że trzeba trwale zbanować 747 to zbyt mało, do tego aktem desperacji nic nie wskóracie, nie macie mocy odmiany przyszłości, nie rozumiecie dynamiki procesów jakie zachodzą w świecie, który w takim miejscu istnienia dotychczas nigdy nie był.

Gigantyczne bogactwo, gigantyczna nowoczesność, sąsiaduje o miedzę z biedą i nędzą jeszcze bardziej gigantyczną.

Parę osób w mocno podeszłym wieku, zgromadziło bezkresne bogactwo a co za tym idzie ogromną władzę nad nami wszystkimi i nie bardzo wiedzą co z nią zrobić, bawią się nami wszystkimi, uważają że mają do tego prawo, że im wolno to robić, Wy, niektórzy z Was nieudolnie i bez perspektyw lecz z żądzą podobnej władzy, egoizmu, próbujecie się do tego towarzystwa przyłączyć, Wasi reprezentanci jeszcze niedawno byli do nich zainstalowani, bardzo im się to podobało, Wam również, Was to dowartościowało, byliście z tego dumni, spawy trzymały niezwykle mocno, lecz w końcu puściły pod naporem budzącego się społeczeństwa, szczególnie jego młodszych wiekiem reprezentantów.

Kwik słychać było w całym świecie, przebył nawet Atlantyk, jednak żaden spawacz na powrót nie wykonał usługi przywracającej poprzednie połączenie z korytem.

Teraz, kiedy czołgi amerykańskie znajdą się w Polsce, kiedy katastrofa smoleńska zostanie zbadana na nowo, kiedy zacznie się odpowiedzialność za afery, kiedy wyprztykacie się z pseudo argumentów dotyczących TK, kiedy obywatele zobaczą w swoich portfelach o 500 złotych więcej, kiedy wejdą ułatwienia dla biznesu, kiedy plan Morawieckiego zacznie nabierać realnego wymiaru, będziecie mogli tylko się przyglądać i podziwiać, że to wszystko stworzył i zaprogramował jeden człowiek, wspomagany tu na forum przez jednego skromnego usera, Jarosław Kaczyński, któremu pomógł 747.

Facet buja sobie w obłokach

dopuszczalny poziom absurdu

Bacznie obserwuj przyszłość dobry człowieku.

Jarosław Kaczyński również bredzi, Antonii Macierewicz zapewne podobnie, Zbyszek Ziobro też pewnie nie ma nic do powiedzenia co byłoby godne uwagi, Mariusz Kamiński podobnie...

Przedstawiacie tu Szanowni Państwo na forum swoje projekcje, nie mające żadnego, absolutnie żadnego odniesienia do rzeczywistości, brak rzeczowości i argumentów zastępujecie atakiem ad persona, co musi świadczyć o braku elementarnej przyzwoitości.

Ci wielcy dyskutanci którzy głosowali na Janusza Palikota, na SLD, na PO, PSL niestety nie mogą pogodzić się z tym, że tym razem Grzegorz Schetyna oświadczył, - nie daliśmy rady, przewaga była zbyt duża, Państwowa Komisja Wyborcza miała na karku Ruch Kontroli Wyborów i ..niestety stało się, najpierw Andrzej Duda, następnie Prawo i Sprawiedliwość wygrało wybory !!!

Natychmiast otrzymałem tu na forum nagrodę w postaci siedmiu pod rząd banów za drobiazgi, jak sami wskazujecie, moje wpisy nie zawierają treści niezgodnych z regulaminem, więc taka kara musiała mieć innego rodzaju podłoże, pozamerytoryczne, wtedy niektórzy zapewne jeszcze myśleli, że dobra zmiana która nastąpiła to jakiś - dla nich oczywiście - jakiś sen, że trzeba się tylko uszczypnąć, przebudzić i wszystko będzie tak jak dawniej, 747 będzie służył do wylewania na niego frustracji, Jarosław Kaczyński będzie miał wypomniane które to już z kolei wybory przegrał, Antonii Macierewicz będzie odsądzany od wszystkiego w związku z jego działalnością w sejmowej komisji smoleńskiej, Mariusz Kamiński trafi do więzienia...etc itd itp..a Telewizja Polska wraz z pozostałymi mediami dokonają rzezi na obozie patriotycznym i katolickim.

