Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, asterix1 napisał:

Na to nie ma żadnej obrony- obojętne kto to jest 

jest to NIEDOPUSZCZALNE

Nie ma?

To poczytaj sobie mulsika.

Ludzie niezrównoważeni pokroju Browna byli i będą. Problem zaczyna się wtedy gdy ich popieprzone poglądy zaczynają zyskiwać zwolenników.

Na szczęście wszystko wskazuje na to, że te 12% wzięły się z innych przyczyn niż sympatia do poglądów tego hitlersyna.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Cyba tak. Widać to po wpisach 747 który od jakiegoś czasu wyraźnie obraził się na Prezesa.

Bo to realista i nie wierzy w dozgonną miłość.

9 minut temu, jar1 napisał:

Stąd też te "strzelnice", jako bezpośrednia droga do "rozwoju Polski". 

Pomysł PIS, strzelnice zamiast orlików, też nie był przypadkowy.

Zwrot kamienicy przy tym to może być małe miki,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, Zbig napisał:

Na szczęście wyborcy powiedzieli Sorry Gregory...

Tylko że ta kreatura dale łazi po tej ziemi i roztacza uroczy fetorek ciemnogrodu. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

13 godzin temu, szaman777 napisał:

Od czasu gdy odszedł Vlado żadnej rotacji szczególnej nie było. Przybyło kilku moderatorów, kilku straciło flagę moda jedynie ze względu na całkowitą nieaktywność na forum. Aktualna lista jest publicznie dostępna tutaj:

Pytałem, bo przyzwyczaiłem się do nowego. Ale, Arkadowski zniknął...

Wracając do tematu.

Kolejna stłuczka samochodu SOP. Tyle tylko, że tym razem wyjdzie sporo taniej, bo to Skoda (chyba Fabia), Walnięta w tył, to może nawet zarobią? Delikatnie sugerowałbym zmianę nazwy szacownej instytucji na "SOP - Nauka jazdy dla posiadaczy prawa jazdy".

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

3 godziny temu, jezz napisał:

en pan jest adwokatem i wypowiada się na temat podobnej sprawy.

ten pan sie moze wypowiadac a przepis jest jednoznaczny.Niech ten pan uda sie i zmieni.Znam innego pana ktory ma odmienne zdanie tyle ze nie pisuje w gazetach,

2 godziny temu, jezz napisał:

na w tym aucie tylko siedziała a prowadziło dziecko.

co to mnie ku..wa obchodzi. Takich sytuacji jest dwadziescia dziennie matolki.Czy o kazdej bedziecie pisac czy tylko o kaliszu tak wam wyszło.

a to w ktorym miejscu??Filozofie.Bronie kalisza, zony kalisza czy jego tesciowej?I nie musisz odpwiadac gdzie go bronie bo to zupelnie mnie nie interesuje.W kazdym razie sledz sytuacje i relacjonuj .Bierz przyklad z tomusia i slawusia bo to jest ich zywioł.Twoj jak widze tez..Koniecznie napisz czy bronił ja maz czy kolega meza.To wazne.

Edytowane przez muls
1 godzinę temu, jezz napisał:

Zwrot kamienicy przy tym to może być małe miki,

Ukryta Zawartość

No właśnie. Dobry przykład. Piskorski za podobne przekręty został usunięty z PO. Ciekawe, czy PiS będzie miało na tyle odwagi, żeby usunąć z koalicji niejakich Wąsików, Kamińskich czy ..... Kaczyńskich? Tak tylko pytam, nie żebym na coś liczył. Jedynie mogę spodziewać się trochę hejtu od kolegów userów:-)

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Pomysł PIS, strzelnice zamiast orlików, też nie był przypadkowy.

To jeden pies, czyli dobra zmiana.

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Na szczęście wszystko wskazuje na to, że te 12% wzięły się z innych przyczyn niż sympatia do poglądów tego hitlersyna.

Tu nie ma miejsca na sympatie. Jest nienawiść do "innych, którzy są winni". To jest spoiwo łączące ten obóz "patriotyczny".

Edytowane przez jar1
37 minut temu, muls napisał:

ten pan sie moze wypowiadac a przepis jest jednoznaczny.Niech ten pan uda sie i zmieni.Znam innego pana ktory ma odmienne zdanie tyle ze nie pisuje w gazetach,

Napisz do niego oficjalny list, że ci nie odpowiada jego wypowiedź. W swoim zwyczaju możesz mu dopisać, że jest kretynem.:)

42 minuty temu, muls napisał:

co to mnie ku..wa obchodzi. Takich sytuacji jest dwadziescia dziennie matolki.Czy o kazdej bedziecie pisac czy tylko o kaliszu tak wam wyszło.

Widzę, że zaczyna cię ponosić, dlatego uwielbiam "dyskusje" z tobą.

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

z własnej woli słuchać

Pisałem już dawno, że wielu jeszcze będzie wspominać drugiego Kaczyńskiego z rozrzewnieniem.

PiS - u nie ma, nie mogę za to odpowiadać, rządzą popłuczyny, trzeci garnitur z Unii Wolności, - ile razy już o tym wspominam, nie obraziłem się na Jarosława Kaczyńskiego, - stwierdzam czyste fakty materialne  i Ty dobrze o tym wiesz.

Ośrodki takie jak środowisko Reżysera jest tylko tego pokłosiem i doskonale sobie z tego zdajesz sprawę i muls.

