Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, Bobcat napisał:

Beata Kempa skamle że dostaje pogróżki. Jakie to przykre. Ten kaszalot jest przedstawicielką sił politycznych które jak powszechnie wiadomo błyskawicznie zareagowały gdy na szubienicach wieszano portrety posłów a innym przysyłano akty politycznego zgonu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no tak bo kopaczka to fotomodelka w/g ciebie,,,,

Ukryta Zawartość

25 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

mądre rzeczy ci przedstawia, orkę u podstaw uskuteczniając

25 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

siorbie kawkę

Jesteś tak mądrym człowiekiem, jakiego tylko mogę sobie wyobrazić.

Edytowane przez 747
7 minut temu, tomek7776 napisał:

no tak bo kopaczka to fotomodelka w/g ciebie,,,,

Przynajmniej jest inteligentna. W przeciwieństwie do Kempy.

tak intaligencja na poziomie powiatowego felczera,widac jakich masz idoli.

a jaka prawdomowna,,,,,,a jaka oczytana w dinozaurach,,,,,,

bobik

nie kompromitruj sie,

3 minuty temu, tomek7776 napisał:

tak intaligencja na poziomie powiatowego felczera,widac jakich masz idoli.

a jaka prawdomowna,,,,,,a jaka oczytana w dinozaurach,,,,,,

bobik

nie kompromitruj sie,

Gdzież bym śmiał. Przecież najinteligentniejsi są Sasin, Suski i Jurgiel. Oraz Błaszczak którego osoba wywodząca się z tych samych korzeni (Ludwik Dorn) nazwała "chodzącym deficytem intelektualnym".

Poza tym kompromitować się w oczach kogoś Twojej preweniencji to zaszczyt.

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

A tutaj niektórzy piali z zachwytu nad rzekomym spadkiem Gazety Wyborczej. Spadkiem który sami sobie wymyślili, gdyż zapoznali się wyłącznie z danymi dotyczącymi nakładu papierowego. Zapomnieli (biedaczyska) że jest jeszcze prenumerata elektroniczna, która tak rośnie że nakład łączny wykazuje tendencję wzrostową,

Czytałeś artykuł z linku, który wkleiłeś?

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Etatowego propagandzistę można poznać m.in. po tym, że przekazuje swoje myśli jednoznacznie, dla każdego zrozumiale ale nie bezpośrednio i nie wprost. Po to aby w razie czego rżnąć głupa i żądać cytatów jego wypowiedzi. Doskonale wie że wprawdzie precyzyjnie przekazał taką a nie inną myśl, ale nie wprost, więc dosłownych cytatów nie ma. Wtedy tryumftuje. Na tym polega jego erystyka.

To teraz ty oficerze polityczny nie rżnij głupa tylko wskaż gdzie taka treść została przekazana.

Tylko tak konkretnie, bez tego twojego bełkotu.

Ukryta Zawartość

28 minut temu, jar1 napisał:

I jeszcze 500 + dla proboszcza na każdego ministranta !  ?

A gdy ministrant zajdzie w ciążę - to jeszcze cosik się uskrobie!

Zgodnie z katolską zasadą, że 'pambuk dał dziecko, da i na dziecko'.

I rodzinka będzie jak złoto!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Kot, jak zwykle.
20 minut temu, tomek7776 napisał:

nie na temat komentarz......

Nie na temat twoje reżimowe propagandowe gówno którym śmigasz na wszystkie strony. Pajaca robisz z siebie i tyle.

To znaczy nie tyle robisz, co przypominasz kim jesteś.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Muls siedzi w chałupie, siorbie kawkę, uczy takich jak ty myśleć, mądre rzeczy ci przedstawia

Wyszedł ci ten żart.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Odwrócenie argumentu o 180 stopni ze zmianą adresata na stronę przeciwną. Klasyka propagandy ZSRR.

