Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Jacchusia napisał:

Aaaa, to ci co to teraz twierdzą, że PO to ich największy wróg no i propeowska Konfederacja.

To też ci w podstawówce powiedzieli?

Z tą "podstawówką" to bym tak specjalnie nie szarżował, gdy o tej ewentualnej podwyżce marzysz.

Wszak to jedyna szkoła, którą samodzielnie (jak powiadają) ukończył twój miszczunio i guru.

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Wszak to jedyna szkoła, którą samodzielnie (jak powiadają) ukończył twój miszczunio i guru.

Niby Kaczor?

Tylko podstawowka?

A to skad sie wzielo?

Czego to nie wymysla.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Prezes ma doktorat kolego, jako adiunkt pracował, to światly człowiek, nie to co my.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

3 minuty temu, bubusia napisał:

Niby Kaczor?

Tylko podstawowka?

A to skad sie wzielo?

Czego to nie wymysla.

Tak. Bo maturę zdał dzięki interwencji ojca u tow. Jerzego Kuberskiego ówcześnie mającego z swojej gestii oświatę. 

Każą udawać że tego nie wiesz?

Cytat

A tobie każą mówić, że tak jest? ?

Edytowane przez Jacchusia

4 minuty temu, Jacchusia napisał:

nie to co my

Co fakt to fakt. Niezaprzeczalny. Ale na waszym miejscu z samokrytyką bym nie przesadzał, bo przełożeni nie zrozumieją, nie pochwalą i dostaniecie po wypłacie.

5 minut temu, Jacchusia napisał:

Prezes ma doktorat kolego

W którym udowadniał wyższość socjalistycznego prawa pracy nad każdym innym.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

I kolejny tekst.

Ja pierd....

Gorzej niz myslalem:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, Adalbert95 napisał:

Co fakt to fakt. Niezaprzeczalny. Ale na waszym miejscu z samokrytyką bym nie przesadzał, bo przełożeni nie zrozumieją, nie pochwalą i dostaniecie po wypłacie.

Ty nie wiesz kto mnie płaci. I się nie dowiesz, nie strzelaj.

Teraz, Jacchusia napisał:

A tobie każą mówić, że tak jest? ?

Typowa zagrywka etatowego trolla. 

Mnie nic nie każą. W przeciwieństwie do Ciebie.

Teraz, Jacchusia napisał:

Ty nie wiesz kto mnie płaci. I się nie dowiesz, nie strzelaj.

Wiadomo. Mamy więcej kretów niż myślisz.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Intelektualnie @Adalbert95 przerasta Was żałośni funkcjonariusze frontu propagandowego PiS o lata świetlne.

53 minuty temu, Bobcat napisał:

To że wypowiadasz się metodą na chama i na bezczela nie sprawi automatycznie że masz rację.

Zgoda, więc nie wypowiadaj sie Bobcacie tak na chama i bezczela.?

Edytowane przez jezz
2 minuty temu, Bobcat napisał:

W którym udowadniał wyższość socjalistycznego prawa pracy nad każdym innym.

A ten doktorat to bez studiowania, czy moze mu zalatwili?

Typowa zagrywka etatowego trolla. 

Mnie nic nie każą. W przeciwieństwie do Ciebie.

Typowa zagrywka etatowego mąciciela, co to mu nic nie każą, bo nie muszą, bo on sam wie ?

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Kto ma, co, gdzie? Do czego Ty sie nam tutaj przyznales?

?

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, bubusia napisał:

A ten doktorat to bez studiowania, czy moze mu zalatwili?

Nie udawaj że nie wiesz.

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Nie wiadomo.

Nie udawaj że nie wiesz.

A ty wiesz? Z podstawówki? ?

55 minut temu, Bobcat napisał:

Ciekawe ile dostają od wpisu?

Ja nie mogę powiedzieć bo musiałem podpisać cyrograf, że nie będę ujawniał zarobków. Ale na maserati jeszcze nie zarobiłem.?

1 minutę temu, Jacchusia napisał:

Typowa zagrywka etatowego mąciciela, co to mu nic nie każą, bo nie muszą, bo on sam wie ?

Na tym polega moja wyższość. Sam wiem. W przeciwieństwie do Ciebie który jesteś zdalnie sterowanym wykonawcą poleceń.

46 minut temu, argus napisał:

propagandowe g...o.

Dodałbym, że jest to gówno agresywne, tak wczoraj stwierdził forumowy specjalista od tegoż.

40 minut temu, bubusia napisał:

Skad Ty te teksty bierzesz?

Ja myślę, że z dupy ale nie napiszę tego bo jeszcze mnie gdzieś zgłosi?

4 minuty temu, jezz napisał:

........ że z dupy......................i?

z dupy Zdanowa

?

