Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Zyzol napisał:

Mało mnie obchodzi twoja "bezstronna" obserwacja. Moc twojego przekazu jest żadna.

11 minut temu, asterix1 napisał:

.oni tez nigdy nie przyznają sie do błędów lub przyznania innemu racji....zal czytać twoje wypociny kolego kilku nickow..

10 minut temu, Meloman napisał:

Czekać mam 45 lat? Nie dziękuję...

Cierpliwość to cnota. ? Ja potrafię być cierpliwy.

Jest też wariant bardziej optymistyczny. Odejście lub usuniecie się przywódcy.

@asterix1 masz problem idź do psychoterapeuty albo zgłoś się do nocnej i świątecznej pomocy medycznej. Może ci coś przepiszą. Lewatywa i pieprz do skarpetek byłaby w sam raz na twoje dolegliwości. Spowiedzi raczej nie polecam, mimo, że niedziela.

MjgxNTY1YgsGGjhndkpvHkVCbD0wE2FIElp0dnZ-

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To (ale i nie tylko) zohydza nie tylko kk, ale i całą tzw. opozycje demokratyczną i wszystko, co z niej się wywodzi. Krótko mówiąc, cały mit założycielski III RP i następnych. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tu masz coś o tym typie. Gdy się tylko Moderacja wyśpi - "erupcja głupoty", dla niepoznaki tylko zwana Montaną - pójdzie sobie precz.

O , jaki aktywnie moderacyjny się zrobiłeś.?

Musicie się pogodzić z tym że PiS jeszcze trochę porządzi, demokracja właśnie na tym polega,większość decyduje a mniejszość nie jest szanowana tzn może być szanowana ale jeżeli o was chodzi to juz nie koniecznie. Polska rozkwita pod rządami PiS.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Lewatywa i pieprz do skarpetek byłaby w sam raz na twoje dolegliwości

Co twoich idoli komunistycznych sposoby polecasz?

czasy minione wracają szumowiny znów cenie ....masz juz butelki z moczem przygotowane?

27 minut temu, caleb66 napisał:

Polska rozkwita pod rządami PiS.

Tematy Ci się pomyliły. Humor jest gdzie indziej.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Co twoich idoli komunistycznych sposoby polecasz?

czasy minione wracają szumowiny znów cenie ....masz juz butelki z moczem przygotowane?

Uboga jest twoja retoryka. Podobnie jak wiedza. I jak widać po treści wypowiedzi - knajacki język i słoma z butów wyłazi.

Sposoby wojskowej medycyny armii cesarsko-królewskiej, które Jarosław Haszek opisał w "Przygodach dobrego wojaka Szejka podczas wojny światowej" są ci w ogóle nieznane. Zamiast pisać bzdury sięgnij do lektury. ?

40 minut temu, jezz napisał:

O , jaki aktywnie moderacyjny się zrobiłeś.?

Bardzo słuszne i właściwe spostrzeżenie.

A teraz zastanów sie, czemu i w stosunku do jakich indywiduów (bo słowo "user" lub "rozmówca" się tu nie nadają)?

Są jeszcze metody doktora Grünsteina, jak sugeruje Zyzol, ale to cza mieć do łachudrów dostęp bezpośredni ?!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Jest przekaz dnia dla PiS (i jego zwolenników - więc uważajacie - chyba, że już znacie).

Poseł Mularczyk zakomunikował i zarzucił przciwnikom politycznym (w Ławie polityków), że w marszu w Białymstoku uczestnicy pochodu szli pod rękę z byłymi pracownikami i współprcownikami SB czy agentami TW. A po wszystkim, tylko sieją polityczny zamęt. 

Wiecie przynajmniej, co macie pisać. Już na Nowogrodzkiej wymyślono tłumaczenie kibolsko-faszystowskich działań.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

2 minuty temu, Zyzol napisał:

knajacki język i słoma z butów wyłazi.

co czasy Gomułkowskie sie przypomniały? dobrze sie miało wtedy  towarzyszu?

a sposoby leczenia idz wypróbuj na swoim nowym panu z Żoliborza ...może w dowód wdzięczności jakąś posadkę NBP znajdzie

Godzinę temu, Zyzol napisał:

To (ale i nie tylko) zohydza nie tylko kk, ale i całą tzw. opozycje demokratyczną i wszystko, co z niej się wywodzi. Krótko mówiąc, cały mit założycielski III RP i następnych.

Pieprzenie, godne działacza PiSu.

To zohydza (to tylko jeden w wielu epitetów) księdza oraz ukazuje podłość działania SB.

A Ty niczym Mularczyk, ściemniasz i rozmywasz sprawę na całą opozycję. Znaczy - on ma tylko niewielką winę?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

3 minuty temu, asterix1 napisał:

co czasy Gomułkowskie sie przypomniały? dobrze sie miało wtedy  towarzyszu?

a sposoby leczenia idz wypróbuj na swoim nowym panu z Żoliborza ...może w dowód wdzięczności jakąś posadkę NBP znajdzie

Coś się tak zajeżył inteligencie nowego typu? Przypomniało mi się jeszcze, że płukanie żołądka było stosowane.

Teraz w modzie jest pranie mózgu. Ustawiczne.

18 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

teraz zastanów sie, czemu i w stosunku do jakich indywiduów (bo słowo "user" lub "rozmówca" się tu nie nadają)?

Nie muszę się długo zastanawiać.Mam tu swoje typy. Idealnie pasują do opisu.

18 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

jeszcze metody doktora Grünsteina,

Dlatego zaproponowałem małemu rycerzykowi sól glauberską skoro nie pasuje mu pieprz..

Wychodzi na to, że lud ciemny nie zna pięknej literatury pięknej.

