Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Maju napisał:

Akcja wyborcza od świtu do zmierzchu.

Od świtu do świtu! 

I tak ma być! Prywatna TV!

Za to jej  płacę.

Akcja wyborcza od świtu do zmierzchu to jest prowadzona w kościołach.I prowadzą ją właśnie "pedofilsko oczadzieli" hipokryci.

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Akcja wyborcza od świtu do zmierzchu to jest prowadzona w kościołach.

Oraz w telewizji państwowej i polskim radiu.

Nie za to im płacę.

Edytowane przez toptwenty
16 minut temu, Maju napisał:

W TVN24  "pedofilsko oczadzieli". Akcja wyborcza od świtu do zmierzchu.   ?

A ty synku słyszałeś co mówili Polak i Gądecki? Grzecznie dziękowali i przepraszali. To i ty przeproś i podziękuj.

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Maju ma słuch wybiórczy

I bardzo elastyczny kręgosłup moralny...

53 minuty temu, Maju napisał:

edofilsko oczadzieli". Akcja wyborcza od świtu do zmierzchu.   ?

a zorientowales sie przynajmniej kogo oni tak reklamuja?Bo moze to PIC a ty nie zalapales.

Edytowane przez muls
50 minut temu, Maju napisał:

W TVN24  "pedofilsko oczadzieli". Akcja wyborcza od świtu do zmierzchu.   ?

Co innego gdy telewizja rzekomo publiczna staje się tubą propagandową reżimu. Wtedy wszystko jest OK? Podwójna etyka, podwójne standardy, podwójna skala ocen. Typowe dla akolitów układu rządzącego. 

Gość

(Konto usunięte)
23 minuty temu, Bobcat napisał:

Podwójna etyka, podwójne standardy, podwójna skala ocen. Typowe dla akolitów układu rządzącego. 

poproś kogoś by ruszył cię z miejsca bo juz trzeci dzień powtarzasz to samo

Jako, że absolutnie wszyscy się wypowiadają o filmie Panów Sekielskich - musiała też i niejaka (przepraszam mocno za wyrażenie) Magdalena Ogórek. Prawiła o masturbacji, o "zbyt wczesnej inicjacji seksualnej" (???), o takich różnych historyjach. Co miała na myśli? Nikt nie wie. Esjużułel.

Ale - celny komentarz wypatrzyłem:

"...żeby takie coś, jak ta zdeprawowana baba cytować w tak poważnej sprawie? Nie ma mądrych? Nie ma autorytetów? Nie ma tam u was obiektywnych? Nie ma już tam nikogo, kto was mógłby oświecić, byście wreszcie nie kompromitowali swoich chlebodawców?"

No to mi się maju i slawek natychmiast przypomnieli...

......

Maju. Po raz kolejny okazuje się, że prócz koloru kiecki - nic cię od Głódzia nie różni...

A prosiłem: miejże choć deko wstydu i zażenowania za usilne, wieloletnie usprawiedliwianie bandytyzmu. Zresztą - prawie bezkarne.

Grochem o ścianę...

36 minut temu, Adalbert95 napisał:

I bardzo elastyczny kręgosłup moralny...

Spotkały się w morzu dwa rekiny. W świetnych humorach pluskają się. W końcu jeden pyta:

- No i co ci tak wesoło? 

- Miałem dobry obiad. Napotkałem ławicę makreli. Wszystkie zjadłem. A tobie co tak wesoło?

- Twoja uczta to nic. Wiesz kogo ja zjadłem? Polityka PiS. Wypadł ze statku za burtę. Pychota. Taaaka d..a, a kręgosłupa w ogóle nie było.

Czyżby wg. p.Ogórek "zbyt wczesna inicjacja seksualna" dotyczyła księży ? I druga wątpliwość.Czy ogórek powinien wypowiadać się na temat masturbacji ?

