Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
"W 2000 roku ks. prof. Donald Cozzens, teolog i terapeuta, były rektor seminarium duchownego w Cleveland, w głośnej publikacji „Zmieniające się oblicze kapłaństwa” podał, że od 30 do 58 proc. amerykańskich duchownych to osoby o orientacji homoseksualnej. Podobne szacunki przedstawił zmarły w sierpniu tego roku Richard Sipe. Według byłego benedyktyna 30-50 proc. amerykańskich duchownych to osoby o orientacji homoseksualnej, a w przypadku biskupów może to być nawet 70 proc."
https://oko.press/to-nie-homoseksualizm-jest-winny-pedofilii-w-kosciele/
Pod latarnią najciemniej...
Niezły progres, nie podaje ile procent wśród kardynałów?
4 minuty temu, tomek7776 napisał:

wszystko co napisales w audio,to nie ma juz zadnego znaczenia.jest bezwartosciowe.

Domyślam się, teraz Prezes i jego ferajna będzie budować nową rzeczywistość w której wiara będzie dominować, może nawet obejmie audio i ulży fanom różnych teorii voodoo.  

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 minuty temu, Sine Metu napisał:

ezły progres, nie podaje ile procent wśród kardynałów?

no i wsrod siostr zakonnych.

3 minuty temu, glazior napisał:

ak to nie, a ich idee ?

te idee glazior pokrywaja twoje razem z gowa.Wiekszosc wybitnych artystow to geje.W tym ci ktorych sluchasz.

Edytowane przez muls
1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

źródłem dochodów

Stawałem w kolejkę do rzeźnika po południu, aby kupić na drugi dzień, nie rano wraz z otwarciem sklepu, tylko po 15 kiedy rzucano kolejny towar, bo jak ktoś chciał kupić rano to stawał w kolejkę rano poprzedniego dnia, DZIŚ Mercedesami jeżdżą ludzie, których nie widywałem w kolejce za mięsem, ciekawe, nie jedli, czy co, to jak przetrwali w jaki sposób do dziś, że jeszcze stać ich na nowe luxusowe Mercedesy ..

Więc nie przebąkuj mi tu na temat jak zarabiają Polacy, bo widziałem w 1989 kto co miał i widzę czym jeździ dziś.

no i zasluga to kurdupla ktory zmiane przespał

1 minutę temu, 747 napisał:

ięc nie przebąkuj mi tu na temat jak zarabiają Polacy, bo widziałem w 1989 kto co miał i widzę czym jeździ d

u mamusi.

1 minutę temu, 747 napisał:

Stawałem w kolejkę do rzeźnika po południu, aby kupić na drugi dzień,

Historia lubi się powtarzać.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

istoria lubi się powtarzać.

bedzie rzeznik nie bedzie miesa

zupelnie nie zalapales dowcipu

2 minuty temu, Sine Metu napisał:

upełnie nie złapałeś dowcipu.

Edytowane przez muls
Teraz, muls napisał:

bedzie rzeznik nie bedzie miesa.

Obecnie jest jeszcze możliwa druga opcja, będzie mięso nie będzie rzeźnika. Coraz większej liczbie narodu nie chce się pracować z powodu rozdawnictwa.

2 minuty temu, muls napisał:

zasluga to kurdupla

W 1991 roku jeździłem luxusową limuzyną, lepsze mieli tylko cinkciarze i osoby poukładane wysoko lub z urodzenia.

Zarobiłem ciężko pracując i nie był to zespawany z dwóch części Mercedes z szrotu w RFN.

A miałem 23 lata, zaledwie.

Od Jarosława Kaczyńskiego nie dostałem NIC !!!

A to dzięki takim jak Gadowski i anonimowi blogerzy uzyskał władzę.

Miał pozabierać Mercedesy tym, którzy nie stali w kolejce, tylko wepchnęli się na chama.

Nie zrobił tego, a obiecał.

Nie zrobił też niczego dla siebie, nie postawił wież.

Jest więc nieudacznikiem.

Grzegorz Schetyna jest daaaleko za nim w tyle, więc jak określić jego sytuację jako polityka-historyka ?

Manekin ?

Szczerze mi żal Jarosława Kaczyńskiego, że nie ma tych swoich wież, teraz może jako niezrealizowany, pociągnąć wielu za sobą na dno.

A mogło być tak pięknie, - dwie wieże Śp Lecha i Jarosława Kaczyńskiego, - byłby cel wycieczkowy w Warszawie, godny, warty uwagi, a tak, tylko procesy rozpacz odejście wielu wyborców, przekupstwo by jednak wygrać głosowanie - jakie to typowe polskie zachowanie.

Dlaczego nie odszedł skoro przegrał najważniejszą z bitew.

Może Mosbacher mu nie pozwoliła, albo obiecała, że może jeszcze wieżowce powstaną, tylko niech odda te 300 miliardów Żydom.

Może się nie zgodził i jest bohaterem, a my nie wiemy.

A może oddaje pod stołem za pomocą słupów.

Dowiemy się za jakiś czas.