Co za pech, że stało się inaczej, nawet powołany natychmiast oddolny społeczny ruch KOD nie odwrócił sytuacji, skargi do zagranicznych ośrodków również są nieskuteczne, tzw Zachód ma inne problemy na głowie, doprawdy pech nie opuszcza Was drodzy wyznawcy jedynej prawdy, tak szeroko rozpowszechnianej dotychczas przez Wasze ośrodki, które tracą z każdym dniem na znaczeniu tracąc oglądalność, Michał Rachoń w TVP INFO robi z nich miazgę, TVN24 przy nim z całą obsługą mogą zasiąść do odbiorników i się uczyć, jak prowadzi się interesujący program publicystyczny, Wyborcza pada bez zamówień rządowych...

Nawet atak na stadniny w Janowie nie pomógł, gdy okazało się że rządzono się państwowym zasobem jak własnym, do tego niegospodarnie.

Wszystko na nic Panowie, jest Was garstka, trzy, pięć głosów, że trzeba trwale zbanować 747 to zbyt mało, do tego aktem desperacji nic nie wskóracie, nie macie mocy odmiany przyszłości, nie rozumiecie dynamiki procesów jakie zachodzą w świecie, który w takim miejscu istnienia dotychczas nigdy nie był.

Gigantyczne bogactwo, gigantyczna nowoczesność, sąsiaduje o miedzę z biedą i nędzą jeszcze bardziej gigantyczną.

Parę osób w mocno podeszłym wieku, zgromadziło bezkresne bogactwo a co za tym idzie ogromną władzę nad nami wszystkimi i nie bardzo wiedzą co z nią zrobić, bawią się nami wszystkimi, uważają że mają do tego prawo, że im wolno to robić, Wy, niektórzy z Was nieudolnie i bez perspektyw lecz z żądzą podobnej władzy, egoizmu, próbujecie się do tego towarzystwa przyłączyć, Wasi reprezentanci jeszcze niedawno byli do nich zainstalowani, bardzo im się to podobało, Wam również, Was to dowartościowało, byliście z tego dumni, spawy trzymały niezwykle mocno, lecz w końcu puściły pod naporem budzącego się społeczeństwa, szczególnie jego młodszych wiekiem reprezentantów.

Kwik słychać było w całym świecie, przebył nawet Atlantyk, jednak żaden spawacz na powrót nie wykonał usługi przywracającej poprzednie połączenie z korytem.

Teraz, kiedy czołgi amerykańskie znajdą się w Polsce, kiedy katastrofa smoleńska zostanie zbadana na nowo, kiedy zacznie się odpowiedzialność za afery, kiedy wyprztykacie się z pseudo argumentów dotyczących TK, kiedy obywatele zobaczą w swoich portfelach o 500 złotych więcej, kiedy wejdą ułatwienia dla biznesu, kiedy plan Morawieckiego zacznie nabierać realnego wymiaru, będziecie mogli tylko się przyglądać i podziwiać, że to wszystko stworzył i zaprogramował jeden człowiek, wspomagany tu na forum przez jednego skromnego usera, Jarosław Kaczyński, któremu pomógł 747.

Bacznie obserwuj przyszłość dobry człowieku.

Jeśli tego potrzebujesz do szczęścia, to oczywiście możesz sobie w to wszystko wierzyć. Pozwól jednak, ze jak potraktuję to tak jak ja to widzę, czyli jako brednie.

wspomagany tu na forum przez jednego skromnego usera

Nie bądź taki zachłanny na zasługi. Tych wspomagających to jeszcze co najmniej kilku tu było.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Nie bądź taki zachłanny na zasługi. Tych wspomagających to jeszcze co najmniej kilku tu było.

Przepraszam Wszystkich, za niezrozumienie zwrotu retorycznego, przecież to jest oczywiste że mnóstwo innych osób wspierało dobrą zmianę, miałem na myśli zawodowców, którzy dzień w dzień, dzień i noc, przez lata grubymi tysiącami wpisów wspierali Jarosława Kaczyńskiego.

Nie mogę sobie przypomnieć kto jeszcze to czynił, przypomnij mi jeśli chcesz.

Nie bądź taki zachłanny na zasługi.

Nie jestem zachłanny, przeciwnie, niech wygrywają inni, osobiście czułem się życiowo całkowicie spełniony zanim przyszedłem na forum, kiedyś pisałem o tym, wiele lat temu, z tego właśnie powodu, mojej osobistej bezgranicznej szczęśliwości mogłem pozwolić sobie na ton jaki używam w argumentacji.

Przepraszam Wszystkich, za niezrozumienie zwrotu retorycznego, przecież to jest oczywiste że mnóstwo innych osób wspierało dobrą zmianę, miałem na myśli zawodowców, którzy dzień w dzień, dzień i noc, przez lata grubymi tysiącami wpisów wspierali Jarosława Kaczyńskiego.

