Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jarosław Kaczyński jako najwybitniejszy polski polityk powinien wiedzieć jakim sposobem wstaje się z kolan, w jaki sposób umieszcza się za kratami przestępców, oraz w jakich okolicznościach da się wybudować wieże, tak, aby nikt nie myślał, że należą do niego i są składnikiem majątku, powinien też rozumieć że jeśli nie wyjaśni Smoleńska czy nie odtajni aneksu WSI, to zwykli ludzie go rozliczą, przyzwyczaił się jednak, że za błędy polityczne płacą wszyscy inni, tylko nie on, no bo jak to tak, Jarosław Kaczyński miałby odejść z polityki za jakiś błąd ???

Takie zdarzenie jest niewykonalne w wszechświecie na podstawie znanej fizyki.

To by musiał być cud, więc stał się, - koperta....z .....łapówką.....dla....księdza......

Roman Giertych nie mógł wymarzyć sobie większego daru niebios..

Ludzie, narody, myślą że posiadają jakąś wolną wolę, okazuje się jednak, że to BÓG kieruje losem człowieka, narodu..

Pycha kroczy przed upadkiem.

2 minuty temu, 747 napisał:

Jarosław Kaczyński jako najwybitniejszy polski polityk powinien wiedzieć jakim sposobem wstaje się z kolan

Jakby takim był, nie musiałby wstawać z kolan.  To zwykły kapiszonek, nic więcej.

3 minuty temu, 747 napisał:

Ludzie, narody, myślą że posiadają jakąś wolną wolę, okazuje się jednak, że to BÓG kieruje losem człowieka, narodu..

Czyli w naszym przypadku Rydzyk.

15 minut temu, Zbig napisał:

zdradziłeś

Nikogo nigdy nie zdradziłem.

Pisałem, że PiS wygra i wygrał w końcu, pisałem że Jarosław Kaczyński jest najwybitniejszym polskim politykiem po IIWŚ i jest bo nie wiem kto mógłby mu zagrozić na tej pozycji, pisałem że układ władzy nie odda i widzimy wszyscy że tak się stało, 500plus i ani kroku więcej, na nic innego właściciele terenu tzw Polski nie zezwolili.

Dlatego nie pomawiaj bezpodstawnie.

Chcesz wiedzieć co teraz będzie dalej ?

Edytowane przez 747
2 godziny temu, przemak napisał:

Tak chcesz dyskutować, przekręcając nawet swoje myśli? OK, ale nie ze mną, wędrujesz do KF i po kłopocie.

Nie ma problemu. Już dwa razy odpowiadałem na to samo. Nie wiem tylko dlaczego zamiast sklepikarz zamieniło mi ma snowboard ale to nic.:)

4 minuty temu, jar1 napisał:

Jakby takim był, nie musiałby wstawać z kolan

Państwo dymane na miliardy przez sitwę powiązaną z PO PSL to co innego niż klęczące przed przestępcami ?

PiS przejął rządy w republice bananowej po okresie całkowitej dewastacji materialnej i indoktrynacji mentalnej, przypomnij sobie Kopacz..co robiła w Berlinie, w pociągach z meblami jeździła na wyjazdowe posiedzenia rządu...- to był trzeci świat..

59 minut temu, Zbig napisał:

Strasznie zużyta narracja...

Jak wasza z tymi pisowcami ciemnym ludem i wazeliną.

9 minut temu, 747 napisał:

Nikogo nigdy nie zdradziłem.

Oczywiście, to ciebie wszyscy zdradzają. Taka karma, polskiej, katolickiej prawicy. 

Edytowane przez jar1

Teraz beszta nas Izrael/USA, największa obecnie potęga ekonomiczno wojskowa..jesteśmy w dobrym towarzystwie..bynajmniej..liczącym się w świecie.

1 minutę temu, jar1 napisał:

katolickiej

Przykro mi, prowadzę życie nocne w lokalach..pisałem niedawno tu.