Jest :)))))) 

1 godzinę temu, jar1 napisał:

I jeszcze 500 + dla proboszcza na każdego ministranta !  ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, muls napisał:

"wara od naszych dzieci", a jego homofobicznej retoryce

Czy określenie aby "jegowysokościrabiejskości" odwalili się od dzieci jest homofobią?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)

Czy wyście się ze skrajną prawicą na łby pozamieniali, szanowni obrońcy demokracji?” – pyta Adrian Zandberg z partii Razem.

"Poseł Platformy prowadzi na Twitterze żenujące "śledztwo" nt Rabieja i Kaczyńskiego. Rostowski już policzył homoseksualistów i wie, że "nie ma partii w Polsce, gdzie jest więcej gejów niż w PiS". Czy wyście się ze skrajną prawicą na łby pozamieniali, szanowni obrońcy demokracji?" – napisał Zandberg na Twitterze.

haha, ha, haha!

Gość

(Konto usunięte)

i jeszcze pare komentarzy po wygłupach Rabieja

"

To nie jest prywatna wypowiedź Rabieja. Ta wściekłość i to szybkie dementi ze strony Grzegorza Schetyny... ja mu się nie dziwię, bo Paweł Rabiej po prostu ujawnił to, co miało być skrytą tajemnicą, co miało być ogłoszone po wyborach – ocenił polityk. – To nie my narzucamy tematy ideologiczne, to nasi konkurenci chcą narzucić Polakom ideologię

Marek Sawicki z PSL podniósł kwestię powiązań Jarosława Kaczyńskiego z Pawłem Rabiejem. – To jest wychowanek Kaczyńskiego, były współpracownik Porozumienia Centrum – zauważył Sawicki. Stwierdził, że adopcja dzieci przez homoseksualistów to tylko "propozycje Rabieja". – Ja o marzeniach i fobiach nie chcę dyskutować – uciął poseł PSL.

Doradca Andrzeja Dudy, Paweł Mucha, zaznaczył, że Koalicja Europejska powinna jasno określił swoje stanowisko wobec adopcji dzieci przez LGBT. Natomiast Barbara Dolniak z Nowoczesnej stwierdziła, że "w każdym ugrupowaniu są osoby o różnych poglądach". Łukasz Rzepecki z Kukiz'15 zażądał dymisji Rabieja. – Jeśli takiej dymisji nie będzie, to znaczy, że Trzaskowski legalizuje tę wypowiedź – oznajmił.

a tutaj slawus trzecia mysl geniusza do rozbioru przez ciebie.I daj sobie spokoj j z tym  Rabiejem bo i tak nie wiesz o co chodzi.

za krytykę komunizmu szło się do więzienia albo na śmierć pod rządami komunistów. Podobnie genderyści chcą, aby za krytykę ich ideologii, szczególnie homoideologii, ludzie szli do więzienia, żeby zamykano im usta. Właściwie większość Polaków negatywnie ocenia homoideologię czy genderideologię, czyli oznaczałoby to, że większość Polaków trzeba by zamknąć w więzieniu, tworzyć obozy koncentracyjne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, muls napisał:

przekaz dnia jest hi hi hi.Zaraz napisze do kurdupla slawus.

pisz na Berdyczów!

a dla Ciebie i bobcata mam dobrego kandydata głosujcie na niego i jego dwie partie, które wzajemnie się skundliły , by nie napisac mocniej:)

Timmermans, będący kandydatem europejskich socjaldemokratów na przewodniczącego Komisji Europejskiej, w czasie spotkania poinformował dziennikarzy, że zamierza również w Polsce wziąć udział w kampanii wyborczej poprzedzającej wybory do Parlamentu Europejskiego. – Nikt nie może powiedzieć, że jestem w Polsce osobą nieznaną – podkreślił. Wiceszef KE ma uczestniczyć w wiecach Sojuszu Lewicy Demokratycznej i partii Wiosna Roberta Biedronia.

pomysle jak bedziesz mial cztery propozycje.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

ybory do Parlamentu Europejskiego. – Nikt nie może powiedzieć, że jestem w Polsce osobą nieznaną – podkreślił. Wiceszef KE ma uczestniczyć w wiecach Sojuszu Lewicy Demokratycznej i partii Wiosna Roberta Biedronia.

a to spowodowalo u ciebie drzenie łydek czy wzmozone pocenie sie?