Nie dość, że rycerzyk dalej brnie to jeszcze niejaki fozzie przylajkował te debilizmy.? 

Edytowane przez jezz
11 minut temu, zukzukzuk napisał:

Pieprzenie, godne działacza PiSu.

To zohydza (to tylko jeden w wielu epitetów) księdza oraz ukazuje podłość działania SB.

A Ty niczym Mularczyk, ściemniasz i rozmywasz sprawę na całą opozycję. Znaczy - on ma tylko niewielką winę?

Myślenie nie jest twoja mocna stroną. Jak widać.

A Mularczyk to co, sroce spod ogona wypadł? Nie. Wychowały go tzw. autorytety z tzw. opozycji demokratycznej. Ich wartość coraz lepiej widać. I daruj sobie wyszukane epitety.

Edytowane przez Zyzol

Jest to absolutnie nieistotne, kto wychował Mularczyka. Mocno go niedopracował.

Był idiotą, jest idiotą i idiotą zostanie po wiek wieków.

Taka niedorobiona bida.

Teraz, Zyzol napisał:

Takie niedorobione bidy udzielają się na Bocznicy. Jest to dobre określenie dla przeciwników PiS stosujących PiS-owskie metody.

Masz niskie mniemanie o sobie. Usilnie starasz się narzucić swój obraz rzeczywistości (często fałszywy) innym.

Czyli wg Ciebie, PiS może stosować dowolne metody, żeby oszukiwać. Lecz, żeby ukazać te oszustwa i metody - tu dowolność zabroniona. Iście zyzolskie (pisowskie) myślenie.

Myślisz, że myślisz?

1 minutę temu, zukzukzuk napisał:

Masz niskie mniemanie o sobie. Usilnie starasz się narzucić swój obraz rzeczywistości (często fałszywy) innym.

Czyli wg Ciebie, PiS może stosować dowolne metody, żeby oszukiwać. Lecz, żeby ukazać te oszustwa i metody - tu dowolność zabroniona. Iście zyzolskie (pisowskie) myślenie.

Myślisz, że myślisz?

No proszę i sam sięgnąłeś po te metody. Zaprezentowałeś się, jak typowa niedorobiona bida.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Marzenie esbeka

W sedno:)

To rodzi pewne poidejrzenia....

2 minuty temu, Zyzol napisał:

Zaprezentowałeś się, jak typowa niedorobiona bida.

Ty cały czas się tak prezentujesz. Popatrz wyżej. Zastanawiające...

A ja miałem o Tobie wyższe mniemanie. Widać stara, dobra szkoła... Zastanawiające...

Edytowane przez zukzukzuk

14 minut temu, zukzukzuk napisał:

W sedno:)

To rodzi pewne poidejrzenia....

Jaro_747 ciągle sięga po dobrze sprawdzone metody, aby rozpętać hejt przeciwko swoim adwersarzom. A idioci mu wtÓrują:

13 minut temu, zukzukzuk napisał:

Ty cały czas się tak prezentujesz. Popatrz wyżej. Zastanawiające...

Edytowane przez Zyzol

Czemu mi jest dobrze za obecnej władzy,czuje się naprawdę wolny,mam dużo hajsu,nie obchodzi mnie lgbt,państwo dba o mnie i moja kieszeń,wszystko jest tanie,w tv mówią że jest rekordowo niski deficyt pomimo większych wydatków,bezrobocia nie ma,większość obywateli zadowolona,a wy ciągle placzecie i zadacie ode mnie i innych żebyśmy sobie pogorszyli głosując na 6 Schetyny.

Taaa...

Nie łapiesz Zyzol tego co myślę bo tobie trzeba wszystko wyłożyć kawa na ławę, jedno po drugim.

A ja piszę do ludzi inteligentnych którzy są w stanie ogarnąć całość w lot. Jak widać takich tu nie brakuje a pochylać się nad każdym nie jestem w stanie. To nie disco polo żeby każdy mógł się cieszyć i klaskać.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Zyzol napisał:

Jaro_747 ciągle sięga po dobrze sprawdzone metody, aby rozpętać hejt przeciwko swoim adwersarzom. A idioci mu wturują:

Tak też mówił nieustannie ks. Jankowski. Dziś wiemy, że ściemniał...

Nawet te same metody?

I popraw ortografię. Opuściłeś tą lekcję? Czy oznaka poddenerwowania (dziwne - przy tak starym i doświadczonym lisie)?

7 minut temu, caleb66 napisał:

Czemu mi jest dobrze za obecnej władzy,czuje się naprawdę wolny,mam dużo hajsu,nie obchodzi mnie lgbt,państwo dba o mnie i moja kieszeń,wszystko jest tanie,w tv mówią że jest rekordowo niski deficyt pomimo większych wydatków,bezrobocia nie ma,większość obywateli zadowolona,a wy ciągle placzecie i zadacie ode mnie i innych żebyśmy sobie pogorszyli głosując na 6 Schetyny.

I najważniejsze w qrwizji nikt ci nie powie żebyś szedł sie leczyć...

9 minut temu, zukzukzuk napisał:

Tak też mówił nieustannie ks. Jankowski. Dziś wiemy, że ściemniał...

O Jaro_747 mówił?

9 minut temu, zukzukzuk napisał:

I popraw ortografię. Opuściłeś tą lekcję? Czy oznaka poddenerwowania (dziwne - przy tak starym i doświadczonym lisie)?

Poprawiłem. Zoopsychologu albo raczej psychologu z oo.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

To nie disco polo żeby każdy mógł się cieszyć i klaskać.

To raczej o Kwaśniewskim. Wielkim przyjacielu neobaderowskiej Ukrainy.

Edytowane przez Zyzol
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.