I trafnie nas Zdanowem(tzn ta dupa) punktuje. I stad ta nasza frustracja

?

Edytowane przez bubusia

13 minut temu, Bobcat napisał:

Na tym polega moja wyższość. Sam wiem. W przeciwieństwie do Ciebie który jesteś zdalnie sterowanym wykonawcą poleceń.

Wiecie co, ja to sobie chyba dzis posłucham jakiejś fajnej płyty, o ta jest fajna,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A nie, kuźwa, zapomniałem, muszę jechać dziś do radia.?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz
4 minuty temu, bubusia napisał:

No coz, Bobcat czasami rzeczywiscie troche idiocieje.

Tylko nie donos:)

Chcesz to masz. Zgłoszone.

9 minut temu, Bobcat napisał:

?

Myślę, że chyba nadszedł czas żeby wreszcie zacząć zgłaszać wszystkie bezpodstawne pomówienia wypisywane tu przez Bobcata.?

47 minut temu, Jacchusia napisał:

Jest gorszy od śj

Przypominam że ŚJ to legalnie działający w Polsce związek religijny.  Tobie pojęcie ŚJ od dawna służy jako narzędzie do lżenia adwersarzy. Wyczerpuje to znamiona art. 257 Kodeksu Karnego. Radziłbym nieco powściągnąć swój język.

My tu sobie gadu gadu a jakoś nikt nie zauważył,

„Gazeta Wyborcza” drożeje o 50 groszy. „Wzrost kosztów, niekorzystne trendy reklamowe” Od początku listopada „Gazeta Wyborcza” (Agora) od środy do weekendu będzie droższa o 50 groszy, nie zmieni się natomiast cena jej poniedziałkowych i wtorkowych wydań. - Obecna zmiana wiąże się przede wszystkim z ogólnym wzrostem kosztów dziennika, w tym energii i usług - komentuje Jerzy Wójcik, wydawca dziennika.

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-wyborcza-drozeje-o-50-groszy-wzrost-kosztow-niekorzystne-trendy-reklamowe

Wszystko przez to 500+

1 minutę temu, Bobcat napisał:

narzędzie do lżenia adwersarzy. Wyczerpuje to znamiona art. 257 Kodeksu Karnego. Radziłbym nieco powściągnąć swój język.

I kto to mówi. Taki film ostatnio oglądałem?

I jeszcze taki niusik  zniezależnej stacji radiowej.

Mam nadzieję, że nasz medioznawca @zukzukzuk coś skrobnie na ten temat,

Wiktor Świetlik rezygnuje z funkcji szefa radiowej Trójki Wiktor Świetlik - redaktor naczelny radiowej Trójki -  rezygnuje z kierowania stacją - dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl. Świetlik kierował rozgłośnią od połowy 2017 roku.

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/trojka-polskie-radio-wiktor-swietlik-rezygnuje-z-funkcji-szefa

I jeszcze coś z gospodarki,

Ursus ma wciąż pod górkę. Rozmowy z Alamo, brytyjską firmą produkującą sprzęt rolniczy, spełzły na niczym. Zagraniczna firma zmieniła zdanie i jednak nie kupi zakładu Ursusa w Dobrym Mieście. Co więcej, sąd odrzucił wniosek polskiego producenta o wszczęcie kolejnej restrukturyzacji.

Ukryta Zawartość

Dla odmiany o tej firmie pełną wiedzą dysponują @dulon184 i @Jaro_747 to może cos skrobnął co tam nie gra w tym ursusie?

Ukryta Zawartość

42 minuty temu, Bobcat napisał:

Równaj się z równymi sobie  tam na dole ?

10 minut temu, Bobcat napisał:

Przypominam że ŚJ to legalnie działający w Polsce związek religijny.  Tobie pojęcie ŚJ od dawna służy jako narzędzie do lżenia adwersarzy. Wyczerpuje to znamiona art. 257 Kodeksu Karnego. Radziłbym nieco powściągnąć swój język.

:)))))))) Ło Matko Bosko.

24 minuty temu, Bobcat napisał:

Ja też, ja też ?

44 minuty temu, Bobcat napisał:

Żyj dalej w swoim przekonaniu. Tym lepiej dla nas.

To ty żyj w swoim przekonaniu, tym lepiej dla mnie.

Edytowane przez Jacchusia

22 minuty temu, Bobcat napisał:

Racja.

Tym bardziej, że my tu nie gadamy o wyższości B.B. Kinga nad starym Fleetwood Mac, tylko o sprawach o wiele bardziej duperelnych.

????

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

my tu nie gadamy o wyższości B.B. Kinga nad starym Fleetwood Mac,

Mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że niektórzy tu piszący nie mieliby na ten temat za wiele do powiedzenia.?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.