Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, dulon184 napisał:

Broń swoich porypańców.

Kogo mam bronić?

Widzisz, moje finanse są dla mnie ważniejsze a Lech36 napisał, że mogą je wycofać(cokolwiek miał na myśli)

Potem coś pisał, że mogę stracić stratę, wiec sorry ale są pewne priorytety.

I nie będziesz mi dyktował o czym mam pisać?

23 minuty temu, Lech36 napisał:

Z fanatykami nie ma o czym rozmawiać. Nawet jeżeli ich fanatyzm dotyczy innej dziedziny niż dany temat rozmowy. To są osoby skażone, prawdopodobnie sekciarską nienawiścią.

Już ci zatem pisałem, że przy takim twoim założeniu, śmiało możesz ze mną porozmawiać.

Poza tym byś się nie ośmieszał takimi wpisami.

To jak z tymi fubduszami i finansami??

Zabiorą tę stratę?

A jakiej niby to dziedziny dotyczy ren fanatyzm?

41 minut temu, Bobcat napisał:

Nie oczekuj od razu odpowiedzi w jakichkolwiek niewygodnej dla władzy sprawie. Oni mają odgórne polecenie zbywać takie pytania milczeniem i wekslować rozmowę na jakieś inne, zupełnie nieistotne pier..łki dla odwrócenia uwagi. Odezwą się po jakimś czasie, gdy otrzymają przekaz dnia i wytyczne - wtedy coś Ci się odpyskną.

??

Edytowane przez jezz
Kiedy Ogrodnik zwróci rzeczywisty koszt przelotów dyspozycyjnym samolotem na jego prywatny użytek? Zwrot wg ceny biletu rejsowym samolotem LOT-u jest tylko udawaniem że coś się zrobiło.
Pewnie odda całość ale teraz czeka aż poprzednicy zwrócą 6 milionów za canajmniej 250 przelotów Tuska i 700 tego drugiego mistrzunia co lubuje się w moich pieniądzach.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

18 minut temu, jezz napisał:

Potem coś pisał, że mogę stracić stratę, wiec sorry ale są pewne priorytety.

Tu widać jak na dłoni że z betonem nie warto rozmawiać.

21 minut temu, Bobcat napisał:

Kiedy Ogrodnik zwróci rzeczywisty koszt przelotów dyspozycyjnym samolotem na jego prywatny użytek?

Mało tego kiedy pokażą dowody zwrotu drugiej wypłaty którą sobie przyznali za wybitne zasługi w deptaniu zasad państwa prawa

18 minut temu, jezz napisał:

Zabiorą tę stratę?

Tobie stratę wyrówna Prezes. Prezes dba o swoich wyznawców.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

25 minut temu, Lech36 napisał:

Ciemny lud" i tak nie przywiązuje do tego wagi. Dostał od Państwa na wódę, telewizory i samochody i inne zachcianki i

Jesteś jednak strasznie prymitywny. To jak tu z tobą o finansach gadać:)

21 minut temu, jezz napisał:

A jakiej niby to dziedziny dotyczy ren fanatyzm?

W wielu przypadkach na tym forum fanatyzm dotyczy uwielbienia dla PiS i Prezesa.

Teraz, jezz napisał:

Jesteś jednak strasznie prymitywny

Możliwe, ale fani PiS biją mnie na głowę. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

2 minuty temu, jezz napisał:

To jak tu z tobą o finansach gadać:)

Już powiedziałem z Tobą o finansach nie będę rozmawiał.

6 minut temu, Lech36 napisał:

Tobie stratę wyrówna Prezes. Prezes dba o swoich wyznawców.

A, to dobrze, ale ja się pytam jak tę stratę najpierw stracę. Muszę się przygotować, bo jak prezes zmieni zdanie to co wtedy?

1 minutę temu, jezz napisał:

Muszę się przygotować, bo jak prezes zmieni zdanie to co wtedy?

