Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A taki fajny, kudłaty... Mówię Wam .. jest cudny!?

Jest temat o kotach to wrzuciłbyś tam foty, myślę ,że koty nie obrażą się.

No, właśnie widzisz, Robsoniku miły - ja jestem taki strrrasznie gópi. Nic nie umiem. Z matmą i fizą - problemy miałem...

A już wkleić i "takich tam," - wklejań - to już wcale nie potrafię.

Choć temacik o koćkach... obserwuję zawsze. 

I czasem tam piszę!? 

I zaraz tam straszną, o Ożyrku, - pożerającą karmiácych  rękę - opiszę...?

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Kot, jak zwykle.
3 godziny temu, seniortelefono napisał:

"Czy tobie czasem, Wąski, sufit na łeb się nie spadł?"

Nie spadł, nie spadł. On ma więcej oleju w głowie, niż my wszyscy razem wzięci.
Ja, jak ten debil, wstaję o 4:30, żeby na 6:00 być w pracy, on natomiast, wstaje o której chce, siada do kompa o której chce, poklepie na kilku forach te swoje debilizmy ku chwale przewodniej myśli partii i nie wychodząc z domu, zarobi swoje.
Ku**a, tylko jak potem spojrzeć w lustro... ?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

po co nastepne ?

Warto zrobic wszystko by pis miał teraz w parlamentarnych 50 procent i to wystarczy by za 4 lata obudzić się w zupełnie innej rzeczywistości, czego i Tobie i sobie zyczę

tylko w takim przypadku i dla takiej alternatywy warto teraz głosowac na pis , bo taka sznasa nie zdarzy się pewnie juz za naszego zycia ?

Trudno uznać, że ktoś normalny może tęsknić za państwem autorytarnym. No chyba, że jest mięczakiem bez jaj który lubi, jak trzyma się go za mordę. W wątku o Rosji możesz sobie podyskutować z Jurijem o wyższości caratu nad demokracją.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, d-t-x napisał:

spoglądaj rzadko i z odrazą jakbys pił ocet ? to Ci pomoże ...

....zrozumieć dlaczego ludziom odechciewa sie głosowac na peło

"Jarosław Kaczyński chce od Platformy deklaracji w sprawie euro. Pomyślimy, jak tylko złoży zeznania w prokuraturze w sprawie Srebrnej, notarialnie zobowiąże się, że nie doprowadzi do polexitu - to odpowiedź Mariusza Witczaka (PO) na apel prezesa PiS ws. przyjęcia unijnej waluty.

srebrna przyczyniła sie do zwiększenia politycznej popularności pisu, a kaczor nigdy o polexicie nie mówił, wręcz przeciwnie

oba argumenty PO o kant tyłka potłuc, chłopaki stracili impet zmysł polityczny i nie maja zadnego pomysłu na pokonanie pisu poza chciejstwem

czekaja na niemieckiego siersciucha co by łaskawie otworzył paszczękę i  tym sposobem na początku maja przeciągnał wyborców na stronę KE

jak tak dalej pójdzie to za miesiąc KE bedzie miała mniejsze poparcie niz Biedroń

ubaw po pachy

uczcie się polityki od pisu!

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Trudno uznać, że ktoś normalny może tęsknić za państwem autorytarnym

nie wiesz o jakim państwie piszę, a moja mysl na pewno nie spełni sie przed odejściem JK

demokracja w obecnym kształcie jest dla Polski mało skuteczna i przy wiekszym niz obecnie rozdrobnieniu głosów w parlamencie zmusza do politycznych koalicji rozmywających  odpowiedzialność nalezy z tym skończyć i sa na to pomysły

Nieważne o czym myślisz - ważne co robisz bo tylko to realnie się liczy. A głosując na PiS powodujesz umocnienie kursu w kierunku państwa autorytarnego.  I to nie jest żadne straszenie i inteligenckie bajania - to już dzieje się na naszych oczach.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Zastanawiam sie skąd w PO takie idiotyczne odpowiedzi w sprawie wprowadzenia euro

Skoro kaczor pisze jednak o jego wprowadzeniu to jasno z tego wynika ,ze nie zamierza wyprowadzic Polski z unii

pomysły podpisywania jakichś cyrografów notarialnych w tej sprawie są straszną głupotą

politycy PO przestali myslec logicznie te wybory to będzie ich pogrom

23 minuty temu, slawek.xm napisał:

zmusza do politycznych koalicji rozmywających  odpowiedzialność nalezy z tym skończyć i sa na to pomysły

Ein Volk, ein Reich, ein Führer.

