Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, hi_aro napisał:

nie będzie Ciebie stać na codzienny czeropaczek, prąd podskoczy o 15-20% to sam weźmiesz sztachetę i na boso pod sejm pojedziesz.

widzę, że nie potrafisz argumentować bez takich tekstów. Pustak?

Na czteropak zawsze będzie mnie stać, można przecież dodrukować sobie dziecko.

PiS nie kradnie. PiS-owi się to po prostu należy.
Nieuk to Cię zrobił, jeszcze jeden obraźliwy wpis i dzwonię na policję awanturniku i oszczerco ,wiem że w Czechach są dolary

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Oj, a tu płaczu pod knutem ciąg dalszy. Teraz wykombinował to,

"Widocznie nie ma już miejsca w TVP dla dziennikarzy 60 plus. Idzie młode..."

"Pożegnanie ze mną nastąpiło w bezceremonialny sposób. W ciągu pięciu minut usłyszałem od pani dyrektor, że program będzie ewoluował i szukał nowej formuły, w której nie ma dla mnie miejsca. Cóż, muszę przełknąć tę gorzką pigułkę - powiedział w rozmowie z "Faktem"."

Czyli pożegnanie nastąpiło w zwykły sposób, jak w każdej innej firmie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Podaj tych wartościowychi samodzielnie myslących .

Nijak żadnego z Was do etjże grupy zaliczyć nie można .

Smiało . Dawaj niki.

A gdy już będziesz dzwonił na tę Policję, caleb - ładnie się przedstaw. Nie musisz z imienia i nazwiska.

Wystarczy, że powiesz, iż jeszcze do niedawna miałeś w swym awatarze pieszczotliwy skrócik "Chwdp".

Wtedy zareagują migiem.

Przyjadą, wydrą z wyra i... - taki ci wprdąl spuszczą, że się nie nadążysz oblizywać.

Ku pożytkowi również naszemu, amen.

Dawaj!!!?

A gdy już będziesz dzwonił na tę Policję, caleb - ładnie się przedstaw. Nie musisz z imienia i nazwiska.
Wystarczy, że powiesz, iż jeszcze do niedawna miałeś w swym awatarze pieszczotliwy skrócik "Chwdp".

Wtedy zareagują migiem.
Przyjadą, wydrą z wyra i... - taki ci wprdąl spuszczą, że się nie nadążysz oblizywać.
Ku pożytkowi również naszemu, amen.
Dawaj!!!
Swoimi wpisami nikogo nie obrażam jak robicie to notorycznie i bezkarnie wy.

22 godziny temu, zukzukzuk napisał:

nie jest proipagandą

"Paradoksalnie, to, że PiS ma "swoje" media i ekspertów jest świadectwem dojrzałości tej partii, jeśli chodzi o myślenie o kwestiach komunikacyjnych. Kiedyś to była jedna z największych słabości partii Kaczyńskiego. W Platformie sytuacja wygląda odwrotnie - kiedyś miała "swoje" lub sympatyzujące z nią media, które jej nie krytykowały, tylko chwaliły, ale obecnie jest ich znacznie mniej. Abstrahując od kwestii poglądów i rządzenia państwem, jestem pełen podziwu dla PiS-u w kwestii tego, jak działa na płaszczyźnie komunikacyjnej. Wiele rzeczy w tej kwestii wygląda po prostu tak, jak wyglądać powinno. "

I najważniejsze, że w mediach nie ma propagandy.

Reszta wywiadu też ciekawa,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz
1 minutę temu, jezz napisał:

I najważniejsze, że nie ma tam propagandy.

Jasne, nie ma propagandy. Koń by się uśmiał.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

5 minut temu, Lech36 napisał:

Jasne, nie ma propagandy. Koń by się uśmiał.

A jest? Ostatnio tu czytałem, że są media państwowe pozbawione propagandy. Masz inne zdanie?

Teraz, jezz napisał:

Ostatnio tu czytałem, że są media państwowe pozbawione propagandy.

To chyba napisałeś osobiście albo ktoś inny z propagandystów PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pisowscy geniusze.

Pytanko mam malutkie.

CO Was trzyma przy tej cholernej głupocie?

Czytaj pis.

Pis zabiera wszystkie dane finansowe wsparcie .

CO zrobia popierający picunioków?

To pytanie do picowatych

3 minuty temu, Lech36 napisał:

To chyba napisałeś osobiście

Oczywiście. Już masz gotową odpowiedź, niezbyt mądrą ale masz.?

W takim razie sam sobie poszukaj.

1 minutę temu, dulon184 napisał:

Pisowscy geniusze.

Pytanko mam malutkie.

CO Was trzyma przy tej cholernej głupocie?

Czytaj pis.