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, muls napisał:

a tutaj slawus trzecia mysl geniusza do rozbioru przez ciebie.I daj sobie spokoj j z tym  Rabiejem bo i tak nie wiesz o co chodzi.

za krytykę komunizmu szło się do więzienia albo na śmierć pod rządami komunistów. Podobnie genderyści chcą, aby za krytykę ich ideologii, szczególnie homoideologii, ludzie szli do więzienia, żeby zamykano im usta. Właściwie większość Polaków negatywnie ocenia homoideologię czy genderideologię, czyli oznaczałoby to, że większość Polaków trzeba by zamknąć w więzieniu, tworzyć obozy koncentracyjne.

https://natemat.pl/267171,ks-dariusz-oko-w-portalu-radia-maryja-o-gender-i-gejach-cytaty

dobrze ,ze czytasz go po kawałku cytujesz kolegom i myslisz nad trescią

idziesz w dobrym kierunku i zmieniasz sposób rozumowania

a kumple Ci za to lajkują:)

, mulsik jestes kryptopopagandzistą i wywiazujesz się z tego zadania idealnie, po wyborach będę wnioskował o postawienie Ci pomnika w miejscu Jankowskego:)

ale musisz poczekac do końca roku i pracowac wytrwale

czwarta mysl idioty slawus specjalnie dla ciebie.Skup sie tak jak potrafisz i do roboty.Dasz rade.Wyjasnji tak jak wczesnie  ło co chodzi w tym belkocie

o w komunizmie za krytykę Stalina i Lenina szło się do więzienia, na Syberię albo dostawało się kulę w głowę. To są tradycje ateistyczne, komunistyczne, to zabranianie krytyki. Mamy nie krytykować ludzi, którzy stanowią większość chorych na AIDS, którzy stanowią do 40 proc. pedofilii, którzy mają nawet kilkuset partnerów seksualnych w życiu? To są absurdy.

Ukryta Zawartość

no co slawus temat cie wyczerpał i dostales rozwolnienia?Tooooooo moze cós latwiejszego?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
48 minut temu, xniwax napisał:

Czy określenie aby "jegowysokościrabiejskości" odwalili się od dzieci jest homofobią?

Nie, to zwykła głupota.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

i jeszcz pare "głosów poparcia" dla Rabieja

"Dla mnie to wypowiedź niedopuszczalna. Chcę bardzo jasno powiedzieć. Mam nadzieję, że do końca życia będzie starczyło mi sił i determinacji, żeby się takim postulatom przeciwstawiać. Pan prezes Kosiniak-Kamysz powiedział, że PSL na małżeństwa homoseksualne nigdy się nie zgodzi. Nie mam złudzeń, co do tego, że pewna rewolucja obyczajowa przyspiesza, że ten postulat za jakiś czas się pojawi. Ale na jakiś czas pan Rabiej zaryglował możliwość realizacji tego postulatu. Ja się z tego cieszę. To, co zrobił w Warszawie pan Trzaskowski podpisując kartę LGBT, to poważny błąd polityczny"

- stwierdził Jan Filip Libicki. PSL

To nie jest tylko tak, że jedną stronę chcę kartę LGBT, bo w części Koalicji Europejskiej jest chęć, by do tego doprowadzić. Dzieci powinny mieć prawo i do taty i do mamy, tak powiedział Paweł Kukiz i ja się z tym zgadzam. Dziwi mnie to, że w kampanii zaczynamy mówić o takich rzeczach. Powinniśmy skupić się w kampanii o rzeczach o wiele istotniejszych"

E. Zielińska z Kukiz

11 minut temu, slawek.xm napisał:

pisz na Berdyczów!

