Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Każdemu wolno mieć takie zdanie jak ma większe możliwości. To chyba normalne w ustroju kapitalistycznym.

I dlatego _taka_ piękna Polska poszła w druzgocącą odstawkę.

będzie kilka cienkich

Jak bruzdy :)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Dziękuję wszystkim Państwu, którzy zechcieliście poprzeć kandydatów desygnowanych przez partię Jarosława Kaczyńskiego do polskiego Sejmu i Senatu.

Prawo i Sprawiedliwość w wyniku decyzji Szanownych Państwa, utworzy samodzielnie rząd Polski, który pracował będzie dla dobra nas wszystkich.

747.

jak trzeba mieć nasr... w głowie, żeby wypisywać takie idiotyzmy.

Nasrane to trzeba mieć w głowie ,żeby wierzyć w to ,że jakakolwiek partia stworzona nie została dla jej założycieli lecz po to by służyć społeczeństwu.

To się chyba fachowo nazywa "Syndrom Sztokholmski" - być dymanym za friko przez prawie 3 dekady i co 4 lata wybierać te same spasione ryje.

To czy akurat nazywają się oni Zjednoczona Prawica, Lewica, PO ,PIS ,UD, UW, AWS itp.itd. ma takie znaczenie dla naiwnego wyborcy jak fakt ,że w Somali wczoraj spadł śnieg.

"Początki demokracji wyrosły na wierze, że jeśli ludzie w pewnym sensie są równi, to są równi we wszystkim."

Miłego dnia życzę ;)

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Naród suweren powiedział dośc doktrynacji lewackiej w Kraju,my domagamy sie podobnie dośc wieloletniej indoktrynacji na tym forum!W imię demokracji,nieważne co czujecie,ogon podwiń Jaro i w seperację,tu my was nie chcemy.waszego opluwania wartości których nie umieliście nigdy uszanować,chcemy sie cieszyć wolnoścą od tego co tu było dotychczas,co odrzucało od tego forum.Czas wasz dobiegł końca!lewactwo.

Kilka liczb:

uprawnieni do głosowania - ok. 30 700 000

wzięło udział - 15 563 499 tj. 50,92 %

z tego głosowało na PiS - 5 711 687 tj. 37,58 % głosujących albo ok. 19 % uprawnionych do głosownia

Te liczby jasno pokazują, że jeszcze nie cały Naród jest za PiS-em. Tak euforia wskazana będzie, jak po 4 latach owocnych rządów na PiS zagłosuje ok. 81 % uprawnionych do głosowania.

Jest to tak samo możliwe, jak to, iż wszyscy na Bocznicy zaczną mówić jednym głosem.

O Kukizie XV wspominać jeszcze za wcześnie...

Edytowane przez Włodzimierz_55692

z tego głosowało na PiS - 5 711 687 tj. 37,58 % głosujących albo ok. 19 % uprawnionych do głosownia

Napisz po prostu, że 81% jest przeciwko PiS.

Dziękuję wszystkim Państwu, którzy zechcieliście poprzeć kandydatów desygnowanych przez partię Jarosława Kaczyńskiego do polskiego Sejmu i Senatu.

Prawo i Sprawiedliwość w wyniku decyzji Szanownych Państwa, utworzy samodzielnie rząd Polski, który pracował będzie dla dobra nas wszystkich.

747.

proszę uprzejmie, nie ma za co :)

ja i mój tarot zawsze ich popieramy :)

Przez 8 lat Platforma budowała w Polsce wspaniały ustrój a teraz przyszedł PiS i wszystko zepsuje.

Platforma nic wspaniałego nie budowała, jednak PiS zaczyna od psucia tego co było nienajgorsze. Zmuszanie ludzi którzy mają media rządowe w tzw. głębokim poważaniu do płacenia za nie, jest typową zagrywką totalitarną.

O ile wiem to jakis pajac z torunia zapowiedział ze zlikwiduje TVP SA. Czyli zabierze stołki, koryta i pensyjki. Na temat finansowania TVP sobie luzno deliberował nawet nie majac pojęcia za bardzo o czym. Mówił ze może będzie tak,m a może będzie śmak.

jak juz wezma stołki w TVP wtedy zaczną stawiać inne wnioski.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Napisz po prostu, że 81% jest przeciwko PiS.

Wiem doskonale, co mam pisać. Rad, szczególnie twoich, nie potrzebuję.

Poza tym nie ma pewności, że wśród pozostałych 81 % wszyscy są przeciwko PiS.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

proszę uprzejmie, nie ma za co :)

ja i mój tarot zawsze ich popieramy :)

Też uważam, że nie ma za co. W kwadraciku przy kandydacie na senatora PiS postawiłem "x", a przy kandydacie PO "o". Na listach partyjnych stawiałem "X" losowo, przy nr od 1 do 49.

Nie opierałem się na doniesieniach mediów toruńskich.

A ja nic o mediach toruńskich nie wspomniałem. Tylko o posle z Torunia.

