Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Zyzol napisał:

Którego?

Sorry, nie dodałem. Chodzi o Bibliotekę Uniwersytetu Warszawskiego. 

Na logikę powinno też być w Bibliotece Narodowej.

Tam nie sprawdzałem.

WProwadzenie starych komunistów do unii to nic dziwnego, miedzy partiami u wladzy nie ma zadnych roznic, to podzial magdalenkowy, esbecja, pionki-tusk czy kaczynscy, żydokomuna, wszystko to musialo sie dostac do unii i musi żerowac na polskim narodzie, DO SWOJEJ SMIERCI. Bo to oni nie przestali nigdy rzadzic krajem, kiedy nie wlaczysz tv zawsze miller, na kazdy temat miller, kilka razy w tygodniu. Dziwne, bo SLD niby bez zadnego od lat znaczenia. Nie zastanawia to nikogo?:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

9 minut temu, electro napisał:

Nie zastanawia to nikogo?

Można być z zupełnie innej opcji politycznej, można się z Millerem całkowicie nie zgadzać ale jest to polityk dużego formatu. 

Wolisz oglądać Sasina albo Suskiego? A może panią (?) Pawłowicz? Lub Kempę?

Edytowane przez Bobcat
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Można być z zupełnie innej opcji politycznej, można się z Millerem całkowicie nie zgadzać ale jest to polityk dużego formatu

Wolisz oglądać Sasina albo Suskiego? A może panią (?) Pawłowicz? Lub Kempę?

Jest to co? polityk? klient po zawodowce wozacy dolary w reklamowce dla partii...hmmm....Widze, ze z najnowsza historia polski jestes troche na bakier. To nie jest wiedza tajemna kim jest milller, komorowski czy cimoszewicz,,,,nawet o kaczynskim wszystko juz wiadomo i ksiazki ludzie pisza....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

16 godzin temu, glazior napisał:

Słyszę jak mózgi Lewaków rzechoczą w  pustych głowach.

Za to mózg w Twojej głowie jest stabilny bo otoczony grubą warstwą betonu wykonanego w PiS-owskim centrum propagandy.

9 godzin temu, skynyrd napisał:

Nigdy nie brałem nic od państwa.

Ale chętnie byś wziął, tylko czekasz na swoją kolej.

11 godzin temu, skynyrd napisał:

A, że w Magdalence żydokomuna dogadała się z ubecją, no cóż.

A w Smoleńsku był zamach. Obecna opozycja "zamordowała" brata Prezesa. Ach ta propaganda w goebbelsowskim stylu PiS.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Ale chętnie byś wziął, tylko czekasz na swoją kolej.

Ja też, najchętniej z twoich podatków?

Wydam na twardy dysk

Teraz, jezz napisał:

Ja też, najchętniej z twoich podatków

Wszyscy co dostają coś od socjalistycznego rządu dostają z naszych (moich też) podatków, tak że jak coś dostaniesz bez pracy to ja będę też w tym uczestniczył a wielu z tych co w ten sposób weszli w posiadanie gotówki wyda ją na niemieckie samochody prawie nówki.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Nie było mnie chwilę, czytam dwie strony wstecz i widzę, że zidiocenie wielbicieli reżimu jest niezmienne.

Przynajmniej coś stabilnego i niezmiennego.

Jestem Europejczykiem.

27 minut temu, Lech36 napisał:

Wszyscy co dostają coś od socjalistycznego rządu dostają z naszych (moich też) podatków, tak że jak coś dostaniesz bez pracy to ja będę też w tym uczestniczył a wielu z tych co w ten sposób weszli w posiadanie gotówki wyda ją na niemieckie samochody prawie nówki.

O samochodach prawie nówkach już ci pisałem a jak będą dawać to poproszę żeby dali koniecznie z twoich.

No i po co mam pracować.

50 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nie było mnie chwilę, czytam dwie strony wstecz i widzę, że zidiocenie wielbicieli reżimu jest niezmienne.

Dobrze, że twoja inteligencja nienaruszona.

Prawi i sprawiedliwi i dobra zmiana...

"

Jak twierdzi OKO.press, Dworczyk - wbrew obowiązkowi - nie wpisał do 12 oświadczeń, że jest udziałowcem spółki "Rodzice dla Szkoły". Poza tym zataił udziały w działce i domu - bliźniaku na obrzeżach Warszawy.

Nie ujawnił także dochodu ze sprzedaży willi, którą wybudowali z żoną przy tej samej ulicy, przy której stoi bliźniak. Sam polityk w obu przypadkach tłumaczył się pomyłką."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

50 minut temu, Jaro_747 napisał:

I tak nic nie przeczytałeś. A to i tak czy siak byś napisał. Jak zwykle.

44 minuty temu, jezz napisał:

No i po co mam pracować.

Grunt to socjalizm. Pracować będą niepełnosprawni żeby wesprzeć to co PiS daje młodym zdrowym byczkom którym nie chce się za wiele robić.

57 minut temu, jar1 napisał:

Nie ujawnił także dochodu ze sprzedaży willi, którą wybudowali z żoną przy tej samej ulicy, przy której stoi bliźniak. Sam polityk w obu przypadkach tłumaczył się pomyłką."

Po prostu zapomniał, każdemu się może zdarzyć. Pisiorek nigdy nie kłamie i nie oszukuje.

