Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, dulon184 napisał:

Bobcat.

Celeb jest zwyczajnie pie----.ty..

Pisz do niego po chłopsku i dosadnie . Innaczej nie załapie.

Od jakiegoś czasu zastanawia mnie styl charakterystyczny dla wpisów bombofca. Może uwielbienie Prezesa jednakowo uszkadza mózgi?

4 godziny temu, jezz napisał:

Z tytułu? Bo nie chce mi się szukać.

Mnie tym bardziej.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Oczywiście że opinia organizacji międzynarodowej.

Bobcat ty na POWAżNIE?????  

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Za oknem widzę dokładnie to co podaje TVN.

EHEHEHEHEHEHEHE spytam jeszcze raz ty na poważnie?????

Nie jestem pisiorem ale jak slysze takie pier....lenie ze za PO bylo lepiej to nie moge sie powstrzymac.

transport streaming -Auralic Aries S1 ; transport cd - Pioneer PD 30AE mod; dac - Denafrips Pontus 2; wzmacniacz - Shanling A3.2 mk2; kolumny - YB Nord S25; listwa - Lector Edison 230; interkonekty cyfrowe - Chord Clearway i2s, QED Reference Digital Audio 40, QED Reference Optical Quartz, Srebrny diy usb; interkonekt analogowy - PAD Neptune XLR; kable zasilajace - Oyaide tunami, Oyaide black mamba, Furutech alpha 3, Yarbo 1100, Neotech Nep 3002, Belden; zasilacze - Auralic PSU S1, Nostromo, PD Creative, Ifi ipowerX.

1 minutę temu, Mikelas76 napisał:

Nie jestem pisiorem ale jak slysze takie pier....lenie ze za PO bylo lepiej to nie moge sie powstrzymac.

No to już jesteś pisiorem.:)

1 minutę temu, jezz napisał:

Dziękuję, za konkretną odpowiedź.

Czyli wymyśliłeś to sobie?

Masz konkretną odpowiedź.  Znasz bajkę o wężu?

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Mikelas76 napisał:

Bobcat ty na POWAżNIE?????  

Jak najbardziej tak.

spytam jeszcze raz ty na poważnie?????

Odpowiedź jak wyżej.

Witamy kolejnego akolitę i wazelinę PiS który deklaratywnie nie ma z tą formacją nic wspólnego.

Systemy w których "margines goli innych" zawsze źle kończą.Dotyczy to również marginesu.To,że uważasz się za margines to jedyny u ciebie przejaw realizmu.
Wszystkie systemy źle się kończą a ludzkość skazana jest na zagładę,bo albo sami się wybijemy albo zrobi to natura,także w dalszej perspektywie i tak nasz los jest przesądzony dlatego co inteligentniejsi starają się jakoś przyzwoicie przeżyć to co zostało im dane na tym ziemskim padole .

Wy dzielicie ludzi na lepszych i gorszych,ten margines to od was,lgbt to też od was .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

To te dywidendy z jakiego tytułu?

To forum dyskusyjne, chciałem się czegoś dowiedzieć, ale tu najważniejsze jest jednak obrzucanie gównem.

Nie ma sprawy, dostosuję się 

Edytowane przez jezz
28 minut temu, caleb66 napisał:

Barany są po to aby je golić. Wy teraz jesteście te barany a margines was goli . Czy to po chłopsku ? Prościej się nie da .

W którym miejscu,jakieś konkrety ?

Masz rację. Podobnie dziś Trump (taki pomarańczowy, szefuńcio Ameryki z fachu i wyboru tych przygłupów) powiedział.

W skrócie:

"Dymajcie się, Polaki i Polcy, zbudujcie sobie co tam chcecie i za to zapłaćcie.

Kochamy was, jak sqwysyn."

Tytan intelektu i polityczny gigant. 

Jak ty.

A ten mikelas - to co znowuż takiego?