Edytowane przez 747
4 minuty temu, jezz napisał:

Odszczekiwać się potrafisz. Poza tym mizeria intelektualna.

4 minuty temu, jar1 napisał:

ciebie wszyscy zdradzają

Co wpis, co zdanie, to strzał kulą w płot, wygląda na to że słabo znasz życie, że nie masz orientacji dotyczącej podstaw ludzkich zachowań, to frustrujące  - odczytać coś takiego, odpuść sobie więc własne opinie bo słabo to wygląda.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

mizeria intelektualna.

Tobie deklaracje Izraela nie przeszkadzają ?

Polaku ?

12 minut temu, 747 napisał:

PiS przejął rządy w republice bananowej

PiS tworzy republikę bananową. Mają już wybitne osiągnięcia w tym zakresie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 godziny temu, jezz napisał:

była przekupna ciemna masa.:)

Która przeszła na stronę PiS-u. I przy okazji, zmieniła nieco nazwę na "ciemny lud".

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

9 minut temu, Lech36 napisał:

PiS tworzy republikę bananową

PiS - u nie ma, nie rządzi, rządzą popłuczyny z Unii Wolności, Jarosław Kaczyński ma już swoje lata, chciał po sobie i Śp Bratu zostawić wieże, nic w tym złego, tylko że jeszcze oprócz tego jesteśmy my - naród, mamy swoją godność i chcemy wstać z kolan po IIWŚ, oraz mieć przyszłość, perspektywy.

Rozumiesz ?

Dobrze że chociaż współpracują z Japonią, w kwestii wydobycia węgla.

Tusk chciał węgiel oddać Niemcom.

Czy jest coś czego Tusk nie chciał im oddać...?

Własnego wynagrodzenia.

16 minut temu, Bobcat napisał:

Nie Ty będziesz o tym decydował.

Nie wykręcaj się sianem, nie zmieniaj tematu, przeszkadzają Tobie deklaracje żydowskie dotyczące Polaków czy nie ???

Masz z tym problem aby wprost odpowiedzieć konkretnie ???

41 minut temu, Bobcat napisał:

Odszczekiwać się potrafisz. Poza tym mizeria intelektualna.

Strasznie się przejąłem twoją merytoryczną wypowiedzią.:)

34 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Która przeszła na stronę PiS-u. I przy okazji, zmieniła nieco nazwę na "ciemny lud".

Przecież dokładnie o tym napisałem.

Ciemny lud przeszedł bez użycia wazeliny. Wystarczyła dobra kiełbasa.

Zawsze to lepsze od szczawiu i mirabelek.:)

Godzinę temu, jezz napisał:

Nie ma problemu. Już dwa razy odpowiadałem na to samo. Nie wiem tylko dlaczego zamiast sklepikarz zamieniło mi ma snowboard ale to nic.:)

Zgadza się.  Nie zmieniło to ani trochę sensu Twojej wypowiedzi :)

36 minut temu, jezz napisał:

Strasznie się przejąłem twoją merytoryczną wypowiedzią.:)

Podobnie jak ja wszystkim co tu piszesz towarzyszu PiS-owska wazelino.

Godzinę temu, jezz napisał:

Zabawne że zawsze największym marzeniem PiSu okazuje się dorównanie PO bądź innym adwersarzom.  Nb. Ciemny lud to Wasza własna narracja a wazelina mając krystalicznego firera to konieczność żeby się wierni druhowie nie pokaleczyli.  

59 minut temu, 747 napisał:

PiS - u nie ma, nie rządzi, rządzą popłuczyny z Unii Wolności,

W PiS to raczej popłuczyny po PZPR, np. tow. Piotrowicz. Jemu zmiany które wprowadza Prezes są bardzo bliskie sercu. Pewnie dlatego wykazuje się taką żarliwą postawą.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Godzinę temu, 747 napisał:

Dobrze że chociaż współpracują z Japonią, w kwestii wydobycia węgla.

Tusk chciał węgiel oddać Niemcom.