Wtedy możesz napisać do niego list z zażaleniem, że zostawia na lodzie swojego wiernego fana.

37 minut temu, Jaro_747 napisał:

Może być tak, że chodzi nie tylko o nazwiska. Może byhć tak, że mamy do czynienia z mankiem, tzn. ilość osób popierających poszczególne kandydatury jest zbyt mała.

Ja, w pewnym momencie, myślałem nawet, że na tych listach nie ma nikogo. "Zero" wyznaczył: ty, ty i ty będziesz w KRS, a listy poparcia mało ważne.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Możliwe, ale fani PiS biją mnie na głowę. 

Tak się pocieszaj:)

Dobra, wracam do ksiązki.

Nie ma we wsi prądu a nie mogę dopuścić do rozładowania baterii.

Przecież  mogą dzwonić z centrali.?

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Wtedy możesz napisać do niego list z zażaleniem, że zostawia na lodzie swojego wiernego fana.

A na jakiej to podstawie, jaśnieoświecony, twierdzisz, że jestem wiernym fanem prezesa?

4 minuty temu, jezz napisał:

A na jakiej to podstawie, jaśnieoświecony, twierdzisz, że jestem wiernym fanem prezesa?

To widać, słychać i czuć.

3 godziny temu, Zyzol napisał:

Jak nie masz nic bardziej śmiesznego do napisania, to skończ te personalne aluzje. Nie musisz podpierać swoich antyPiSowskich wypowiedzi moim nickiem. Spróbuj argumentacją, jeśli potrafisz.

Sęk w tym, że jak dotąd zawsze (mogę się pomylić o 2 razy - góra) komentowałeś moje wspisy. I generalnie - zawsze tłumaczyłeś wtopy czy afery PiS-u. A teraz? Nagle udajesz obrażonego.

Na całe szczęście, określiłeś przytoczoną aferę jako "śmieszną". To wystarczy:)

Jezzik, słabo zareagował na mój apel. Tylko caleb pisze w temacie - jak zwykle - coś rewelacyjnego! Co za lotny komentarz!

Rozumiem, że jeśli znajdziesz jakieś teksty, wypowiedzi autorytarne w obronie tejże wtopy, to się odezwiesz natychmiast.

Tymczasem. Wszystkiego Dobrego:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Cieniutko, cieniutko picowskie matołki.

Dla jasności .

To do picowych matołków ,, nie do gorsszego sortu.

Edytowane przez dulon184
To widać, słychać i czuć.
Lechu blyszczysz na tym forum,zero merytorycznej argumentacji,koledzy zresztą też,wcale się nie dziwię że czepiacie się wyłącznie głupot bo nic innego wam nie pozostało. Moje rzeczowe argumenty przygniataja Ciebie, boba i dzambodzeta a wy wobec ich sily potrafi jedynie zwyzywac od debili i niedorozwojow czy innych ulomkow,. W tv jest to samo ,zero merytoryki.

11 minut temu, zukzukzuk napisał:

Sęk w tym, że jak dotąd zawsze (mogę się pomylić o 2 razy - góra) komentowałeś moje wspisy. I generalnie - zawsze tłumaczyłeś wtopy czy afery PiS-u. A teraz? Nagle udajesz obrażonego.

Na całe szczęście, określiłeś przytoczoną aferę jako "śmieszną". To wystarczy:)

Jezzik, słabo zareagował na mój apel. Tylko caleb pisze w temacie - jak zwykle - coś rewelacyjnego! Co za lotny komentarz!

Rozumiem, że jeśli znajdziesz jakieś teksty, wypowiedzi autorytarne w obronie tejże wtopy, to się odezwiesz natychmiast.

