Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, caleb66 napisał:

Jak już pisałem mniejszość ma gowno do gadania ,wygrajcie sobie wybory i se rządzcie ,tylko nie wiem jaki idiota na takich zagłosuje, póki co mandat demokratyczny ma PiS i społeczeństwo oczekuje twardej polityki z UE a nie kulic ogon jak PO . Jarek sie nie pierd....I 

Se spadaj !Chyba tylko taki język do ciebie dociera ?

15 minut temu, jezz napisał:

Jesteś wyraźnie nie w temacie.

Jak alkolita PiSu pisze że jest tak, to jest na odwrót:) Lecz, to poza zasięgiem ich pojmowania...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Godzinę temu, Adalbert95 napisał:

Musi się pisorom ostro palić pod tyłkiem skoro na front walki ideologicznej pchają te "najgłębsze rezerwy kadrowe" - jak ten wyżej. Do tej pory tutejszych apologetów PiS miałem za przynajmniej ograniczonych. Panowie - przepraszam Was, Przy celebie to Wy jesteście wręcz błyskotliwi, po prostu pantery intelektu pełną gębą. Swoją drogą ciekawi mnie jak pisory takich jak 66 wyszukują? Chciałbym zobaczyć taki kasting na największego głąba i tłuka...

Jest kolejny gamoń. Szkoda, że tak późno. 

Ciebie z dużej litery ?Po co te szczątkowe ślady jakiejś kultury ?To zbytek łaski !Bądź sobą,wal śmiało !Sięgaj tam gdzie wzrok nie sięga ( to z klasyka )

do caleba

25 minut temu, Zbig napisał:

I jak widać tradycyjnie nic nie zrozumiałeś.  Czytanie to nie zawody kto więcej nazbiera.

Tradycyjnie zrobiłeś już dziś rano z siebie idiotę?

5 minut temu, zukzukzuk napisał:

Jak alkolita PiSu pisze że jest tak, to jest na odwrót:) Lecz, to poza zasięgiem ich pojmowania...

Brnij dalej. Dziś urodzaj w polu kapusty.

Może zorientuj się w temacie. Głupka zawsze zdążysz z siebie zrobić, choć ten moment i tak już nastąpił?

Jezzik

A jak tam Macierewicz z zamachem smoleńskim i tą hucpianą komisją. To że wielka dupa to było wiadomo od początku. Ja pytam kiedy odda publiczne pieniądze jakie z kolesiami skasował za udział w tej kompromitujące  szopce ?

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

8 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ciebie z dużej litery ?Po co te szczątkowe ślady jakiejś kultury ?To zbytek łaski !Bądź sobą,wal śmiało !Sięgaj tam gdzie wzrok nie sięga ( to z klasyka )

do caleba

Cię a nie Ciebie, "idź do lekarza od oczu "jak to klasyk mówił. Ta odrobina kurtuazji to telefon nowy model a co stać mnie .

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Telefon nie zmieni właściciela

No nie, może sprzedać, albo czego nie życzę mogą mu ukraść ?

nagrywamy.com

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Cię a nie Ciebie, "idź do lekarza od oczu "jak to klasyk mówił. Ta odrobina kurtuazji to telefon nowy model a co stać mnie .

Ale ten klasyk drwił, szydził i obśmiewał dokładnie takich gigantów intelektu i beznadziejności jak Ty.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

17 minut temu, jezz napisał:

Tradycyjnie zrobiłeś już dziś rano z siebie idiotę

Przemyślę Twoją opinię.  W końcu jesteś wybitnym specjalistą w temacie.

Chodziło mi nie o zmianę własności ale o zmianę osobowości.Ale w obecnych czasach komórkę może mieć każdy .Widziałem biedaków w Indiach czy Etiopii z tym przedmiotem luksusu.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

TVP to jedyne wiarygodne źródło informacji w naszym kraju ,nie mów że wyborczą albo Newsweeka czytasz ,kiedyś była taka gazeta skandale to coś w podobie do tych

Jakbym 747 czytał...

No nie,747 przy calebie to intelektualista .

2 minuty temu, arturp napisał:

ja pierdzielę - 2344 strony wzajemnego obrażania ? ludzie ...

Jak w życiu.Zgodnie z tematem wątku.Taka jest rzeczywistość w obecnej Polsce.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
2 minuty temu, babatular napisał:

Ale ten klasyk drwił, szydził i obśmiewał dokładnie takich gigantów intelektu i beznadziejności jak Ty.

Mylisz się tak właśnie było za tamtych czasów i za PO też. Teraz to jest śmieszne kiedyś nie było. 

19 minut temu, caleb66 napisał:

Mylisz się tak właśnie było za tamtych czasów i za PO też. Teraz to jest śmieszne kiedyś nie było. 