Myślisz że współpraca przy węglu z Japonią będzie bardziej opłacalna? Zależy w czym Japończycy mieli by nam pomóc w sprawie tego węgla. 

20 minut temu, Bobcat napisał:

Podobnie jak ja wszystkim co tu piszesz towarzyszu PiS-owska wazelino.

Nic ci nie pozostało innego jak tylko personalne zaczepki. Można powiedzieć, że to twoja specjalność.:)

19 minut temu, Zbig napisał:

Zabawne że zawsze największym marzeniem PiSu okazuje się dorównanie PO bądź innym adwersarzom.  Nb. Ciemny lud to Wasza własna narracja a wazelina mając krystalicznego firera to konieczność żeby się wierni druhowie nie pokaleczyli.  

Jaka wasza, bo nie bardzo rozumiem?

27 minut temu, Zbig napisał:

Zgadza się.  Nie zmieniło to ani trochę sensu Twojej wypowiedzi :)

No patrz, a myślałem, ze mi cos ciekawego napiszesz o funkcjonowaniu dyskontów i jak to PIS zrobił im dobrze. Przecież znasz to z własnych obserwacji.:)

Zawiodłem się na tobie.

19 minut temu, jezz napisał:

Nic ci nie pozostało innego jak tylko personalne zaczepki. Można powiedzieć, że to twoja specjalność.:)

Jak zawsze macie rację towarzyszu klakierze PiS-u.

24 minuty temu, Lech36 napisał:

Myślisz że współpraca przy węglu z Japonią będzie bardziej opłacalna? Zależy w czym Japończycy mieli by nam pomóc w sprawie tego węgla. 

Japonia kupowała węgiel w Polsce chyba w latach 70-tych ubiegłego stulecia. @747ma nieświeże informacje.

42 minuty temu, Zbig napisał:

Zabawne że zawsze największym marzeniem PiSu okazuje się dorównanie PO bądź innym adwersarzom. 

Podobnie jak mając (jak głosili) najlepszy w historii ludzkości ustrój polityczny, społeczny i gospodarczy największym marzeniem ZSRR było doścignąć i prześcignąć Zachód, gdzie panował (według ich propagandy) gnijący i upadający kapitalizm.

35 minut temu, jezz napisał:

Jaka wasza, bo nie bardzo rozumiem?

Nieudaczna, jak na symetrystów z Koziej Wólki przystało ;-)

36 minut temu, jezz napisał:

No patrz, a myślałem, ze mi cos ciekawego napiszesz o funkcjonowaniu dyskontów i jak to PIS zrobił im dobrze.

Myśl, myśl.  Myślenie ma ogromną przyszłość ;-)   PiS wprowadził durne prawo, aby zrobić na złość tym których nienawidzi, kosztem wbicia noża w plecy tym co na niego głosowali.  16 tysięcy małych polskich sklepów upadło a dyskonty rosną w siłę.  Coś już Ci świta, myślicielu od siedmiu boleści?

Teraz, 747 napisał:

W nowych metodach exploatacji.

No tak zapomniałem że PiS stawia na węgiel więc trzeba będzie opracować nowe metody wydobycia z dużych głębokości no i oczywiście nowe metody leczenia ludzi z kłopotami po smogowymi.

Węgiel daje nam niezależność.

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Niesiołowskim

Niesiołowski korzystał podobno z usług, co oznacza że miał co najmniej ograniczone powodzenie..

Jak słucham narracji PiS w sprawie Srebrnej to mam pewność, że jest to megaafera.

Politycy PiS opowiadają już takie farmazony że głowa boli. W tej chwili mamy w zasadzie dwa argumenty. Pierwszy jest taki, że Prezes mówi że nic nie było, więc nic nie było bo Prezes zawsze ma rację.

Drugim argumentem jest stwierdzenie, że pierwszy argument wystarczy.

Mnie niestety nie wystarczy i z zainteresowaniem czekam na ciąg dalszy. Tzn. na następne odcinki serialu "Na Srebrnej".

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.