Tymczasem. Wszystkiego Dobrego:)

Problem w tym, że dorabiasz mi etykietę PiSowca, aby argumentować swoje niezadowolenie. Do tego teraz ściemniasz i mącisz. Gdybyś wyraził tylko swój pogląd o tym, że Prezes UODO stawia się ponad decyzjami NSA i tak byłoby zrozumiałe. Widzę jednak, że dwóch zdań logicznego uzasadnienia sklecić nie potrafisz. 

Zresztą, czego można oczekiwać po kimś, kto spodziewa się uzasadnienia w postaci wypowiedzi autorytarnych. O te zwróć się bezpośrednio do Prezesa J.K.

16 minut temu, caleb66 napisał:

Lechu blyszczysz na tym forum,zero merytorycznej argumentacji,koledzy zresztą też,wcale się nie dziwię że czepiacie się wyłącznie głupot bo nic innego wam nie pozostało

Moje błyszczenie to nic w porównaniu do twojego. Merytoryczna argumentacja była stosowana przez wielu kolegów łącznie ze mną. Niestety wobec betonu taka argumentacja jest nieskuteczna. W moim przypadku najbardziej spektakularne było uczestnictwo w wątku o katastrofie smoleńskiej. Nic nie było się w stanie przebić przez beton jaki otacza świadomość zwolenników zamachu. Ci zwolennicy zamachu to fani PiS i Prezesa.

Moje błyszczenie to nic w porównaniu do twojego. Merytoryczna argumentacja była stosowana przez wielu kolegów łącznie ze mną. Niestety wobec betonu taka argumentacja jest nieskuteczna. W moim przypadku najbardziej spektakularne było uczestnictwo w wątku o katastrofie smoleńskiej. Nic nie było się w stanie przebić przez beton jaki otacza świadomość zwolenników zamachu. Ci zwolennicy zamachu to fani PiS i Prezesa.

Nie czytam wątku o zamachu smoleńskim,nie mniej uważam że kacapy powinni oddać wrak a że tego nie robią przyjaźni naszej nie wzbudzają i zaufania,należy oczywiście sprawę zamachu wyjaśnić a winnych zamachu ukarać. Za zamach.

32 minuty temu, caleb66 napisał:

Lechu blyszczysz na tym forum,zero merytorycznej argumentacji,koledzy zresztą też,wcale się nie dziwię że czepiacie się wyłącznie głupot bo nic innego wam nie pozostało. Moje rzeczowe argumenty przygniataja Ciebie, boba i dzambodzeta a wy wobec ich sily potrafi jedynie zwyzywac od debili i niedorozwojow czy innych ulomkow,. W tv jest to samo ,zero merytoryki.

czyli nie masz więcej niż szesnaście lat ?

największe wrażenie robią na mnie te "rzeczowe argumenty" ?

2 godziny temu, Bobcat napisał:

PiS znalazł się w sytuacji bardzo dla siebie niewygodnej. Publiczne pokazanie na początku kampanii wyborczej że władza ma w d..ie prawomocne wyroki sądowe i nie zamierza ich wykonywać - jest strzałem we własne kolano i powinno być natychmiast wykorzystane przez opozycję jako jeden z istotnych elementów tejże kampanii.

Niestety nie. Bo ich elektorat tego w ogóle nie kuma albo wcale tym się nie interesuje. Uważam, że takie sprawy w ogóle im nie zagrażają.

Nawet ta idiotyczna dzisiaj decyzja prezesa ochrony danych osobowych.

16 minut temu, Zyzol napisał:

Problem w tym, że dorabiasz mi etykietę PiSowca, aby argumentować swoje niezadowolenie.

Dorabiam? Przecież sam sobie doskonale razdzisz/radziłeś w tej materii.

Moje niezadowolenie, w żadnej mierze nie jest związane z Tobą (chciałbyś?), tylko nie(rządem), którego afery i wtopy, Ty dotychczas (Iprzynajmniej) tłumaczyłeś, komentowałeś i broniłeś. Powyższa argumentacja jest więc bezsensu. Chyba, że oświeciło Cię nagle, czy co? Nie wierzę...