PIS i jego wyznawcy nie potrafią żyć i funkcjonować poza PRLem. Mają mentalność PRLowska i tęsknią za PRLem. Stąd centralne planowanie, Sekretarz KC PZPR,  propaganda w TV, uwielbienie dla PRLowskiego prokuratora, upolityczniona prokuratura, niszczenie niezależności sądów, nacjonalizacja wszystkiego.

PRL wiecznie żywy.

No i oczywiście zabrać bogatym i rozdać biednym.

Edytowane przez babatular

13 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Taka jest rzeczywistość w obecnej Polsce.

Ale tu przecież nawet mądrzy ludzie piszą . Po co ?  Ja też jestem sfrustrowany ale pisanie w tym wątku nie sensu . Tylko potęguje agresję . Zgodnie z obowiązującym w kraju prawem powinno się ten wątek zamknąć . ,, odpowiedzialność ponosi sprawca zniewagi w sieci, który obraził lub ośmieszył pokrzywdzonego za pomocą zwrotów powszechnie uznawanych za pogardliwe i naruszające godność pokrzywdzonego." i ,, Właściciel strony internetowej (np. forum) nie musi czytać wszystkich wpisów, które użytkownicy na nim umieszczają, ale jeśli już otrzyma informacje o jakiejś nielegalnej treści –  musi na nią zareagować. Jest to tzw. procedura „notice and take down” (mówi o niej art. 14 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną). "

...there is no spoon...

22 minuty temu, babatular napisał:

Jezzik

A jak tam Macierewicz z zamachem smoleńskim i tą hucpianą komisją. To że wielka dupa to było wiadomo od początku. Ja pytam kiedy odda publiczne pieniądze jakie z kolesiami skasował za udział w tej kompromitujące  szopce ?

A dlaczego mnie się o to pytasz?

1 minutę temu, jezz napisał:

A dlaczego mnie się o to pytasz?

A kogo ?

18 minut temu, Zbig napisał:

Przemyślę Twoją opinię.  W końcu jesteś wybitnym specjalistą w temacie.

Niestety twoje poranne posty świdczą o tobie. Chyba że zostanął ukryte:)

Teraz, babatular napisał:

A kogo ?

NIe wiem, może Macierewicza? 

arturp

Obóz rządowy i rządowe media codziennie obrażają przyzwoitych ludzi i zdrowy rozsądek i co ?Mamy siedzieć w wieży z kości słoniowej i nie reagować ?Udawać,że nic złego się nie dzieje ?

7 minut temu, babatular napisał:

PIS i jego wyznawcy nie potrafią żyć i funkcjonować poza PRLem. Mają mentalność PRLowska i tęsknią za PRLem. Stąd centralne planowanie, Sekretarz KC PZPR,  propaganda w TV, uwielbienie dla PRLowskiego prokuratora, upolityczniona prokuratura, niszczenie niezależności sądów, nacjonalizacja wszystkiego.

PRL wiecznie żywy.

Wyznawcy ? .  Potrafią na dodatek jest ich więcej i decydują za was hehe . I taka demokracja to prawdziwa demokracja . Jeszcze tylko kasta nadzwyczajna poleci i potem już z górki  

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

arturp

Obóz rządowy i rządowe media codziennie obrażają przyzwoitych ludzi i zdrowy rozsądek i co ?Mamy siedzieć w wieży z kości słoniowej i nie reagować ?Udawać,że nic złego się nie dzieje ?

Kogo przyzwoitego TVP obraziło 

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie obracasz się w tych sferach więc ich nie znasz.

No nie znam komunistycznych aparatczykow to prawda . 

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Wyznawcy ? .  Potrafią na dodatek jest ich więcej i decydują za was hehe . I taka demokracja to prawdziwa demokracja . Jeszcze tylko kasta nadzwyczajna poleci i potem już z górki  

Demokracja ? Czyli rządzi liczba, głupota i obłuda, a nie intelekt, rozum i przyzwoitość. Że ludzi głupich i leniwych jest więcej niż mądrych i pracowitych to chyba nawet Ty wiesz.

Masz ich w PiSie.

do caleba

Gwoli sprawiedliwości tylko przypominam,że PiS nie miał większości.Uzyskał ją jedynie dzięki ordynacji.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
1 minutę temu, babatular napisał:

Demokracja ? Czyli rządzi liczba, głupota i obłuda, a nie intelekt, rozum i przyzwoitość. Że ludzi głupich i leniwych jest więcej niż mądrych i pracowitych to chyba nawet Ty wiesz.

Gdyby tak było jak piszesz to by kampanie wyborcze nie były potrzebne,masami się steruje kto robi to lepiej ten rządzi, twoja opcja polityczna widać nie nadaje się do rządzenia. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.