Przyleciał hejchopterem z ogrodnikiem? Czy wraz z małżonką - nie zapytam nawet... Popluje, pomendzi i skona. Jak oni wszyscy.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Kot mi się zesrał w przedpokoju.
2 minuty temu, Bobcat napisał:

Jak najbardziej tak.

Odpowiedź jak wyżej.

Witamy kolejnego akolitę i wazelinę PiS który deklaratywnie nie ma z tą formacją nic wspólnego.

A nie mówiłem , minęła minuta.?

Prawdziwie żałosny gość.

2 minuty temu, caleb66 napisał:

co inteligentniejsi starają się jakoś przyzwoicie przeżyć to co zostało im dane na tym ziemskim padole .

Jeśli dobrze rozumiem Twoje wpisy - Ty starasz się przeżyć w sposób nieprzyzwoity.

1 minutę temu, jezz napisał:

To te dywidendy z jakiego tytułu?

To forum dyskusyjne, chciałem się czegoś dowiedzieć, ale tu najważniejsze jest jednak obrzucanie gówmem.

Nie ma sprawy, dostosuję się 

Czym obrzucanie??? Coś ci się Kolego pomyliło z tego politycznego podniecenia. Luzik zalecam.

Jestem Europejczykiem.

caleb

Czy "golenie innych" to jest wg. ciebie przyzwoite przeżycie ?Oczywiście nie oczekuję sensownej odpowiedzi.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Czym obrzucanie??? Coś ci się Kolego pomyliło z tego politycznego podniecenia. Luzik zalecam.

Dywidenda a polityczne podniecenie, chyba coś ci się pomyliło.

Pytałem poważnie o tą dywidendę bo nie wiem o co Belce mogło chodzić tak to napisałeś.

Edytowane przez jezz
9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja znam o panterze, morzu i mieliźnie.

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

caleb

Czy "golenie innych" to jest wg. ciebie przyzwoite przeżycie ?Oczywiście nie oczekuję sensownej odpowiedzi.

Można to samo pytanie postawić panu Czarneckiemu na ten przykład. 

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ja znam o panterze, morzu i mieliźnie.

A może ty coś wiesz z jakiego tytułu dywidendy bo niestety od autora postu o tym nie mozna się dowiedzieć.

A który pisior przyznaje się,że jest pisiorem ?
Może się nie przyznawać ale do peło też to samo bo słyszę tylko że kradli,a wybory jasno pokazują które rządy bardziej pasują Polakom i w dupie mają organizacje międzynarodowe i ich opinie i TVNowska prawdę.

1 minutę temu, caleb66 napisał:

wybory jasno pokazują które rządy bardziej pasują Polakom i w dupie mają organizacje międzynarodowe i ich opinie i TVNowska prawdę.

Tąpnie gospodarka to zobaczymy jak bardzo te rządy odpowiadają. 

19 minut temu, jezz napisał:

Dywidenda a polityczne podniecenie, chyba coś ci się pomyliło.

Pytałem poważnie o tą dywidendę bo nie wiem o co Belce mogło chodzić tak to napisałeś.

Zapytaj Belkę albo poszukaj sobie w necie.

Jak sam pisałeś tu jest forum dyskusyjne a nie edukacyjne.

Jestem Europejczykiem.

28 minut temu, jezz napisał:

Można to samo pytanie postawić panu Czarneckiemu na ten przykład. 

A może ty coś wiesz z jakiego tytułu dywidendy bo niestety od autora postu o tym nie mozna się dowiedzieć.

Strasznie jesteś nudny, Żaziku. I upierdliwy wielce.

Od kilku tygodni, wpełzając "ftenwontecek", myślę - będzie ten typ gadał, pytał i roztrwaniał czas Kolegów z Forum, pytając o te same pierdoły, co zwykle? Czy może raz jeden powie cokolwiek o złodziejskiej bandzie helikopterowców?

Nic.

Idę do kościoła.