7 minut temu, slawek.xm napisał:

poproś kogoś by ruszył cię z miejsca bo juz trzeci dzień powtarzasz to samo

I będę powtarzał tak długo jak uznam za stosowne. To znaczy gdy Twoja strona będzie dawała przykłady takich zachowań.

Gość

(Konto usunięte)

tadam!

tvn i GW musza sie sprężać, bo na razie wyborcy mają ich pieprzenie gdzieś ?

"Według najnowszego sondażu przed wyborami do Parlamentu Europejskiego PiS może liczyć na poparcie 39,1 proc. Polaków. Ze sporą stratą za rządzącą partią znajduje się Koalicja Europejska, na którą swój głos chce oddać 34 proc. respondentów. Badanie na zlecenie "Rzeczpospolitej" przeprowadził IBRiS.

Na trzecim miejscu znalazła się Wiosna Roberta Biedronia z poparciem na poziomie 7,1 proc. Do Parlamentu Europejskiego weszliby też przedstawiciele Kukiz'15 na których chce zagłosować 5,3 proc. Polaków"

onet

7 minut temu, Bobcat napisał:

To znaczy gdy Twoja strona będzie dawała

która moja strona prawa czy lewa? ?

12 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czyżby wg. p.Ogórek "zbyt wczesna inicjacja seksualna" dotyczyła księży ? I druga wątpliwość.Czy ogórek powinien wypowiadać się na temat masturbacji ?

W tajemnicy Ci powiem.... Ale, ćśśś...- nie mów nikomu!!!

Mój Kobietronek mawia, że najfajniejsze to jest wtedy, gdy w łóżku ona, ja i ogórek.

Nie wiem, czy jej (wzorem prawdziwych katolików) - czymś w końcu nie przywalić. I poprawić.

Bo może ona mnie obraża? Lub moją męską dumę?

☹️??

Gość

(Konto usunięte)

"

Aż 70 proc. Polaków opowiada się za głębokimi reformami sądownictwa. Powodem są nadużycia, korupcja i nepotyzm w tym środowisku – tak wynika z badań przeprowadzonych przez trzy różne niezależne sondażownie badawcze: Kantar Polska, ARC Rynek i Opinie i IPSOS.

Badanie sondażowni Kantar Polska pokazuje, że głębokich zmian w sądownictwie oczekuje 72,7 proc. badanych. Przeciwko takim zmianom jest 18, 8 proc. 8,5 proc. nie ma zdania w tej sprawie.

Sondaż firma ARC Rynek i Opinie ukazuje, że za zmianami w sądownictwie opowiedziało się 69,3 proc. badanych, 12, 1 proc. jest przeciwna, 18,6 proc. nie ma zdania.

Według badania IPSOS głębokich zmian oczekuje 75, 1 proc. Polaków, 19,7 proc. uważa, że takie zmiany są niepotrzebne. 5,1 proc. badanych nie ma zdania.

Badania zostały zlecone przez Instytut Wymiaru Sprawiedliwości w dniach 23-29 kwietnia na grupie 1000 badanych

12 minut temu, slawek.xm napisał:

Sprawiedliwości w dniach 23-29 kwietnia na grupie 1000 badanych

znamy znamy.Dzwonione do czlonkow PICu

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i tylko tu maja takie dane.Tylko dla swoich wybranych.I specjalnie dla slawusia.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
Teraz, muls napisał:

znamy znamy.Dzwonione do czlonkow PICu.

wsyskie tsy sondazownie dzwoniły do pisowców?

moze jesce tych samiuśkich?

znacy do ciebie nie dzwoniły?

a jus jasne , gadały z twoim sierściuchem ?

slawus daj dane sondazowni a nie zleceniodowcy.I nie smiesz mnie juz wiecej takimi haslami.

adania zostały zlecone przez Instytut Wymiaru Sprawiedliwości w dniach 23-29 kwietnia na grupie 1000 badanych.

a czym sie zajmuje instytut to idzie sie uwalic ze smiechu od razu i bezprzytomnie.Tak jak z tych sondazy.