Pis zabiera wszystkie dane finansowe wsparcie .

CO zrobia popierający picunioków?

To pytanie do picowatych

Twój mózg to ten pierwszy czy drugi od lewej?

Ukryta Zawartość

7 minut temu, Lech36 napisał:

ktoś inny z propagandystów PiS.

Od dawna mam podejrzenia, że to zakamuflowany propagandzista PIS.

Ukryta Zawartość

Teraz, jezz napisał:

Już masz gotową odpowiedź, niezbyt mądrą ale masz.

Mądre odpowiedzi w przypadku fanatyków PiS się nie sprawdzają. Fanatyk nadal pozostaje fanatykiem.

Mądre odpowiedzi w przypadku fanatyków PiS się nie sprawdzają. Fanatyk nadal pozostaje fanatykiem.

Jeśli to jest twoje założenie, to w takim razie możesz mi udzielić mądrej odpowiedzi, jeśli oczywiście potrafisz.

2 godziny temu, hi_aro napisał:

Już kilka miesięcy temu pisałem, że PIC wygra.

Przeoczyłem. Mamy zatem kolejnego pisowca na pokładzie popierającego reżim.:)

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Słowacji w Czechach i na Litwie płaczą że to wprowadzili

Idio-ignorant, typowa szara masa... A może PIC fanboju powiesz, dlaczego polskie firmy przenoszą swoją działalność do Słowacji np? 

20 minut temu, jezz napisał:

Przeoczyłem.

To chyba nic nowego, po takiej ilości małpek ja też bym przeoczył... Czy teraz zmieniasz gusta i dobre winka "gaszone siarką" popijasz. A powiedz, jak wysyłasz swoją latorośl po alkohol, to nie pytają się jej o dowód i dla kogo. Czy jednak patologia jest ciągnięta dalej i PICowskim sklepowym w tomi graj...  

Ja niczego nie przenoszę do Słowacji,tu zarabiam dobre pieniądze,obroty 5 razy takie jak za peło było,jestem zadowony i jeszcze 500 plus biorę a Słowacy mogą jedynie pomarzyć o takim hajsie i Ty też zresztą komunisto ?

4 minuty temu, hi_aro napisał:

To chyba nic nowego, po takiej ilości małpek ja też bym przeoczył... Czy teraz zmieniasz gusta i dobre winka "gaszone siarką" popijasz. A powiedz, jak wysyłasz swoją latorośl po alkohol, to nie pytają się jej o dowód i dla kogo.

Już ci odpowiadam, z inteligentnym człowiekiem zawsze miło się konwersuje.?

Jestem wierny swoim gustom, tylko piwo i wóda, wina są dla gejów i dziewuch.

Latorośl jest znana w sklepie i sprzedawczyni wie dla kogo kupuje. Na wsi  wszyscy się znają. Nikt jej przecież nie zakabluje do inspekcji robotniczo- chłopskiej.

46 minut temu, jezz napisał:

Jeśli to jest twoje założenie, to w takim razie możesz mi udzielić mądrej odpowiedzi, jeśli oczywiście potrafisz.

Z obserwacji tego forum, począwszy od wątku o katastrofie smoleńskiej stwierdzam że fanatykom nie warto odpowiadać w zbyt złożony i mądry sposób. W w/w wątku ja i szereg innych osób wklejało całą masę dowodów i doświadczeń technicznych robionych przez profesjonalistów a fanatycy i tak uważają że w Smoleńsku był zamach (nawet uczeni fanatycy z komisji Antoniego smoleńskiego), ty o ile mnie pamięć nie zawodzi też masz takie przekonanie. Od tamtego czasu uznałem że szukanie materiałów dowodowych to strata czasu w dyskusji z fanatykami.

Wy tu o jakimś piciu- piciu rozprawiacie (choć na samą myśl o jakimkolwiek alkoholu robi mi się słabo, bo na razie 38°, a ok 17 ma być ich 40) - a w Brukseli Kempę (naszą świętą Kempę Sycowską!!!) Arabowie chcieli porwać i sprzedać Żydom na macę.

Ale sobie odpuścili, bo za stara i zbyt tłusta.

Zadatek oddali.

Ps - podobno się torba bała. No i super. Zna wreszcie to uczucie, jakim przyzwoici ludzie 'cieszą się', obserwując wyczyny jej plugawych, bandyckich, faszystowskich pupili.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
14 minut temu, caleb66 napisał:

obroty 5 razy takie jak za peło było,jestem zadowony i jeszcze 500 plus biorę a Słowacy mogą jedynie pomarzyć o takim hajsie i Ty

Cieszę się Twoim patologicznym szczęściem... Typowy przykład, co robi "rozdawanie kasy"... A propos, przy takich obrotach, jeszcze potrzebujesz raty na wzmacniacz ? i Psateeee też raty. Beka na maxa. A kupujesz coś bez rat?

