Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, matoole napisał:

Ty popierasz SB-ków, kapusiów, dziwaków z LGBT i ich 56 płci, oraz Kwiat Yntelygencyji, więc szansa na twoją wygraną w tym rankingu wydaje się być niezagrożona.

Aleś mu się zajebiście, superowo i fajosko odszczekał! Matkojedyno! Jestem zachwycony i wniebowzięty bystrością. Cóż za głowa! Szacun!

Ale widzę, że piszecie razem z Calebem z jednego kąpótra.

"Tu dodam, tam ujmę, tyle na zeszyt beło. Mlekom wziena i trzy jajka, tyle f pamjeńci, lizak kogutek dla Jacusia, no i trzy chleby" - jak mawiała stara Pani Masłykowa w pewnej wioszczynie na Podkarpaciu, pół wieku temu.

Gdyby do dziś żyła, wyszło by jej, żeście dwa półgłówki.

No, pacz. I Głaziomir też...

Stara "Masłyczka" już by tego nie ogarnęła...

Porządna i zacna Kobiecina była.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Wspomnienia sprzed półwiecza.
Gość glazior

(Konto usunięte)
7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Aż trzech PiSowców się podnieciło. Spokojnie chłopcy, wsadźcie łby do lodówki.

Ale rozumiem niepokój caleba i gaziora, Kolega o znamiennym nicku zbliża się do podium i zaczyna zagrażać dotychczasowym liderom.

Kochany Jarku duszę się od Twojej.....miłości

Ale, ale

18 minut temu, glazior napisał:

także od pasa w dół.

CHYBA JEDNAK NIC MI NIE ....GROZI.?

Edytowane przez glazior
8 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Aleś mu się zajebiście, superowo i fajosko odszczekał! Matkojedyno! Jestem zachwycony i wniebowzięty bystrością. Cóż za głowa! Szacun!

Ale widzę, że piszecie razem z Calebem z jednego kąpótra.

"Tu dodam, tam ujmę, tyle na zeszyt beło. Mlekom wziena i trzy jajka, tyle f pamjeńci, lizak kogutek dla Jacusia, no i trzy chleby" - jak mawiała stara Pani Masłykowa w pewnej wioszczynie na Podkarpaciu, pół wieku temu.

Gdyby do dziś żyła, wyszło by jej, żeście dwa półgłówki.

No, pacz. I Głaziomir też...

Stara "Masłyczka" już by tego nie ogarnęła...

Porządna i zacna Kobiecina była.

Ja wiem ,że jesteś na emigracji, ale całe życie? Napisz to jeszcze raz, ale tym zrozumiale.

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

Aż trzech PiSowców się podnieciło. Spokojnie chłopcy, wsadźcie łby do lodówki.
Ale rozumiem niepokój caleba i gaziora, Kolega o znamiennym nicku zbliża się do podium i zaczyna zagrażać dotychczasowym liderom.
Czy bycie pisowcem jest gorsze od bycia ubekiem kapusiem czy innym wybrykiem natury , jesteś niesprawiedliwy i brak ci tolerancji do bliźniego, nienawidzisz Bogu ducha winnych ludzi tylko dlatego że się z tobą nie zgadzają, to chore . Wiesz do czego prowadzi język nienawiści, tyle było o tym w TVN .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość glazior

(Konto usunięte)
3 minuty temu, matoole napisał:

Ja wiem ,że jesteś na emigracji, ale całe życie?

Niusia jest na emigracji ....duchowej  ....w szpitalu.?

Nie da się prościej.

Edytowane przez glazior

Ten upał naprawdę daje się ludziom we znaki. Ja o ambitnym wyścigu a ten o nienawiści. No cóż, to się nazywa projekcja.

Ja tym bogu ducha winnym otumanionym matołkom szczerze współczuję, wszystkich bym ich przytulił i pocieszył, gdzie tu nienawiść???

Wysłane z mojego Commodore-64 przy użyciu klawisza Enter.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość glazior

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ja o ambitnym wyścigu a ten o nienawiści. No cóż, to się nazywa projekcja.

Ja tym bogu ducha winnym otumanionym matołkom szczerze współczuję, wszystkich bym ich przytulił i pocieszył, gdzie tu nienawiść???

Ostatnio tak fajnie  się mi   rozmawiało ze ....zwierzęcym psychiatrą.

7 minut temu, matoole napisał:

Ja wiem ,że jesteś na emigracji, ale całe życie? Napisz to jeszcze raz, ale tym zrozumiale.

Drobne słówko "razem" ci zeżarła wstrętna nić pajęcza.

Da się prościej?

To ja nie chciałem, nie wiedziałem, że tak do ciebie trzeba.

Przepraszam. Poprawię się.

5 godzin temu, zukzukzuk napisał:

A tak nie było, więc Bodnar miał istotną przyczynę, do podjęcia interwencji.

A wiadomo już jaki jest program koalicji czy dalej to tajemnica?

3 minuty temu, glazior napisał:

Ostatnio tak fajnie  się mi   rozmawiało ze ....zwierzęcym psychiatrą.

Nareszcie ktoś cię zrozumiał? Podałeś mu chociaż łapę z wdzięczności?

Jestem Europejczykiem.

Módlmy się...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nakrzyzu.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Da się prościej?

To ja nie chciałem, nie wiedziałem, że tak do ciebie trzeba.

Przepraszam. Poprawię się.

Ależ dziękuje bardzo.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Tik tak , tik tak .

Panowie , nie ma dla was nadziei.

5 minut temu, jar1 napisał:

Módlmy się...

Jarku czas na pacierz.

Edytowane przez glazior
3 minuty temu, jar1 napisał:

Módlmy się...