Instytut Wymiaru Sprawiedliwości zaprasza na

„SUMMER SCHOOL – CHRZEŚCIJANIE I ICH WOLNOŚĆ RELIGIJNA”

Seminarium odbędzie się Toruniu w dniach 15-20 lipca 2019 roku w ramach projektu „O wolność wyznawania religii we współczesnym świecie. Przeciwdziałanie przyczynom dyskryminacji i pomoc prześladowanym na przykładzie chrześcijan.” Myślą przewodnią seminarium będzie zwiększenie wrażliwości na obecność prześladowania, wszelkich przejawów dyskryminacji i uprzedzeń wobec chrześcijan oraz wskazanie sposobów przeciwdziałania przestępczości w tym zakresie.

Czasopismo „Prawo w Działaniu” zostało zakwalifikowane do finansowania w ramach programu „Wsparcie dla czasopism naukowych”. Aby znaleźć się w gronie wybranych, ze względu na sporą konkurencję, projekt czasopisma musiał uzyskać co najmniej 75 punktów. Dofinansowanie pozwoli na dalszy rozwój czasopisma i ulepszenie polityki wydawniczej. „Prawo w Działaniu” znajdzie się w  ministerialnym wykazie czasopism naukowych, w związku z czym za opublikowany w nim artykuł autorom będzie przyznawanych  20 punktów.

Ukryta Zawartość

jesli wziasc pod uwage przesladowania dzieci katolickich slawus to prosze bardzo/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

Uwaga! Będę chamski nadzwyczaj!!!!

(nawet jak na mnie, proszę Moderacji)

Księże Sławku!  Cała Polska o tym, że wam z dupy śmierdzi i że zęby, miast leczyć a te spróchniałe - wyrywać - dmuchacie tym ohydnym oddechem ludziom w twarze.

Wszyscy o tym, że rak was toczy nieuleczalny (co daj Boże) - a wy go wciąż chcecie Polakom rozdawać.

Nie ma dziś w (moim, ukochanym) Kraju człowieka (mówię tu o Ludziach, nie o troglodytach) - nikogo, kto by nie gardził waszymi przedzgonnymi pierdnięciami. Waszą ohydą moralną. Waszym załganiem. Zakłamaniem. Oszustwami. Złodziejstwem. Waszymi gwałtami na naszych dzieciach i wnukach. Waszym pomiataniem Kobiet. To dla mnie akurat ważne, bo lubię Kobiety i je szanuję.

Waszych skurwysyńskich, niepojętych działań przez wieki. Waszej pogardy dla wszystkich ludzi, niezwiązanych z waszym bandyckim biznesem. Waszych mordów i dziesiątkowania tych, którzy mieli czelność (!!!!!) wyznawać innych Bogów. Waszego wreszcie bizantyjskiego przepychu, aż do porzygania.

Brak czasu, rano praca.... Bo bym ci jeszcze pojechał ...

Serdecznie pozdrawiam.

Jacek

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, muls napisał:

juz troche ten tytuł jest obsrany tak wiec wymysl cos ..innego.

moze byc ostatecznie "Najczcigodniejszy" ?

Edytowane przez slawek.xm

slawus nie mnie decydowac.Nie sadze ze jestes generalnie czcigodny.Jak sobie zalozysz czapke pajaca to moze byc.

1 minutę temu, Sine Metu napisał:

ale to dobrze to juz swiadczy ze dupa lata.

Edytowane przez muls

mnie tez ale bez znaczenia.Zawsze cos znajda.Chocby to ze stanowi zagrozenie dla ruchu lotniczego.

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Sine Metu napisał:

Ciekawi mnie podstawa prawna.

film nie nadaje się do publicznych pokazów, ze wzgledu na zbyt wiele zawartych tam szczegółów

swoim dzieciom bym go nie pokazał i myslę ,że nie tylko ja

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.