Czyżby brak materiałów, skoro wysyłasz mnie do J.K.?

Najważniejsze, że dobrze się czujesz:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i sto baniek w piach, pis pod rączkę z kościołkiem ?

kompleksowa ochrona zdrowia prokreacyjnego?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
28 minut temu, Meloman napisał:

Niestety nie. Bo ich elektorat tego w ogóle nie kuma albo wcale tym się nie interesuje. Uważam, że takie sprawy w ogóle im nie zagrażają.

Nawet ta idiotyczna dzisiaj decyzja prezesa ochrony danych osobowych.

Myślę, że nie tak do końca. Ich twardy elektorat (ciemny lud), to 30-40% max wyborców (oceniam). O tych faktycznie się nie martwią. Im wcisną WSZYSTKO. Lecz boją się, że sprawa po sprawie i reszta może się wkurzyć. Co więcej - pójść do urn, co PiS-owi może przynieść ewentualną przegraną w nadchodzących wyborach. A wówczas, wielu usłużnych będzie rwało włosy z głowy...

To były cieżkie dwa tygodnie. W końcu, coś wymyślili.

Idiotyczne - w oczach ludzi choćby trochę myślących iśledzących temat (sprawę RODO badał NSA przed wydaniem wyroku w sp;rawie publikacji list poparcia dla kandydatów do KRS). Zaś dla ciemnego ludu - wystarczające tłumaczenie.

Obawiam się, że koniec końców, być może sołtys wsi Brzeszcze (usłużny aparatczyk partii) może zabonić publilkacji list. I Kancelaria Sejmu (mrugając bezczelnie z zadowoleniem) bezradnie rozłoży ręce...

Gdzie my żyjemy?

Edytowane przez zukzukzuk

16 minut temu, Meloman napisał:

Bo ich elektorat tego w ogóle nie kuma albo wcale tym się nie interesuje.

To niestety prawda. Szczytem bystrości umysłu tego elektoratu jest ogarnięcie promocji w Biedronce.

A tak szczerze - to jakieś jaja, z tym  ukrywaniem listy przez partię rządzącą.
Jak w filmie Barei dosłownie.
Decyzja prezesa urzędu ochrony danych osobowych jest ważniejsza od sadu,nie znacie się na prawie . Niech pozwa prezesa do sądu że dba o to do czego został powołany.

20 minut temu, zukzukzuk napisał:

Dorabiam? Przecież sam sobie doskonale razdzisz/radziłeś w tej materii.

Moje niezadowolenie, w żadnej mierze nie jest związane z Tobą (chciałbyś?), tylko nie(rządem), którego afery i wtopy, Ty dotychczas (Iprzynajmniej) tłumaczyłeś, komentowałeś i broniłeś. Powyższa argumentacja jest więc bezsensu. Chyba, że oświeciło Cię nagle, czy co? Nie wierzę...

Czyżby brak materiałów, skoro wysyłasz mnie do J.K.?

Najważniejsze, że dobrze się czujesz:)

Dorabiasz, a powinieneś lekcje jeszcze odrabiać, aby wiedzieć, jak ma się autorytaryzm do autorytetu. Tępymi złośliwościami nie nadrobisz braków elementarnej wiedzy. Skończyłem w tej materii.

Edytowane przez Zyzol

Poza tym oni to "sprytnie" rozgrywają, powołując się na ochronę danych osobowych, co należy tłumaczyć:

Zobaczcie nasi drodzy. Chronimy dane osobowe. Kiedyś może i Ciebie to spotkać. Więc nie bój się. My stoimy na straży. I nie damy się zaplutym karłom reakcji i jakiś tam imperialistycznym sądom.

I myślę, że większość to kupi (niestety).

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Decyzja prezesa urzędu ochrony danych osobowych jest ważniejsza od sadu,nie znacie się na prawie .

Ty tak na poważnie?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.