15 minut temu, Lech36 napisał:

Z obserwacji tego forum, począwszy od wątku o katastrofie smoleńskiej stwierdzam że fanatykom nie warto odpowiadać w zbyt złożony i mądry sposób. W w/w wątku ja i szereg innych osób wklejało całą masę dowodów i doświadczeń technicznych robionych przez profesjonalistów a fanatycy i tak uważają że w Smoleńsku był zamach (nawet uczeni fanatycy z komisji Antoniego smoleńskiego), ty o ile mnie pamięć nie zawodzi też masz takie przekonanie. Od tamtego czasu uznałem że szukanie materiałów dowodowych to strata czasu w dyskusji z fanatykami.

?

Wydaje mi się, że chyba rozmawiamy o czymś innym niż Smoleńsk ale jak widać masz problemy z odpowiedzią na poruszany temat.

Rozumiem, taki imperatyw.?

Cieszę się Twoim patologicznym szczęściem... Typowy przykład, co robi "rozdawanie kasy"... A propos, przy takich obrotach, jeszcze potrzebujesz raty na wzmacniacz  i Psateeee też raty. Beka na maxa. A kupujesz coś bez rat?

Samochód mam w leasingu BMW x6 z 17 roku wartość netto 324 tyś, czemu uważasz że moje szczęście jest patologiczne to nieprawda .

1 minutę temu, jezz napisał:

Wydaje mi się, że chyba rozmawiamy o czymś innym niż Smoleńsk ale jak widać masz problemy z odpowiedzią na poruszany temat.

Te zasady rozmowy z fanatykami zaobserwowane w wątku smoleńskim też obowiązują w tej zakładce. Pewnie najwięcej na ten temat mógłby powiedzieć 'muls', ale coś ostatnio go nie widać. Fanatyk pozostanie fanatykiem bez względu na ilość argumentów przeciw jego wierze. Popatrz ile argumentów i dowodów pojawiło się od 2010 roku a taki fanatyczny Prezes potrafi krzyknąć do opozycji na oczach całej Polski i połowy świata z trybuny sejmowej że zamordowali mu brata i to z twarzą wykręconą z nienawiści mimo że w tej sprawie wszystko już zostało wyjaśnione, no może poza stopniem udziału Prezesa w tym znamiennym wydarzeniu. Fanatyzm pozostanie fanatyzmem. Fanatyzm też rodzi nienawiść to też widać po ostatnich wydarzeniach w Białymstoku, ale widać nienawiść jest potrzebna PiS-owcom do egzystencji. To ich napęd elektryczny.

Te zasady rozmowy z fanatykami zaobserwowane w wątku smoleńskim też obowiązują w tej zakładce. Pewnie najwięcej na ten temat mógłby powiedzieć 'muls', ale coś ostatnio go nie widać. Fanatyk pozostanie fanatykiem bez względu na ilość argumentów przeciw jego wierze. Popatrz ile argumentów i dowodów pojawiło się od 2010 roku a taki fanatyczny Prezes potrafi krzyknąć do opozycji na oczach całej Polski i połowy świata z trybuny sejmowej że zamordowali mu brata i to z twarzą wykręconą z nienawiści mimo że w tej sprawie wszystko już zostało wyjaśnione, no może poza stopniem udziału Prezesa w tym znamiennym wydarzeniu. Fanatyzm pozostanie fanatyzmem. Fanatyzm też rodzi nienawiść to też widać po ostatnich wydarzeniach w Białymstoku, ale widać nienawiść jest potrzebna PiS-owcom do egzystencji. To ich napęd elektryczny.

Ale wiesz o czym rozmawialiśmy??

26 minut temu, hi_aro napisał:

obroty 5 razy takie jak za peło było,jestem zadowony i jeszcze 500 plus biorę

Pato PICer... bez dwóch zdań... Co już na raty, na sprzęt audio nie starcza. PIC daje za mało. 

Ale nie przejmuj się,  każdy kredyt trzeba oddać:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, jezz napisał:

Ale jeśli chce wygrać wybory to musi mieć propozycje ich rozwiązywania, oczywiście jeśli takie problemy według nich istnieją.

Jeśli będą to sędziowie czy LGBT to sorry, ale większości to nie obchodzi.

Moze przypomnij nam czym to pis-iaki zasłynęły przez te cztery lata ile to wybudowano autostrad dróg a i lotnisk ? z tego co wiem drogę do sołtysowej i lotnisko burzą w Radomiu ...zaiste wielkie to dzieła ....nie wspomnę o zniszczeniu wszystkiego gdzie łapska przyłożyły.....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.