Właśnie obejrzałem sobie twego drabinkowego za mównicą. Rezon stracił i animusz. O nie dla € jakoś tak bez przekonania i wyrazu mruczał. Gdzie się podział ten zapał? Coś się nam jareczek wypalił. A sięganie po euro i nieudana próba straszenia tym Polaków świadczy o braku pomysłów (krowa+świnia sic!) na kampanię. Entuzjazmu na audiencji tyż jak na lekarstwo. Dno coraz bliżej a bagienko ciąży...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Nieważne o czym myślisz - ważne co robisz bo tylko to realnie się liczy. A głosując na PiS powodujesz umocnienie kursu w kierunku państwa autorytarnego.  I to nie jest żadne straszenie i inteligenckie bajania - to już dzieje się na naszych oczach.

obecnie w dobie lgbt osobiscie nie mam innego wyjścia jak tylko zagłosować na pis

takie sa moje realia reszta moze głosowac na wszystkich innych nikogo do głosowania na pis nie zachęcam

ale polityki od pisu warto sie obecnie uczyć ?

25 minut temu, slawek.xm napisał:

Pomyślimy, jak tylko złoży zeznania w prokuraturze w sprawie Srebrnej, notarialnie zobowiąże się, że nie doprowadzi do polexitu - to odpowiedź Mariusza Witczaka (PO) na apel prezesa PiS ws. przyjęcia unijnej waluty.

Brawo PO. Należy punktować i obnażać głupotę PiS przy każdej okazji.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

pomysły podpisywania jakichś cyrografów notarialnych w tej sprawie są straszną głupotą

Już to dawno zrobiliśmy, nie pamiętasz?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

Zastanawiam sie skąd w PO takie idiotyczne odpowiedzi w sprawie wprowadzenia euro

Skoro kaczor pisze jednak o jego wprowadzeniu to jasno z tego wynika ,ze nie zamierza wyprowadzic Polski z unii

politycy PO przestali myslec logicznie te wybory to będzie ich pogrom

Cały czas zastanawiam się jaki związek przyczynowo-skutkowy jest prawdziwy. Czy ten, że uwielbienie dla PiS powoduje zanik inteligencji czy ten, że propaganda PiS przemawia do ludzi umysłowo niezbyt zasobnych.

Bo to, że jakiś związek obowiązuje jest poza wszelką dyskusją - widać to gołym okiem.

Jestem Europejczykiem.

Traktat ... jak mu tam stało ?Aneksyjny? ?

Edytowane przez klecha

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

obecnie w dobie lgbt osobiscie nie mam innego wyjścia jak tylko zagłosować na pis

takie sa moje realia reszta moze głosowac na wszystkich innych nikogo do głosowania na pis nie zachęcam

ale polityki od pisu warto sie obecnie uczyć ?

Teraz wiemy,  gdzie Cię boli.....

Piotr

1 minutę temu, 23031970 napisał:

Wiadomo ? Ale boję się napisać ?

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, 23031970 napisał:

i dobrze ,. ciężko zyć w niepewności ?

6 minut temu, klecha napisał:

Już to dawno zrobiliśmy, nie pamiętasz?

sam przez to potwierdzasz ,że pomysły PO to czysta głupota

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Bo to, że jakiś związek obowiązuje jest poza wszelką dyskusją - widać to gołym okiem.

nie masz ochoty na dyskuję czy kolekcjonujesz zgłoszenia?

8 minut temu, jar1 napisał:

Przecież dla zwolenników PiS demokracja to najgorszy systemów.

Nie dziwota,  marzy im się monopol władzy,  kościołowi katolickiemu również-stąd zapewne ta wzajemna adoracja .

Piotr

7 minut temu, jar1 napisał:

Wiadomo ? Ale boję się napisać ?

Mówić o tolerancji,  a być tolerancyjnym to tak,  jak wierzyć w Boga,  albo Bogu 

Serdeczności!

8 minut temu, slawek.xm napisał:

i dobrze ,. ciężko zyć w niepewności ?

sam przez to potwierdzasz ,że pomysły PO to czysta głupota

Czyżbyś nie był pewien swej wiary  ?

Piotr

10 minut temu, slawek.xm napisał:

Zgłoszenia do czego? Do Podstawowej Organizacji Partyjnej PiS? To nie u mnie.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, 23031970 napisał:

Mówić o tolerancji,  a być tolerancyjnym to tak,  jak wierzyć w Boga,  albo Bogu 

Akurat miałem zupełnie co innego na myśli ?

9 minut temu, 23031970 napisał:

Nie dziwota,  marzy im się monopol władzy,  kościołowi katolickiemu również-stąd zapewne ta wzajemna adoracja .

W Polsce, od wieków jest ten sam problem. Dlatego prawie 200 lat pod zaborami...

Godzinę temu, d-t-x napisał:

Nie spadł, nie spadł. On ma więcej oleju w głowie, niż my wszyscy razem wzięci.
Ja, jak ten debil, wstaję o 4:30, żeby na 6:00 być w pracy, on natomiast, wstaje o której chce, siada do kompa o której chce, poklepie na kilku forach te swoje debilizmy ku chwale przewodniej myśli partii i nie wychodząc z domu, zarobi swoje.

Godzinę temu, d-t-x napisał:

?

Co to jest za kolejny durny post. A może ktoś chce głosować na PiS, czy zaraz musi być przez Nowogrodzka instruowany?

Albo te insynuacje, ze ja taki zarobiony, a oni wystarczy, ze poklepia, co to ku.... jest?

A na koncu wyjezdza z lustrem. Zalamka.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.