Wiadomo, że stek.

Wszak zaczął coś pieprzyć o mięsie.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Stek bredni

Musiałeś jeździć Sierrą w 1991, tacy jak Ty kupowali właśnie takie samochody, dużo się przemieszczałem wówczas, widziałem ich dziesiątki w kolejce w Świecku.

Siedzieli w nich ludzie w specyficznych wówczas modnych dresach..

Polacy.

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

coś pieprzyć

Raczej nie kupuje się francuskich samochodów.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Zero komentarzy z mojej strony, proszę tylko o sprawdzenie ilości głosów w znalezionych przeze mnie głosowaniach.
Co  nie WYKLUCZA  że taki był faktycznie wynik sondy.

0b73ae6081e86af7d4dedd6aa5cd0be5.jpg
34 minuty temu, 747 napisał:

stawałem w kolejkę do rzeźnika po południu

To chyba w latach 80tych ub. wieku ?

Edytowane przez jar1
2 minuty temu, Bobcat napisał:

czasoprzestrzeni

Polaków rdzennych rodowitych odsunięto od wszelkiej możliwości decydowania o własnym losie.

Wyjechali za granicę.

2 minuty temu, jar1 napisał:

w latach 80tych

Oczywiście.

Stałeś też kiedyś w takiej kolejce ?

Jeżeli przedstawicielami "Polaków rdzennych i rodowitych" są ludzie pokroju Twojego reżysera-neohitlerowca to bardzo dobrze że odsunięto od decydowania. O czymkolwiek.

Po lekturze wpisów z ostatnich kilku stron zastanawiam się, czy zidiocenie zwolenników PiS może pójść jeszcze dalej, czy granica już została osiągnięta.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Na sesji rady miasta Gdańska 7 marca radni przyjęli  trzy uchwały w sprawie ks. Henryka Jankowskiego. Zdecydowali o:

pozbawieniu prałata tytułu Honorowego Obywatela Miasta Gdańska (19 głosów za, 1 przeciw);

rozbiórce jego pomnika, który stoi przed kościołem św. Brygidy (20 głosów za, 1 przeciw);

zmianie nazwy skweru, na którym stoi pomnik — teraz nosi imię Księdza Henryka Jankowskiego (20 głosów za, 1 przeciw).

Radni PiS nie wzięli udziału w głosowaniu."

Tak właśnie PiS chroni polskie dzieci.  

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
7 minut temu, Jaro_747 napisał:

zastanawiam się

Zastanów się co wypisujesz.

Zobacz jak pracują Japończycy, jak ćwiczy nawet Hyuna żeby być na szczycie, zwróć uwagę jak potężną pracę wykonał Robas aby powrócić na tor F1, czyli można, więc z jakiego powodu człowiek, który tylko kombinuje jak ukraść pieniądze najmniejszym wysiłkiem i ryzykiem ma dostać od społeczeństwa przyzwolenie na takie wzbogacenie się ?

Dlaczego społeczeństwo za pomocą swych reprezentantów nie odsyła tych person do zakładów penitencjarnych ?

Coś tu nie gra.

Mogą być w zmowie, albo są zastraszani.

Tak czy inaczej mamy w Polsce patologiczny stan statusu materialnego i społecznego.

Teraz jak wejdą tu Żydzi z tymi odebranymi nam 300miliardami - to przez 100 lat będziemy z tego wychodzili bez gwarancji że się w ogóle uda.

Czy Ty zdajesz sobie sprawę z skali zagrożenia ?

Rosja z swoimi wojskami to przy tym dziecinne igraszki są, bo oni musieliby sprawiać pozory, że Polska ma jakąś suwerenność, Żydzi nie, zajmą wszystko co tylko jest do opanowania i jeszcze za kwestionowanie tego stanu rzeczy pozamykają ludzi za mowę nienawiści i antysemityzm wyssany.

Z wielkich zniszczeń wojennych wychodzi się w 30 lat przy dzisiejszej technologi jeszcze szybciej by można, Żyd jak położy rękę na czymś to może nigdy nie odpuścić dobrowolnie.

Czyli znów typowe polskie błędne koło, - głupota, powstania, krew ..walka narodowo-wyzwoleńcza.

Szkoda Polski.

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Gomułkę przewróciły drastyczne podwyżki cen. PiS idzie dokładnie tą samą drogą

Przecież pomagają m.in. polskim drobnym sklepikarzom, którzy nie mają marek własnych. Dziwne, że ci się nie podoba.

9 minut temu, jar1 napisał:

Tak właśnie PiS chroni polskie dzieci

PiS się rozpadnie.

PiS czekał cierpliwie 8 lat aby się nachapać przy korycie, ci ludzie oszukiwali społeczeństwo patriotyczną gadką, teraz widać kto stoi w kolejce po miliony z Parlamentu Europejskiego.

Zasłużeni.

A co z obudzeniem polskiej przedsiębiorczości i innowacyjności ?

Nic.

Nie ma zgody mocarstw ościennych, jak zwykle..

Tu ma być montownia Wall Street.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.