a dla Ciebie i bobcata mam dobrego kandydata głosujcie na niego i jego dwie partie, które wzajemnie się skundliły , by nie napisac mocniej:)

Timmermans, będący kandydatem europejskich socjaldemokratów na przewodniczącego Komisji Europejskiej, w czasie spotkania poinformował dziennikarzy, że zamierza również w Polsce wziąć udział w kampanii wyborczej poprzedzającej wybory do Parlamentu Europejskiego. – Nikt nie może powiedzieć, że jestem w Polsce osobą nieznaną – podkreślił. Wiceszef KE ma uczestniczyć w wiecach Sojuszu Lewicy Demokratycznej i partii Wiosna Roberta Biedronia.

Sam się skundliłeś sławuś i to chyba już dawno temu.

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, slawek.xm napisał:

Dzieci powinny mieć prawo i do taty i do mamy, tak powiedział Paweł Kukiz i ja się z tym zgadzam. Dziwi mnie to, że w kampanii zaczynamy mówić o takich rzeczach. Powinniśmy skupić się w kampanii o rzeczach o wiele istotniejszych"

a co z tego zrozumiales slawus bo to jest genialne..rzadkosc.Co z tego zostało ci w guwence.Potrafisz cos walnac rownie genialnego.

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, muls napisał:

no co slawus temat cie wyczerpał i dostales rozwolnienia?

Widzisz mulsik , Oko bardzo delikatnie i oglednie przekazał poglady  na temat samej ideologii gender i znakomicie ocenił środowiska LGBT domagające się praw im nienalezych

Oko wykazał sposób myslenia gejów , którzy dzieki swej "inności" uważają się za 4 porcentowy pępek swiata o którym nie wolno mówic żle , bo każde słowo krytyki równane jest z dyskryminacją "bogów"  seksu

5 minut temu, slawek.xm napisał:

ko wykazał sposób myslenia gejów , którzy dzieki swej "inności" uważają się za 4 porcentowy pępek swiata o którym nie wolno mówic żle , bo każde słowo krytyki równane jest z dyskryminacją "bogów"  seksu

slawus nie obchodzi mnie co oko mowi, obchodzi mnie co konkretnie POWIEDZIAL.

a tu slawus

rzykładem jest film "Kler". Tak ohydne rzeczy można mówić o księżach, a gejów nie można krytykować. Proszę zauważyć jaka sprzeczność. (…) Oni traktują nas jak podludzi, bo nie pozwalają nam mówić prawdy, chcą nas zastraszyć. To, co robią jest sprzeczne z prawami człowieka, pętają wolność słowa. To tak, jakby nam zabronić mówić, że dzień jest jasny, a noc jest ciemna.

dasz rade slawus.Przeciez to jest idiota a ty chiba nie??Ale ze W RM puszczaja idiotow.Slawus czy to jest normalne?Ale ty chiba wiesz cos na ten temat.

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, muls napisał:

dasz rade slawus

ja zawsze daje radę w przeciwieństwie do Ciebie:)

dobrze ,ze ksiądz Oko stał sie dla Ciebie autorytetem, to poważny krok w kierunku fajnej wieczności

do rzeczy slawus  wiecznosc to ciebie spotka wsrod idiotow w rodzaju oczka.

12 minut temu, slawek.xm napisał:

awsze daje radę w przeciwieństwie do Ciebie:)

widze to wlasnie i jezdem z ciebie dumny.Akurat nadajesz sie na ....wiecznosc .Moze nawet uda ci sie wlezsc na krzyz.I zawisnac.Obok rydzyka powieszonego za dupe.

patrz slawus jak caly swiat sie uczy od nas i idioty OKO

Sprawcy myśleli, że atakują Polkę
W poście na Facebooku, w którym Anca Si Piticii opisała zajście czytamy, że kobieta szybko starała się odejść, bo w jej stronę poleciały wyzwiska. Chciała przekonać nastolatków, by byli ciszej, bo w domu śpią dzieci, ale oni nie dawali za wygraną. "Uderzali mnie pięściami i kolanami w twarz i głowę. Kazali mi wracać do swojego kraju" – pisze poszkodowana.