Ludzie patrzą i nie mogą uwierzyć co ta władza wyprawia, co pod tą władzą się dzieje, czują że coś tu nie gra, drugi Kaczyński miał być nieudacznikiem i biedakiem, a usiłuje postawić wieże, miał być genialnym strategiem, a nie przewidział że z inwestycji mogą być nici, jeszcze może wyniknąć katastrofa wizerunkowa dla PiS, jego samego i dla Polski, jeszcze sojuszu z USA, pożar gasi dorzucaniem pieniędzy wyborcom, w nadziei na ponowny wybór aby nadal utrzymywać przy władzy osoby, które stoją w nadchodzących wyborach w kolejce do bogactwa.

To żenujący spektakl.

Każdy, kto by naraził PiS na straty wizerunkowe w tej skali, leciałby z partii z hukiem, ale nie drugi Kaczyński, on nie, on może popełnić dowolne faux pas i nadal rządzi tym cyrkiem pod dumną nazwą Prawo i Sprawiedliwość według prezesa i akolitów..

Przywróceniem Rachonia chcieli ludziom oczy zamazać.

Katastrofę w Smoleńsku niech wyjaśnią, bo MIGI padają jak muchy..jakie wnioski wojsko wyciągnęło..dobrze że pilot przeżył..

12 minut temu, jezz napisał:

czyna cię ponosić, dlatego uwielbiam "dyskusje" z tobą.

no i??Tak samo jak tomus ciebie?

2 minuty temu, 747 napisał:

o by naraził PiS na straty wizerunkowe w tej skali, leciałby z partii z hukiem, ale nie drugi Kaczyński, on ni

numerek a moze teraz to kaczynski trzymany jest za ...jaja?

Edytowane przez muls

Ukryta Zawartość

bardzo ciekawa lektura,,,swoi ,swoim nie dadza oderwac sie od "koryta"

"Minęło kilkanaście tygodni od zmiany władzy w urzędzie marszałkowskim województwa małopolskiego. Rządy w regionie objęło Prawo i Sprawiedliwość. Jednak politycy Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego, którzy do tej pory piastowali wysokie funkcje w urzędzie już znaleźli dla siebie nowe zatrudnienie. Przygarnął ich Jacek Majchrowski. Dla części z nich stworzono nowe stanowiska, powstała też nowa miejska spółka".

Ukryta Zawartość

i co tomus?? kazdy gdzies musi pracowac jak mowi klasyk.Tylko ty na garnuszku u mamusi bo na liste nie dali.

Edytowane przez muls
2 minuty temu, muls napisał:

kaczynski trzymany

Jest przecież nagrany, to zupełnie oczywiste, tylko ten co ujawni może spotkać nieprzyjemne osoby z CIA..

Może ktoś zarejestrował rozmowę z kotem..z tego by się już nie podniósł..

Pamiętaj że nagrana jest też druga strona okrągłostołowa, Niesiołowski został wstępnie i ostrzegawczo rzucony na pożarcie, ale on nikogo nie obchodzi, jednak sygnał był czytelny dla zainteresowanych, wiedzą kto jest Prokuratorem..

6 minut temu, tomek7776 napisał:

Dla części z nich stworzono nowe stanowiska

To dobrze że ludzie mają gdzie się spotykać i knuć jak wywrócić Jarosława Kaczyńskiego...

Oni tam niczego innego nie robią, to nowy zawód, więc i miejsca pracy musiały być stworzone...nowe..

Żenada.

3 minuty temu, muls napisał:

zbyszek

ZZ ciężko pracuje, jednak ile może jeden człowiek..?

22 minuty temu, 747 napisał:

rządzą popłuczyny

To prawda, niestety. Ale, jak przekonać o tym "ciemny lud"?

11 minut temu, 747 napisał:
13 minut temu, muls napisał:

ZZ ciężko pracuje, jednak ile może jeden człowiek..?

Jeśli pracuje, to chyba tylko nad tym, aby wykolegować kolegów z partii. Niestety, nie dla kraju.. 

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

26 minut temu, muls napisał:

spadaj jeezik a zacznji studiowac PRAWO.

a nie literature.

Wujek dobra rada staje się agresywny.:)

Taka to "dyskusja" z tobą.

Po co mam studiować. Poczytam ciebie i już wszystko wiem.:)

Tak jak z jazdą po pijaku.:)

A propos jazdy, doszedłeś już czy tankując paliwo bardziej dorabiasz Orlen czy Lotos?:)

45 minut temu, muls napisał:

i co tomus?? kazdy gdzies musi pracowac jak mowi klasyk.Tylko ty na garnuszku u mamusi bo na liste nie dali.

No pewnie, koryta są tylko te właściwe i te niewłaściwe.

Te rozumiem stoją oo jasnej stronie mocy?

4 godziny temu, jezz napisał:

Nie ma?

co ja mam czytać to zostaw mi dobrze?

i nie wciskaj dziecka w brzuch ze muls(czy ktokolwiek inny) jest za tym czy tamtym (jak jestes taki mondry to nie muszę ci pisac   za czem....)

7 minut temu, asterix1 napisał:

co ja mam czytać to zostaw mi dobrze?

i nie wciskaj dziecka w brzuch ze muls(czy ktokolwiek inny) jest za tym czy tamtym (jak jestes taki mondry to nie muszę ci pisac   za czem....)

A co mały mocarzu, wy wciskacie tu różne rzeczy i wszystko jest ok.

Też nieźle pociskałeś a jak przyszło co do czego to sam wiesz co było.

Nie bądź więc taki mondry.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.