Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, bubusia napisał:

Walisz ciagle to samo i w ten sam sposob.

Podobnie jak Ty. Tylko w mniej bezczelny i chamski sposób.

20 minut temu, bubusia napisał:

jak juz wszyscy zauwazyli.

Kto to są "wszyscy"?  Twoja PiS-owska kamaryla?

Dziękuję że zauważyłeś moją małą lotność. Tak ma być w założeniu i od samego początku. Rozmawiam przecież z (PiS-owskimi) misiami o bardzo małym rozumku. Muszę się więc dostosować do Waszego poziomu.

Edytowane przez Bobcat
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Naprawde, przypomnij sobie ile nauczyciele zarabiali przed 2015. Porownaj do policji i dojdz do wnioskow Lenina.
Czasami sami siebie punktujecie:)
Inteligencja sie klania, panowie.

72166910995b775dcd0f2b274bfbbcd5.jpg

No, nieźle...

"badanie firmy Synergion „Dokąd płynie mała wódka”. Według niego codziennie Polacy kupują 3 mln 100- i 200-mililitrowych buteleczek wódki, z czego 1 mln przed południem. Czyli – dla części – przed rozpoczęciem pracy lub w jej trakcie. Przemysł spirytusowy obruszył się na takie wyniki. Twierdzi, że dziennie sprzedaje się o połowę mniej małych butelek. Nawet jeśli to prawda, wynik i tak jest imponujący. "

W dniu 18.04.2019 o 22:44, slawek.xm napisał:

"Donald Tusk w towarzystwie Joli Kwasniewskiej w sanktuarium w
lagiewnikach z rak Dziwisza przyjmowal komunie swieta, szlifowal marmurowa
posadzke kolanami i wrecz modelowo wykonywal czesto i chetnie znak krzyza -
oczywiscie wszystko przed kamerami"

-----------------------------------------------------------------------------

Andrzej Duda jest najwspanialszym prezydentem Polski

--------------------------------------------------------------------------------

Ktoś tu wyraził wątpliwość, czy ty pisujesz trzeźwy, czy naprany na maksa.

Teraz widać znakomicie.

....

Dlatego nie piłeś na weselu.

11 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Dlatego nie piłeś na weselu.

Z premedytacją wprowadził świeżo zaślubioną Oblubienicę w błąd?

A może zwyczajnie: na wieczorze kawalerskim tak dał w palnik, że jeszcze na weselu na samą myśl mu się cofało?

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

Widze, ze mocno was interesuje kolega Slawek. Widac, ze jakos tam na was dziala ta jego, jesli moge sie tak wyrazic, skromna persona.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, bubusia napisał:

Widze, ze mocno was interesuje kolega Slawek. Widac, ze jakos tam na was dziala ta jego, jesli moge sie tak wyrazic, skromna persona.

mnie to akurat nie przeszkadza,

zgodnie z maksymą niech pisza zle albo dobrze byle nika nie przekręcali ?

to prawda ,że wesele było bez alkoholu i decyzja była wspólna małżonków

a ze jest to w skali kraju ewenement to i przezywaja jak stonka wykopki ?

Edytowane przez slawek.xm

Ja u siebie pilem, zreszta pije co jakis czas. Po prostu lubie, za bardzo lubie i nie potrafie sie powstrzymac. Ale wiem, ze lepiej by bylo gdybym potrafil. Takze gratuluje koledze.

I jest to na serio.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, bubusia napisał:

Ja u siebie pilem, zreszta pije co jakis czas. Po prostu lubie, za bardzo lubie i nie potrafie sie powstrzymac. Ale wiem, ze lepiej by bylo gdybym potrafil. Takze gratuluje koledze.

I jest to na serio.

Dziękuję

Ja za to palę i nie potrafię rzucić ... ironia losu i sponiewierana miłośc własna,  dobrze mi tak ?

No ja pale tylko jak pije:)

No nie tylko, czasami w klubie pale:)

Dobra lece, bo widze ze sasiad beke wytargal:)

Nie ma se co robic jaj, wychleje beze mnie.

Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, bubusia napisał:

No ja pale tylko jak pije:)

No nie tylko, czasami w klubie pale:)

w kuluarach z Piotrem omawiając odsłuch, to chyba dobry moment...:)

9 minut temu, bubusia napisał:

Nie ma se co robic jaj, wychleje beze mnie.

nie zapomnij wziąć fajek ?

Ladne foty. Zaraz dostaniesz za tego prezydenta pare jobow. Ciekawe kto 1szy uderzy:)

Moze ktos z dala od ojczyzny

?

Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)

przeciez to święta, wszyscy są zyczliwi mili i szanują naszą demokratycznie wybrana głowe państwa

tym bardziej gdy wyrabia ciasto w fartuszku podarowanym przez Koło Gospodyń Miejskich "Zosie Samosie" ?

11 minut temu, slawek.xm napisał:

prezydent wszystkich Polaków przygotowuje babkę wielkanocną

Raczej Budyń wszystkich fanów PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Juz widze jednego, nadchodzi:)

Juz zdazyl, nie mowilem:)

Edytowane przez bubusia

6 minut temu, slawek.xm napisał:

przeciez to święta, wszyscy są zyczliwi mili i szanują naszą demokratycznie wybrana głowe państwa

Głowę państwa można szanować jak nie łamie konstytucji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Juz widze jednego, nadchodzi

Myślisz że świętami i świąteczną atmosferą można przykryć wszystkie bezeceństwa robione przez PiS?

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

moze złamał Twoje serce , ale nie konstytucję

To na pewno. Wygral wybory, i od tego momentu Lechu poprzysiagl wendette. Forma tej zemsty sa jego wpisy tutaj:)

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

moze złamał Twoje serce , ale nie konstytucję

Czyja to ocena Twoja czy Prezesa?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Wygral wybory, i od tego momentu Lechu poprzysiagl wendette

Wendetta to raczej cecha PiS. Wendetta to cecha struktur mafijnych.

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, bubusia napisał:

To na pewno. Wygral wybory, i od tego momentu Lechu poprzysial wendette. Forma tej zemsty sa jego wpisy tutaj:)

e tam przeciez sam na Dudę głosował ?

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

moja własna osobista głeboka i przemyślana

W takim razie możliwe że masz problemy z myśleniem. 

4 minuty temu, Lech36 napisał:

O widzisz. Cie podsumowal. Fakt, ze sam jedzie Schetyna wlasciwie non stop juz go jakos nie wzrusza.

Zaraz napisze pochwale Schetyny/Platformy nie omieszkajac krytyki Pisu. Zaklad?

Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)

a miało być tak pięknie ...

pozbądż sie Lechu tych aluzji do mojego myslenia bo zapewniam Cie ,ze ma sie ono znakomicie

powinienes to zesztą wiedziec skoro w łaskawości swojej raczyłes dyskutować ze mna na tematy tej mysli wymagających

3 minuty temu, Lech36 napisał:

2 minuty temu, bubusia napisał:

O widzisz. Cie podsumowal.

mam świąteczny nastrój, najważniejsze świeta w roku dlatego wybaczam mu a co tam ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.