Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wnuczki i prawnuczki agentów,

pospolite buractwo, oderwane od procentów, również ma przebłyski swiadomości,czasami coś mówią,coś piszą, bez składu i ładu, wazne,aby był szum .

ciekawe, ile ta sekta, zwłaszcza jej naczelni dostaną odsiadki po kolejnych wyborach? kaczor pewnie skonczy na latarni, więc się mendzie upiecze,a reszta?

"Nasze rządy będą przeciwieństwem rządów prawa." -- Jarosław Kaczyński, 2 lipca 2016r

To nie jest zwykłe przejęzyczenie, tylko Freudowska Pomyłka.

całkowitym upadkiem PO z debilpersonąschetyną na czele

Pożyjemy, zobaczymy. I z tym upadkiem i Schetyną.

Nie dziwię się tej nienawiści do Schetyny. Ściślej panicznemu strachowi. To nie Tusk, jak dopadnie władzy, a dopadnie, to nie będzie się certolił i poprzybija za jaja całe pisirstwo na wszytskich framugach w promieniu kilometra od Sejmu.

Pożyjemy, zobaczymy. I z tym upadkiem i Schetyną.

Nie dziwię się tej nienawiści do Schetyny. Ściślej panicznemu strachowi. To nie Tusk, jak dopadnie władzy, a dopadnie, to nie będzie się certolił i poprzybija za jaja całe pisirstwo na wszytskich framugach w promieniu kilometra od Sejmu.

Bardzo Cię, Rappaport proszę - nie rób z siebie kretona równego...

Nikt nikogo "za jaja" nie poprzybija.

Zresztą - za co przybić Pawłowicz?

Pozdro.

Jacek.

Wolałbyś Macierka, ZZ czy Brudzińskiego?

Bardziej przejmuj się całkowitym upadkiem PO z debilpersonąschetyną na czele.

Ja bym chciał Zbysia.

Nawet Ty byś tego śmiecia ustawił.

Drogi Jacku.

Ostatnio rozmawiałem z pewna osobą z okolic rzeszowa i ciekawy obraz pracodawcy mi przedstwil.

Ta osoba dostała wypłatę dopiero za marzec bez umowy bez zusu. I dziala i oszukuje ludzi.

Dlaczego piszę. Bo jest to firma założona przez fundację katolicką przez kotolikow i księży.

I co można o tym powiedzieć o tej katopatologii?

Jedyna rzecz jest pewna sekty sa szkodliwe dla gospodarki.

chwilowy brak działalności w audio.

Zdanie w całości bez cenzury zastosowanej przez ujalisa i bezmyślnie powtórzonej przez asterixa brzmi dość odmiennie w wymowie:

"Nasze rządy będą przeciwieństwem rządów prawa PO i PSL..."

Kłamiesz iksik. Notorycznie i bezczelnie.

"- I my, proszę państwa, mimo wściekłych ataków, mamy na to zwycięstwo pełną szansę. Ale pod dwoma warunkami: pierwszy z nich to to, że dotrzymamy zobowiązań, a drugi, że nasze rządy będą przeciwieństwem rządów prawa... - przejęzyczył się Jarosław Kaczyński. - PO i PSL - poprawił się po chwili prezes PiS."

Pierwsze słowa Jarka były jasne iksik. To tak, jak z tym białym i czarnym, freudowska pomyłka.

Jestem Europejczykiem.

Ostatnio rozmawiałem z pewna osobą z okolic rzeszowa i ciekawy obraz pracodawcy mi przedstwil.

Ta osoba dostała wypłatę dopiero za marzec bez umowy bez zusu. I dziala i oszukuje ludzi.

Dlaczego piszę. Bo jest to firma założona przez fundację katolicką przez kotolikow i księży.

Od setek lat mówię;

Gdyby @antymalkontent nie walił tak szybko w klawikord - bym Go pokochał!:-)

Masz sporo szczęścia i bądź kontent.

Ja muszę z 'takymy' - pracować.

Czujesz?:-)

poprawił się po chwili prezes PiS."

Słuchał TY w ogóle?

Ssiesz z palucha Jaruś. notorycznie i bezczelnie...nie wiem czy z lisowego ale mocno przybrudzonego palucha

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To podobno (wg tej osoby) winowajca.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przejrzałem stronę i większość z jego opowieści jest tutaj zawarte wiec przyjmuję ze to prawda. I jeszcze jedna ciekawostka część kasy idzie na pomoc dzieciom? Tylko czy w takiej sytuacji mozna w to uwierzyć?

Księża i przekręty przeciętny wyborca PiS pewnie w to nie uwierzy. A przecież niech spojza na swoje moscioly i księży. I prezesa. I Rydzyka.

Jak już o oszustwach. To rozmawiałem z kolejnym tym razem wykształconym humanista o 500+ i dzietności.

On stwierdził jedno. 500+ może i minimalnie podniesie dzielność oczywiście nie do poziomu zastepowalnosci pokoleń 2.1 tylko minimalnie. I stwierdził ze główną przyczyną tak słabej ilości dzieci w krajach rozwiniętych jest doprowadzenie do równouprawnienia kobiet.

A więc im więcej do gadania ma kobieta i im większą szanse bycia samodzielna tym mniejsza dzietnosc!!!. Każda inna przyczyna jest już mniej ważna.

Jak on to stwierdzić. Tak to jest jak sie próbuje oszukać naturę dla $$$.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez antymalkontent

chwilowy brak działalności w audio.