Ochłodzić się, bo goronc.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Ciepłota.
Tąpnie gospodarka to zobaczymy jak bardzo te rządy odpowiadają. 
To zapłacisz Ty,patologia niby skąd kasę weźmie,zresztą od czterech lat już tąpie i tąpnać nie może a rejtingi coraz lepsze. Za dużo TVN oglądasz,znajdź se hobby jakieś audio za drogie to zbieraj turbosy albo puszki po piwie,kiedyś się zbierało to nie wstyd.

5 godzin temu, caleb66 napisał:

wczoraj rozmawiałem z kolektywem konsumpcyjnym pod monopolem 24h i każdy był wręcz zachwycony kierunkiem rozwoju państwa oraz inwestycjami w obywateli .

Nikt inteligentny temu nie przeczy, ani temu się nie dziwi wiedząc co to za kolektyw. ? 

Godzinę temu, caleb66 napisał:

wam nie pasuje rozdawanie kasy biednym a mi nie pasuje cwaniactwo i złodziejstwo jakie było za poprzednich rządów.

A w jakim celu to rozdawanie kasy "biednym"? To jeszcze większe cwaniactwo i robione po to, by móc jeszcze dłużej kraść.

21 minut temu, caleb66 napisał:

a wybory jasno pokazują które rządy bardziej pasują Polakom

Polakom - matołom. To niestety dość duży procent społeczeństwa i PiS dobrze wie, do kogo trafić i na kogo można liczyć...tylko na tych matołów.

19 minut temu, Bobcat napisał:

Tąpnie gospodarka to zobaczymy jak bardzo te rządy odpowiadają

Zwalą na cykle koniunkturalne.

12 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Idę do kościoła.

Nie lepiej do wanny z chłodną wodą i butelką zimnego piwa? ?

Zwalą na cykle koniunkturalne.

Ale Ty przecież nie jesteś matoł.

Nie obraz się ale twoje wpisy z perspektywy ekonomisty mądrzejszego od lumpa z pod budki z piwem mi średnio podchodzą. Wolę opinie polprzytomnego menela niż twoja i obie są gowno warte ale menela lubię.

11 minut temu, caleb66 napisał:

zresztą od czterech lat już tąpie i tąpnać nie może a rejtingi coraz lepsze

Od jakich czterech... 4 lata temu to było OK. Od jakiegoś roku zaczyna się sypać, a te rejtingi to ściema propagandowa, tak samo jak każda inna, np. na temat wyjątkowej oglądalności TVP wg. badań Kurskiego.

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Nie obraz się ale twoje wpisy z perspektywy ekonomisty mądrzejszego od lumpa z pod budki z piwem mi średnio podchodzą. Wolę opinie polprzytomnego menela niż twoja i obie są gowno warte ale menela lubię.

Nie obrażam się na opinie menela, bo nie mogę od niego wymagać zrozumienia sytuacji i jej prawidłowej interpretacji.
Także spoko.

30 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Strasznie jesteś nudny, Żaziku. I upierdliwy wielce.

Od kilku tygodni, wpełzając "ftenwontecek", myślę - będzie ten typ gadał, pytał i roztrwaniał czas Kolegów z Forum, pytając o te same pierdoły, co zwykle? Czy może raz jeden powie cokolwiek o złodziejskiej bandzie helikopterowców?

Nic.

Idę do kościoła.

W sprawie "Kuchciński Travel" sporo nowych informacji. Okazuje się, że było coś ze 150 lotów.

Poniżej zapotrzebowania na loty M.Kuchcińskiego tylko od 03.2018 do 07.2019.

EA8pyh8XkAEduSn.jpg:large

Pozdrowienie "Drogi Panie Marszałku" nabiera nowego sensu.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

No. Tak. Prawda, sound.

Czytując caleba - kocham Blok Ekipę.

A Solaris zwłaszcza.

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

W sprawie "Kuchciński Travel" sporo nowych informacji. Okazuje się, że było coś ze 150 lotów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrowienie "Drogi Panie Marszałku" nabiera nowego sensu.

Pytam zasię Żezika - wroga pisiatych:

Co Ty na to, ....

Bo przecież - coś poważnego i z głębi jestestwa twego - powiedzieć powinieneś.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Kot, jak zwykle.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.