Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, jezz napisał:

O, jeszcze jeden psychoanalityk. Straszny wysyp od wczoraj specjalistów w tej dziedzinie.:)

13 minut temu, jezz napisał:

Nie czytasz, ze zrozumieniem. Robić to musisz jednak sobie sam, ja to mam bez żadnego wysiłku.:)

Myślałem, ze użyłem prostego języka.

Glosy zza muru z kolczatką na górze...

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

4 minuty temu, arkadowski napisał:

Kompletnie nie rozumiesz o czym się do Ciebie pisze

Dlatego podaję teraz źródła, bardzo proszę zaznajomić się, aby następnie nie kierować pod mój adres pomówień i oskarżeń, co do prezentowanych przeze mnie stanowisk w kwestiach, o których się wypowiadam.

Oświadczam, że wszelkie treści pisane tu przez wszystkie lata, miały źródła wiedzy zaczerpnięte z przekazu publicznego pochodzące z uznanych ośrodków, zawodowo zajmujących się kolportowaniem treści, będących uczestnikami rynku medialnego w Polsce.

W związku z tym informacja do mnie, jakoby byłoby  ze mną coś nie w porządku jest zwyczajnym pomówieniem.

Jest to działanie wbrew prawu.

Gość

(Konto usunięte)

zaden rząd nie potrafi dobrze spożytkować moich podatków

dlatego lepiej niech wrócą do tych którzy mają dzieci do tych które całe zycie wychowywały nowe pokolenie do tych którzy wydadzą je na konsumpcję

lepiej niech część tych podatków zostanie rozdana niz maja słuzyć bogaceniu się polityków

2 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Glosy zza muru z kolczatką na górze...

Tak, oczywiście, dziś taka piękna pogoda za murem, rzekłbym wiosenna, trzeba napompować kilka peowskich egobaloników. :)

3 minuty temu, 747 napisał:

Dlatego podaję teraz źródła, bardzo proszę zaznajomić się, aby następnie nie kierować pod mój adres pomówień i oskarżeń, co do prezentowanych przeze mnie stanowisk w kwestiach, o których się wypowiadam.

Oświadczam, że wszelkie treści pisane tu przez wszystkie lata, miały źródła wiedzy zaczerpnięte z przekazu publicznego pochodzące z uznanych ośrodków, zawodowo zajmujących się kolportowaniem treści, będących uczestnikami rynku medialnego w Polsce.

W związku z tym informacja do mnie, jakoby byłoby  ze mną coś nie w porządku jest zwyczajnym pomówieniem.

Jest to działanie wbrew prawu.

Ożesz. Z początku zdenerwowany byłem i wdusiłem "lubię to". Sorry za pomyłkę.

Jakbym czytał Prezesa - Słońce Narodu i Krynicę Uczciwości. Do następnego razu.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

17 minut temu, jezz napisał:

Pokaż mi wyborcę PO, który tego nie bierze. Ja nie znam.:)

I bardzo dobrze, że biorą. Odbierają tylko to co im wcześniej zabrano w podatkach.

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

a to ze chodzisz po sejmie zeby zrobic piekny nowy swiat z kolega zbyszkiem to z ktorych mediow.

Oświadczam, że wszelkie treści pisane tu przez wszystkie lata, miały źródła wiedzy zaczerpnięte z przekazu publicznego pochodzące z uznanych ośrodków, zawodowo zajmujących się ko

Edytowane przez muls
2 minuty temu, slawek.xm napisał:

lepiej niech część tych podatków zostanie rozdana niz maja słuzyć bogaceniu się polityków

Normalnie mnie zatkało! Złote "myśli" Sławusia.

3 minuty temu, traumeel napisał:

o dobrze, że biorą. Odbierają tylko to co im wcześniej zabrano w podatkach

ten ma nadzieje ze wyborcy PO odmowia i przekaza to na rydzyka.

Edytowane przez muls
Teraz, muls napisał:

ten ma nazieje ze wyborcy PO odmowia i przekaza to na rydzyka.