No chyba że jest zmuszony. Ale wtedy to wina Tuska.

Edytowane przez seniortelefono
1 minutę temu, seniortelefono napisał:

Po prostu zapomniał, każdemu się może zdarzyć. Pisiorek nigdy nie kłamie i nie oszukuje.

Zdaje się, że to już ósmy raz.. Ale tak przecież walczył o uczciwość innych,  że zapomniał ?

15 godzin temu, skynyrd napisał:

Wpakowali mi dziadka na Rakowiecką, a matkę wyrzucili z UW, za działalność ojca w AK, udział w Powstaniu, wujka z RAF-u i stryjecznego dziadka, reakcyjnego profesora, aresztowanego przez innego Müllera w Sonderaktion Krakau.

Widzisz a ojca Prezesa, też byłego AK-owca (podobno) wynieśli na komunistyczne salony i nawet przydzielili mu mieszkanie w willi w Warszawie. Teraz Prezes odwdzięcza się współpracą z tow Piotrowiczem, który pomaga intensywnie Prezesowi przywrócić komunę w Polsce. Słychać chichot historii. Nie warto było ryzykować życia za Polskę bo Polska może się tylko odwdzięczyć kopem w dupę.

Edytowane przez Lech36

26 minut temu, jar1 napisał:

Zdaje się, że to już ósmy raz.

Bo u pisdraków obowiązuje zasada: do dziewięciu razy sztuka. Oni po prostu wszystkiego mają trzy razy więcej niż reszta - rozumu, uczciwości, inteligencji.

A może miało być - trzy razy mniej? Sam już nie wiem ?

1 minutę temu, seniortelefono napisał:

A może miało być - trzy razy mniej? Sam już nie wiem

To zależy od punktu z którego spogląda się na temat.

53 minuty temu, Lech36 napisał:

Grunt to socjalizm. Pracować będą niepełnosprawni żeby wesprzeć to co PiS daje młodym zdrowym byczkom którym nie chce się za wiele robić.

Zapomniałeś jeszcze o sobie.  Przecież ty chyba też będziesz pracował na te podatki skoro ciągle o tym piszesz.

1 minutę temu, jezz napisał:

Przecież ty chyba też będziesz pracował na te podatki skoro ciągle o tym piszesz.

Ja oczywiście też, ale temat niepełnosprawnych jest najbardziej charakterystyczny dla katolickich PiS-elit. 

Godzinę temu, seniortelefono napisał:

Bo u pisdraków obowiązuje zasada: do dziewięciu razy sztuka. Oni po prostu wszystkiego mają trzy razy więcej niż reszta - rozumu, uczciwości, inteligencji.

A może miało być - trzy razy mniej? Sam już nie wiem ?

Najważniejsze, byleby tańczył z nami...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz, jezz napisał:

Bardzo mnie to cieszy, to ja już nie muszę.

Chyba żaden PiS-owiec nie musi, Prezes da na godne życie.

Lechu co ty masz za pracę, że całymi dniami możesz pozwolić sobie na klepanie tych samych frazesów na AS?

I to dzień w dzień.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość glazior

(Konto usunięte)

Największy przyjaciel Polski Świniak w końcu został odgoniony od stołu.

Nareszcie  jesteśmy podmiotowi, a pamiętam czasy Rudego gdy Angela bez konsultacji wysuwała wspólnego kandydata, który z automatu stawał się wspólnym , polskim kandydatem.

Teraz na szczycie ten sam manewr został powtórzony przywódcy Francji, Niemiec, Holandii i Hiszpanii zaproponowali swojego kandydata  , nie raczono nawet powiadomić o nim premierów Chorwacji ,Łotwy, Estonii , Litwy,

Czasy gdy Polska należała do tego "elitarnego" grona państw trzeciej kategorii mijają , i dzieje się to właśnie na naszych oczach.

Kij w oko Rudemy i jego brudnemu "przyjacielowi" Świniakowi.

18 godzin temu, skynyrd napisał:

w Magdalence żydokomuna dogadała się z ubecją

Narracja tych którzy nie mogą przeboleć że nie doszło do rozlewu krwi.

17 godzin temu, skynyrd napisał:

matkę wyrzucili z UW, za działalność ojca w AK, udział w Powstaniu

No patrz pan. A był jeden taki który sam osobiście działał w AK i nie tylko nie wyrzucili go z Politechniki, ale jeszcze dostał od Bieruta apartament na Żoliborzu. Skonfiskowany bohaterowi wojny 1920 roku.

17 minut temu, glazior napisał:

Największy przyjaciel Polski Świniak w końcu został odgoniony od stołu.

Nareszcie  jesteśmy podmiotowi, a pamiętam czasy Rudego gdy Angela bez konsultacji wysuwała wspólnego kandydata, który z automatu stawał się wspólnym , polskim kandydatem.

Teraz na szczycie ten sam manewr został powtórzony przywódcy Francji, Niemiec, Holandii i Hiszpanii zaproponowali swojego kandydata  , nie raczono nawet powiadomić o nim premierów Chorwacji ,Łotwy, Estonii , Litwy,

Czasy gdy Polska należała do tego "elitarnego" grona państw trzeciej kategorii mijają , i dzieje się to właśnie na naszych oczach.

Lumpen - narracja a la PiS. 

20 minut temu, glazior napisał:

No, i  jesteśmy z tego dumni.

Więc raz do koła...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.