Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, muls napisał:

tak wiec najlepsza metoda jest pociagnac temat dalej.Geje do wiezien, dzieci do kosciola a jeezik do pisania..I zrobimy jeden PIC i jeezikow bedziemy mieli tysiace zadowolonych.

Ty jednak nie jesteś normalny.

18 minut temu, stench napisał:

a, przecież moga sami stanąć i sprzedawać tak ??????

a jak nie chca. albo nie moga albo maja dwa sklepy a personel chce.

3 minuty temu, jezz napisał:

y jednak nie jesteś normalny. 

a ty jak zwykle ograniczony.

a ja wyzdrowieje.

Edytowane przez muls
  • Moderatorzy
21 minut temu, muls napisał:

a jak nie chca. albo nie moga albo maja dwa sklepy a personel chce.

E tam to tylko co drugi week.

W jednym sklepie mąż w drugim żona, ktoś chętny z personelu też przyjdzie i byłoby ok.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

1 minutę temu, stench napisał:

dnym sklepie mąż w drugim żona, ktoś chętny z personelu też przyjdzie i byłoby ok.

w sytuacji kiedy juz wszyscy wiedza ze ten pomysl jest do du..py?

16 minut temu, jezz napisał:

ie chcą to już jest ich problem 

twoj dopiero wtedy kiedy pojda na zasilek.

5 godzin temu, tomek7776 napisał:

widocznie nie jestes w stanie trzezwo myslec,wypisujesz mega glupoty.

Nie moja wina że nie jesteś w stanie zrozumieć jednego prostego zdania. Wsadziłeś głowę w imadło?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, stench napisał:

E tam to tylko co drugi week.

W jednym sklepie mąż w drugim żona, ktoś chętny z personelu też przyjdzie i byłoby ok.

jaśnie państwo właściciele chca sobie wyjechac na kilka dni a nie zapier... za ladą

od tego są robole

nie jakie to trudne?

9 minut temu, slawek.xm napisał:

aśnie państwo właściciele chca sobie wyjechac na

wlasnie to jasnie panstwo da dupy i bedzie musialo splacac kredyty zaciagniete za lokal  towar  wyposazenie.A robole sobie pojda.

Edytowane przez muls

Nie o to chodzi. To reżimy totalitarne mówią swoim obywatelom jak mają spędzać swój wolny czas.

Zakaz handlu w niedziele będzie jednym z czynników na których przewróci się PiS. 

i o to chodzi w pytaniu dlaczego nie za***rdalaja.Bo nie muszom.Tym bardziej ze jakis plastus tak chce.Nie zapominajmy ze to plastus powiedzial ze oni beda mieli LEPIEJ.Bo on wie jak im zrobic dobze.Ale jeeeziki mowia ze plastus wie co chce jak mowi..

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
49 minut temu, Bobcat napisał:

Zakaz handlu w niedziele będzie jednym z czynników na których przewróci się PiS. 

następny marzyciel:)

napisz jeszcze kiedy to sie stanie i kto pis zastapi gargamelku:)

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

jaśnie państwo właściciele chca sobie wyjechac na kilka dni a nie zapier... za ladą

od tego są robole

Od tego są związki zawodowe żeby bronić ich interesów. Ale "Solidarność" woli bronić pomnika pedofila.

Jestem Europejczykiem.

14 minut temu, slawek.xm napisał:

następny marzyciel:)

napisz jeszcze kiedy to sie stanie i kto pis zastapi gargamelku:)

Następny któremu się wydaje że PiS będzie rządził wiecznie. 

Ale każą to tak pisze. Taka praca. Służba nie drużba.

13 godzin temu, Bobcat napisał:

Właśnie się rozbił Boeing 737 Max. Drugi z rzędu. Najnowszy model. Obydwa nowiutkie, miały po kilka miesięcy.

By pisiarskie zaniedbania w wojskowym lotnictwie nie wylazły na wierz przed wyborami długopis właśnie sobie mianuje generała:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość glazior

(Konto usunięte)
26 minut temu, Adalbert95 napisał:

By pisiarskie zaniedbania w wojskowym lotnictwie nie wylazły na wierz przed wyborami długopis właśnie sobie mianuje generała:

Za mojego i twojego życia nie będzie katastrof wpływających na wojsko i na władze decyzyjne  większych niż za platformy.Nic tych katastrof nie przebije.Za Tuska to był dopiero burdel.

1.

CASA C-295M rozbił się 23 stycznia 2008r. w Mirosławcu. Zginęło 20 osób - czteroosobowa załoga i 16 znajdujących się na pokładzie oficerów. Maszyna wykonywała lot na trasie Okęcie-Powidz-Krzesiny-Mirosławiec-Świdwin-Kraków, rozwoziła uczestników konferencji Bezpieczeństwa Lotów Lotnictwa Sił Zbrojnych RP.

2.

Katastrofa polskiego Tu-154 w Smoleńsku.