Zaatakowana kobieta jest Rumunką, ale napastnicy byli przekonani, że trafili na Polkę. Dowodem na to są wulgaryzmy, które usłyszała. "Ty polska c ***, zasługujesz na lekcję" – mieli krzyczeć sprawcy.

34-latce udało się uciec i znaleźć schronienie u sąsiadów. Sprawcy odjechali uszkadzając jeszcze ogrodzenie i samochód. Pobita kobieta trafiła do szpitala. Obrażenia, których doznała w wyniku ataku pokazała na Facebooku.

a takie cos slawus bardzo lubiem i ty chiba tez.Moglbys to rozwinac tak jak oko zeby pojsc do wiecznosci.A tam sie posmiejecie razem z panem bogiem.

Pawłowicz przekracza granice w ataku na Biedronia. Posłanka PiS pyta o "związek faceta z kozą"

Ukryta Zawartość

no co jest slawus rozwalilo cie ze smiechu czy juz jezdes w wiecznosci.

Ukryta Zawartość

39 minut temu, muls napisał:

o w komunizmie za krytykę Stalina i Lenina szło się do więzienia, na Syberię albo dostawało się kulę w głowę. To są tradycje ateistyczne, komunistyczne, to zabranianie krytyki.

Głupek Oko może niech wspomni że reprezentowana przez niego instytucja wysłała na tamten świat w ciągu swego istnienia więcej ludzi niż Hitler, Stalin i Mao razem wzięci.

Gość

(Konto usunięte)
41 minut temu, Jaro_747 napisał:

Sam się skundliłeś sławuś i to chyba już dawno temu.

Timmermans wprowadził przeciw Polsce artykuł 7

"

Timmermans był też pytany, jakie widzi kolejne kroki w procedurze art. 7 wobec Polski. "Jednym z moich ulubionych poetów jest Kawafis, który napisał ten niezwykły poemat +Itaka+. On powiedział, że nagrodą dla Ulissesa jest nie samo dotarcie do domu, ale podróż, w której się zmierza do tego domu. Tak chciałbym opisać artykuł 7" - odpowiedział, dodając, że widział wiele debat, na których ludzi pytali, kiedy dojdzie do głosowania w Radzie UE nad kwestią praworządności.

"Jednak siłą artykułu 7 jest to, że angażujemy się - KE i Rada UE - w proces, który jest określony jako dialog. To, co jest największą siłą UE, to doprowadzenie kraju do tego, by zmienił swoje działania. (...) Siła artykułu 7 jest w procesie, nie w konkluzjach."

mówił ,ze wszystkie państwa okupowane przez Niemcy w tym Polacy kolaborowali z okupantami

"Polityk stwierdził także, że wśród wszystkie narody, które pozostawały pod okupacją hitlerowską (a w Europie dotyczy to także mieszkających w wielu państwach Żydów) kolaborowały z najeźdźcą hitlerowskim. - To rzeczywistość, z którą musimy się zmierzyć. To rzeczywistość, na której zbudowana została Unia Europejska. I której powinniśmy uniknąć w przyszłości - stwierdził Holender."

dostało się takze chrzescijanom

" Moje chrześcijańskie dziedzictwo nic dla mnie nie znaczy, jeśli prowadzi do wykluczania innych. To nie jest moje chrześcijaństwo. Ja zostałem wychowany i wyedukowany przez jezuitów i franciszkanów, i zapewne dlatego dzisiaj jestem socjalistą "

I teraz ten debil ma czelność szukac poparcia w naszym kraju?

dlatego napisałem ,ze partie go popierające skundliły się

ale oczywiście Ty nie masz nic merytorycznego do dodania , wystarcza Ci obrazanie mnie

Twoje ataki sa tylez śmieszne co żenujące

Edytowane przez slawek.xm
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.