Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale nie tylko i wyłącznie bocznica.

Nieprawdą jest, że iI Dottore pisze tylko na bocznicy.

Jest na forum od lat w odróżnieniu od audiokratora, który założył swoje konto parę miesięcy temu i nie zdarzyło mu się napisać ani jednego postu w innym temacie niż kontrowersyjne tematy na bocznicy.

Jak dla mnie sytuacja jest jasna.

Ja nie bronię ,,doktora'' bo jestem jedną z osób która z nim najbardziej się ściera.

Ale widzę różnicę pomiędzy tymi forumowiczami.

Gość vasa

(Konto usunięte)

Jest na forum od lat w odróżnieniu od audiokratora,

Argument jak kulą w płot.

Przy takim podejściu do sprawy to ja mam (prawie) zawsze rację rtfm.gif

A Il Dottore to jeden z najbardziej dotkniętych chorobą nienawiści delikwentów na tym forum.

Na pewnym poziomie absurdu już nie ma płaszczyzny ścierania się poglądów.

Pozostał jedynie śmiech lub ignorowanie.

Chłopaki skupcie się na temacie.

Następny, z bożej łaski, moderator.

Co znaczy "na temacie" ?

O co jeszcze trzeba oskarżyć Owsiaka?

Edytowane przez vasa
Gość vasa

(Konto usunięte)

w filmie, PC audio a ostatnio nawet KD.

Nie mam już możliwości edycji postu.

Przyjmijmy że napisałem "Nasz "Irlandczyk" jest obecny prawie wyłącznie na bocznicy.

Co nie zmienia wymowy zasadniczej postu:

Il Dottore to jeden z najbardziej dotkniętych chorobą nienawiści bla.gif delikwentów na tym forum.

Ty jesteś medyk, weterynarz czy zmywakowy.

Ty jesteś ubek, komunista czy zwykły leming?

Jest na forum od lat w odróżnieniu od audiokratora, który założył swoje konto parę miesięcy temu

Jasne że to klon usunięty przedtem za trolling.

Jak będę miał coś mądrego do napisania

Ty???

Jaja sobie robisz? :)

A Il Dottore to jeden z najbardziej dotkniętych chorobą nienawiści delikwentów na tym forum.

Typowe dla lemingów zaklinanie rzeczywistości - z braku argumentu zarzucacie innym nienawiść.

Tymczasem prawda jest taka że to wy nienawidzicie Polski, tradycji, wartości i religii.

Nienawidzicie łacińskiej cywilizacji. A innej nie macie, bo nie jesteście zdolni jej zbudować.

Zostają wam "prawdy" wyrzygane przez Olejniki i Miecugowy...

zryjcie.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Doktorku. Tyle że ja nie jestem lemingiem tylko beneficjentem. ������

A to by zmieniało postać rzeczy. :)

Od kiedyż to jednak beneficjenci pętają się po takich zakazanych zakamarkach internetu?

Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Każdy ma chwile nudy������

No to chyba w sytuacji zimowej nudy naturalnym wyborem beneficjenta jest wyjazd na narty do Cortina d'Ampezzo a nie tracenie czasu w necie? :)

Edytowane przez il Dottore

A hejterzy zostali z ręką w nocniku. Pokazano im gdzie ich miejsce. Polacy po raz kolejny udowodnili, że są narodem przekornym i kampanie nienawiści odnoszą wprost odwrotny skutek.

Kampanie nienawiści organizują frustraci, nieudacznicy i nieroby - czyjś sukces wzmaga ich własne gnuśność oraz zawiść. Plus narodowo-katolicki sos, szczypta kołtuństwa i łyżka głupoty, no i mamy antyowsiakowego hejtera. Czy to polskie zjawisko? Na ogół.

Kampanie nienawiści organizują frustraci, nieudacznicy i nieroby - czyjś sukces wzmaga ich własne gnuśność oraz zawiść. Plus narodowo-katolicki sos, szczypta kołtuństwa i łyżka głupoty, no i mamy antyowsiakowego hejtera. Czy to polskie zjawisko? Na ogół.

W sumie najwyżej 30% narodu. Elektorat PiSuaru.

70% jest przeciwko.

Idą tym tropem błyskotliwej myśli, wszyscy powinni hejtować wszystkich, wówczas dopiero kraj stanie na nogi.

Ciężko się przyznać do porażki, prawda? I jakoś tak głupio...

Porażki ?

Nie bądź śmieszniejszy niż jesteś ...

Poproś o zestawienie struktury tej kwoty i może zrozumiesz jak bardzo jesteś w lesie.

Przy okazji poproś o dane nt. przepływów i powiązań z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No i nie zapomnij o zleceniach dla Mrówki Całej i niedochodowym od zarania Złotym meloniku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W sumie najwyżej 30% narodu. Elektorat PiSuaru.

Z tych 30% co niektórzy starają się z gorliwością co najmniej podejrzaną (see up). Opłacani, czy pożyteczni idioci ?

@BoDeX

Ależ hejtuj sobie dalej. Jak widzisz nie ma to żadnego znaczenia. Możesz też Waszą porażkę uważać za wielkie zwycięstwo. Związek Radziecki również przedstawiał swoje kolejne porażki i spektakularne klapy we wszystkich dziedzinach życia politycznego, gospodarczego i społecznego jako wielkie zwycięstwa i sukcesy komunizmu oraz dowody zwycięstwa tego systemu.

Edytowane przez Bobcat

Z tych 30% co niektórzy starają się z gorliwością co najmniej podejrzaną (see up). Opłacani, czy pożyteczni idioci ?

Paranoicy raczej.

Edytowane przez SzuB

Związek Radziecki również przedstawiał swoje kolejne porażki i spektakularne klapy we wszystkich dziedzinach

życia politycznego, gospodarczego i społecznego jako wielkie zwycięstwa i sukcesy komunizmu oraz dowody

zwycięstwa tego systemu.

Pięknie - lepiej bym tego nie ujął - to idealny komentarz do tego, co się w tym temacie dzieje.

Zderzenie ze ścianą będzie jednak boleśniejsze.

Jak na razie to hejterzy zderzyli się ze ścianą.

Pocieszajcie się dalej. I snujcie swoje marzenia.

G...o możecie bo macie zero argumentów. Jedynie hejt.

Mocna nadinterpretacja , ale masz do tego prawo - wszak żyjemy w wolnym kraju.

Jedyne co mi się spodobało w Twoim wpisie, to proroczy zwrot " jak na razie ".

Gość vasa

(Konto usunięte)

W Irlandii nagrzmocił się czeskim piwem.

Na taką traumę to piwo może nie dać rady.

Będzie się do ojczystego trunku wrócić.

A to kłopot bo nie wiadomo czy przez patriotę pędzony

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.