Od rana na posterunku. Po spędzie podkręcili dyscyplinę ??? :)

Iksik musiał z wypiekami słuchać mowy tronowej Jarosława i rano wstał, żeby zaprowadzać nowy ład.

Ja sobie odsłuchałem te 20 sekund na Pudelku, bo nigdzie indziej nie znalazłem i Prezes powiedział, co powiedział mimo zaklinania Iksika, że było inaczej.

Jestem Europejczykiem.

Przecież wkleiłem przemówienie Jarosława Kaczyńskiego.

Twoje wklejaki Karła są równe Ujni, którą z równym uporem zamieszczasz.

Ona - lepsza:)

I, choć jenzyka koreanskeho nie kumam - brzmi ta twoja lafirynda - lepiej.

Pozdro, Bąbowietz.

Pamiętasz o umowie, jak mniemam?

Jeszcze raz i wylatujesz.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Autor „Resortowych dzieci” o swojej przeszłości

Targalski: Moje członkostwo w PZPR to przykrywka

http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/jerzy-targalski-twierdzi-ze-jego-czlonkostwo-w-pzpr-to-przykrywka/77cc4h2

– „Wiem, że to brzmi dziś śmiesznie, ale w 1968 roku miałem 16 lat i chciałem tworzyć konspirację. Ludzie uważali, że Gierek jest wspaniały, a nam grożą Niemcy. Uznałem zatem, że trzeba wejść do struktur oficjalnych” – powiedział w wywiadzie dla „Super Expressu” Targalski. Zapytany, dlaczego wystąpił z PZPR dopiero w 1979 roku, stwierdził, że wcześniej nie było sensu. – „Wcześniej nie było sensu, bo była to dobra przykrywka do konspiracji” – oznajmił.

(...)

Normalnie Wallenrod. Wielu takich można by jeszcze z nazwiska wymienić.

Normalnie Wallenrod. Wielu takich można by jeszcze z nazwiska wymienić.

masz racje......jak był a była masa ludzi więc niech głupa nie pali.....

Edytowane przez asterix1

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński podczas kongresu wyraził zaniepokojenie dotyczące sfery polityki w MSZ, już mamy tego pozytywny efekt w postaci zmian osobowych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Kolega to jak niejaki Tumanowicz z reżimowej telewizji z lat 80. Wzorcowa tuba systemu. Błyskawiczna, wiernopoddańcza reakcja na każde tchnienie Prezesa.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Po prostu mam dobrą pamięć w przeciwieństwie do ciebie.

Ja też mam dobrą pamięć. Pamiętam opinię wyrażoną ok. roku 1965 o Gomułce przez osobę, która znała go prywatnie. Wynikało z niej, że Gomuła jest uczciwym człowiekiem, żyjącym wręcz ascetycznie. Dziś znajduje to potwierdzenie w wielu, szczególnie szyderczych, opiniach.

Dwa lub trzy dni temu prof Antoni Dudek na antenie TVP Historia powiedział, że Polska za Gomułki była mniej prosowiecka niż za Gierka. Jak przykład podał mniejsze wpływy radzieckie w polskiej armii i służbach.

Na negatywną opinii o Gomułce maja wpływ dwa wydarzenia Marzec 1968 i Grudzień 1970 czy poparcie interwencji w Czechosłowacji. Przez co bezmyślnie zapomina się o jego rzeczywistych wielkich dokonaniach jak: zagospodarowanie i scalenie z reszta kraju Ziem Północnych i Zachodnich, przemiany Października 1956, zapobieżenie interwencji radzieckie w Polsce w 1956 roku, niezależna (jak na warunki obozu socjalistycznego) polityka zagraniczna Polski: postawa wobec interwencji na Węgrzech, uznanie polskiej granicy na Odrze i Nysie Łużyckiej i uzyskanie dla tych celów poparcia Francji czy ChRL, a także wsparcie obywatelskiej inicjatywy budowy 1000 szkół na tysiąclecie Państwa Polskiego - jednego z największych oświatowych dokonań w historii Polski.

Teraz w ogóle nie wspomina się, że Gomułka zawsze był zwolennikiem szukania jak najszerszego społecznego poparcia dla nowego ustroju oraz był zwolennikiem polskiej drogi w jego budowie. Degradowanie znaczenia Gomułki w polskiej polityce zaczęło się już za czasów Gierka.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Daj spokój.Było to już dyskutowane.To Stalina też mamy wychwalać bo nam "podarował Ziemie Zach."?Nic nie usprawiedliwia strzelania do własnych obywateli czy moczaryzmu.

Po spędzie podkręcili dyscyplinę

Pewnikiem po PO-spędzie wsadzili Wam paluchy w...przykręcając Coś tam, gdzie odczuwacie przyjemność łechtaną.

20 sekund na Pudelku

Miejsce poszukiwania rzeczywistości dla Ciebie w sam raz.

Edytowane przez xniwax

Prezio dał się wybrać,wicepremier Gliński oddał 40 kilometrowy odcinek autostrady ( rekord świata w budowaniu dróg) a drugi wice Morawiecki stwierdził,że po Brexicie londyńskie city przeniesie się nad Wisłę.Oto miara szaleństwa,które obecnie nami rządzi.

...i to wszystko tylko po to aby Wojciech sklecił jedno zadanie złożone na bocznicy...moim zdaniem sukces.

Edytowane przez xniwax

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.