Nie mogę sobie przypomnieć kto jeszcze to czynił, przypomnij mi jeśli chcesz.

ja bym się wstydził na Twoim miejscu

w ogóle tak patrząc na te Twoje wybory - hujnia, kaczyński

Chłopie, jak się tak marny gust nabywa?

Jeśli tego potrzebujesz do szczęścia

Wszyscy, oprócz obcej agentury wpływu potrzebujemy do szczęścia tego samego, - spokoju i pokoju, aby móc skutecznie rozwijać się i realizować.

Chłopie, jak się tak marny gust nabywa?

To nie jest kwestia gustu, to kwestia rzeczywistości.

W przypadku Hyuny, byłem bezgranicznie ciekaw, dlaczego ona?

Naprawdę, poświęciłem mnóstwo czasu na dociekanie, wierz mi, było warto, osiągnąłem dzięki temu kolejny szczebel w rozwoju..techniki hi end, jakby to dziwnie nie brzmiało, tak właśnie było, zresztą dzięki jeszcze Koledze z forum, który naprowadził mnie kierunkowo na określony temat.

Po prostu dzięki Hyunie wszedłem w PC - audio, gdyż jej realizacje są w formie plikowej, a chciałem posiadać je w najlepszej możliwej jakości.

Dalej to już typowa ścieżka działań technicznych - owoc odkrycie nieprawdopodobnych "niefizycznych" właściwości kondensatorów..

Nie będę tego rozwijał pisałem o tym w hi end.

Hyuna ma coś w sobie, co tłumaczy raczej tylko ezoteryka.

Z jakiego powodu ta osoba odnosi w życiu same sukcesy?

Jeśli śledziłbyś jej życiorys zauważyłbyś że jest niezwykle pogodnie nastawiona do życia, wiecznie uśmiechnięta, do tego uśmiech ten jest szczery, wypływa z serca o czym informują oczy, nie ma tu gry, jest naturalna, wszystko robi ot tak, niemal od niechcenia, tak właśnie objawia się geniusz u ludzi, każdy jest genialny, tylko niestety o tym nie często nie wie, gdyż genialność w osobie może być zablokowana.

Nie muszę dodawać że wszelkie blokady mają podstawy sexualne i biorą się najczęściej z najbliższego środowiska podczas wzrastania.

Widzę że Prezes powoli zastępuje wielką koreańską artystkę. Jedno warte drugiego. Podobny poziom. W swoich dziedzinach oczywiście.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Prezes

Zarówno Jarosław Kaczyński jak i Hyuna Kim są osobami publicznymi reprezentującymi dobro, to ich łączy, działają, aby czynić życie lepszym, wartościowszym czy wręcz przyjemniejszym.

Reprezentują w swej istocie energię, która jako pozytywna, czyni wszystko z czym się zetknie dobrem, wartością dodaną przynoszącą wzrost.

To jest tak oczywiste, że nie trzeba w tym gronie tego rozwijać, czują to szczególnie osoby widzące swą realizacje w złu, następuje zderzenie energii, napotkanie na mur, barierę, stąd wpisy, które daje się odczytać jako treści z którymi nie ma możliwości polemiki, o pogodzeniu się z nimi mowy w ogóle być nie może.

Osoby posiadają kod wewnętrzny tzw system nadrzędny, który nie jest reformowalny na przestrzeni życia, osób, zaprogramowanych do czynienia zła jest w przyrodzie jakaś ilość, nigdy nie będą barankami, konieczne jest stworzenie warunków społecznych dla nich, aby mogli funkcjonować, nie szkodząc społeczności dobra.

Interesujące jest to, że osoby "złe" korzystają z wszystkich osiągnięć cywilizacyjnych wytworzonych przez dobro.

Są niezwykle cwani i perfidni - to ich wizytówka.

Szybko się dekodują, dekonspirują, gdyż są niecierpliwi.

Nie muszę dodawać że wszelkie blokady mają podstawy sexualne i biorą się najczęściej z najbliższego środowiska podczas wzrastania.

nooo były takie teorie były

a poza tym ciekawe, czy będzie ciekawie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez absinth3

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Zarówno Jarosław Kaczyński jak i Hyuna Kim są osobami publicznymi reprezentującymi dobro, to ich łączy, działają, aby czynić życie lepszym, wartościowszym czy wręcz przyjemniejszym.

Jeżeli chodzi o Hyunę Kim to mogę się zgodzić choć to nie moja muzyka, ale Prezes i dobro to dwie wielkie sprzeczności.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.