Haha. Marzenie Sławusia!

3 minuty temu, traumeel napisał:

bardzo dobrze, że biorą. Odbierają tylko to co im wcześniej zabrano w podatkach.

Nie mają honoru, powinni nie brać tego co daje PIS. Tak jest uczciwie.:)

Bo tak naprawdę to są kryptopisiory, byle tylko zjeść tę kiełbasę wyborczą a reszta niech się wali.:)

6 minut temu, slawek.xm napisał:

slawus to nie ta skala.na wykladach rydzyka nie mowia pewnie o tym.

i wlasciwie teraz to jest jedyne kryterim wyboru jesli juz kazdy bedzie mial dom samochod i psa.

Edytowane przez muls
Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

slawek

No właśnie obecnie masz to co tak krytykujesz.

I chce, żeby tak było dalej. Niesamowita logika! Chociaż LW mi się kojarzy "nie chcem, ale muszem". Ale Sławek rękę by sobie dał uciąć za innego... Dudusia - prezydenta tysiąclecia:)

4 minuty temu, muls napisał:

ten ma nazieje ze wyborcy PO odmowia i przekaza to na rydzyka.

Fajnie, że jesteś.

Teraz się trochę rozkręć.

Ja wrócę później bo teraz dają nam obiad a później obchód.

Mam nadzieję, że dziś bez elektrowstrząsów, ale wrócę do ciebie na pewno.:)

Teraz, jezz napisał:

Fajnie, że jesteś.

Teraz się trochę rozkręć.

Ja wrócę później bo teraz dają nam obiad a później obchód.

Mam nadzieję, że dziś bez elektrowstrząsów, ale wrócę do ciebie na pewno.:)

Merytorycznie mniej niż zero.

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

slawek

No właśnie obecnie masz to co tak krytykujesz.

mam to wciąż od lat sidemdziesiatych ubiegłego wieku ale jak dotąd zaden rząd oprócz pisu nie rozdawał moich podatków ludziom i lepiej niech tak zostanie

Teraz, slawek.xm napisał:

zaden rząd oprócz pisu nie rozdawał moich podatków ludziom

Mnie nic nie dał.  A Tobie?

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

mam to wciąż od lat sidemdziesiatych ubiegłego wieku ale jak dotąd zaden rząd oprócz pisu nie rozdawał moich podatków ludziom i lepiej niech tak zostanie

fakt bo przedtem to rozdawano majatek zydow ale zabraklo.Zabraknie i podatkow.

Edytowane przez muls
10 minut temu, muls napisał:

Oświadczam, że wszelkie treści pisane tu przez wszystkie lata, miały źródła wiedzy zaczerpnięte z przekazu publicznego pochodzące z uznanych ośrodków, zawodowo zajmujących się ko

Samolocik ruszył lawinę oświadczeń...

34 minuty temu, jezz napisał:

Pokaż mi wyborcę PO, który tego nie bierze. Ja nie znam.:)

Hello Mariolka! Ja nie biorę.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Ciekawe że w kampanii wyborczej do PE prawie nic nie ma o Europie. Nie było niczego o polityce zagranicznej (PiSowskie Waterloo), o wyzwaniach współczesnego świata (nie mają pomysłu), o nowoczesnej gospodarce (skończyło się na deklaracjach).

To co to było? Apel rozpaczy do niezbyt bystrego betonowego elektoratu. Plus próba przekupienia niezdecydowanych. Kto za to zapłaci? Ci którzy pracują i zarabiają. O to nam chodzi? No nam chyba nie bardzo.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, toptwenty napisał:

Merytorycznie mniej niż zero.

Poczekaj, mam tu dla ciebie takiego cytata z Bobcata, albo Bobcata z Tacytu, wszystko jedno w sumie.)

" Zawsze należy się dostosować do poziomu rozmówcy i zaproponowanego przezeń stylu prowadzenia dyskusji."

Możesz to sobie gdzieś zapisać.:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.