Zrzut ekranu (47).png

Edytowane przez glazior
15 minut temu, glazior napisał:

Za mojego i twojego życia nie będzie katastrof wpływających na wojsko i na władze decyzyjne  większych niż za platformy.Nic tych katastrof nie przebije.Za Tuska to był dopiero burdel.

1.CASA C-295M rozbił się 23 stycznia 2008r. w Mirosławcu. Zginęło 20 osób - czteroosobowa załoga i 16 znajdujących się na pokładzie oficerów. Maszyna wykonywała lot na trasie Okęcie-Powidz-Krzesiny-Mirosławiec-Świdwin-Kraków, rozwoziła uczestników konferencji Bezpieczeństwa Lotów Lotnictwa Sił Zbrojnych RP.

Ty Kolego jesteś głupszy niż przypuszczasz. Teraz poszukaj sobie kto był wtedy dowódcą WL, kto go chciał zwolnić i kto go bronił.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Nie o to chodzi. To reżimy totalitarne mówią swoim obywatelom jak mają spędzać swój wolny czas.

To w którym z tych krajów jest reżim totalitarny?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, jezz napisał:

Ukryta Zawartość

A skąd wiesz w którym kraju obywatele zadecydowali sami a w którym rząd nie pytając ich o zdanie?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

A skąd wiesz w którym kraju obywatele zadecydowali sami a w którym rząd nie pytając ich o zdanie?

On nic nie wie. Pisze co mu każą. Kolejny wyrobnik z obowiązkami służbowymi.

U nas zdecydował nie rząd tylko KC PZPR (Komitet Centralny Polskiej Zjednoczonej Partii Religijnej - dawna nazwa: Episkopat Polski). Klęczący rząd im tylko to przyklepał i zatwierdził.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Jarku , ja naprawdę uważam cię za osobę prawie myślącą, więc przez grzeczność zapytam co  ma wspólnego z katastrofami kto był dowódcą WL,  a idąc tym samym tokiem rozumowania co ty pewnie należy stwierdzić że winę za to że Funkcjonariusze BOR przywieźli ministrowi Radosławowi Sikorskiemu pizzę do posiadłości w Chobielinie pod Bydgoszczą ponosi  TUSK.

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, Bobcat napisał:

Ale każą to tak pisze. Taka praca. Służba nie drużba.

40 minut temu, Bobcat napisał:

Pisze co mu każą. Kolejny wyrobnik z obowiązkami służbowymi.

to juz nie tylko obsesja , to lek pierwotny:)

napisz kto Cie ta skrzywdził, moze jeszcze pomścimy...:):)

Edytowane przez slawek.xm
Gość glazior

(Konto usunięte)
51 minut temu, jezz napisał:

Tam gdzie istnieje tzw. Sonntagsruhe.

To kraje najmniej cywilizowane w oświeconej i laickiej Europie .

52 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Edytowane przez glazior
3 minuty temu, slawek.xm napisał:

to juz nie tylko obsesja , to lek pierwotny:)

napisz kto Cie ta skrzywdził, moze jeszcze pomścimy...:):)

Zalecam Ci refleksję na sobą samym. Ja nazywam rzeczy po imieniu i nie mam zwyczaju mówić papu na g..no.

1 minutę temu, glazior napisał:

Jarku , ja naprawdę uważam cię za osobę prawie myślącą, więc przez grzeczność zapytam co  ma wspólnego z katastrofami kto był dowódcą WL,  a idąc tym samym tokiem rozumowania co ty pewnie należy stwierdzić że winę za to że Funkcjonariusze BOR przywieźli ministrowi Radosławowi Sikorskiemu pizzę do posiadłości w Chobielinie pod Bydgoszczą ponosi  TUSK.

Uważam cię za osobę o znacznie upośledzonej zdolności samodzielnego myślenia, ale to być może nie twoja wina tylko efekt przedawkowania propagandy.

Dowodem na problemy z samodzielnym myśleniem jest nieumiejętność powiązania faktu kto dowodzi lotnictwem z brakami w wyszkoleniu pilotów i organizacją lotów. Mianowany przez Lecha Kaczyńskiego Błasik dowodził od 2007 roku, zaliczył niespotykane w historii tempo awansów generalskich i trzy największe katastrofy lotnictwa wojskowego.

Nie było Błasika i PiS, nie było takiej serii katastrof. Po Błasiku spokój. Nastał PiS i mamy trzy kolejne katastrofy MiG-29. Oczywiście możesz uważać, że to przypadek, ale nie przekonuj do tego innych.

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, muls napisał:

Ale jeeeziki mowia ze plastus wie co chce jak mowi..

Poprosze zatem o cytat .:)

Godzinę temu, Bobcat napisał:

On nic nie wie. Pisze co mu każą. Kolejny wyrobnik z obowiązkami służbowymi.

Tak, oczywiście. Dostałęm takiego maila z Nowogrodzkiej i go przepisuję na każdym przydzielonym odcinku.:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.