Gdyby powstańcy wiedzieli, za jakie przyszłe półmózgi walczą, to sami by sobie strzelili w łeb. Łapy opadają. Idę o zakład ,że nadal używasz śliniaka.

1 minutę temu, matoole napisał:

Gdyby powstańcy wiedzieli, za jakie przyszłe półmózgi walczą, to sami by sobie strzelili w łeb. Łapy opadają. Idę o zakład ,że nadal używasz śliniaka.

Gdyby Powstańcy (miej szacunek, chamie - z wielkiej litery, może?) wiedzieli, że po kilkudziesięciu latach po Ich ukochanej stolicy i pod Jasną Górą będą maszerować i hailować  sk***ysyny (tolerowane przez - uważaj!- polski rząd, i przez niego całowane i hołubione) - faktycznie - strzelili by sobie w głowę.

Pełna zgoda.

Nie podpieraj się powstańcami ( nie wiadomo jakimi ) bo nim nie byłeś i nie masz do tego prawa.Oni nie walczyli o iksińskiego czy igrasińskiego ale o Polskę.I między innymi o to abyśmy mogli swobodnie dyskutować.

to do matoole

4 godziny temu, bubusia napisał:

No dramat, szczegolnie u Schetyny

?

Ale niech lideruje:)

Pisowscy kato-bolszewicy trzymajOM sie mocno...Nawet komucha Piotrowicza z szafy wyciągli...

Gdyby Powstańcy (miej szacunek, chamie - z wielkiej litery, może?) wiedzieli, że po kilkudziesięciu latach po Ich ukochanej stolicy i pod Jasną Górą będą maszerować i hailować  sk***ysyny (tolerowane przez - uważaj!- polski rząd, i przez niego całowane i hołubione) - faktycznie - strzelili by sobie w głowę.
Pełna zgoda.
Na TVN znowu faszystów pokazali ? Coś mnie ominęło?

Niusiek a ci faszyści byli z wózkami czy bez

@Bezlitosna Niusia

"Powstanie (...)" pisze się z dużej, "powstańcy"-  niekoniecznie, ale... nie kreuj się na Ich obrońcę, Oni nawet tego by nie chcieli. Walcz na swojej emigracji z uciskiem w Polsce - ramię w ramię z moralnym planktonem i ścierwem wszelkiego rodzaju - a bohaterów tego kraju zostaw w spokoju i przybij sobie z @jar1 internetową piątkę.

Edytowane przez matoole

Teraz, caleb66 napisał:

Na TVN znowu faszystów pokazali ? Coś mnie ominęło?

Niusiek a ci faszyści byli z wózkami czy bez

No, właśnie...

Strasznie krótką macie ławkę. 

Co post, to kretynizm.

Chwdp, nie??

Ale teraz już ci Zieliński może pomoże, bido z beemki...

Jedna moja uwaga wokół sprawy wypowiedzi RPO.Merytorycznie i zwyczajnie po ludzku miał on rację.Każdego człowieka,nawet mordercę należy traktować po ludzku.Ale czy w obecnej sytuacji należy tę sprawę nagłaśniać?Przecież reakcja PiSu i ciemnogrodu była łatwa do przewidzenia.To dla nich amunicja w populistyczej kampanii wyborczej.Było wiadomo że naszczują ludzi i że zrobią z RPO obrońcę mordercy dzieci.Po co PO otwiera sobie kolejny front walki na pozycjach straconych?Czy PO straciła już kompletnie instynkt samozachowawczy?Czemu daje się ustawiać jedynie na pozycjach obrońców LGBT czy morderców dzieci?Przecież ciemnota to kupuje.To bardzo wygodne dla PiSu.Trzeba atakować PiS na pozycjach dla niego niewygodnych.Tam gdzie dał ciała.A jest tego bez liku.

No, właśnie...
Strasznie krótką macie ławkę. 
Co post, to kretynizm.

Chwdp, nie?
Ale teraz już ci Zieliński może pomoże, bido z beemki...
No a w temacie coś.....,czy dalej bliźniego jak siebie samego .

Ty masz jakąś traumę z tym chwdp i listkiem konopi czy to te upały.

Gość glazior

(Konto usunięte)
1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jedna moja uwaga wokół sprawy wypowiedzi RPO

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Po co PO otwiera sobie kolejny front walki na pozycjach straconych?Czy PO straciła już kompletnie instynkt samozachowawczy?

Jakie to słowa .....znamienne i prawdziwe  .....o  bezpartyjnym RPO.

18 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie podpieraj się powstańcami ( nie wiadomo jakimi ) bo nim nie byłeś i nie masz do tego prawa.Oni nie walczyli o iksińskiego czy igrasińskiego ale o Polskę.I między innymi o to abyśmy mogli swobodnie dyskutować.

to do matoole

No właśnie , walczyli o Polskę. Wy Towarzyszu walczycie o tych ,którzy tej Polski nie chcieli, którzy ja sprzedawali i sowietom w kakał wchodzili. Idziecie ramie w ramię z tymi , którzy flagę w gówno wkładali. O symbolach narodowych to sobie Towarzyszu przypomnieliście po przegranych wyborach, wiec ...

Edytowane przez matoole

Powiedział gostek, który jako minister potrafił tylko fartuszki do szkół wprowadzić -  nie ma to jak elyta

Gość glazior

(Konto usunięte)
5 minut temu, matoole napisał:

Powiedział gostek, który jako minister potrafił tylko fartuszki do szkół wprowadzić -  nie ma to jak elyta

Koń by się uśmiał.?

Ngvd90d.jpg

Edytowane przez glazior
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.