Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dla młodych i dla starszych singli pozostaje emigracja. Dla tych, co zostaną emigracja wewnętrzna. Co prawda trudno emigrować wewnętrznie, jeśli nie będzie się miało z czego żyć (pewnie niedługo po reformach PiS chleb będzie po 200 PLN, a pensje jak dotychczas) - ale trzeba próbować. Inaczej łatwo można będzie trafić do szpitala psychiatrycznego.

Dla młodych i dla starszych singli pozostaje emigracja. Dla tych, co zostaną emigracja wewnętrzna. Co prawda trudno emigrować wewnętrznie, jeśli nie będzie się miało z czego żyć (pewnie niedługo po reformach PiS chleb będzie po 200 PLN, a pensje jak dotychczas) - ale trzeba próbować. Inaczej łatwo można będzie trafić do szpitala psychiatrycznego.

Na razie to wygladasz jakbys z niego wyszedł.

Wpadasz na forum i lamentujesz niczym zydowska płaczka jeszcze zanim podliczono wyniki

głosowania

PSL już niczego nie zawłaszczy.

zacznie kierować się polskim interesem

Sąd, prokuratorzy, to będą obrazki, jakie będzie oglądał polityk PSL.

przypomnę Ci

2 500 afer PO poszukaj w sieci sobie z nudów, gdyż nie rozumiesz co się dzieje.

USA właśnie usuwa z Polska wpływy niemieckie i rosyjskie.

Chiny pomagają nam.

gdyż nie rozumiesz co się dzieje.

moje siedemnaście talii tarota podpowiada mi wystarczająco dokładnie, co się dzieje

12 798 afer pisu już niedługo zostanie obnażonych i osądzonych

poszukaj sobie w sieci z nudów, jak pomaga nam kambodża i turkmenistan

szwajcaria usuwa z mazowsza wpływy trynidadu i tobago

Kostropaty, idź już Kolego do opozycji..proszę..

Ech, te służby..

idę do salonu

służba w kuchni przyrządza kolację

a tarot czeka na mnie, wszystkie talie

Na razie to wygladasz jakbys z niego wyszedł.

Wpadasz na forum i lamentujesz niczym zydowska płaczka jeszcze zanim podliczono wyniki

głosowania

Jak Ci już napisałem sądzę, że jesteś jeszcze bardzo młody i nie bardzo zdajesz sobie sprawę z tego, w jakim świecie żyjesz. Ja też gdy byłem dzieckiem patrzyłem na rzeczywistość podobnie jak Ty, nie dziwię się więc zbytnio. Nie życzę Ci też pobytu w szpitalu psychiatrycznym - NB do Twojej wiadomości: ja nie byłem, ale sporo o tym czytałem i słuchałem opowiadań znajomych psychiatrów. To bardzo smutne miejsca i naprawdę nie chciałbym się tam znaleźć w charakterze pacjenta. Pamiętaj jednak, że wielu ludzi nie wytrzymuje otaczających ich warunków i ląduje w takich lecznicach wbrew swej woli. Boję się, że czasy jakie nas teraz czekają sprawią, że takich chorych będzie bardzo dużo.

Polska odzyskała niepodległość.

Głupota odzyskała swobodę.

Nie wiem, jak trzeba mieć nasr... w głowie, żeby wypisywać takie idiotyzmy.

i słuszna uwaga wygłoszona już powyżej, skoro na tym lewackim forum jest smuta, no to chyba dobrze.

Następny nawiedzony. Lewackie forum???

Niania ci na głowę usiadła???

Przykład, jak ideologia potrafi z człowieka zrobić idiotę z kompletnie spaczonym oglądem rzeczywistości.

Jestem Europejczykiem.

Uwaga work in progress :-) raczej powinienem napisać regres...

12191542_1689974787903209_4475514710778055322_n.jpg?oh=b813ad4a15b21c683332a104e5526ee5&oe=56B37F02

Barciś ma przej..ne ;-)))))

12193537_1689849361249085_3501804515920534895_n.jpg?oh=462bf7f60643f64d1422c6e5e3a914e6&oe=56B2EBEA

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Jaro_747

"Następny nawiedzony. Lewackie forum???"

Rozumię że trudno sie dzisiaj do tego przyznać...ciasno Ci sie zrobiło?

Edytowane przez ted125

Już zaczynają - od wprowadzenia specjalnego haraczu na media publiczne vel narodowe, płaconego nawet przez takich co nie mają telewizora.

Mogliby po prostu płacić na to prosto z budżetu, ja nie obejrzę nawet sekundy tego badziewia w zwykłym geście sprzeciwu - i tak nie oglądam polskojęzycznej TV już od 15 lat.

Już zaczynają - od wprowadzenia specjalnego haraczu na media publiczne vel narodowe, płaconego nawet przez takich co nie mają telewizora.

Jeśli miałoby nie być reklam to jestem za tym.

i tak nie oglądam polskojęzycznej TV już od 15 lat.

Za to oglądasz reklamy przerywane programami

Ja wiem że każdy chciałby dostać lepszy produkt za czyjeś pieniądze.

Reklamy oglądam wyłącznie na youtube i innych serwisach internetowych. A polskojęzycznej TV kontrolowanej przez państwo oglądać nie chcę, ze względu na jej nędzę merytoryczną. Zwłaszcza jakby mieli mnie zmusić do płacenia za nią.

Jaro_747

"Następny nawiedzony. Lewackie forum???"

Rozumię że trudno sie dzisiaj do tego przyznać...ciasno Ci sie zrobiło?

Ciasno to ty masz w głowie Kolego.

Jeżeli ktoś bredzi, że to forum jest lewackie to nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać. No chyba, że zwolenników PiS uznamy za lewaków to w porządku, rzeczywiście to forum jest narodowo-socjalistyczne.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Przez 8 lat Platforma budowała w Polsce wspaniały ustrój a teraz przyszedł PiS i wszystko zepsuje.

Platforma nie budowała wspaniałego ustroju tylko wspaniałą Polskę. To PIS zacznie pewnie od budowy "wspaniałego" i "boskiego" ustroju. Żeby tylko nie zapomnieli, tak jak ostatnio, o budowie wspaniałej Polski bo to praca na długie lata i każdy skrawek czasu się liczy.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

635677400039791184.jpg

Praca za 6000 zł? Tylko idiota za tyle pracuje!

Faktycznie budowali piekny kraj.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Naród suweren powiedział dośc doktrynacji lewackiej w Kraju,my domagamy sie podobnie dośc wieloletniej indoktrynacji na tym forum!W imię demokracji,nieważne co czujecie,ogon podwiń Jaro i w seperację,tu my was nie chcemy.waszego opluwania wartości których nie umieliście nigdy uszanować,chcemy sie cieszyć wolnoścą od tego co tu było dotychczas,co odrzucało od tego forum.Czas wasz dobiegł końca!lewactwo.

Cytat:

Praca za 6000 zł? Tylko idiota za tyle pracuje!

Faktycznie budowali piekny kraj.

Każdemu wolno mieć takie zdanie jak ma większe możliwości. To chyba normalne w ustroju kapitalistycznym.

Wracamy !

Kto ? Te 3 mln Polaków, które wyjechało z Polski ? To dopiero będzie exodus.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Teraz będzie jeszcze piękniejszy. Od Bałtyku do Pacyfiku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.