Poza tym na razie o tym napisały gadzinówki szmatoliberalne w rodzaju onet biznes. We wszystkich innych przkaziorach są informacje na temat podwyżki abonamentów w 2016 i straszenie fiskusem. Czyli metody typoowo POwskie.

Tymczasem abonament to bezprawie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Arku

nie tylko abonament, ale i obowiązkowe szczepionki przeciwko HPV pod karą 5 tyś zł do skutku to jakieś antyludzkie antyprawo.

Kandydatka Prawa i Sprawiedliwości na premiera Polski, Beata Szydło, brała udział w programie szkoleniowym organizowanym przez amerykański odpowiednik Ministerstwa Spraw Zagranicznych, który kształci przyszłych liderów politycznych w „zaprzyjaźnionych” krajach. Do programu została wytypowana, tak jak inni polscy politycy, którzy później zostali liderami m.in. Bronisław Komorowski, Donald Tusk czy Aleksander Kwaśniewski.

„The International Visitor Leadership” to szkolenia prowadzone przez Departament Stanu USA, do których wybierane są wyłącznie osoby mające szansę w przyszłości zostać liderami w dziedzinach polityki, mediów czy biznesu. Jak czytamy na stronie Ambasady USA do programu nie można się zgłosić tylko trzeba być wytypowanym przez stronę amerykańską.

PiS dostaje tyle medialnego tlenu, że aż uszy bolą, wszyscy słyszeli o PiS, mało kto zaś słyszał o Ruchu Narodowym czy Prawicy RP z TV.

Będą więc robili trochę szumu wokół piosenki i chorągiewki w patriotyczno-religijnej tromtadracji zgodnie z rolą wyznaczoną przez Kiszczaka, zaś sprawy podstawowe jak karanie rodziców bojących się obowiązkowych szczepionek karami po 5 tyś zł wielokrotnie do skutku pozostanie bez zmian.

Bardzo chcę się mylić co mediokracji w Polsce i życzę Polakom, aby przyszła w końcu zmiana na lepsze dla Polaków, a nie tylko dla polskojęzycznych dzieci piwnicznych morderców i zakłamanych publicystów.

Jak nie w tej kadencji, to już na pewno w następnej..

PiS nie ma już ŻADNYCH wymówek. Ma samodzielną większość, własnego prezydenta. Jeżeli zrobi uczciwy bilans otwarcia łącznie z weryfikacją wyborów co do dziwnych proporcji między Korwinem a Nowoczesną.SB, faktyczną wielkością zadłużenia, liczbą pijawek w stylu Krytyki Potylicznej i Agory na budżecie, uprości prawo oraz opodatkuje zagraniczne sieci handlowe i banki, to ma mój głos również w turze następnej.

Zobaczymy.

A dla rozładowania sytuacji, kawał z brodą:

"Rok 2016, Polska w ponurym okresie kaczystowskich siepaczy. O szóstej rano do drzwi sprzedajnego "redaktora" łomocą kolby karabinów.

- Otwierać !!

- Kto tam ?

- ABW ?

- Nie wierzę !

- i my właśnie w tej sprawie..."

i ogólnie łubu dubu dla naszych moderatorów, każdy zniknięty wpis motywuje mnie do przeklejenia kopii w całości w conajmniej 4 inne poczytne miejsca, normalnie mi sie nie chce.. :-D

A ja nic o mediach toruńskich nie wspomniałem. Tylko o posle z Torunia.

Nie tylko on wypowiadał się w tej sprawie.

"Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą."

Joseph Goebbels

Tu masz całą rozmowę

Ukryta Zawartość

Kapuje jak ostatnia gnida. Niestety to prawda ale ta pisurska kukła od zawsze jest poziomie szamba i rynsztoka moralnego.

12112068_905014072907964_1261737298918871899_n.jpg?oh=0d0ccb54181dde8eee27dcb5eb8ae38b&oe=56BFCFF7

"doktor" tfu z KUL :-) ten debil nie zna znaczenia słowa pedofil...

a3104d211eee1fe1a8e1f4519080e47f.jpg

:-)))))))))))))))) Antoszek ma już wszystko gotowe, jak siedział całą kampanię w piwnicy to miał czas na robótki :-)

)1508212_1689971947903493_7330392309473184059_n.jpg?oh=576288b95cd1e8a03992e4d1b0b3f871&oe=56865FDC

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Naród suweren powiedział dośc doktrynacji lewackiej w Kraju,my domagamy sie podobnie dośc wieloletniej indoktrynacji na tym forum!W imię demokracji,nieważne co czujecie,ogon podwiń Jaro i w seperację,tu my was nie chcemy.waszego opluwania wartości których nie umieliście nigdy uszanować,chcemy sie cieszyć wolnoścą od tego co tu było dotychczas,co odrzucało od tego forum.Czas wasz dobiegł końca!lewactwo.

(................)

Zamiast bredzenia o lewackim forum popatrz sobie na wyniki ankiety "na kogo będziesz głosował".

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.